عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT تجربیات آزمون‌های iBT سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-01-2016, 08:38 PM
(08-01-2016, 07:08 PM)Elj نوشته: دوستان بهترین مرکز توی تهران برای ازمون تافل کدوم مرکزه؟کسایی که تجربه دارن بگن سنجش خوبه یا امیر بهادر؟

سلام

اهمیت آمادگی شما و توانایی های زبانی تون به حدی در کسب موفقیت در آزمون موثر هست که شاید فکر کردن در مورد انتخاب بین دو مرکز که هر دو معمولا از طرف test taker ها مناسب ارزیابی میشن، چندان شایا نباشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-01-2016, 04:29 AM
(08-01-2016, 07:08 PM)Elj نوشته: دوستان بهترین مرکز توی تهران برای ازمون تافل کدوم مرکزه؟کسایی که تجربه دارن بگن سنجش خوبه یا امیر بهادر؟

کاربران دیگه نظراتشون رو در مورد مراکز آزمون، تو این تاپیک نوشتن. یه نگاهی بهشون بکنید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین olyaee.ehsan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-02-2016, 05:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-02-2016, 06:48 PM توسط olyaee.ehsan.)
با سلام.
دوستان من شنبه تو سنتر امیر بهادر امتحان دارم.امروز فهمیدم که باید 2 تا کارت شناسایی داشته باشم.تنها کارت شناسایی که دارم شناسنامه است( کارت ملی یه جا گروعه) . کارت دانشجویی هم قبول نمی کنن(گواهی نامه و پاسپورت هم کلا ندارم)!

زنگ زدم به موسسه مسیولای اصلی تافل نبودن ولی یه خانومه بود که گفت به مشکل می خوریی.
چه کار باید بکنم؟ 
خیلی خیلی ممنونن میشم اگه راهنماییم بکنید.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

12-02-2016, 03:36 PM
(10-02-2016, 05:43 PM)olyaee.ehsan نوشته: با سلام.
دوستان من شنبه تو سنتر امیر بهادر امتحان دارم.امروز فهمیدم که باید 2 تا کارت شناسایی داشته باشم.تنها کارت شناسایی که دارم شناسنامه است( کارت ملی یه جا گروعه) . کارت دانشجویی هم قبول نمی کنن(گواهی نامه و پاسپورت هم کلا ندارم)!

زنگ زدم به موسسه مسیولای اصلی تافل نبودن ولی یه خانومه بود که گفت به مشکل می خوریی.
چه کار باید بکنم؟ 
خیلی خیلی ممنونن میشم اگه راهنماییم بکنید.

سلام

طبق اعلان ETS به test center ها، ارائه دو کارت شناسایی از طرف test taker ضروری هست...
با تفاسیری که فرمودید، موقتا هم که شده باید کارت ملی تون رو برای روز آزمون در اختیار داشته باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-04-2016, 08:08 PM
درود بر شما،
طبق On Test Day و Identification Requirements شما باید مدارک زیر را در روز آزمون همراه داشته باشید:
Valid, acceptable identification (ID) document(s):
Test takers are advised to bring at least two forms of acceptable ID each time they report to a test center. With few exceptions, ID documents must meet all of the following requirements. Each ID document must:
  • be an original document; photocopied documents are not acceptable
  • be valid; expired documents (bearing expiration dates that have passed) are not acceptable
  • include the test taker's full name matching exactly the name used to register
  • include a recent photograph that clearly matches the test taker
  • include the test taker's signature
  • ID with name, photograph and signature.
در قسمت اول گفته شده که National ID with name, photograph and signature اما بعد از آن گفته شده Birth certificate مورد قبول نیستش، آیا این دو با هم تفاوت دارند؟ (اولی کارت ملی و دومی شناسنامه است؟)

Iran (Islamic Republic Of)
All ID documents must include your name, photograph and signature to be acceptable.
Acceptable Primary ID Documents
Testing Within Your Country of Citizenship
The following ID documents are acceptable for admission to a test center within your country of citizenship:
◾Passport with name, photograph and signature
◾National ID with name, photograph and signature*
◾Government-issued driver's license with name, photograph and signature
◾State or Province ID card, including those issued by motor vehicle agencies with name, photograph and signature
◾Military ID with name, photograph and signature*
*If your National ID or Military ID does not include your photograph or signature, you must present two additional IDs that include your name, photograph and signature.
و
Unacceptable ID Documents
The following documents are not acceptable as primary or Supplemental ID under any circumstances:
◾Any document that is photocopied or expired
◾Any document that does not exactly match the name you used when you registered
◾International driver's license
◾Draft classification card
◾International student ID
◾Credit/debit card of any kind
◾Notary-prepared letter or document
◾Birth certificate
◾Social security card
◾Employee ID card
◾Any temporary ID card
◾Diplomatic, consulate or embassy ID card
Note: If your ID document is not written in English-language letters and the test center supervisor cannot read it, you may not be able to test and your test fee will not be refunded.

نکته ی بعد در ابتدا نوشته شده مدارک با عکس و امضا در صورتی که بلافاصله در خط بعد نوشته شده، مدارک با عکس یا امضا،
 آیا موضوع امضا جدی است؟
آیا باید شناسنامه را تعویض کرد یا فقط عکس آن را تعویض کنیم مسئله حل می‌شود (در صورتی که ETS گفته اصلا شناسنامه را به عنوان مدرک قبول ندارد)؟
 آیا تعویض شناسنامه صرفا بدلیل تغییر عکس آن است؟
آیا تعویض شناسنامه مشکلاتی را در بر ندارد؟
در مدارک گفته شده که کارت شناسایی باید هجا ی نام شما را داشته باشد، همه میدانیم که شناسنامه های جدید هم این قابلیت را ندارند و فقط Passport هستش که هجا نام ما را به زبان انگلیسی دارد، آیا باید نتیجه گرفت که بدون پاسپورت نمی توان در آزمون شرکت کرد؟

با تشکر و احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

29-04-2016, 10:56 PM
منظور از birth certificate در مورد مدارک ایرانی همون شناسنامه هست که گفته قبول نیست. شما یا می بایست گذرنامه داشته باشین یا هم که کارت ملی. امضا تا جایی که به خاطر داشته باشم اهمیتی نداره. محض اطمینان گواهینامه رانندگی هم اگر دارید همراهتون باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-06-2016, 02:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-06-2016, 02:44 PM توسط automotive.)
از آنجایی که 6 مرکز برگزاری آزمون TOEFL در تهران قرار دارند و تهران شهر بزرگی است، پیدا کردن مسیر و وسیله‌ی مناسب برای رفتن به مراکز برگزاری آزمون از اهمیت زیادی برخوردار است.

به تازگی سامانه‌ای در تهران با آدرس http://tehrantrafficmap.ir/ ایجاد شده است که به شما اجازه ی مسیریابی می‌دهد و مزایای دیگری نیز دارد.

با ورود به این سامانه می‌توانید نقشه‌ی تهران را مشاهده کنید، گزینه‌های بالای صفحه عبارت اند از:
مسیر بابی خودرو
مسیر یابی تاکسی
مسیریابی اتوبوس
مسیریابی دوچرخه

راهنمای استفاده

به عنوان مثال بر روی مسیریابی اتوبوس کلیک کنید، مبدا و مقصد را با کلیک چپ به ترتیب انتخاب کنید و بر روی گزینه‌ی"برای دییافت مسیر پیشنهادی اینجا کلیک کنید" کلیک کنید و مسیرهای پیشنهادی را مشاهده کنید. این مسیر پیشنهادی می‌تواند شامل پیاده روی تا نزدیکترین ایستگاه یا تغییر اتوبوس در یک ایستگاه باشد.

با کلیک بر روی عبارت "انتخاب لایه‌ها" می‌توانید عبارات زیر را مشاهده و انتخاب کنید:
ترافیک آنلاین: که با توجه به هوشمند بودن سامانه، میزان ترافیک در لحظه را به شما نشان می‌دهد، رنگ سبز ترافیک روان و رنگ قرمز ترافیک سنگین می‌باشد.
حمل و نقل: که شامل پارکینگ ها و محل فروش بلیط است.
محدوده ی طرح ترافیک: که شامل طرح ترافیک و طرح زوج و فرد است.
جایگاه های سوخت: که شامل جایگاه بنزین و جایگاه گاز می‌شود.
مراکز بهداشتی و درمانی

با انتخاب هر گزینه و کلیک بر روی اعمال، لایه های جدید بر روی نقشه نمایش داده می‌شوند، به عنوان مثال اگر مراکز بهداشتی و درمانی را انتخاب و اعمال کنید، تمام بیمارستان ها، درمانگاه ها و مراکز بهداشتی بر روی نقشه نمایش داده می‌شوند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-08-2016, 08:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-08-2016, 09:12 PM توسط automotive.)
"به اطلاع متقاضيان شركت در آزمون‌هاي TOEFL و GRE مي‌رساند كه تنها مداركي از سوي اين سازمان مورد تأييد و گواهي قرار مي‌گيرد كه مركز برگزاري آزمون، مجوز لازم را از اين سازمان دريافت نموده و تحت نظارت اين سازمان قرار داشته باشد.

اخيراً اطلاع حاصل شده است كه در شهر اصفهان مؤسسه‌اي به نام مركز تافل سپاهان، بدون دريافت مجوزهاي لازم از سوي اين سازمان، اقدام به برگزاري آزمون‌هاي TOEFL و GRE مي‌نمايد؛ لذا يادآوري مي‌گردد كه مدارك داوطلباني كه در مركز ياد شده در آزمون شركت نمايند از نظر اين سازمان داراي اعتبار نيست و براي ارسال به مراكز آموزشي، مورد تأييد قرار نخواهد گرفت."
منبع: سازمان سنجش آموزش کشور

این دومین مرکز برگزاری آزمون TOEFL در کشور است که در طی چند سال گذشته از طرف سازمان سنجش آموزش کشور بی اعتبار اعلام می‌شود.
"مركز آموزش خانه زبان كرمان" اولین مرکز برگزاری آزمون TOEFL در شهر کرمان بود که در سال 93 از طرف سازمان سنجش آموزش کشور بی اعتبار اعلام شد.
منبع: سازمان سنجش آموزش کشور

همچنین اعلام می‌کنم به دلایلی تمامی آزمون های اعلام شده در مرکز شیراز لغو شد (هفته‌ی گذشته) و این مرکز در حال حاضر هیچ آزمونی برگزار نمی‌کند.
منبع: ETS
محک
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-09-2016, 12:26 AM
دوستان عزیز سلام

تغییر ساعت آزمون تافل رو مرکز برگزار کننده انجام میده یا خود ETS؟

(ets به من ایمیل زده که زمان رو از ساعت 9 به ساعت 12.30 تغییر دادن. از نظر من این زمان خیلی زمان تاپی برای آزمون دادن نیست، ضمن اینکه ساعت 12.30 رو قبلا هم بین تاریخها داشتند و دلیل اینکه من تصمیم گرفتم یک هفته دیرتر ثبت نام کنم همین بود که بتونم 9 صبح آزمون رو شرکت کنم الان با این توضیحات موندم آیا زدن ایمیل به ets برای تغییر سنتر یا روز آزمون به صورتی که بتونم 9 صبح شرکت کنم تاثیری داره؟ قبلا کسی این مورد رو تجربه کرده؟) 
بعد از کنسل شدن آزمونهای سابجکت بیوشیمی سال 2016 و این تغییر تایم تافل، جرات نمیکنم روز و تاریخ برای gre جنرال تعیین کنم و ثبت نام کنم. میترسم دوباره چند روز بعد یه ایمیل بدن و یه برنامه جدید پیاده کنن. Confused

ارادتمند 
الهام
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-09-2016, 12:09 PM
@szeinalilathori

سلام

اطلاعی ندارم اما حدس میزنم ETS باشد، چون ایمیل تغییر وضعیت یا لغو آزمون توسل ETS ارسال می‌شود. البته شاید مرکز به ETS اعلام میکند و برای جنبه‌ی رسمی پیدا کردن موضوع این مهم از طریق ETS اعلام می‌شود.
در نظر داشته باشید که این زمان برای تمام افراد در آن روز و مرکز خاص یکسان هستش، پس اگر نمره‌ی افراد به این دلیل کمتر از حالت عادی شود، نمرات همانند TOEFL روی نمودار می رود.(اگر اشتباه اعلام کردم، لطفا دوستان اصلاح کنند)
من پیشنهاد می‌کنم برای ETS ایمیل بفرستید و موضوع را اعلام کنید و درخواست تغییر مرکز بدهید (نه لغو و دریافت ووچر)
منطقی اعلام کنید که برنامه ریزی برای ساعت 9 بوده و تاریخ آزمون قبل هم که ساعت 12:30 بوده رو اعلام کنید و واضح مساله را توضیح دهید، ضرر که ندارد، نهایتا می‌گویند که نمی‌شود، البته درخواست دهید و اعلام نکنید که این کار را انجام دهند که ناگهان آزمون شما را لغو و ووچر ارائه ندهند، تجربه شما بیشتر از من در این مورد است.) 
حق با شماست، اگر زمان اجازه می‌دهد چند آزمون آزمایشی را در ساعت 12:30 تمرین کنید و خود را با ساعت آزمون تطبیق دهید.

با احترام
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »