عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
03-09-2015, 04:32 PM
(03-09-2015, 04:01 PM)faeze23 نوشته: سلام,دوستان من مقاله ام رو سابمیت کرده بودم و امروز ایمیل زدن رد شده ولی دلیلی نگفتن چرا که بدونم ایراد کجای کار بوده,میشه راهنمایی کنید..بدونم چه قسمتش ایراد داره برطرف کنم..به جواب مقاله سریعا نیازمندم..

Thank you for submitting your paper, "Analysing liveliness of urban streets with an emphasis on increasing urban area quality Case study: Rahnamayi Street of Mashhad, Iran.", to International Development Planning Review. Both editors have now read your paper and I am afraid have come to the decision that although your paper deals with an interesting topic it is not suited in its current form to our journal.

Thank you for considering International Development Planning Review for the publication of your research and we wish you all the best for publishing your work elsewhere.

Yours sincerely,

گفتن که پس از بررسی ادیتور ها، مشخص شده که به ژورنال نمیخوره. این دست مسائل همیشه در سابمیت کردن و چاپ مقالات وجود داشته. در این حالت چاره ای نیست و باید به ژورنال دیگری بفرستید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mozhganam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-09-2015, 01:11 PM
سلام
فرمت مقالات چی باشد؟
راستش فایل ورد فرستادم اما پی دی اف نهایی که می سازد برای تایید بهم میریزد. چکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین Morteza J
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-09-2015, 09:58 AM
سلام دوستان
آیا پس از پذیرش مقاله در ژورنال میشه تغییراتی در نام نویسندگان ایجاد کرد؟ کنفرانسهای بین المللی که بعضیشون اینجوری بودن.
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
10-09-2015, 10:01 AM
(10-09-2015, 09:58 AM)Morteza J نوشته: سلام دوستان
آیا پس از پذیرش مقاله در ژورنال میشه تغییراتی در نام نویسندگان ایجاد کرد؟ کنفرانسهای بین المللی که بعضیشون اینجوری بودن.

با سلام 
دوست عزیز تا قبل از چاپ که میشه بعد از پذیرش برخی از مجلات اجازه میدهند. این مونده به سیاست ان مجله. 
بهترین راه شما تماس با مجله مربوطه و سوال پرسیدن در رابطه با این موضوع میباشد. 
برای خود من قبول کردن که تغیییر بدم و البته مال من ISI نبود. 
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-09-2015, 01:44 PM
سلام 
ژورنال Journal of Architecture and Urbanism همچین چیزی خاسته برای سابمیت:
Please supply a short biographical note for each author. 
منظورش مختصری از رزومه افراده ؟؟
و اینکه : 
Word template should be used for the preparation of the manuscript for this journal. 
ولی هیچ تمپلیتی در سایت موجود نیست. این برای بعد از اکسپت شدنه؟؟

ممنون.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-09-2015, 04:52 PM
@faeze23
در مورد بخش دوم سوالتون، تو بخش Instruction for Authors، شماره 7 که نوشته template روش کلیک کنید و تمپلیت رو دانلود کنید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-09-2015, 02:20 PM
سلام دوستان 

من نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم. ممنون میشم کمکم کنید

من مقاله نهایی انگلیسی پایان نامه مو قبل عید آماده کردم بر اساس فرمت ژورنال مورد نظر، دادم استاد نظر نهایی بده! استاد وقت نکرد بفرسته تا  الان!!! یکمم بهانه آورد که بهتره بازم رو مقاله بیشتر کار کنیم و نتایج بهتر بشه!!!
داده های من برای مقاله دو قسمت بود دو روش مختلف بود!!! تازه متوجه شدم داده های یکی از دو روش حذف شده از لپ تاپم! اسمشم اصلا یادم نیست چی سیو کردم!! Sad

خلاصه آیا من مقاله رو بفرستم ژورنال ممکنه که ادیت از من بخوان و من چون نصف داده هام رو ندارم دیگه نتونم جواب ژورنال رو بدم و همه چی به باد بره؟؟؟

کنفرانس چی؟آیا نهایتا میتونم مقاله رو بفرستم کنفرانس چون ندیدم که ادیت بخوان!! :Sad

لطفا راهنماییم کنید. زحمات پایان نامه ام داره به باد میره.... Sad
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین rainbow trout
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-09-2015, 03:08 PM
(11-09-2015, 02:20 PM)mahnaz103 نوشته: سلام دوستان 

من نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم. ممنون میشم کمکم کنید

من مقاله نهایی انگلیسی پایان نامه مو قبل عید آماده کردم بر اساس فرمت ژورنال مورد نظر، دادم استاد نظر نهایی بده! استاد وقت نکرد بفرسته تا  الان!!! یکمم بهانه آورد که بهتره بازم رو مقاله بیشتر کار کنیم و نتایج بهتر بشه!!!
داده های من برای مقاله دو قسمت بود دو روش مختلف بود!!! تازه متوجه شدم داده های یکی از دو روش حذف شده از لپ تاپم! اسمشم اصلا یادم نیست چی سیو کردم!! Sad

خلاصه آیا من مقاله رو بفرستم ژورنال ممکنه که ادیت از من بخوان و من چون نصف داده هام رو ندارم دیگه نتونم جواب ژورنال رو بدم و همه چی به باد بره؟؟؟

کنفرانس چی؟آیا نهایتا میتونم مقاله رو بفرستم کنفرانس چون ندیدم که ادیت بخوان!! :Sad

لطفا راهنماییم کنید. زحمات پایان نامه ام داره به باد میره.... Sad

به نظر من بفرستین بره واسه  جورنال........معمولا خیلی کم میشه سوالی کنن که به داده ها مربوط بشه....بلاخره ریسک هست که ارزش داره...کاردیگه ای نمیتونین بکنین... راهی ندارین جز فرستادنش
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

18-09-2015, 01:21 PM
سلام
دوستان بنظرتون چاپ مقاله در یک کنفرانس داخلی خوب بهتره یا isc یا یک ژورنال هندی و چینی؟؟
منظورم برای مقالات متوسطه بنظتون کدومش بهتره؟ایا مقاله تو یک ژورنال چینی و هندی تاثیر منفی داره یا اصلا حساب نمیشه؟
ارزش داره که بخای وقت بزاری مقاله ترجمه کنی و بفرستی isc یا یک ژورنال مثلا هندی و چینی یا نه؟؟
ممنون.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-09-2015, 03:40 PM
(18-09-2015, 01:21 PM)faeze23 نوشته: سلام
دوستان بنظرتون چاپ مقاله در یک کنفرانس داخلی خوب بهتره یا isc یا یک ژورنال هندی و چینی؟؟
منظورم برای مقالات متوسطه بنظتون کدومش بهتره؟ایا مقاله تو یک ژورنال چینی و هندی تاثیر منفی داره یا اصلا حساب نمیشه؟
ارزش داره که بخای وقت بزاری مقاله ترجمه کنی و بفرستی isc یا یک ژورنال مثلا هندی و چینی یا نه؟؟
ممنون.

ترجمه؟ چه مقاله ای شما می خواید برای سابمیت به یک ژورنال ترجمه کنید؟ کلا منظورتون رو واضح تر توضیح بدین. ولی بطور کلی ژورنال هندی یا چینی معنی خاصی نداره. ژورنال های هندی یا چینی وجود دارن که معتبرن و ایمپکت های خیلی خوبی دارن. ژورنالی هم دارن که اصلا داوری انجام نمیدن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 بعدی »