عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2015, 12:40 AM
دوستان سلام
آیا واقعا مجلات از داور پیشنهادی شما استفاده می کنند؟ آیا با فرض تخصص داشتن اون فرد در زمینه کار شما باز هم اهمیت داره که چه کسی رو معرفی کنید؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
02-02-2015, 02:12 AM
(02-02-2015, 12:40 AM)'mgorji' نوشته: دوستان سلام
آیا واقعا مجلات از داور پیشنهادی شما استفاده می کنند؟ آیا با فرض تخصص داشتن اون فرد در زمینه کار شما باز هم اهمیت داره که چه کسی رو معرفی کنید؟ ممنون

بله گاها استفاده میکنن. مثلا بخصوص اگر فردی رو از یک کشور دیگه و دارای تخصص در همون زمینه مقاله تون معرفی کنید محتمل هست استفاده کنن. از دانشگاه خودتون باشه هم کلا امکان نداره. ولی از کشور دیگه رو من تجربه شو داشتم که محتمله براشون بفرستن
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

02-02-2015, 11:14 PM
دوستان گرامی
آیا حتما باید زمان سابمیت مقاله اسم دانشگاهمون رو بگیم.
حالا اگر کسی دانشگاهش شناخته نشده باشه این تاثیر منفی داره؟
می شه اصلا دانشگاه رو اعلام نکرد؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-02-2015, 11:30 PM
(02-02-2015, 11:14 PM)mgorji نوشته: دوستان گرامی
سپاس
با سلام . بله دوست عزیز اجباری هستش . چون هنگام سابمیت باید افیلشن که به فارسی مشخصات نویسندگان میشه رو بنویسین . یا باید دانشگاهتون رو بنویسین و یا اگر در یک موسسه تخقیقاتی هستین اون رو بنویسین .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-02-2015, 11:36 PM
(02-02-2015, 11:14 PM)'mgorji' نوشته: دوستان گرامی
سپاس

در واقع شما باید affiliation خودتون رو اعلام کنید که نشون میده به چه مجموعه تحقیقاتی‌ی وابسته اید. تا حالا مقاله ای دیدید که فقط اسم نوشته باشه و ننوشته باشه از چه دانشگاه و یا پژوهشکده‌ای اون مقاله ارسال شده!؟ طبیعتاً اگر شما از دانشگاه‌هایی باشید که رتبه علمی بالایی دارند، خوب دید اولیه Editor نسبت به شما بهتر خواهد بود. هرچند اگر از دانشگاه کوچک هم هستید، در اینصورت مورد منفی‌ای وجود نداره. کار شما ابتدا از جهت کیفیت علمی و در نهایت ویراستاری بررسی خواهد شد.

این نکته هم باید اشاره کرد که افرادی که از لحاظ علمی شناخته شده هستند، مثل اساتید معتبر که سابقه پژوهشی خوبی هستند، حساسیت کمتری روی صحت کارشون از لحاظ علمی وجود داره و خیلی روتین تر این روند رو طی می‌کنند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

02-02-2015, 11:44 PM
(02-02-2015, 11:36 PM)'Andre' نوشته:
در واقع شما باید affiliation خودتون رو اعلام کنید که نشون میده به چه مجموعه تحقیقاتی‌ی وابسته اید. تا حالا مقاله ای دیدید که فقط اسم نوشته باشه و ننوشته باشه از چه دانشگاه و یا پژوهشکده‌ای اون مقاله ارسال شده!؟ طبیعتاً اگر شما از دانشگاه‌هایی باشید که رتبه علمی بالایی دارند، خوب دید اولیه Editor نسبت به شما بهتر خواهد بود. هرچند اگر از دانشگاه کوچک هم هستید، در اینصورت مورد منفی‌ای وجود نداره. کار شما ابتدا از جهت کیفیت علمی و در نهایت ویراستاری بررسی خواهد شد.
این نکته هم باید اشاره کرد که افرادی که از لحاظ علمی شناخته شده هستند، مثل اساتید معتبر که سابقه پژوهشی خوبی هستند، حساسیت کمتری روی صحت کارشون از لحاظ علمی وجود داره و خیلی روتین تر این روند رو طی می‌کنند.

دوست گرامی با توجه به قسمت آخر پاسخ شما آیا بهتره که من اسم استادم رو به عنوان نویسنده اول اعلام کنم آخه ایشون دانشگاهشون معتبره و قبلا هم مقاله داشتن 
ممنون از پاسختون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

02-02-2015, 11:49 PM
(02-02-2015, 11:44 PM)'mgorji' نوشته:
دوست گرامی با توجه به قسمت آخر پاسخ شما آیا بهتره که من اسم استادم رو به عنوان نویسنده اول اعلام کنم آخه ایشون دانشگاهشون معتبره و قبلا هم مقاله داشتن 
ممنون از پاسختون

بستگی داره. من در تمام مقالاتی که کار کردم اسم استاد رو به عنوان نفر اصلی معرفی کردم. حالا شما اگر بخواین و با توافق میتونید اسم ایشون رو به عنوان نفر دوم اضافه کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

02-02-2015, 11:54 PM
(02-02-2015, 11:49 PM)'Andre' نوشته:
بستگی داره. من در تمام مقالاتی که کار کردم اسم استاد رو به عنوان نفر اصلی معرفی کردم. حالا شما اگر بخواین و با توافق میتونید اسم ایشون رو به عنوان نفر دوم اضافه کنید.

می شه بفرمایید به چی بستگی داره؟ شما فکر می کنید این طوری شانس پذیرش بالا میره؟ و دیدشون بهتره نسبت به کار؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-02-2015, 12:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-02-2015, 12:01 AM توسط Emir.)
(02-02-2015, 11:54 PM)mgorji نوشته:
می شه بفرمایید به چی بستگی داره؟ شما فکر می کنید این طوری شانس پذیرش بالا میره؟ و دیدشون بهتره نسبت به کار؟
با اجازه از دوست خوبم .
اگه مقالتون تاپ باشه و واقعا از هر جهت قوی باشه نیازی به اسم استادتون نیست . ولی اگه مقالتون متوسط باشه اسم استاد رو بیارین خیلی بهتره . البته استادی که شهرت داشته باشه نه اساتید دره پیت. در کل اگه اسم استاد باشه مقالتون اعتبار خاصی پیدا میکنه .
امیدوارم مفید باشه . با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-02-2015, 12:01 AM
(02-02-2015, 11:54 PM)'mgorji' نوشته:

به نظرم من تفاوت خاصی نمیکنه اگر کار قوی باشه و به ژورنالی بفرستید که استاندارد باشه (زیر مجموعه های الزویر، اشپرینگر، تایلور ...). فقط یک هیأت علمی دانشگاه نسبت به یک دانشجو ارشد قابل اعتماد تره و کارشون رو جدی تر میگرن. از همین ایران خودمون، هستند افرادی که یک مقاله با داده های ساختگی میفرستن (البته فقط ایران نیستا) و این یک خورده قضیه رو بدبین کرده نسبت به ما.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 بعدی »