عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-07-2013, 02:17 PM
(26-07-2013, 02:04 PM)'shabnam1368' نوشته: ممنون
اگه من اون  مقاله y رو پيدا نكردم  به همون مقاله x  (درحالي كه از يك منبع ديگر گرفته شده است)رفرنس بدم مشكلي بوجود نمياد ؟من سردرگم شدم دارم پايان نامه مو مي نويسم در مورد رفرنسا مشكل پيدا كردم كه ايا بايد به مقاله واسط رفرنس بدم يا مقاله اصلي ،در حالي كه مقاله اصلي رو نخونده ام

خب رفرنس مقاله مادر تو همون مقاله X تون اومده...می تونید همونو رفرنس بدین ولی باز اگر همون X رو هم رفرنس بدین مشکلی نداره.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین shabnam1368
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-07-2013, 04:00 PM
اخه من جايي خوندم كه بدون كامل خوندن يك مقاله و دسترسي داشتن به ان نميشه بهش رفرنس داد ؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

26-07-2013, 04:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2013, 04:16 PM توسط Shahrouz.)
(26-07-2013, 04:00 PM)'shabnam1368' نوشته: اخه من جايي خوندم كه بدون كامل خوندن يك مقاله و دسترسي داشتن به ان نميشه بهش رفرنس داد ؟

خب من هم که همین رو گفتم!
ضرورتی وجود نداره به مقاله y که در واقع مقاله ای هست که x به اون رفرنس داده شما رفرنس بدهید. ولی اگر قصد داشته باشید به y رفرنس بدهید باید مطابق با برداشت خودتون از این رفرنس (y)باشه.
در هر حال رفرنس دادن به مقاله x وقتی اون رو شما مطالعه کردید هیچ ایرادی نداره. حتی اگر خود اون به مقاله دیگری رفرنس داده باشه.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین spring64
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-09-2013, 04:50 PM
با سلام.من در مورد استایل های اندنوت سوال دارم.متوجه نمیشم که مثلاً آیا استایل های رایجی که در این تاپیک نام بردید مثل APA یا ونکوور یا آوتور-دیت یا ... هر کدوم برای یک ژورنال هستند یا هر کدوم برای یه تعداد زیادی ژورنال.
من به وبسایت اندنوت برای پیدا کردن استایلی که قراره مقاله ام رو برای اونجا بفرستم مراجعه کردم و با اسم ژورنال سرچ کردم که نتیجه ای در بر نداشت.نمیدونم آیا ممکنه استایل دیگری و بصورت آماده بر روی اندنوت وجود داشته باشه و بشه ازش برای یک ژورنال خاص استفاده کرد یا در چنین مواردی باید استایلی متناسب با اون ژورنال خودمون طراحی کنیم؟
و یه سوال دیگه اینکه قابلیت ادیت استایل ها که در اندنوت وجود داره دقیقا به چه کاری میاد وقتی که قراره هر ژورنالی استایل خودش رو داشته باشه.
خیلی خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنید.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین ehsanb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-08-2014, 05:29 PM
(26-07-2013, 02:17 PM)'blur' نوشته:
خب رفرنس مقاله مادر تو همون مقاله X تون اومده...می تونید همونو رفرنس بدین ولی باز اگر همون X رو هم رفرنس بدین مشکلی نداره.

سلام
ببخشید اینو میپرسم!
شما مطمئنید؟ یعنی اگر مقاله x به مقاله y رفرنس داده باشه،ما میتونیم همون مطلب رو به مقاله x رفرنس بدیم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

02-08-2014, 05:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-08-2014, 05:56 PM توسط blur.)
(02-08-2014, 05:29 PM)'ehsanb' نوشته:
سلام
ببخشید اینو میپرسم!
شما مطمئنید؟ یعنی اگر مقاله x به مقاله y رفرنس داده باشه،ما میتونیم همون مطلب رو به مقاله x رفرنس بدیم؟

نه مشکلی نداره که به همون x رفرنس بدین بخصوص اگر مقاله معتبریه

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
02-08-2014, 11:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-08-2014, 11:18 PM توسط M1KE.)
بهتره همونطور که Blur عزیز اشاره کردن متن رو از مقاله X بردارید و بعد نگاه کنید ببینید مقاله X اون قسمت رو از کجا برداشته بوده (مقاله Y) و اون رو به عنوان رفرنس در مقاله خودتون بگذارید به این شکل حق مولف اولیه بیشتر رعایت میشه.

فرض کنید آقای انیشتین در سال 1914 نظریه نسبیت انشتین رو در مقاله Y معرفی کرده. من در سال 2014 مشغول نوشتن مقاله ای (مقاله X) در مورد فیزیک بودم و در بخشی از Literature Review یا قسمت دیگه ای از مقاله ام به یکی دو جمله از کار ایشون اشاره کردم. شما از این جمله ای که من از انیشتین در مورد نظریه نسبیت در مقاله خودم نقل قول کردم خوشتون میاد و تصمیم می گیرید اون رو در مقاله خودتون بگذارید. در اینجا بهتره اگر چنین کاری می کنید رفرنس اون قسمت از متن رو به کار خود انیشتین بدین و نه به مقاله من. چون به این شکل ممکنه با خوندن مقاله شما اینطور برداشت بشه که نظریه نسبیت انیشتین برای من هست. در حالت کلی، فرض پژوشگران بر این هست که وقتی برای نوشته، اظهانظر، نظریه، معادله، تصویر، جدول یا هر چیز دیگه ای به شخص یا مقاله ای ارجاع داده میشه خود اون شخص مولف اون نوشته، اظهارنظر، ... بوده نه اینکه اون فرد در مقاله اش از جای دیگه ای به اون اشاره کرده باشه.  

البته اینطور هم نباشه که مثلا 10 خط از قسمت Literature Review یک مقاله ای رو در مقاله خودتون کپی پیست کنید و رفرنس های اصلی رو بگذارید طوری که این طور به نظر برسه که خودتون این خلاصه سازی و جمع آوری رو انجام دادین چون خود این کار هم نوعی دزدی ادبی حساب میشه و بعضی مجله ها ممکنه وقتی مقاله تون رو در نرم افزارشون مقایسه می کنند متوجه این موضوع بشن. ولی اگر در حد یکی دو جمله باشه موردی نداره و کسی هم متوجه نمیشه که شما مقاله اصلی رو نخوندین. 

(02-08-2014, 05:29 PM)'ehsanb' نوشته:
یعنی اگر مقاله x به مقاله y رفرنس داده باشه،ما میتونیم همون مطلب رو به مقاله x رفرنس بدیم؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ehsanb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-08-2014, 10:02 PM
سلام دوستان
تشکر از جوابهایی که دادید
یه سوال دیگه برای من پیش اومده
اگر به فول تکست مقاله ای دسترسی نداشته باشیم و بخوایم به قسمتی از ابستراکت مقاله رفرنس بدیم،قضیه چطوریه؟ تو شیوه ونکوور مد نظرم هست.
به نظر خودم اینطور هست:
.Law M. Participation in the Occupations of Everyday Life. the american journal of  occupational therapy. 2002;56(6):10.[abstract] 1
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-08-2014, 10:20 PM
به نظرم نیازی نیست در مرجع دهی به چکیده بودن اون اشاره کنید و عنوان کامل رو بنویسید. به هر حال چکیده هم بخشی از مقاله هست و اگر از اون مطلبی رو بیارین می تونید خود مقاله رو به عنوان رفرنس بگذارید.

مقاله کامل رو هم براتون آپلود کردم.

(06-08-2014, 10:02 PM)'ehsanb' نوشته: سلام دوستان
تشکر از جوابهایی که دادید
یه سوال دیگه برای من پیش اومده
اگر به فول تکست مقاله ای دسترسی نداشته باشیم و بخوایم به قسمتی از ابستراکت مقاله رفرنس بدیم،قضیه چطوریه؟ تو شیوه ونکوور مد نظرم هست.
به نظر خودم اینطور هست:
.Law M. Participation in the Occupations of Everyday Life. the american journal of  occupational therapy. 2002;56(6):10.[abstract] 1

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

27-05-2016, 12:39 PM
با سلام
 در مورد رفرنس دهی داشتم ممنون میشم دوستان پاسخ بدن
 1- توی یم مقاله یک متنی نوشته و جلوش رفرنس زده من اگر بخام دقیق همون متن رو ذکر کنم باید تو مقاله خودم همون رفرنسهای ارجاع شده رو بنویسم یا مقاله ای که به اونها ارجاع داده؟؟
مثلا در این مثال من عبارت مشخص شده رو میخام تو کارم بزارم
   (where inhabitants  often  spend  over  90%  of  their  time indoors (Jenkins et al., 1992; Snyder, 1990 

2- یک فردی دوتا مقاله در یک سال داه و من میخام از دوتا مقاله قسمتی رفرنس بدم چطور تو متن ذکر کنم این کدوم مقاله است؟ مثال میزنم
 within  the  glass  containers  were  analyzed  by  gas  chromatography mass spectroscopy 3 (EPA, 1988, text1) and 6 (EPA, 1988, text2) h after exposure 
to the test 

این عبارات مال دوتا مقاله جدا توسط یک فرد هست در یک سال من میخام تو متن رفرنس بدم جای TEXT1 & 2  اسم کامل مقالات رو بنویسم؟؟ 
با سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »