عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا شانس پذیرش از دانشگاه پلی‌تکنیک میلان

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش از دانشگاه پلی‌تکنیک میلان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-02-2012, 08:05 PM
(08-02-2012, 05:02 PM)ferii نوشته: سلام ، من سال دوم عمران هستم تقریبا دوسال دیگه درسم تموم میشه ، دارم برنامه ریزی میکنم که برای کارشناسی ارشد از پولیتکنیک ایتالیا پذیرش بگیرم ، معدلم تا الان بالای 14 هستش ، سابقه کار در زمینه درسی خودم هم دارم ، میخوام شروع کنم زبان ایتالیایی بخونم و کلاس های نرم افزار های مربوط به رشتم رو هم برم ، به نظر شما با این شرایط شانس قبولی خوبی دارم ؟؟؟ اگه نه ، چه موارد دیگه ای هم باید فراهم کنم ؟؟؟

ممنون
دروود.
دوست عزیز همین الان هم شما با یه نمره ایلتس 6 شانستون پررنگه و اگر هم تا پایان تحصیلاتتون ان شاء الله معدلتون بالا میره و در صورت اخذ نمرات زبان ایتالیایی شانستون بسیار بالا یا میتونم بگم 99% خواهد بود.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-02-2012, 04:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-02-2012, 04:04 AM توسط m0h3n.)
(08-02-2012, 05:02 PM)ferii نوشته: سلام ، من سال دوم عمران هستم تقریبا دوسال دیگه درسم تموم میشه ، دارم برنامه ریزی میکنم که برای کارشناسی ارشد از پولیتکنیک ایتالیا پذیرش بگیرم ، معدلم تا الان بالای 14 هستش ، سابقه کار در زمینه درسی خودم هم دارم ، میخوام شروع کنم زبان ایتالیایی بخونم و کلاس های نرم افزار های مربوط به رشتم رو هم برم ، به نظر شما با این شرایط شانس قبولی خوبی دارم ؟؟؟ اگه نه ، چه موارد دیگه ای هم باید فراهم کنم ؟؟؟

ممنون

سلام،

این خیلی خوب هست که از همین الان دارید برنامه ریزی می کنید.

نکته ای که میتونم در برنامه ریزی بلند مدت به شما بگم این هست که از همین الان برای آزمون زبان انگلیسی (تافل یا آیلتس ) برنامه ریزی کنید.
اگر بتونید امتحان GRE General هم بدید بد نیست ولی اجباری نیست.
نکته بعدی اینکه معدلتون رو در ترم های باقی مانده حتما تقویت کنید.

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین ferii
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-02-2012, 01:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-02-2012, 01:41 AM توسط ferii.)
فقط یه چیزی که هست اینه که من تحت فشار های مالی هستم ، ترجیحا میخوام سعی کنم تا جایی که ممکنه هزینه ها برای من کمتر بشه ، میخواستم بدونم پلیتکنیک میلان به زبان ایتالیایی هم تدریس میکنه ؟؟؟ اگر اره ، در این صورت هزینه ها برای من کم تر میشن ؟؟ و یه سوال دیگه این که اگه خواستم به زبان ایتالیایی تحصیل کنم بازم باید ایلتس یا تافل برای زبان انگلیسی داشته باشم ؟؟؟

در ضمن خیلی ممنونم که اینقدر سریع جوابم رو دادین Smile
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-02-2012, 11:04 PM
(10-02-2012, 01:41 AM)ferii نوشته: فقط یه چیزی که هست اینه که من تحت فشار های مالی هستم ، ترجیحا میخوام سعی کنم تا جایی که ممکنه هزینه ها برای من کمتر بشه ، میخواستم بدونم پلیتکنیک میلان به زبان ایتالیایی هم تدریس میکنه ؟؟؟ اگر اره ، در این صورت هزینه ها برای من کم تر میشن ؟؟ و یه سوال دیگه این که اگه خواستم به زبان ایتالیایی تحصیل کنم بازم باید ایلتس یا تافل برای زبان انگلیسی داشته باشم ؟؟؟

در ضمن خیلی ممنونم که اینقدر سریع جوابم رو دادین Smile
در مورد هزینه ها خیر براتون کمتر نمیشه.... خیلی ربطی نداره به اینکه چه زبانی قبول شدید بیشتر به طرز زندگیتون و خونه اتون بستگی داره هزینه هاتون...
اما یه خوبی بزرگ که ایتالیا ای دونستن داره اینه که احتمال کار پیدا کردنتون بیشتر میشه.... حالا اگه هم انگلیسی و هم ایتالیا ای بدونید که باز هم بهتره....
اگه ایتالیا ای بخاید پذیرش بگیرید نیازی به تافل یا آیلتس ندارید و مدرک زبان ایتالیا ای احتیاج دارید که سفارت امتحان میگیره و بهتون میده....

موفق باشید Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین ferii
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-02-2012, 06:35 AM
خب حالا که اینطوره ، بازم یه چیزی که هست اینه که من میخوام یه حرکت قطعی بزنم ، میخوام ردخور نداشته باشه پذیرش گرفتنم از ایتالیا ، میدونید چی میگم ، در اصل میخوام 1 درصد شانس رد شدنم نباشه ، یا اگه میشه شانس رد شدنم حد اقل باشه ، حالا زبان ایتالیایی بهتره یا انگلیسی ؟؟؟ و این که چه کار های دیگه ای میتونم انجام بدم که احتمال پذیرش گرفتنم بالا بره ، البته به جز بالا بردن معدل
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-02-2012, 10:45 AM
(12-02-2012, 06:35 AM)ferii نوشته: خب حالا که اینطوره ، بازم یه چیزی که هست اینه که من میخوام یه حرکت قطعی بزنم ، میخوام ردخور نداشته باشه پذیرش گرفتنم از ایتالیا ، میدونید چی میگم ، در اصل میخوام 1 درصد شانس رد شدنم نباشه ، یا اگه میشه شانس رد شدنم حد اقل باشه ، حالا زبان ایتالیایی بهتره یا انگلیسی ؟؟؟ و این که چه کار های دیگه ای میتونم انجام بدم که احتمال پذیرش گرفتنم بالا بره ، البته به جز بالا بردن معدل

سلام.

دوست عزیز شک نکن که تسلط بر زبان ایتالیایی و داشتن مدرک اون خیلی بهتر در روند پذیرش شما تاثیر دارد در ضمن شما نهایتاً با دانستن زبان انگلیسی تنها برای 3-4 دانشگاه در ایتالیا می توانید اقدام کنید اما در صورتی که شما با دونستن زبان ایتالیایی از تمامی دانشگاهها شانس دارید.

Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین halandoon
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-03-2012, 03:12 AM
(12-02-2012, 06:35 AM)ferii نوشته: خب حالا که اینطوره ، بازم یه چیزی که هست اینه که من میخوام یه حرکت قطعی بزنم ، میخوام ردخور نداشته باشه پذیرش گرفتنم از ایتالیا ، میدونید چی میگم ، در اصل میخوام 1 درصد شانس رد شدنم نباشه ، یا اگه میشه شانس رد شدنم حد اقل باشه ، حالا زبان ایتالیایی بهتره یا انگلیسی ؟؟؟ و این که چه کار های دیگه ای میتونم انجام بدم که احتمال پذیرش گرفتنم بالا بره ، البته به جز بالا بردن معدل
مهم این هست که شما برای کدوم رشته میخواهید اقدام کنید؛
اگر ایتالیایی بخوایید سختی های این طرف (ایتالیا) بیشتر خواهد شد؛ چون همه همکلاسی ها و اساتید مسلط برای این زبان هستند و مجبورید امتحان ها رو هم به ایتالیایی بدید و خصوصا اینکه اینجا تا سطح ارشد امتحان های شفاهی هم برگذار میشه؛ خلاصه اینکه صرف پذیرش گرفتن مد نظرتون نباشه؛
من توصیه میکنم که حتی الامکان با انگلیسی بیاید ایتالیا
نقل قول  

آفلاین aaanahitaaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-09-2012, 11:41 PM
سلام من دانشجوی سال آخر رشته معماری هستم.

معدل کل ام 17.80 هست و آموزش زبان ایتالیایی رو شروع کردم.

میخواستم ببینم شانس من برای پذیرش گرفتن از دانشگاه پلی تکنیک میلان چقدر هست؟
همین طور میخواستم بدونم که آیا میشه در کنار تحصیل کار هم کرد؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-09-2012, 11:57 PM
(10-09-2012, 11:41 PM)aaanahitaaa نوشته: سلام من دانشجوی سال آخر رشته معماری هستم.

معدل کل ام 17.80 هست و آموزش زبان ایتالیایی رو شروع کردم.

میخواستم ببینم شانس من برای پذیرش گرفتن از دانشگاه پلی تکنیک میلان چقدر هست؟
همین طور میخواستم بدونم که آیا میشه در کنار تحصیل کار هم کرد؟
ضمن خوش امدگویی به فروم اکادمیا کافه.
با توجه به معدل شما و همچنین موفقیت در کلاسهای زبان ایتالیایی شانس شما بسیار خوب است برای پذیرش در ان دوره و احتمال گرفتن بورس silver رو هم دارید.
در خصوص کار شاید در شهرهای بزرگ با توجه به زبان شما ممکنه پیدا بشه. اما باور کنید بحران در ایتالیا در خصوص کار زیاده و روی این مورد خیلی حساب باز نکنید.
نقل قول  

آفلاین shahab_nick
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-09-2012, 11:55 PM
سلام
من دیپلم تجربی دارم و تو همین رشته هم لیسانس گرفتم از دانشگاه آزاد. ولی هیچ علاقه ای به تحصیل در این رشته رو ندارم و میخوام معماری بخونم.
با توجه به این شرایط من میتونم برای لیسانس معماری تو این دانشگاه اقدام کنم؟ آزمونی به اسم TIP رو توی سایتش دیدم. میشه توضیحی در مورد این امتحان بدید؟
متشکرم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 25 بعدی »