عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-09-2015, 05:00 PM
(18-09-2015, 03:40 PM)blur نوشته: ترجمه؟ چه مقاله ای شما می خواید برای سابمیت به یک ژورنال ترجمه کنید؟ کلا منظورتون رو واضح تر توضیح بدین. ولی بطور کلی ژورنال هندی یا چینی معنی خاصی نداره. ژورنال های هندی یا چینی وجود دارن که معتبرن و ایمپکت های خیلی خوبی دارن. ژورنالی هم دارن که اصلا داوری انجام نمیدن.

منظورم اینه اگر ایمپکت فاکتور یک ژورنال یکسان باشه البته برای ایمپکتهای زیر یک منظورمه فرقی میکنه که این ژورنال چینی و هندی باشه یا مثلا انگلیسی؟
و اگر یک مقاله معمولی داشته باشیم از نظر ارزش مقاله تو رزومه بهتره که مقاله تو یک ژورنال ای اس ای با ایمپکت مثلا ۰.۲ چاپ بشه یا یک ژورنال isc??
نمیدونم منظورم خوب بیان کردم یا نه؟؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-09-2015, 05:40 PM
(18-09-2015, 05:00 PM)faeze23 نوشته: منظورم اینه اگر ایمپکت فاکتور یک ژورنال یکسان باشه البته برای ایمپکتهای زیر یک منظورمه فرقی میکنه که این ژورنال چینی و هندی باشه یا مثلا انگلیسی؟
و اگر یک مقاله معمولی داشته باشیم از نظر ارزش مقاله تو رزومه بهتره که مقاله تو یک ژورنال ای اس ای با ایمپکت مثلا ۰.۲ چاپ بشه یا یک ژورنال isc??
نمیدونم منظورم خوب بیان کردم یا نه؟؟

اول: باید به ارزش ژورنال تو رشته تون نگاه کنید. ضمنا علاوه بر ایمپکت ملاک های دیگه ای مثل citation و اینکه کجا ایندکس شدن هم اهمیت داره.
دوم: ارزش مقاله ISI بالاتره.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-09-2015, 01:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-09-2015, 01:09 PM توسط faeze23.)
سلام
دوستان این جمله به منظور هزینه چاپ برای ژورناله؟ یا منظور اشتراک ماهانه و .. است؟؟
کلا این ژورنال پولیه ایا؟؟
و اینکه یکجا گفته تعداد کلمات5000 تا و یکجای دیگه گفته 3600 کدوم درسته؟!
خیلی ممنون.
Subscribtion rate: 12 € + postage
Single issue price: 6 €

Architektura & urbanizmus
Publisher: Institute of Construction and Architecture

Language: Slovak, English
www: www.ustarch.sav.sk
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-09-2015, 06:30 PM
(21-09-2015, 01:06 PM)faeze23 نوشته: سلام
دوستان این جمله به منظور هزینه چاپ برای ژورناله؟ یا منظور اشتراک ماهانه و .. است؟؟
کلا این ژورنال پولیه ایا؟؟
و اینکه یکجا گفته تعداد کلمات5000 تا و یکجای دیگه گفته 3600 کدوم درسته؟!
خیلی ممنون.
Subscribtion rate: 12 € + postage
Single issue price: 6 €

Architektura & urbanizmus
Publisher: Institute of Construction and Architecture

Language: Slovak, English
www: www.ustarch.sav.sk

این توضیحات برای حجم مقاله کاملا واضحه
1. The main studies should be around 36.000 signs (including spaces).
2. Reviews and Short Information should not extend 10.800 signs.

Subscription منظورش اشتراکه. تو Instructionحرفی از هزینه نزده، ولی چون دستورالعملش خیلی خلاصه بود بهتره بهشون میل بزنید و مطمئن شید که آیا رایگان هست یا اگر نه، هزینه ش چقدره.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

30-12-2015, 09:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-12-2015, 09:07 PM توسط Shihan.)
دروود دوستان ممنون میشم منظور از موارد زیر که ژورنال ازم خواسته رو توضیح بدید.

Manuscripts should be submitted electronically, preferably a pdf file, to the appropriate departmental editor or to the editor-in-chief. Manuscripts should be typed on 8½” x 11” paper, double-spaced, including references, footnotes, and abstract

و همچنین این قسمت
. Papers should not exceed 32 pages, including all references, tables, graphs and appendices 12-point font with 1-inch margins on all four sides. Papers should have double-spacing throughout, including abstract, references, and footnotes.

اینجا یه بار گفته از acknowledgment خبری نیست و نباید استفاده کنید .
We follow a double-blind review process, and therefore please remove your name and any acknowledgment from the manuscript before submitting it.

بعد اومده گفته میتونی استفاده کنی!!!
does not use footnotes. The important material should be incorporated in the main text. Acknowledge presentations, support, and assistance in an acknowledgement section preceding the references.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-12-2015, 10:08 PM
(30-12-2015, 09:06 PM)Shihan نوشته: دروود دوستان ممنون میشم منظور از موارد زیر که ژورنال ازم خواسته رو توضیح بدید.

Manuscripts should be submitted electronically, preferably a pdf file, to the appropriate departmental editor or to the editor-in-chief. Manuscripts should be typed on 8½” x 11” paper, double-spaced, including references, footnotes, and abstract

و همچنین این قسمت
. Papers should not exceed 32 pages, including all references, tables, graphs and appendices 12-point font with 1-inch margins on all four sides. Papers should have double-spacing throughout, including abstract, references, and footnotes.

اینجا یه بار گفته از acknowledgment خبری نیست و نباید استفاده کنید .
We follow a double-blind review process, and therefore please remove your name and any acknowledgment from the manuscript before submitting it.

بعد اومده گفته میتونی استفاده کنی!!!
does not use footnotes. The important material should be incorporated in the main text. Acknowledge presentations, support, and assistance in an acknowledgement section preceding the references.

درود،
اولین مورد میگه که باید در سایز Letter و ترجیعاً با فرمت PDF مقاله نگارش بشه و به اون دو سمتی که نام برده شده فرستاده بشه. در مورد بعدی باید مقاله شما حداکثر 32 صفحه باشه و با فونت 12، دوبل اسپیس و یک اینچ حاشیه از 4 طرف باشه. همینطور شامل چکیده، رفرنسها و فوت نوت باشه. در مورد بعدی میگه که چون ما داوری ما به صورتی هست که اسمی از شما برده نمیشه. باید اسمتون و همینطور قسمت Acknowledgment که معمولاً به تشکر کردن از شخص یا گروهی و یا سازمانی هست باید حذف بشند. بعداً میتونید اضافه کنید. آخری هم دوباره راجع به فوت نوت هست.

کلاً اینطور که قالب تعریف نمیکنند، خیلی هم سخت نمیگیرند فقط کافیه این موراد رعایت بشه بعد که مقاله پذیرش گرفت میگن که اینطوری  ویرایش کنید و در نهایت هم خودشون ویرایش میکنند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-01-2016, 12:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-01-2016, 12:04 PM توسط Shihan.)
دروود دوستان من در راستای انجام submit کردن مقاله به یکی از ژورنالهای Elsevier بودم که در بخش پایانی موردی برام سوال پیش اومده!
من مقاله ام review paper نیست اما در صورتی که به گزینه داره در بخش انتها که اگر فایل به اون الصاق نشه submission انجام نمیشه. اون هم Research Highlight (If review) i ذکر شده در حالی که من نمیدونم جای این مورد چه فایلی باید اپلود کنم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین rainbow trout
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-01-2016, 01:56 PM
(20-01-2016, 12:03 PM)Shihan نوشته: دروود دوستان من در راستای انجام submit کردن مقاله به یکی از ژورنالهای Elsevier بودم که در بخش پایانی موردی برام سوال پیش اومده!
من مقاله ام review paper نیست اما در صورتی که به گزینه داره در بخش انتها که اگر فایل به اون الصاق نشه submission انجام نمیشه. اون هم Research Highlight (If review) i ذکر شده در حالی که من نمیدونم جای این مورد چه فایلی باید اپلود کنم.

اکثر جورنال های الزیور دارن های لایت را
باید 3 تا 4 جمله از  نتایج مهم مقاله ات بگی...
به سایت ساینس دایرکت وصفحه جورنال ها بری میتونی ببینی نمونه های های لایت را
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-01-2016, 02:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-01-2016, 02:23 PM توسط Matinking.)
(20-01-2016, 12:03 PM)Shihan نوشته: دروود دوستان من در راستای انجام submit کردن مقاله به یکی از ژورنالهای Elsevier بودم که در بخش پایانی موردی برام سوال پیش اومده!

سلام

بعضی از publisher ها در طبقات عادی abstraction ی که در مقالات به کار میره (abstract + key words + main body)، یک مورد دیکه یا به جای key words در نظر می گیرند به عنوان research highlights...

research highlights رو میشه به تعریفی "صورت paraphrased شده abstract" دونست.. به این صورت که جملات کامل موجود در abstract رو به فرم statement های اخباری ارائه می کنند... اصولا کاربرد research highlights از این باب هست که گاها key words دقیقا حیطه تحقیق رو توضیح نمی دن و از طرفی abstract هم همیشه حداقل در نگاه اول ممکن هست گویای کنه مطلب در مقاله نباشه... بنابراین محقق به کمک research highlights به خواننده خودش نشون میده که دستاوردهای کار تحقیقاتی ارائه شده به صورت موردی و کاملا explicit (برخلاف بعضی از abstract های implicit) چی هستند...

در نهایت می تونید در یک فایل text به صوزت enumerated-driven مواردی که در مورد تحقیقتون در حیطه research highlights قرار میگرند رو لیست کنید و به editor ارائه بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Balthazar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-02-2016, 03:48 PM
سلام دوستان
اگر مقاله ایی را در ژورنالی بتونیم چاپ کنیم که از نظر موضوعی به مقاله مرتبط نیست. آیا اینکار را انجام بدهیم با نه؟
تاثیر منفی نداره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »