عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-06-2014, 03:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-06-2014, 03:54 AM توسط M1KE.)
این طور که از صحبت های ایشون برمیاد موضوع مقاله ای که شما فرستادین در Scope کاری و موضوع هایی که مجله اونها بهش می پردازه قرار نمی گیره و قاعده کار بر این هست که بگردین یک مجله دیگه ای رو پیدا کنید. اگر به عنوان مقاله تون و عنوان مجله اشاره می کردین بهتر می شد در این مورد نظر داد.

در کل شما وقتی می خواهید مقاله تون رو برای یک مجله یفرستید بهتره سه ویژگی اون رو کنترل کنید.

1- موضوع هایی که مجله مورد موردنظر پوشش میده.

این مورد رو می تونید در صقحه مربوط به مجله موردنظر (برای نمونه این مجله) در گزینه About this Journal و به طور جزئی تر در همون صفحه زیر عنوان View full aims and scope ببینید. برخی از این موضوعات ممکنه شامل علوم یا رشته های دیگه ای هم بشه. برای نمونه در همین مجله ای که اشاره کردم به مبحث Structural Dynamics یا دینامیک سازه ها اشاره شده که یک مبحث عمرانی هم هست و از این نظر با اینکه در عنوان مجله به نظر نمی رسه که این موضوع رو پوشش داده باشه مهندسان عمران هم می تونند مجله هایی که در این زمینه هستند رو برای این مجله بفرستند. به طور مشابه شما هم که مثلا مجله تون مکانیکی هست ممکنه در مجله های کامپیوتری، ریاضی یا مهندسی برق و غیره بتونید موضوع مقاله تون رو پیدا کنید و برای اونها بفرستید. در کل اگر موضوع شما توسط مجله موردنظر پوشش داده نشده باشه هر چقدر هم که خوب نوشته باشین اون رو قبول نمی کنند.

2- سطح علمی مجله با توجه به Impact Factor

ممکنه موضوعی که شما کار کردین در Scope کاری اون مجله باشه و کار جدیدی هم باشه ولی خیلی به اصطلاح پخته و پیشرفته نباشه و در این صورت هم ممکنه مجله موردنظر کار شما رو از همون ابتدا نپذیره. برای نمونه همین مجله ای که در بند قبل لینکش رو گذاشتم دارای Impact factor حدود 1.9 بود که برای مجله های مهندسی عدد نسبتا بالایی هست و برای کسانی که تازه شروع به مقاله دادن کردن بهتره دنبال عددهای حدود 1.0 باشند. در مجله های پزشکی به طور متوسط Impact factor های بالاتری رو میشه دید.

3- سابقه چاپ مقالات از مولفان مشابه یا موضوع های مشابه

به هر حال هر مجله ای با توجه به Editor هایی که داره ممکنه روی موضوع یا افراد یا کشورهای خاصی نظر مثبتی نداشته باشه. از این نظر خوبه که مقاله هایی که سالیان اخیر در اون مجله چاپ شده رو نگاه کنید تا یک ذهنیتی در این مورد پیدا کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-06-2014, 04:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-06-2014, 04:40 AM توسط Torkan.)
نقل قول نمیکنم چون پست بالا واقعا تکه و باید همونطور بمونه(اما برم اصل ماجرا)
نه جناب M1KE. مقاله مربوط به SIMULATION هست و کار ما هم SIMULATION. واقعا بدون استاد مقاله نوشتن و یا نویسنده ای باشی از کشوری که زیاد ازش حساب نمیبرن ادیتورهای ژورنال معتبر، مقاله چاپ کردن هنر میخواد. این رو تجربه من ثابت کرد بهم اینجا.به خصوص این مقاله کاملا تابلو بود نگاه کرده به اسمها و کشور(امیدوارم اینطور نباشه ولی دیگه تابلو هست!)
اتفاقا نکته یک رو عالی اومدید این ژورنال تقریبا سایر رشته ها رو هم پوشش میده هرچند بیشتر روی مکانیک هست. نکته مهم دیگه اینه که بعضی مجلات خوب SCOPE مینویسن. مثلا یکبار هم واسه یه مجله SPRINGER که فرستادم نوشت با اینکه خوب DEVELOP شده ولی خارج از SCOPE. رفتم دیدم ای بابا اواسط اون SCOPE نکته زده که ما کار تیوری قبول نداریم و بهتره فرستاده نشه!
بفرمایید اینم SCOPE:
  • methodology and application of modelling and simulation in any area, including computer systems, networks, real-time and embedded systems, mobile and intelligent agents, manufacturing and transportation systems, management, engineering, biomedical engineering, economics, ecology and environment, education, transaction handling, etc.;
البته در راستای اینکه یک طرفه به قاضی نرم اینم بگم اشتباه من نخواندن زیاد مقاله های اون ژورنال بود ولی در عین حال خودش هم گفته CURRENTLY خارج از SCOPE یعنی مثلا 2 هفته بعد بفرستم شامل موضوعه[img]images/smilies/wink.gif[/img]
در هر حال باید به آینده اندیشید.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-06-2014, 05:44 PM
Scope کاری این مجله خیلی متنوع هست و موضوع شبیه سازی هم خیلی مقاله های زیادی داره. حدس میزنم مجله اش خیلی قدیمی نباشه و برای اینکه متقاضی زیاد داشته باشه طیف گسترده ای از مقاله ها رو قبول می کنه. به این شکل سالی حدود 10 تا Volume می بایست داشته باشه ولی در ادامه کار مجبور میشن یک مقدار حوزه کاریشون رو کوچیک تر کنند.

نکته ای که وجود داره اینه که تاکید این مجله روی بهبود خود روش ها و کاربردهای مدلسازی و شبیه سازی هست و نه بهبود علوم مورد اشاره. یعنی اگر روی یک موضوع ساده مهندسی کار کنید ولی شبیه سازی مورد استفاده کار جدید و پیشرفته ای باشه و تاکید بیشتر روی این قسمت دوم باشه برای این مجله و مخاطبش جالب هست ولی اگر یک روش ساده و معمولی شبیه سازی مورد استفاده قرار گرفته باشه تا یک پدیده مهندسی رو تجزیه و تحلیل کنید، براشون جالب نیست. مخاطب این مجله قصد داره با روش های شبیه سازی و کازهایی که در این زمینه در حال انجام هست آشنا بشه و نه اینکه ببینه در علوم مورد اشاره چه مباحث و پیشرفت هایی داره صورت می گیره. اگر قسمت مهندسی مقاله تون بیشتر هست و صرفا یک روش شبیه سازی معمولی برای بررسی اون پدیده به کار رفته بهتره به سمت مجله هایی برین که در زمینه اون موضوع مهندسی کار می کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-07-2014, 08:59 PM
سلام
دوستان من 4 ماه پیش به یه مجله 2 تا مقاله ارسال کردم و طول داوری مجله هم 2 ماه هستش
اما تا الان بهم جوابی ندادن حتی من
2 بار هم ایمیل زدم که فرایند داوری چی شد
بازم ج ندادن
به نظر شما به سردبیر ان مجله میل بزنم و قضیه رو مطرح کنم ؟
اینم بگم به غیر بالایی ها 1 مقاله دیگه من اکسپت شده و اگوست چاپ میشه .
اینم لینک مجله [font]http://eccsf.ulbsibiu.ro/[/font]
مرسی
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

15-07-2014, 11:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2014, 11:22 PM توسط blur.)
(15-07-2014, 08:59 PM)'artash' نوشته: سلام
دوستان من 4 ماه پیش به یه مجله 2 تا مقاله ارسال کردم و طول داوری مجله هم 2 ماه هستش
اما تا الان بهم جوابی ندادن حتی من
2 بار هم ایمیل زدم که فرایند داوری چی شد
بازم ج ندادن
به نظر شما به سردبیر ان مجله میل بزنم و قضیه رو مطرح کنم ؟
اینم بگم به غیر بالایی ها 1 مقاله دیگه من اکسپت شده و اگوست چاپ میشه .
اینم لینک مجله http://eccsf.ulbsibiu.ro/
مرسی

این قضیه چندان غیرعادی نیست و اغلب به این زمانی که تو وبسایتشون می نویسن کاملا پایبند نیستن. دلیلش هم یه سری مسائل می تونه باشه من جمله اینکه داور به ددلاینی که توسط ژورنال بهش داده میشه وفادار نیست. یا اصلا نمی تونه برا مقاله وقت بذاره و میدن دست داور دیگه و....بنابراین اتفاقا گاهی زمانی که واقعا داوری طول می کشه با این زمان استاندارد تفاوت داره. به نظر من یه مدت شما صبر کن. چند هفته هم بگذره و اگر جواب ندادن یه میل به ادیتور بزن و دوباره هم فوروارد نکن. چون این کار زیاد جالب نیست. زمان غیرنرمالی نیست بهیچ وجه.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین کنکوری
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

Thumbs Up  02-08-2014, 08:21 AM
با سلام و تشکر از مدیران این سایت که این قدر خوب ژیگیر همه سوالات ما هستن.من سوالی در مورد ارسال مقاله به یک ژورنال دارم. ژورنالی که میگم، برای سابمیت کردن، ملزم کرده که چند تا سوال رو خیلی واضح در یک تا دو صفحه براشون توضیح بدیم، مثه این که هدف اصلی مقاله ما چیه؟نوآوری کجا داشته و .... . حالا سوال من اینه که ایا این صفحان تمپلیت خاصی دارن یا نه؟ میتونم همینجوری ساده از اول به پرسشها پاسخ بدم یا نه حتما باید قواعدی رو رعایت کنم؟

ممنون از کمک شما
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

02-08-2014, 11:14 AM
(02-08-2014, 08:21 AM)'کنکوری' نوشته: با سلام و تشکر از مدیران این سایت که این قدر خوب ژیگیر همه سوالات ما هستن.من سوالی در مورد ارسال مقاله به یک ژورنال دارم. ژورنالی که میگم، برای سابمیت کردن، ملزم کرده که چند تا سوال رو خیلی واضح در یک تا دو صفحه براشون توضیح بدیم، مثه این که هدف اصلی مقاله ما چیه؟نوآوری کجا داشته و .... . حالا سوال من اینه که ایا این صفحان تمپلیت خاصی دارن یا نه؟ میتونم همینجوری ساده از اول به پرسشها پاسخ بدم یا نه حتما باید قواعدی رو رعایت کنم؟
ممنون از کمک شما

دوست عزیز من شخصا ابسترک مقاله را فقط می فرستادم و از سردبیر مجله می پرسیدم که ایا مقاله من در حیطه کاری مجله هست یا نه؟
در صورت پاسخ + گرفتن کل مقاله را می فرستادم
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

09-09-2014, 04:00 PM
سلام من مدتی هست حدود 5 ماه مقاله ام رو در یک ژور نال فرستادم. ولی هیچ تصمیمی راجع به اون گرفته نشده. هر چی هم ایمیل می زنم جواب نمی دن. ایا بهتر نیست اون رو در جایی دیگه بفرستم. ایا مشکلی ایجاد میشه. در قسمت decision فقط نوشته In review . اینکه جواب نمی دن معنیش ریجکت شدن هست؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-09-2014, 06:29 PM
(09-09-2014, 04:00 PM)'giga' نوشته: سلام من مدتی هست حدود 5 ماه مقاله ام رو در یک ژور نال فرستادم. ولی هیچ تصمیمی راجع به اون گرفته نشده. هر چی هم ایمیل می زنم جواب نمی دن. ایا بهتر نیست اون رو در جایی دیگه بفرستم. ایا مشکلی ایجاد میشه. در قسمت decision فقط نوشته In review . اینکه جواب نمی دن معنیش ریجکت شدن هست؟ ممنون

بسته به ژورنال و داور مبحثي كه شما روش كار كرديد زمان مي تونه متفاوت باشه. مگر اينكه گفته باشن تضميني وجود نداره كه ژورنال ديگري هم همين قدر طول نده، و شما هر بار كه مقاله اي رو مي فرستيد تعهد مي ديد براي جاي ديگري نفرستاديد.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-10-2014, 01:08 PM
سلام .  من چند روز پیش یه مقاله در یک ژورنال سابمیت کردم. الان یه مقاله دیگه دارم. آیا می تونم اون رو در همون ژورنال سابمیت کنم؟ در دستورالعمل این ژورنال در این مورد چیزی ننوشته. با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 20 بعدی »