عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-12-2011, 11:34 AM
نسیم جان به نظر من چون در نهایت مجموع تعداد مقالات فرد ارزشمند هست خیلی مهم نیست که در دوره کارشناسی مقاله داده باشید یا نه. علاقه و فعالیت را می توان با شرکت در انجمن های علمی، سخنرانی و همایش ها در دوران کارشناسی هم نشان داد.
از نظر تاریخ هم حتی مجلات سطح پایین امکان داره در یک زمانی چکیده های خود را در اینترنت گذاشته و تاریخ بزنند. شاید فهمیده هم نشه ولی اگر بشه خاطره تلخی از ایرانی ها در ذهن اون استاد ایجاد می کنه.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-12-2011, 03:25 AM
در این مورد گفتنی های زیادی گفته شد...
فقط من به نظرم باید یه چیز رو اضافه کرد...
متاسفانه بحث اخلاقیات (که البته دقیقا جاش توی این فروم هم نیست) خیلی رعایت نمیشه و این کمترین خلاف هست در این زمینه ها...
من به جرئت میگم خیلی از مقالاتی که از ایران به زبان انگلیسی پابلیش میشه و بیشتر از اون مقالات فارسی چاپ شده درست و حسابی کار نشدن و بخش هایی یا همش کپی هستن... مخصوصا مال استاد هایی که سالی 2000 تا مقاله میدن که حقوقشون بره بالاتر.... اینکه ما زبان فارسی استفاده میکنیم و قابل کنترل نیست برای جلوگیری از سرقت علمی (plagiarism) متاسفانه خیلی ضرر به سیستم تولید علم ما زده....
بحث در این زمینه زیاده و اینجا جاش نیست...

در مورد دوستتون به نظر من بهش بگید وقتش رو برای این چیزا تلف نکنه چون خیلی فایده ای نداره... اگه 100 تا مقاله بی ارزش هم داشته باشه به اندازه یه مقاله معتبر براش کار انجام نمیده.... این کار ها بیشتر گول زدن خود هست نه اون اساتیدی که دارن مدارک رو بررسی میکنن... البته توی محیط ایران برای پز دادن هم خیلی خوبه!!! ؛) همون طور که بهنوش جان گفتن تاثیری نداره...
و در مورد زمان سابمیت و یا زمان پابلیش اگه مقاله اینقدر بی ارزش باشه که حتی نشه زمان پابلیشش رو چک کرد هیچ اشکالی نداره!!! میتونن بگن دوستتون که توی دو سالگی مقاله ای در مورد فیزیک هسته ای چاپ کردن!! Smile
من هم با شما موافقم که مطرح کردن این چیزا باعث فرهنگ سازی و جلوگیری ازش میشه!!! خوشبختانه پروسه ی اپلای خیلی جای این کار ها رو نداره...
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Rfdesign
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-01-2012, 02:09 PM
دوستان جایی مرتبط تر با این تاپیک پیدا نکردم سوالم رو بپرسم ممنون میشم جواب بدید
آیا در رشته ی مخابرات گرایش میدان امواج،و حتی مهندسی پزشکی ژونالی میشناسید که ایمپکتش پایین نباشه،و رایگان هم باشه چاپ کردن مقاله در اونجا و ضمنا از نظر زمانی یه ماهه بشه پابلیش کرد.
من Letter ها رو گشتم ولی اونها هم پول می گیرن به این شرایط من خیلی می خوردن فقط پولی بودن.
می خوام رایگان باشن.
IEEE Transaction Antenna رو هم چک کردم پول می خواست!
جایی رو شما با این شرایطی که گفتم سراغ دارین؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-01-2012, 08:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2012, 08:53 PM توسط Mike.)
(08-01-2012, 02:09 PM)Rfdesign نوشته: دوستان جایی مرتبط تر با این تاپیک پیدا نکردم سوالم رو بپرسم ممنون میشم جواب بدید
آیا در رشته ی مخابرات گرایش میدان امواج،و حتی مهندسی پزشکی ژونالی میشناسید که ایمپکتش پایین نباشه،و رایگان هم باشه چاپ کردن مقاله در اونجا و ضمنا از نظر زمانی یه ماهه بشه پابلیش کرد.
من Letter ها رو گشتم ولی اونها هم پول می گیرن به این شرایط من خیلی می خوردن فقط پولی بودن.
می خوام رایگان باشن.
IEEE Transaction Antenna رو هم چک کردم پول می خواست!
جایی رو شما با این شرایطی که گفتم سراغ دارین؟
مرسی

من سؤالت رو جواب میدم اما رشته من چیز دیگی‌ هستش!
در رشته مهندسی‌ صنایع ۱ ژورنال داریم به اسم C & OR. این ژورنال تخصصش در بار موضوعات خاصی‌ بالاست مثل چی‌؟ مثل Facility Location. حالا ۱ ژورنال دیگه داریم به اسم EJOR. این یه ژورنال عمومی‌ تر هستش که تمام موضوعات C & OR رو پوشش میده باضافه اینکه خیلی‌ از مزت دیگرو هم پوشش میده و البته IF از قبلی‌ خیلی‌ بهتر هستش!

چیزی که شما مد نظرت هست همون مثل C & OR هستش که من گفتم اما شما نباید از ژورنال‌های مثل EJOR غافل بشی‌! یعنی‌ در رشته خودت با اینکه در اون تخصص‌هایی‌ که مثال زدی ژورنال هست اما شما باید بگردی چیز‌های عمومی‌ تری پیدا کنی‌. بهترین کار هم گشتن در قسمت رفرنس‌های مقالاتی هستش که به اونها در مقاله‌های خودت رفرنس دادی

نقل قول  

آفلاین HAMMAN
**
نقل قول

17-01-2012, 02:46 PM
سلام.
یه مقاله دارم میخام به ژورنال یفرستمش...
دو تا ژورنال پیدا کردم که متناسبه...
یکیش ایرانی و دیگری خارجیه...
هر دو تا شونم ایمپکت فاکتور یکسانی دارن.حدود نیم(0.5)
به نظر شما ژورنال ایرانیه از اونجایی که بهتر میدونه من دانشگاهم زیاد شاخ نیست یا اینکه استادم زیاد معروف نیست , احتمال ریجکت بیشتری داره یا نه؟

Gail Borden's motto on his tombstone: "I tried and failed; I tried again and again and succeeded."l
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

17-01-2012, 08:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2012, 08:11 PM توسط Karim.)
(17-01-2012, 02:46 PM)HAMMAN نوشته: سلام.
به نظر شما ژورنال ایرانیه از اونجایی که بهتر میدونه من دانشگاهم زیاد شاخ نیست یا اینکه استادم زیاد معروف نیست , احتمال ریجکت بیشتری داره یا نه؟
سلام
بنظره من اصلا فکر مجلات ایرانی از سرتون بیرون کنید
چاپ مقاله در یک ژورنال خارجی مثلا ترکیه ، مالزی ، هند به مراتب در سطحه بین الملل از ایران بهتره!
خیلی سابقه خوبی در سطح جهانی نداریم.
من به شخصه بک ژورنال با ایمپکت پایین تر مثلا ترکیه و .. به یک ژورنال ایرانی با ایمپکت بالاتر ایران ترجیح می دهم چه برسه به ایمپکت مساوی

ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-01-2012, 08:54 PM
(17-01-2012, 02:46 PM)HAMMAN نوشته: سلام.
ژورنالهای ISI داخلی به نظر من زیاد معتبر نیستن.....چون باند بازی در چاپ مقالات که در بسیاری از نقاط دنیا وجود داره.....در ژورنالهای داخلی به مراتب بیشتره.......وجهه علمی کشور هم که معلومه....لازم به گفتن نیست...من باشم داخلی نمیفرستم
نقل قول  

آفلاین mehdi adeli
**
نقل قول

21-07-2012, 07:55 PM
سلام دوستان عزیز

من هم 2 تا مقاله دارم که یکیش بین manufacturing و mechanical design و می خوام در یه مجله آمریکایی چاپ کنم ولی متسفانه نمی دونم دقیقا به چه مجله ای سابمیت کنم که بهتره واقعیت چون لیسانسه صنایعم خیلی راه و چاهشو نمی دونم باید چی کار کنم .

البته یه مقاله دیگه هم تقریبا حاضره که این هم در مورد human factor and ergonomics هست این هم به این صورت نمی دونم چه کنم .

خوشحال می شوم دوستان صنایعی و بزرگواران فروم پاسخ دهند .
Albert Einstein(1879_1955) : Imagination is more important than knowledge
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

23-07-2012, 11:14 AM
(21-07-2012, 07:55 PM)mehdi adeli نوشته: سلام دوستان عزیز

من هم 2 تا مقاله دارم که یکیش بین manufacturing و mechanical design و می خوام در یه مجله آمریکایی چاپ کنم ولی متسفانه نمی دونم دقیقا به چه مجله ای سابمیت کنم که بهتره واقعیت چون لیسانسه صنایعم خیلی راه و چاهشو نمی دونم باید چی کار کنم .

البته یه مقاله دیگه هم تقریبا حاضره که این هم در مورد human factor and ergonomics هست این هم به این صورت نمی دونم چه کنم .

خوشحال می شوم دوستان صنایعی و بزرگواران فروم پاسخ دهند .
والا من خیلی نمیتونم جواب شما رو بدم چون دقیقا همه ی ژورنال ها و مجله ها رو نمیشناسم...
امیدوارم بچه ها بهتر بتونن راهنماییتون کنن...
اما چیزی که برای خودم واضحه اینه که به هر حال شما یه سری رفرنس دارید و مخصوصا یه رفرنس هایی دارید که به مقاله خودتون خیلی نزدیکه دیگه... ببینید اون ها مال کدوم ژورنال هست و با همون ژورنال مکاتبه کنید.. به نظر من که این بهترین راهه....
موفق باشید.. Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

23-07-2012, 11:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2012, 11:02 PM توسط blur.)
سلام دوستان، من یه مقاله سابمیت کردم که استادم corresponding author هست...پروسه شون طولانی شده و استاد ما هم حوصله پیگیری
نداره و ضمنا فعلا ایران نیست. حالا من میخوام میل بزنم به ادیتور. به نظرتون باید بگم نویسنده مسئول تعطیلاته و بهمین خاطر من میل زدم یا کلا
لازم نیست توضیحی بدم و اشکالی نداره من میل بزنم؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »