عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین blueearth
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-10-2014, 01:13 PM
(03-10-2014, 01:08 PM)'giga' نوشته: سلام .  من چند روز پیش یه مقاله در یک ژورنال سابمیت کردم. الان یه مقاله دیگه دارم. آیا می تونم اون رو در همون ژورنال سابمیت کنم؟ در دستورالعمل این ژورنال در این مورد چیزی ننوشته. با تشکر

سلام فرقی نداره چه ژورنالی باشه شما  میتونید اصلا صد تا سابمیشن براش داشته باشید مشکلی از این جهت نیست
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-10-2014, 09:42 AM
نقل قول:سلام. من در یکی از ژور نال های taylor & francis مقااله دادم . در سایتشون چیزی راجع به پول ننوشتن. ولی چند روز پیش ایمیل زدن که برای اینکه هزینه چاپ و پست گران شده 270 دلار پس از اکسپت شدن باید بدم. این مجله اپن اکسس نیست یعنی باید مقاله هاش رو بخرند. آیا این جزء مجلات پولی محسوب میشه؟ و اینکه اگه پس از اکسپت شدن نتونم پول رو بدم می تونم مقاله مو بگیرم یه جای دیگه بفرستم؟ یعنی می تونند کاری کنند که مقاله مو نتونم جای دیگه ای بفرستم. ضمنا گفتن با دادن این پول تا یک سال می تونم از مقالات taylor & francis رایگان استفاده کنم. ممنون
نقل قول  

آفلاین blueearth
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-10-2014, 02:58 PM
سلام این چیزی که شما گفتید یه مقداری عجیبه یعنی خیلی عجیبه
چون مجلات معتبر به هیچ عنوان چنین کاری رو انجام نمیدن و اگر بنا باشه هزینه چاپی رو لحاظ بکنن همون اولش به شما در موردش اطلاع میدن و اینکه شما مقاله رو بفرستید و بعد بگن حالا 200 دلار بده به نظرم خیلی عجیب و غیر معقول مخصوصا برای انتشارات معتبری مثل تیلور اند فرانسیسه
میشه لینک ژورنالتون رو بذارید؟
(07-10-2014, 09:42 AM)'giga' نوشته:  

نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

07-10-2014, 07:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-10-2014, 07:30 PM توسط giga.)
http://www.tandfonline.com/toc/tasj20/cu...DP-FldLfY0

این هم ایمیلش
[font]Dear Author. Before I send your paper to the Editor in Chief to look at and do a scope assessment, there is a fee if you your paper is accepted. [size=11pt][font]Because of ever-increasing cost of production process, quality printing and air mail postage, accepted papers[/font][/size][size=11pt][font] will be asked to make a US $ 270 contribution per paper up to 15 final pages. After 15 pages, in addition there will be a $100.00 per page fee. We encourage authors to keep their papers at/or under this page limit. This fee includes a one-year free subscription of the Journal and e-print from Taylor & Francis in UK. [/font][/size][/font]
[size=11pt]Please let me know if the fee is acceptable or not and if you want me to continue, I will send the paper and will be in touch once I hear back from the Editor in Chief.[/size]
[size=11pt]Sandi Morga[/size]
[size=11pt]Editorial Manager[/size]

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

07-10-2014, 10:26 PM
(07-10-2014, 07:29 PM)'giga' نوشته: http://www.tandfonline.com/toc/tasj20/cu...DP-FldLfY0

این هم ایمیلش
Dear Author. Before I send your paper to the Editor in Chief to look at and do a scope assessment, there is a fee if you your paper is accepted. [size=11pt]Because of ever-increasing cost of production process, quality printing and air mail postage, accepted papers[/size][size=11pt] will be asked to make a US $ 270 contribution per paper up to 15 final pages. After 15 pages, in addition there will be a $100.00 per page fee. We encourage authors to keep their papers at/or under this page limit. This fee includes a one-year free subscription of the Journal and e-print from Taylor & Francis in UK. [/size]
[size=11pt]Please let me know if the fee is acceptable or not and if you want me to continue, I will send the paper and will be in touch once I hear back from the Editor in Chief.[/size]
[size=11pt]Sandi Morga[/size]
[size=11pt]Editorial Manager[/size]

درسته، تا اونجا که من دیدم تو بخش instruction ژورنال صحبتی از هزینه نبود جز حالتی که خود نویسنده حالت open access رو درخواست کنه. ظاهرا که تازه به فکر افتادن که چنین هزینه ای بگیرن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

08-10-2014, 11:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-10-2014, 11:04 AM توسط giga.)
حالا اگه اون موقع این هزینه رو نداشتم می تونم مقاله مو بگیرم یه جای دیگه بفرستم؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

09-11-2014, 11:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2014, 11:09 PM توسط mgorji.)
سلام دوستان
من در حال سابمیت کردن مقاله ام در ی ژورنال به دو مشکل برخوردم اول اینکه این ژورنال خواسته تایید بشه که 
Confirm that the manuscript, or part of the manuscript, has been submitted solely to this journal and is not published, in press, or submitted elsewhere.
حالا مشکل اینه که من این مقاله رو قبلا برای ی کنفرانس فرستادم که پذیرش گرفته ولی چاپ نشده به نظر شما باید این گزینه رو تیک بزنم؟
مشکل دوم اینه که 
Cover letter  می خواد این نامه چیه و باید چه مواردی درش ذکر بشه؟
اینم آدرسشه                                                            http://www.degruyter.com/view/j/snde
ممنون از پاسختون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

09-11-2014, 11:22 PM
(09-11-2014, 11:08 PM)'mgorji' نوشته: سلام دوستان
من در حال سابمیت کردن مقاله ام در ی ژورنال به دو مشکل برخوردم اول اینکه این ژورنال خواسته تایید بشه که 
Confirm that the manuscript, or part of the manuscript, has been submitted solely to this journal and is not published, in press, or submitted elsewhere.
حالا مشکل اینه که من این مقاله رو قبلا برای ی کنفرانس فرستادم که پذیرش گرفته ولی چاپ نشده به نظر شما باید این گزینه رو تیک بزنم؟
مشکل دوم اینه که 
Cover letter  می خواد این نامه چیه و باید چه مواردی درش ذکر بشه؟
اینم آدرسشه                                                            http://www.degruyter.com/view/j/snde
ممنون از پاسختون

کنفرانس در صورتی که به چاپ ژورنال نرسه در همان مرحله کنفرانس باقی می مونه. در Cover Letter معمولاً به مواردی اینچنیی ارائه میشه. نمونه بسیاری از آنها در اینترنت موجوده. چیزی که شما می تونید در Cover Letter بشه اشاره کنید همین مسأله ارائه در کنفرانس هست. در صورتی که کنفرانس داخلی است، اگر اشاره هم نکنید چیزی از دست ندادید. اغلب دارای سرورهایی هستند که به مدت کوتاهی فعالند و چیزی جز کتابچه و CD که خدمت میهمانان ارائه میکنند، مدرک دیگری وجود ندارد.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

09-11-2014, 11:37 PM
(09-11-2014, 11:22 PM)'Andre' نوشته:
کنفرانس در صورتی که به چاپ ژورنال نرسه در همان مرحله کنفرانس باقی می مونه. در Cover Letter معمولاً به مواردی اینچنیی ارائه میشه. نمونه بسیاری از آنها در اینترنت موجوده. چیزی که شما می تونید در Cover Letter بشه اشاره کنید همین مسأله ارائه در کنفرانس هست. در صورتی که کنفرانس داخلی است، اگر اشاره هم نکنید چیزی از دست ندادید. اغلب دارای سرورهایی هستند که به مدت کوتاهی فعالند و چیزی جز کتابچه و CD که خدمت میهمانان ارائه میکنند، مدرک دیگری وجود ندارد.

دوست گرامی ممنون از پاسختون کنفرانس خارجی بوده آخه گفته تایید کنید به جایی هم نفرستادید با این وجود به نظرتون تایید کنم و بعد در کاور لتر توضیح بدم؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

09-11-2014, 11:42 PM
(09-11-2014, 11:37 PM)'mgorji' نوشته:
دوست گرامی ممنون از پاسختون کنفرانس خارجی بوده آخه گفته تایید کنید به جایی هم نفرستادید با این وجود به نظرتون تایید کنم و بعد در کاور لتر توضیح بدم؟

بله روال کار همین است. فقط پیش از اینکه مقاله رو ارسال کنید مطمئن شید که این مقاله برای چاپ در ژورنالی در نظر نگرفته شده (چیزی که در کنفرانس های خارجی مرسومه).
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 بعدی »