عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور سوالات و اشکالات پیرامون پر کردن فرم گذرنامه

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و اشکالات پیرامون پر کردن فرم گذرنامه
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-01-2013, 12:46 PM
(14-01-2013, 11:23 AM)salazar716 نوشته:
یه سوالی بود ذهن من رو خیلی درگیر کرده بود از هر کی هم میپرسیدم یه چیزی میگفت...
دیروز که رفتم واسه اقدام برای گرفتن گذرنامه فهمیدم:
من فامیلیم پسوند هم داشت، پسوند رو حذف کردم همونطور که میدونین تو شناسنامه ی جدید تو توضیحات این درج میشه، همیشه واسم سوال بود که گذرنامه با فامیلی جدیده یا قدیمیه؟ یکی میگفت پسوند هم مینویسن یکی میگفت درخواست بده ننویسن...من از یارو پرسیدم طرف گفت با فامیلی جدید نوشته میشه و هیچ چیزی از پسوند تو گذرنامه نمیاد...
فواد جان، مبنای درج نام و نام خانوادگی برای صدور گذرنامه، شناسنامه شما است، یعنی همونطوری که نام و فامیلتون در شناسنامه درج میشه، به همون صورت نام و فامیلتون در گذرنامه هم ذکر خواهد شد (یعنی نام و فامیل جدید).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین spring64
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-11-2013, 10:07 PM
(10-02-2012, 10:57 PM)'Babak' نوشته: من هم با نظر بهرام موافقم. سعی کنید که فامیل‌تون رو سر هم بنویسید، چون فامیل‌های دو کلمه‌ای که با فاصله جدا شده‌اند در خیلی از کشورها مرسوم نیست و گاهی دردسر ایجاد می‌کنه. همسر من همین مشکل رو در امریکا داره. گاهی اولین کلمه فامیلش رو به عنوان middle name در نظر می‌گیرند، بعضی از سازمان‌ها هر دو کلمه رو سر هم می‌نویسند، بعضی جاها بین دو کلمه خط فاصله می‌ذارن و بعضی جاها هم مثل پاسپورت می‌نویسند. به این خاطر خیلی وقت‌ها وقتی برای کاری به اداره‌ای یا سازمانی مراجعه می‌شه اول بهش می‌گن که اسمش تو سیستم‌شون نیست و باید کلی توضیح بده و ازشون بخواد که ترکیب‌های مختلف رو چک کنند تا بالاخره اسمش پیدا بشه.
به همین خاطر، اگر بتونید سرهم بنویسید بهتره، اما اگر خیلی طولانی می‌شه، می‌تونید بین دو کلمه خط فاصله بگذارید، ولی ترجیحا فاصله خالی نگذارید.

من الان برای تشکیل پروفایل در ETS مردد هستم با توجه به اینکه گذرنامه ندارم و معیار ندارم چطور نام خانوادگی دو کلمه ای رو وارد کنم.با توجه به اینکه کلمه ی دوم نام خانوادگیم پسوند مکان هست و خیلی دیدم که با هایفن پسوند خانوادگی رو (که پسوند مکان هست) جدا میکنن.میترسم اگر اول برم دنبال گرفتن گذرنامه و تشکیل پروفایل ETS رو به تعویق بندازم سنتر پر بشه Big Grin ...گذشته از این اگر کلمه ی دوم از کلمه ی اول با هایفن جدا بشه که خوبه (بعدا توجیحی هم خواهم داشت که چرا در مقالات فقط کلمه ی اول نام خانوادگی رو بکار بردم)..اگر دو کلمه رو برای گذرنامه به اجبار با اسپیس جدا کنن باز هم شاید راهی برای توجیح یه کلمه ای بودن فامیلیم در مقالات باشه اما اگه دو کلمه رو بخوان رو هم بنویسن اونوقت چجوری ثابت کنم این مقاله ها رو من نوشتم!!!
بسیار ممنون میشم دوستان نظرشونو در این مورد بفرمایند.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-11-2013, 11:08 PM
اداره گذرنامه معمولا در این موارد به اختیار شما می‌گذاره که چطور بخواهید دو کلمه رو جدا کنید یا این که اصلا نخواهید جدا کنید. حداقل چندین سال پیش که این طور بود و شما می‌تونستید بگید که چطور بنویسند. در نتیجه، به نظر من اگر فامیل شما خیلی طولانی می‌شه با همون خط فاصله جدا کنید و اگر خیلی طولانی نیست سر هم بنویسید. بعد از این که تصمیم گرفتید کدوم روش رو می‌خواهید انتخاب کنید، می‌تونید برای ETS ثبت‌نام کنید و بعد در اداره گذرنامه هم به همون شکل که برای ETS ثبت‌نام کرده‌اید بنویسید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
13-11-2013, 11:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-11-2013, 11:58 PM توسط Torkan.)
البته من این رو در ادامه صحبت دوستمون بابک عرض کنم که همینک هم همین روال پابرجاست...یعنی خود شما تصمیم میگیرید کلا اسمتون چه طور نوشته باشه تو پاسپورت و واسه صادر کننده هم اصلا مهم نیست شما هر جور دلتون خواست میتونین فامیلتون رو وارد کنید
{این یکم خارج از بحثه ولی چون نگران هستید عرض میکنم:
ارتباط خاصی بین اسم پاسپورت و اسمی که با اون تو ets ثبت نام میکنین وجود نداره (واسه فامیل های دو کلمه ای و ...) عرض میکنم.
زیاد واسه ets سخت گیری نکنید (اینکه بیاید بگید مقاله هام مثلا مال من نمیشه اگه مثلا فامیلم رو فلان جور تو ای تی اس بیارم زیاد منطقی نیست)...دقت کنید واسه ets این user و pass شما هست که مهمه و نمرات رو هم با اون user و pass میفرستن واسه دانشگاهها و نگران نباشید مشکلی اصلا پیش نمیاد.
}
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فانتین
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-01-2014, 07:46 PM
سلام دوستان من خیلی سریع احتیاج به کمک دارم راستش تو پر کردن فرم ها به صورا انلاین پایین هر قسمت یه امضا و تاریخ داره ولی راستش تاریخ رو وارد کردم ولی امضا رو چطوری وارد کنم من که دارم انلاین ثبت نام میکنم و اینکه عکس هایی که اسکن کردم واسه فرستادن یه کم در مورد رزولوشنشون شک دارم میشه سریعتر راهنماییم کنید مرسیییی
نقل قول  

آفلاین Sepehr_ashofte
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-04-2014, 08:17 PM
من چندتا سوال دارم لطفاً كمكم كنيد ممنونم .
١. در صورت مخدوش شدن گذرنامه صدور گذرنامه جديد چقدر طول ميكشه ؟ ٢. در صورت صدور گذرنامه جديد آيا شماره ى پاسپورت عوض ميشه ؟ ٣.اگر بخوام تو گذرنامه ى جديدم ديكته ى انگليسي اسمم رو تغيير بدم ميتونم ؟ ( درصورت ارائه دادن دعوت نامه با اون ديكته ) لطفاً راهنماييم كنين كه چطورى ميتونم يه تغيير خيلى جزيى توى ديكته ى اسمم بدم . ممنونم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-04-2014, 11:07 PM
1- صدور گذرنامه معمولا بین 7 الی 12 روز کاری (تهران-شهرستان) طول میکشه. البته اگر عجله داشته باشید، میتونید با مراجعه به اداره گذرنامه، این زمان رو، کاهش هم بدید.
2- بله با تعویض گذرنامه، شماره گذرنامه هم تغییر میکنه.
3- تا جایی که من اطلاع دارم، این امکان وجود داره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-11-2015, 02:27 PM
علائم ممیزه یعنی چه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-11-2015, 09:23 PM
(28-11-2015, 02:27 PM)مهمان نوشته: علائم ممیزه یعنی چه؟

یعنی به عنوان مثال ماه گرفتگی، محل زخم و ... در بدن
نقل قول  

آفلاین univers_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-11-2015, 12:23 PM
سلام دوستان،

من اسمم محمد رضا هست. واسه تافل نوشتم Mohammad Reza. الان که ميخوام پاسپورت بگيرم اون قسمتی که بايد اسپل اسم رو وارد کرد (هر حرف رو تو يه خونه باید وارد کرد)، چجوری جای خالی بين mohammad  و reza رو وارد کنم. يه خونه رو خالی بزارم؟ اصلا اداره گذرنامه اجازه میده جای خالی گذاشت بین این دو تا؟

در ضمن واسه GRE اجازه نداد این فاصله رو بزارم و نوشتم Mohammadreza. اميدوارم مشکلی پيش نياد.

ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »