عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
سوال‌ها در مورد عکس برای لاتاری گرین کارت

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌ها در مورد عکس برای لاتاری گرین کارت
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-10-2018, 12:03 AM
(21-10-2018, 10:37 PM) نوشته: سلام وقت بخیر
این اطلاعات مربوط به عکسی که برای ثبت نام در لاتاری استفاده کردم:
فورمت: JPEG
ابعاد فایل: 591 در 591 پیکسل! (نزدیک به 600, من در فتوشاپ از 5 در 5 سانتی متر بهره گرفتم)
حجم: 188 کیلوبایت
رزلوشن: 300dpi 
عمق رنگ عکس: 24bit 

یک سوال داشتم
با توجه به اینکه شما ذکر فرمودید ابعاد عکس باید 600×600 باشد, ایا ابعاد عکس من برای لاتاری مناسب هست؟

سلام
در فتوشاپ با فشردن همزمان  Alt+Ctrl+I وارد Image Size بشید و در رو به روی Height و Width رو به Pixels تغییر بدهید و عدد 600 رو وارد کنید.

این سیستم ها آمریکایی هستش، سعی کنید همیشه طبق دستور العمل کار رو انجام بدید که به مشکلی برخورد نکنید، ضمنا اگه اشتباه نکنم خود سیستم بعد از آپلود عکس به شما میگه که آیا عکس شما مناسب هستش یا خیر (از نظر ابعاد و حجم)

راهنمای کامل تصویر در اینجا صفحه‌ی 6 موجود است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-10-2018, 12:18 AM
متاسفانه من برای لاتاری با همان عکس ثبت نام کردم
درضمن من پیکسل هارو 5cm در 5cm  تنظیم کردم که همان 600 هست. در دوتا عکس متفاوت این کارو انجام دادم,گویا فتوشاپ پیکسل هارو گرد نمیکند چون هر دو در 591 پیکسل سیو شده بودند.

پس با این حساب به مشکل بر میخورم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

22-10-2018, 12:33 AM
(22-10-2018, 12:18 AM) نوشته: متاسفانه من برای لاتاری با همان عکس ثبت نام کردم
درضمن من پیکسل هارو 5cm در 5cm  تنظیم کردم که همان 600 هست. در دوتا عکس متفاوت این کارو انجام دادم,گویا فتوشاپ پیکسل هارو گرد نمیکند چون هر دو در 591 پیکسل سیو شده بودند.

پس با این حساب به مشکل بر میخورم؟

5 سانتی متر با تراکم پیکسلی 300 نقطه در اینچ از دیدگاه فتوشاپ 591 پیکسل افقی و همین میزان پیکسل عمودی محسوب میشه.

شما باید بر حسب پیکسل انتخاب کنید، فتوشاپ هر دستوری که دریافت کنه انجام میده، ببینید من الآن تراکم پیکلسی رو به جای 300 به 20 تغییر دادم، اندازه عکس همان 5 سانتی متر است اما فقط 39 پیکسل افقی و همین میزان پیکسل عمودی وجود دارد.

به هر حال تراکم پیکسل و اندازه به سانتی متر و تعداد پیکسل در هر سطر و ستون رو باید دقیق عدد گذاری کرد که با مثال توضیح دادم، در چنین مواردی حتما بر حسب پیکسل حساب کنید.

اما اگر تصویر رو قبول کرده و ثبت نام کردید که مشکلی نیست، نگران نباشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-10-2018, 12:48 AM
سپاس از پاسخ, خیلی استرس گرفتمم وقتی متوجه شدم عکس با پیکسل 591 ذخیره شده, درصورتی من فکر کردم قطعا روی 600  هست. اما در سایت های ایرانی دیگر مطالعه کردم 5×5 یا 600×600, و همین امر باعث شد بی دقتی کنم و از سانتی متر استفاده کردم.
بله من از طریق یک وبسایت مهاجرتی اقدام به این کار کردم. عکس ها و اطلاعات لازم رو براشون فرستادم(در قسمت ثبت نام برای گرین کارت) و اون ها کار هارو برای من انجام دادن و چیز دیگری ذکر نکردند مثلا عکس مشکل داره و ثبت نام به مشکل برخورده. در اخر یک پی دی اف از اطلاعات ثبت نامم برای من فرستادند.

پس من نباید نگران این باشم که عکسم مشکل داره؟ خیلی استرس گرفتم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-06-2019, 02:33 AM
اقا من میخوام عکس اولی که فرستادمو عوض کنم نمیدونم قبول میکنه یا نه!!!!فرم۲۶۰ فرستادم رفت ولی گزینه ای برای تغییر عکس پیدا نکردم ممنون میشم کمکم کنین ....
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

25-06-2019, 08:11 AM
اگر فرم رو فرستادین که خیلی ضرورتی نداره به نظرم مگر اینکه عکس مشکل خاصی داشته (مثلا عکس خودتون نبوده باشه). تا جایی که اطلاع دارم در سفارت و در زمان مصاحبه می تونید دوباره عکس جدید بدین. اساسا هم در مراحل مختلف اشاره می کنند که عکس به روز شده در شش ماه اخیر رو ارایه بدین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-10-2019, 06:38 PM
میگم این فایل و فقط از عکاسی هاباید بگیریم ؟ میشه با تلفن تو خونه خودمون بگیریم و بعد حجم و ابعادشو درست کنیم ب صورت فایل و بعد اپلود کنیم ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-10-2019, 11:52 PM
در صورتیکه مشخصات لازم رو دارا باشه مشکلی نداره ولی معمولا عکس هایی که با دوربین تلفن و توسط افراد غیرحرفه ای گرفته میشه از دید نورپرداری ایراد دارن و نواحی مثل زیر چانه، اطراف بینی یا یک سمت صورت بسته به زاویه تابش نور دارای سایه خواهند بود. امتحان کنید ببینید میتونید شبیه عکس هایی که به عنوان نمونه گذاشته شدن بگیرید یا خیر.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-10-2019, 04:09 PM
سلام .‌عکسا قبل از ارسال به چه شکل میتوان چک کرد.؟ با سپاس
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

11-10-2019, 06:49 AM
در همون وبسایتی که ثبت نام می کنید لینکی برای آپلود عکس داره که عکس رو از نظر نوع پسوند، اندازه و حجم کنترل می کنه ولی از دید مشخصات ظاهری می بایست خود عکاس معیارهای لازم مثل اندازه صورت و زاویه نگاه و غیره رو چک کنه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »