عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-12-2014, 11:39 PM
(07-12-2014, 11:26 PM)'mgorji' نوشته: دوستان سلام
من دو هفته پیش به ی ژورنال معتبر که نامش در سایت تامسون هم بود مقاله فرستادم فقط یک آدرس ایمیل داده بود منم به همون آدرس فرستادم ولی هیچ تاییدیه ای برای من فرستاده نشد سه بار ایمیل زدم گفتم ارسال مقاله منو تایید کنید جواب ندادن حالا سوالم اینه که آیا میتونم بیخیال اینجا بشم و مقاله رو برای جای دیگه ای بفرستم یا خیر؟ آیا این روش در ژورنال ها طبیعیه برای کسی اتفاق افتاده؟ چه کنم؟

اگر عضو تامسون باشه بعید می دونم که سابمیت مقاله ش میلی باشه. اصولا باید آنلاین باشه. بهتره یک چک دوباره بکنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-12-2014, 11:47 PM
(07-12-2014, 11:39 PM)'blur' نوشته:
اگر عضو تامسون باشه بعید می دونم که سابمیت مقاله ش میلی باشه. اصولا باید آنلاین باشه. بهتره یک چک دوباره بکنید.

دوست گرامی این سایتشه ملاحظه بفرمایید 
http://www.aeconf.net/
از سایت تامسون هم چکش کردم
ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

07-12-2014, 11:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-12-2014, 11:56 PM توسط Andre.)
اینطور که از این صفحه میشه فهمید. فرآیند ارسال مقاله در این ژورنال تنها به صورت ایمیلی است و هر زمان که پروفسور Heng-fu مقاله ایمیل شما رو دریافت کنند بهتون پاسخ میدند. آدرس ایمیل و شماره تلفن در این صفحه ذکر شده، میتونید تماس بگیرید و یا ایمیل برنید و مقالتون رو پیگیری کنید. به نظر نمیاد به ایمیل جواب بدن (دستکم یک سایت پیشرفته تر طراحی می کردند). تماس بگیرید. حدوداً 4.5 Beijing با ساعت ما اختلاف داره. پس باید 5، 6 صبح زنگ بزنید که ساعتی مقعول باشه Big Grin.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

08-12-2014, 12:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-12-2014, 12:26 AM توسط mgorji.)
(07-12-2014, 11:56 PM)'Andre' نوشته:
اینطور که از این صفحه میشه فهمید. فرآیند ارسال مقاله در این ژورنال تنها به صورت ایمیلی است و هر زمان که پروفسور Heng-fu مقاله ایمیل شما رو دریافت کنند بهتون پاسخ میدند. آدرس ایمیل و شماره تلفن در این صفحه ذکر شده، میتونید تماس بگیرید و یا ایمیل برنید و مقالتون رو پیگیری کنید. به نظر نمیاد به ایمیل جواب بدن (دستکم یک سایت پیشرفته تر طراحی می کردند). تماس بگیرید. حدوداً 4.5 Beijing با ساعت ما اختلاف داره. پس باید 5، 6 صبح زنگ بزنید که ساعتی مقعول باشه Big Grin
ممنون از پاسختون آخه پس چرا تا حالا بعد سه هفته این آقا پاسخ ندادن؟! پس به نظرتون بازم صبر کنم و مقاله رو جای دیگه نفرستم؟

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-12-2014, 12:28 AM
شما مقاله رو سابمیت کردین. نمیتونید جای دیگه ارسال کنید، مگر اینکه از ادامه پروسه انصراف بدید. پس بهتر از طریق تماس و یا ایمیل وضعیت مقاله رو جویا شید و بعد تصمیم بگیرید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

13-12-2014, 01:08 AM
دوستان گرامی
اگر مقاله رو قبلا جایی فرستاده باشیم و رد شده باشه حالا برای سابمیت جدید باید بگیم این مطلب رو آیا اثر منفی داره؟ آخه ژورنال مد نظر گفته ID مقاله رو هم که قبلا جای دیگه ای فرستادید بگید. اگر اعلام کنیم نفرستادیم می تونن متوجه بشن که این موضوع صحت نداره؟ اون وقت چی می شه؟ ممنونم 
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-12-2014, 01:30 AM
'mgorji dateline='' نوشته: دوستان گرامی
اگر مقاله رو قبلا جایی فرستاده باشیم و رد شده باشه حالا برای سابمیت جدید باید بگیم این مطلب رو آیا اثر منفی داره؟ آخه ژورنال مد نظر گفته ID مقاله رو هم که قبلا جای دیگه ای فرستادید بگید. اگر اعلام کنیم نفرستادیم می تونن متوجه بشن که این موضوع صحت نداره؟ اون وقت چی می شه؟ ممنونم 

سلام
دوست خوب بنظر من شما تحقیق کنید چرا رد شده شاید موضوع مقاله شما به مجله نمی خورده و یا شاید از نظر ساختاری اشکال داشته بنظر من اگه ریجکت شده دلیلی نداره به مجله دیگر بگید فلان جا ریجکت شده
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

13-12-2014, 01:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-12-2014, 02:05 AM توسط mgorji.)
(13-12-2014, 01:30 AM)'saaaaam' نوشته:
سلام
دوست خوب بنظر من شما تحقیق کنید چرا رد شده شاید موضوع مقاله شما به مجله نمی خورده و یا شاید از نظر ساختاری اشکال داشته بنظر من اگه ریجکت شده دلیلی نداره به مجله دیگر بگید فلان جا ریجکت شده

دوست گرامی ممنون از پاسختون
فکر می کنم علتش این بود که سطح اون مجله از کار من بالاتر بود. حالا اگر من چیزی در این رابطه نگم مجله جدید نمی تونه متوجه این موضوع بشه و اثر منفی داشته باشه؟ آخه در فرآیند سابمیت این نکته رو پرسیده و باید بهش جواب داده بشه.
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

19-12-2014, 02:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2014, 02:35 AM توسط mgorji.)
دوستان سلام
یک سوال ابتدایی دارم ببخشید مفهوم این جمله با رد شدن مقاله یکیه یا متفاوته؟ آخه اولش گفته کارت مناسبه مجله است و بعد مقاله رو رد کرده یکم با هم نمی خونه! ممنون
In light of the appropriateness of your manuscript for our journal, your manuscript has been denied publication in the Studies .
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

19-12-2014, 03:00 AM
(19-12-2014, 02:34 AM)'mgorji' نوشته: دوستان سلام
یک سوال ابتدایی دارم ببخشید مفهوم این جمله با رد شدن مقاله یکیه یا متفاوته؟ آخه اولش گفته کارت مناسبه مجله است و بعد مقاله رو رد کرده یکم با هم نمی خونه! ممنون
In light of the appropriateness of your manuscript for our journal, your manuscript has been denied publication in the Studies .

والا بنظر من موضوع یا عنوان مقاله شما خوب بوده ولی محتوای علمی نامناسبی داشته یا نواوری کمی داشته 
در اینجا حتما باید مقاله یک مطلب نو داشته باشد و گرنه سریع ریجکت می کنند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 20 بعدی »