عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-02-2016, 04:36 PM
(13-02-2016, 03:48 PM)Balthazar نوشته: سلام دوستان
اگر مقاله ایی را در ژورنالی بتونیم چاپ کنیم که از نظر موضوعی به مقاله مرتبط نیست. آیا اینکار را انجام بدهیم با نه؟
تاثیر منفی نداره؟

اصولا ژورنال مقاله ای که به موضوعاتش مرتبط نیست چاپ نمیکنه. مگه از ژورنال هایی باشه که تو موضوعات مختلف چاپ می کنن که معمولا از ژورنال های خیلی تاپ نیستن. در هر حال در همون سطح ژورنال، اعتبار داره
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین amirtt
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-02-2016, 12:46 AM
سلام.می خوام تو این ژورنال مقاله سابمیت کنم چند تا سوال دارم از قسمت Instructions for Authors ممنون میشم کسی کمک کنه:
ISSN: 1359-5997
http://www.springer.com/engineering/.../journal/11527
1- در قسمت Author tools to prepare your article یه فایل word template گذاشتن ،می خوام بدونم الزامی ازش استفاده کرد چون من زیاد متوجه نشدم چجوری باهاش کار کنم؟
2- در قسمت table حرفی از اینکه فایل جداگانه برای جداول بذاریم ننوشته با این حال برای قسمت figure نوشته شکلها در فایل جداگانه باشد آخرش هم گفته if possible ، یعنی چی ؟ خلاصه باید چیکار کنم جداول و شکلا رو؟ اصلا میشه کلا یه فایل متن حاوی شکل و جدول گذاشت؟
3- در قسمت رفرنس هم گفته با اسم نویسنده و سال در متن رفرنس بدیم اما مقاله های این ژورنال همشون با شماره در متن رفرنس دادن
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-02-2016, 08:54 AM
(20-02-2016, 12:46 AM)amirtt نوشته: سلام.می خوام تو این ژورنال مقاله سابمیت کنم چند تا سوال دارم از قسمت Instructions for Authors ممنون میشم کسی کمک کنه:
ISSN: 1359-5997
http://www.springer.com/engineering/.../journal/11527
1- در قسمت Author tools to prepare your article یه فایل word template گذاشتن ،می خوام بدونم الزامی ازش استفاده کرد چون من زیاد متوجه نشدم چجوری باهاش کار کنم؟
2- در قسمت table حرفی از اینکه فایل جداگانه برای جداول بذاریم ننوشته با این حال برای قسمت figure نوشته شکلها در فایل جداگانه باشد آخرش هم گفته if possible ، یعنی چی ؟ خلاصه باید چیکار کنم جداول و شکلا رو؟ اصلا میشه کلا یه فایل متن حاوی شکل و جدول گذاشت؟
3- در قسمت رفرنس هم گفته با اسم نویسنده و سال در متن رفرنس بدیم اما مقاله های این ژورنال همشون با شماره در متن رفرنس دادن

سلام

1- بله... مقاله رو ابتدا به هر فرمتی که مد نظرتون هست compose کنید... بعد هر بخش از مقاله رو به بخش متناظرش در اون template منتقل کنید... یعنی font و layout ی که نهایتا برای manuscript در نظر گرفته میشه براساس اون template خواهد بود...

2- تصاویر باید در متن embedded بشن... اگر توامان در فایل مجزایی هم upload بشن که بهتر هم هست...

3- شما کاری که اینجا گفته شده رو انجام بدید... دستورالعمل فعلی برای review ساده تر هست... و این template بعدا در زمان publish می تونه هر فرمت دیگه ای به خودش بگیره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین amirtt
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-02-2016, 04:38 PM
(20-02-2016, 08:54 AM)Matinking نوشته: سلام

1- بله... مقاله رو ابتدا به هر فرمتی که مد نظرتون هست compose کنید... بعد هر بخش از مقاله رو به بخش متناظرش در اون template منتقل کنید... یعنی font و layout ی که نهایتا برای manuscript در نظر گرفته میشه براساس اون template خواهد بود...

2- تصاویر باید در متن embedded بشن... اگر توامان در فایل مجزایی هم upload بشن که بهتر هم هست...

3- شما کاری که اینجا گفته شده رو انجام بدید... دستورالعمل فعلی برای review ساده تر هست... و این template بعدا در زمان publish می تونه هر فرمت دیگه ای به خودش بگیره...

براتون آرزوی موفقیت دارم

سلام. ممنونم

1-تو قسمت attach files هم line figure و هم colour figure داره، من نمودار اکسل دارم که ازش عکس گرفتم اینو باید تو قسمت colour figure بزنم؟ 2-گزینه ای برای cover letter نداره یعنی نیاز نیست؟ 3-یه قسمت تو مراحل سابمیت enter comment خالی بزاریم مشکل نداره؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-02-2016, 06:59 PM
(20-02-2016, 04:38 PM)amirtt نوشته: سلام. ممنونم

1-تو قسمت attach files هم line figure و هم colour figure داره، من نمودار اکسل دارم که ازش عکس گرفتم اینو باید تو قسمت colour figure بزنم؟ 2-گزینه ای برای cover letter نداره یعنی نیاز نیست؟ 3-یه قسمت تو مراحل سابمیت enter comment خالی بزاریم مشکل نداره؟

سلام

1- بله...
در مورد عکسی که می فرمایید، اگر از نمودار print screen گرفته ید، ممکن هست ازتون ایراد بگیرند چون عکس دیگه scalable نیست و از حالت vector خارج شده... توصیه می کنم نمودارتون رو به یک vector format مثل tiff ذخیره کنید ...

2- بله...

3- خیر...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-05-2016, 09:53 PM
سلام دوستان
من جواب داوري مقاله رو فرستادم به مجله و بخش كوچكي از تغييرات داوران را انجام دادم الان بعد از يك ماه وضعيت مقاله رو Awaiting EIC Decision زده اين يعني چي؟ كار داره رد ميشه؟

ممنونم
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-05-2016, 10:06 PM
(06-05-2016, 09:53 PM)mgorji نوشته: سلام دوستان
من جواب داوري مقاله رو فرستادم به مجله و بخش كوچكي از تغييرات داوران را انجام دادم الان بعد از يك ماه وضعيت مقاله رو Awaiting EIC Decision زده اين يعني چي؟ كار داره رد ميشه؟

ممنونم
سلام دوست عزیز
نگران نباشید؛ معنی Awaiting EIC Decision  یعنی در حال حاظر مقاله شما دست editor-in-chief هست و منتظر نظر ایشون هستند.
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

06-05-2016, 10:14 PM
(06-05-2016, 10:06 PM)Ebish نوشته: سلام دوست عزیز
نگران نباشید؛ معنی Awaiting EIC Decision  یعنی در حال حاظر مقاله شما دست editor-in-chief هست و منتظر نظر ایشون هستند.
ممنون از پاسخ شما
آيا وقتي وارد اين مرحله ميشه يعني احتمال رد شدن كار بيشتر هست؟
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-05-2016, 10:49 PM
(06-05-2016, 10:14 PM)mgorji نوشته: ممنون از پاسخ شما
آيا وقتي وارد اين مرحله ميشه يعني احتمال رد شدن كار بيشتر هست؟

نه
تمام احتمالات همچنان وجود داره. اما احتمال اکسپت و مینور ریوایز بیشتر هست نسبت به ریجکت.
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

07-05-2016, 09:29 PM
سسلام دوستان
اگر بعد از پذيرش مقاله از اديتور بخواهيم اسم داورها رو در صورت امكان به ما بگه كار غير حرفه اي هست؟

ممنون از شما
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »