عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوالها در مورد زندگی و مهاجرت به اروپا

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالها در مورد زندگی و مهاجرت به اروپا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-08-2015, 10:15 PM
(21-08-2015, 10:10 PM)nader نوشته: درود

ایتالیا به شمای ویزای شینگن میده و شما باهاش قادر هستی به تمام حوزه یورو سفر کنی

درود

خیلی ممنون. ببخشید، پس این ویزای شینگن در حین ورود برای تحصیل داده میشه؟ الان مثلا اون فرد چند روز میتونه در آلمان بمونه قانونا؟!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-08-2015, 10:25 PM
(21-08-2015, 10:15 PM)Torkan نوشته: درود

خیلی ممنون. ببخشید، پس این ویزای شینگن در حین ورود برای تحصیل داده میشه؟ الان مثلا اون فرد چند روز میتونه در آلمان بمونه قانونا؟!

بااحترام،
ترکان
اگه برا تحصیل باشه که باید همینجا ویزاش بیاد بعد بره
معمولا هم 1 ساله هستش

اگه هر ویزایی حتی  توریستی بگیری از هر کشور حوزه یورو میتونی تا اعتبار اون ویزا هر کشور دیگه یورو رو بری
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین fariba-1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-10-2016, 06:49 PM
سلام
امروز با یکی صحبت میکردم که گفتش شما اگر یکی از خانواده درجه یک توی کشور اروپایی داشته باشید اون میتونه واستون اقدام کنه.
من خواهرم 14 ساله سوئیسه میخوام ببینم این مورد امکان داره؟
البته خواهر من ابتدا بصورت پناهندگی وارد سوئیس شده ولی الان دیگه بهش اجازه کار داده شده.
و اگر اینطوره چه شرایطی داره؟
متشکرم اگر اطلاعاتی دارید تو این زمینه در اختیارم بگذارید.
نقل قول  

آفلاین fariba-1
**
نقل قول

17-10-2016, 10:50 PM
(10-10-2016, 06:49 PM)fariba-1 نوشته: سلام
امروز با یکی صحبت میکردم که گفتش شما اگر یکی از خانواده درجه یک توی کشور اروپایی داشته باشید اون میتونه واستون اقدام کنه.
البته خواهر من ابتدا بصورت پناهندگی وارد سوئیس شده ولی الان دیگه بهش اجازه کار داده شده.

کسی نمیتونه در این موردی که نوشتم منو راهنمایی کنه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-10-2016, 10:45 AM
(10-10-2016, 06:49 PM)fariba-1 نوشته: سلام

سوییس یکی از معدود کشورهای اروپاست که گرفتن تابعیتش بسیار طولانی و سخته. بنابراین ابتدا باید مطمئن بشید که خواهر شما از این لحاظ ( داشتن اقامت قانونی  و پاسپورت و شهروند سوییس بودن ) مشکلی نداشته باشه. سپس با دعوت نامه شما را برای دعوت از الحاق خانواده انجام بده. البته بهتره شما از طریق تحصیل هم برای کالج یا دانشگاه معمولی اقدام کنید و سپس میتونید سایر اطلاعات مربوط به اقامت و هزینه های متفرقه رو خواهرتون بر عهده بگیره، چون تحصیل و اقامت تحصیلی یکی از مناسبترین راهها است. اینجا هم در سایت سفارت سوییس در تهران به مورد الحاق اعضای درجه یک خانواده چگونه باید اقدام کنند ارائه شده است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین fariba-1
**
نقل قول

19-10-2016, 06:42 PM
(18-10-2016, 10:45 AM)Shihan نوشته: سوییس یکی از معدود کشورهای اروپاست که گرفتن تابعیتش بسیار طولانی و سخته. بنابراین ابتدا باید مطمئن بشید که خواهر شما از این لحاظ ( داشتن اقامت قانونی  و پاسپورت و شهروند سوییس بودن ) مشکلی نداشته باشه. سپس با دعوت نامه شما را برای دعوت از الحاق خانواده انجام بده. البته بهتره شما از طریق تحصیل هم برای کالج یا دانشگاه معمولی اقدام کنید و سپس میتونید سایر اطلاعات مربوط به اقامت و هزینه های متفرقه رو خواهرتون بر عهده بگیره، چون تحصیل و اقامت تحصیلی یکی از مناسبترین راهها است. اینجا هم در سایت سفارت سوییس در تهران به مورد الحاق اعضای درجه یک خانواده چگونه باید اقدام کنند ارائه شده است.

دیروز زنگ زدم به یه دفتر وکالت که میگن خیلی وارده تو این زمینه ها
برگشته به من میگه فقط خانواده درجه یک.
میگم خوب خواهر جزء خانواده درجه یک نیست؟
میگه نه خانواده درجه یک پدر، مادر و شوهر و فرزنده
حالا نمیدونم اون درست میگه یا شما.
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

18-12-2016, 05:18 PM
سلام، امیدوارم حال همگی خوب باشه

من در هلند دانشجو هستم و یکی از آشنایان در ایران ازم درخواست پرداخت پی پال رو داره. میخواستم ببینم واسطه شدن برای این گونه پرداخت ها احیانا عواقبی داره یا در آینده برای اقامت مشکلی ایجاد میکنه.

ممنون
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-12-2016, 03:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2016, 04:09 PM توسط Torkan.)
(18-12-2016, 05:18 PM)Atlantis نوشته: سلام، امیدوارم حال همگی خوب باشه

من در هلند دانشجو هستم و یکی از آشنایان در ایران ازم درخواست پرداخت پی پال رو داره. میخواستم ببینم واسطه شدن برای این گونه پرداخت ها احیانا عواقبی داره یا در آینده برای اقامت مشکلی ایجاد میکنه.

ممنون

درود

معمولا توصیه میشه چنین کاری انجام نشه با اینحال میتونم با درصد 90 بهتون اطمینان میدم مشکلی پیش نمیاد. شما قوانین پولشویس رو زیرپا نمیزارید و کسی هم نگفته یه ایرانی حق پرداخت پی پال با ... رو نداره! این مشکلاتی که میبینی برا بعضیها بوجود میاد بحث دور زدن تحریمها هست و به خصوص در سطوح کلان.

موفق باشی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Hossein_A82
**
نقل قول

09-04-2018, 11:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2018, 09:33 AM توسط Babak.)
من یک سوال دارم که خیلی هم جوابش برام مهمه لطفا اگه اطلاعات کافی دارید جواب بدید . .
یک فرد میتونه در یک کشور مثلا هلند زندگی کنه و یک شرکت در یک کشور دیگه مثلا آلمان داشته باشه . . ؟
اگر میشه آیا در این صورت نباید مالیات دو تا کشور رو بده ؟ مثل دو ملیتی بودن ؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-04-2018, 08:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2018, 08:40 AM توسط ahmadpashaei.)
سلام. جواب من صرفا درباره آلمان و هلند نیست چون دقیقا قانون این دو تا رو نمی دونم ولی ایتالیا و آمریکا و کانادا رو میدونم که اینطوریه که می نویسم/ منطقیش اینه که مالیات کشوری که داره ازش پول در میاره رو بده که میشه آلمان و بعدش اگر بخواد پولاشو به هلند انتقال بده هم باید دوباره مالیات به هلند بده و بانک مقصد در هلند ممکنه چند بار زنگ بزنه و ازش درباره مبدا پول و دلیل دریافتش بپرسه. طبعا چون از بیزنسی به دست اومده باید مالیات بده مگر اینکه gift باشه و اونم سقف سالیانه مشخصی داره که باید برید ازشون بپرسید. در این زمینه احتیاط زیادی بکنید چون بسته به حجم پول حتی ممکنه بار اولم مشمول محکومیت های خانمان بر انداز بشین. اونحا با مالیات شوخی ندارن
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »