عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-03-2015, 05:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-03-2015, 06:25 PM توسط blur.)
(18-03-2015, 04:24 PM)'nima_bonab' نوشته: سلام دوستان
من برای سابمیت مقاله ام دنبال نشریات خارجی گشتم برای بعضی از انها نوشته open access و برای این حالت پذیرش 2200 USD پول خواسته اند ایا معادل 6 میلیون ایرانی ه؟
دوم ایتکه برای معرفی 3 تا داور باید کی رو معرفی کنم؟ ایا چند مقاله که از انها استفاده زیاد کرده ام نویسنده انها رو معرفی کنم؟ یا نه؟
نامه های تضاد منافع چطوری تهیه میشه؟
سایت http://journalfinder.elsevier.com/#results بر اساس عنوان و چکیده مقاله من چند تا نشریه رو پیشنهاد میکنه . ایا برا همون ها اقدام کنم زود نتیجه می گیرم؟

بله تقریبا در همون حدودی که گفتین میشه. ولی اگر این حالت رو پیشنهاد کرده شما مجبور نیستید این حالت رو بخواید. خیلی از ژورنال ها حالت open access رو بعنوان یک حالت جانبی پابلیش پیشنهاد میدن.
برای معرفی سه داور هم می تونید از متخصصان رشته خودتون انتخاب کنید، مشکلی نیست. نه اون داور الزامی بر پذیرش داوری مقاله شما داره و نه ژورنال الزامی برای پذیرفتن داور پیشنهادی شما داره و میتونه به یک داور دیگه ارسال کنه. 
یعنی خود ژورنال خواسته متن تهیه کنید؟ چون معمولا همراه سابمیت مقاله گزینه هایی در رابطه با روشن کردن تضاد منافع هست که تیک می زنید و الکترونیکی حل میشه.
و نکته آخر اینکه، ببینید این سایت ها به شما یه سری ژورنال مرتبط معرفی می کنن ولی کار شماست که بررسی نهایی رو انجام بدین و بهترین گزینه رو با توجه به مقاله خودتون و شرایط ژورنال انتخاب کنید. وگرنه هیچ تضمینی وجود نداره که اگر از ژورنال های پیشنهادی الزویر رو انتخاب کنید زودتر و بهتر به نتیجه برسید منتها حتما بررسی شون کنید. موفق باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین GIS90
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-04-2015, 12:48 PM
سلام دوستان
من از دانشگاهی در امریکا پذیرش گرفتم و منتظر رسیدن I20 هستم. اخیرا نگارش یک مقاله را به پایان رساندم. به نظر شما استفاده از affiliation دانشگاه مقصد در مقاله کار درستی است؟ با توجه به اینکه رشته من برای سفارت جهت اخذ ویزا حساس نیست و به اعتقاد دوستان مشکلی در اخذ ویزا ندارم. پروسه سابمیت مقاله هم تا پابلیش آن در بهترین حالت حداقل 3-4 ماه طول میکشد که تا آن موقع به امید خدا امریکا خواهم بود. به نظر دوستان با تجربه این کار منطقی است؟
با تشکر
I'm gonna make the rest of my life the best of my life
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-04-2015, 09:03 PM
(05-04-2015, 12:48 PM)'GIS90' نوشته: سلام دوستان
من از دانشگاهی در امریکا پذیرش گرفتم و منتظر رسیدن I20 هستم. اخیرا نگارش یک مقاله را به پایان رساندم. به نظر شما استفاده از affiliation دانشگاه مقصد در مقاله کار درستی است؟ با توجه به اینکه رشته من برای سفارت جهت اخذ ویزا حساس نیست و به اعتقاد دوستان مشکلی در اخذ ویزا ندارم. پروسه سابمیت مقاله هم تا پابلیش آن در بهترین حالت حداقل 3-4 ماه طول میکشد که تا آن موقع به امید خدا امریکا خواهم بود. به نظر دوستان با تجربه این کار منطقی است؟
با تشکر

با توجه به اینکه ثبت نام انجام ندادید، در حال حاظر دانشجوی آن دانشگاه محسوب نمی شوید و هر چقدر هم که شما مطمئن باشید از حضورتون در دانشگاه مقصد، هم اکنون این موقعیت در اختیار شما نیست. با این حال، تصمیم گیری با خودتونه و بهتره که استاد راهنماتون رو اونجا در جریان بگذارید و نظر ایشون رو بخواهید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

15-04-2015, 12:53 PM
سلام من میخواستم بپرسم ایا راهی است که در طی مدت کوتاهی مقاله بدون هزینه 2 ISI ثبت بشه یا نه
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-04-2015, 06:42 PM
(15-04-2015, 12:53 PM)'anis' نوشته: سلام من میخواستم بپرسم ایا راهی است که در طی مدت کوتاهی مقاله بدون هزینه 2 ISI ثبت بشه یا نه

من بعید میدونم! برخی از ژورنال های پولی هستن که پروسه شون سریعتره ولی کلا زیاد انتظار نداشته باشید. بهرحال ژورنال ISI باید پروسه داوری و ادیتش رو طی کنه. باز بهترین کار اینه که در ژورنال های رشته خودتون بگردید و فاصله بین زمان سابمیت و اکسپت رو بررسی کنید و بعد تصمیم بگیرید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین anis
نقل قول

15-04-2015, 08:45 PM
مرسی اما من مقاله 2 کنفراس بین المللی پذیرفته شده و همون جا میتونم برای چاپ در isi اقدام کنم ظرف مدت 3 ماه با پرداخت 1میلیون مقاله چاپ میشه حالا میخواستم بپرسم ایا برای این کار اقدام کنم ایا تاثیر زیادی در پذیرش داره ...با تشکر

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-04-2015, 09:31 PM
(15-04-2015, 08:45 PM)'anis' نوشته: مرسی اما من مقاله 2 کنفراس بین المللی پذیرفته شده و همون جا میتونم برای چاپ در isi اقدام کنم ظرف مدت 3 ماه با پرداخت 1میلیون مقاله چاپ میشه حالا میخواستم بپرسم ایا برای این کار اقدام کنم ایا تاثیر زیادی در پذیرش داره ...با تشکر

لفظ ISI با این معنایی که بکار گرفتید، بیشتر خوراک داخل داره. این مهم نیست که ژورنال چه Impact factor ای داره و یا ISI هست یا نه. این مهم که خواننده اون ژورنال کیا هستن و چقدر در مقالات علمی دیگر به عنوان رفرنس به کار گرفته میشن. عموماً خوانندگان همان ژورنالها کسانی هست که در اونجا مقاله چاپ می‌کنند. از طرفی میشه اینطور عنوان کرد که ژورنال های ISI برترین ژورنالها هستند و ناشرهای معتبری مانند Elsevier، Springer، Taylor & Francis ژورنالهای معتبری دارند. عموماً وقتی لفظ پول به میان میاد، یاد ژورنالهای هندی ای میفتم که از این راه کاسبی راه انداختن و همچین داوری ای خاصی هم نمیشن. چنین مقالاتی هرچند که ارزش ISI با نمره مثلاً 2 دارن ولی در امر پذیرش تنها امتیاز مثبتی دارند و شما تیمی که میخان پرونده شما رو بررسی کنند به میزان فعالیت شما و همچنین ارزش ژورنال و مهمتر از اون ارزش علمی کار ارائه شده میپردازند (خودشون هم با هر ژورنالی بیشتر از همه آشنایی دارن). تمامی این مسائل مجموعاً ارزیابی پژوهشی رو شما رو رقم میزنه.

حالا برسیم به سوال شما، کارهایی که در کنفرانس ها و سمینارها ارائه میشن با کمی دقت و وقت مضاعف می تونند به نتیجه علمی معتبری ختم بشن که شما اونو در هر ژورنالی که خواستین ارائه کنید. به شخصه پیشنهاد نمیکنم کاری مشابه چیزی که در سمینار ارائه کردین رو به ژورنال ارسال کنید. در نهایت حتی پس از پذیرش دو مقاله با یک مضمون در رزومه خود دارید. بگذارید اینطور بررسی کنیم که بعضی (شاید اکثراً) از سمینار های بین المللی (اگر منظورتون از سمینار بین المللی آنهایی هست که در خارج از ایران و توسط وبسایتهای معتبر اطلاع رسانی میشه) پس از ارائه و مورد قبول واقع شدن در یک ژورنال معتبر هم چاپ میشه و از این لحاظ هیچ نگرانی ای وجود نداره (تنها هزینه ها هست که مطرح هست). اگر منظورتون از سمینار بین المللی، سمینارهایی هست که در ایران با دعوت کردن چندی از اساتید خارجی عنوان بین المللی به آن میدهند، باید عرض کنم فرآیند داوری اینگونه سمینارها به مراتب از داوری ژورنال های داخلی ISC ضعیف تره و در مقابل ژورنالهای ISI اگر بگیم که داوری نمیشه بیراه نگفتیم، البته نه لزوماً. با این تحلیلی که انجام شد، اگر مقاله شما در سمینارهای داخلی ارائه شده با صرف وقت روی آنها میتونید به نتایج ارزشمندی برسید که به مقالات ژورنالی ختم بشه و اگر مقالات شما در سمینارهای بین المللی ارائه شده که ارزش و اعتبار خودشو داره و نیازی نیست که اونو در جای دیگه تکرار کنید.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

03-05-2015, 11:11 AM
سلام دوستان
من یک مقاله به ژورنال بین المللی سابمیت کردم الان یک ماه هست که در مرحله Awaiting Reviewer Assignment هست این زمان به نظرتون طولانی نشده؟ آیا این به این مفهوم هست که ادیتور نتونسته براش داور پیدا کنه؟ من دو داور رو در هنگام سابمیت معرفی کردم. حالا به نظرتون جا داره که به ادیتور ایمیل بزنم یا بازم منتظر بمونم؟
سپاس

نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

18-05-2015, 11:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2015, 04:58 PM توسط Andre.)
سلام کسی هست که ژورنالهای کنترلی رو بشناسه که در مرحله سابمیت نیازی به نوشتن مقاله بر اساس template نداشته باشه

ویرایش توسط Andre به دلیل حذف quote ناخواسته
نقل قول  

آفلاین mohammadreza88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-06-2015, 10:59 PM
سلام دوستان،
من میخوام موقع سابمیت مقاله بنویسم که شرایط ما (نویسندگان) جوریه که باید زودتر تکلیف مقاله مون روشن بشه! اگه امکان داره پروسه داوری رو تسریع ببخشید و اینا.
نوشتن همچین متنی موقع ارسال مقاله مشکلی بوجود نمیاره؟ اگه نه، ممکنه تاثیر بذاره و پروسۀ داوری واقعا سریعتر انجام بشه؟!
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 20 بعدی »