عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش نتایج پذیرش سوالات مرتبط با نامه پذیرش (offer) دانشگاه ها

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مرتبط با نامه پذیرش (offer) دانشگاه ها
آفلاین bahar456
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-04-2016, 12:48 PM
سلام جناب Matinking 

ممنون از جوابتون. آیا این terms and conditions رو توی offer مینویسنند؟ یه سوال دیگه آیا offer رو ایمیل میکنند و امکان داره تا حدی در صورت نیاز دانشجو تغییرش بدن و بعد به صورت پستی ارسال کنند. یا اینکه اینجور چیزی معمولا مرسوم نیست

ممنون بازم بابت کمکهای بسیارتون در فرآیند اپلای. امیدوارم منم به زودی وقتم خالی بشه و بتونم به بقیه دوستان در حد دانشم کمک کنم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-04-2016, 01:05 PM
(27-04-2016, 12:48 PM)bahar456 نوشته: سلام جناب Matinking 

ممنون از جوابتون. آیا این terms and conditions رو توی offer مینویسنند؟ یه سوال دیگه آیا offer رو ایمیل میکنند و امکان داره تا حدی در صورت نیاز دانشجو تغییرش بدن و بعد به صورت پستی ارسال کنند. یا اینکه اینجور چیزی معمولا مرسوم نیست

ممنون بازم بابت کمکهای بسیارتون در فرآیند اپلای. امیدوارم منم به زودی وقتم خالی بشه و بتونم به بقیه دوستان در حد دانشم کمک کنم.

سلام

- معمولا این موارد مفصل هستند و در فایل های مجزایی برای applicant ارسال میشن...
نمونه دیگه اش funding letter هست که اجمالا در offer ازش اسم برده میشه و کلیت مفاد اون رو در یک document جدا میارن...

- خیر... offer فیکس هست و براساس نیازهای کلی set شده نه شخص خاصی... شما صرفا مجاز به confirm یا decline کردنش هستید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

29-04-2016, 04:42 PM
سلام 
 تفسیرتون رو درباره per year چیه؟ به نظرتون منظورش Academic year بوده؟ یه سوال دیگه اینکه  monetary compensation معادل stipend هست توی offer ها؟ 

I am pleased to be able to offer you employment as a Graduate Teaching Assistant for the period of August 22, 2016 through May 12, 2017. This is a 20 hour per week appointment with a monetary compensation of $20,000 per year to support your study
من از یه دانشگاه دیگه هم offer دارم اینو نوشته (توی فایل توصیحات و نه توی offer):
The total stipend is divided by 190 days for the academic year, and paid to the graduate assistant ....
winter and spring breaks should be considered when calculating the stipend
سوالم: 1-چرا 190 مگه نه ماه نمیشه270 روز
 2- منظور از جمله دوم (ایتالیک) چی بوده 
ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-04-2016, 05:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2016, 05:25 PM توسط Torkan.)
درود
نقل قول نکردم تا دوستان کامل کنن.
چون پ.خ داده بودید که فوریه من اولی رو جواب میدم. Per year یعنی یک سال .البته من دانشگاههایی دیدم که سه ماه بریک رو نمیدن و اینجا هم معلومه نوشته 9 ماه و بله academic year هست.  بله معادله.
در مورد دوم کامل 270 روز نمیشه کمتر میشه. چون هر ترم 135 روز نیست. اینجا هم گفته تعطیلات بین ترم که بستگی به دانشگاه داره که متوسط 22 روز میشه واسه ترم بهار.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Atlantis
نقل قول

22-05-2016, 06:03 PM
سلام

برای دریافت هرچه سریعتر نامه پذیرش و اقدام به موقع برای ویزا، آیا امکانش هست از دانشگاه درخواست کنم نامه رو با پست DHL برام بفرسته به جای regular mail؟ چون شنیدم پست های معمولی خیلی دیر به ایران میرسند و یا اصلا نمیرسند. تجربه خود من هم همین رو نشون داده. یعنی دانشگاه Twente هلند ششم آپریل نامه پذیرش رو برام پست کرده که هنوز دستم نرسیده.

اگر پاسخ مثبته، لطفا بفرمایید چه اقداماتی لازم هست. آیا لازمه با DHL هماهنگ کنم تا یه پیک به دانشگاه بفرسته و نامه رو pick up کنه؟

پذیرش من از دانشگاه erlangen nuremberg آلمان هست. متشکرم.
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2