عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش نتایج پذیرش سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت
آفلاین محمد مهدی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2016, 02:31 PM
ممنون دوست عزیز.

ولی تمام این استادا با اشتیاق کامل به من گفته بودن که دوست داریم دانشجوی دکترای ما باشید و منم به همین خاطر اپلای کردم.

یه استادی هم تو کانادا بود که من قبل از پذیرش باهاش تماس داشتم و گفته بود حتما اپلای کن اما ریجکت شدم.
من فکر میکنم که استاد اصلا در پروسه اپلای مهم نیست.

سوال من اینه:
این استادا همه قبل از پذیرش به من توصیه اپلای کردن. چون جوابم هنوز نیومده خواستم بدونم میلی بهشون بزنم که یاداوری کنم؟؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-04-2016, 03:30 PM
(19-04-2016, 03:03 PM)محمد مهدی نوشته: ممنون دوست عزیز.

ولی تمام این استادا با اشتیاق کامل به من گفته بودن که دوست داریم دانشجوی دکترای ما باشید و منم به همین خاطر اپلای کردم.

یه استادی هم تو کانادا بود که من قبل از پذیرش باهاش تماس داشتم و گفته بود حتما اپلای کن اما ریجکت شدم.

سوال من اینه:
این استادا همه قبل از پذیرش به من توصیه اپلای کردن. چون جوابم هنوز نیومده خواستم بدونم میلی بهشون بزنم که یاداوری کنم؟؟

با تشکر
سلام
مهم بودن جواب استاد به خاطر رد شدن شما از یه دانشگاه با وجود داشتن جواب از استاد رد نمیشه:
1- تعدادی از استادا به همه جواب تمپلیت میدن که اپلی کن و شانس بالایی داری و ... تشخیص اینا خیلی هم راحت نیست مگر اینکه بعد از ایمیل اول باز هم در تماس باشید و یا متن کاملا واضح به مشخصه فردی شما اشاره کنه.
2- استاد از رزومه شما خوشش امده ولی بعد از یکی دیگه بیشتر خوشش میاد...

بله به  بهشون ایمیل بزنید و بگید که اپلی کردید و خوشحال میشید که به گروهشون ملحق بشید.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-04-2016, 03:34 PM
(19-04-2016, 02:31 PM)محمد مهدی نوشته: ممنون دوست عزیز.

سوال من اینه:

با تشکر

سلام

برداشت شما از "اشتیاق کامل" ظاهرا کمی ساده انگارانه بوده...
این که استاد به شما اعلام کنه که رزومه ات خوب هست و apply کن و من case ت رو بررسی می کنم، "اشتیاق کامل" به حساب نمیاد...
اساتید معمولا سعی می کنند طیف وسیعی از applicant ها رو به apply ترغیب کنند تا هم دست خودشون در زمان انتخاب باز باشه و هم به هر حال application fee هایی که میرسه برای دانشگاه ارزشمند و مفید فایده هست...

علائم "اشتیاق کامل" بحث های ریز تحقیقاتی، صحبت در مورد پروپوزال، بحث جدی در مورد funding، هماهنگی برای دروس مورد نظری که applicant باید بگذرونه و ... هست، نه صرفا یک جواب دلخوشکنک...

این که ایمیل بزنید طبیعتا حق شماست... ولی بعید هست این ایمیل اتفاق خاصی رو صورت بده...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین محمد مهدی
**
نقل قول

20-04-2016, 10:17 AM
سلام دوستان
ممنون از پاسخ هاتون.
من سایت 4 دانشگاه امریکارو که هنوز جوابی بهم ندادن مطالعه کردم.
تو دانشگاهها هیچ ددلاینی برای اعلام نتایج ندادن. البته ددلاین اپلیکیشن فوریه بوده ولی برای اعلام نتایج چیزی ننوشتن.

تو دانشگاه تنسی زده: 

Application deadline 15 February
File completion deadline 1 may

دومی یعنی چی؟؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

20-04-2016, 12:11 PM
(20-04-2016, 10:17 AM)محمد مهدی نوشته: سلام دوستان
ممنون از پاسخ هاتون.
من سایت 4 دانشگاه امریکارو که هنوز جوابی بهم ندادن مطالعه کردم.
تو دانشگاهها هیچ ددلاینی برای اعلام نتایج ندادن. البته ددلاین اپلیکیشن فوریه بوده ولی برای اعلام نتایج چیزی ننوشتن.

تو دانشگاه تنسی زده: 

Application deadline 15 February
File completion deadline 1 may

دومی یعنی چی؟؟

ممنون

سلام

تکمیل مدارک از دید دانشگاه ها می تونه دو تفسیر مختلف داشته باشه:

دسته اول صرفا یک deadline برای admission round خودشون دارند و "همه" مدارک باید تا اون تاریخ submit بشن...

دسته دوم مدارک رو implicitly به دو دسته تقسیم می کنند و عملا تا deadline اول توقع دریافت دسته مهمتر رو دارند و تا deadline دوم انتظار دارند که دسته بعدی رو به دستشون برسه...
مدارک دسته اول معمولا همیشه شامل transcript و CV و LoR و اینهاست... مدارک دسته دوم گاها می تونه شامل اون هایی باشه که تهیه و ارائه شون ممکن هست زمان بر باشه... مثلا نمرات زبان... اگر applicant ی کمی دیر در آزمون زبان شرکت کنه، ممکن هست نمره به موقع و تا deadline اول report نشه... پس deadline دوم این امکان رو میده تا نمره به دست admission committee رسونده بشه...
در این حالت اصطلاحا file شما با رسیدن مدارک تکمیلی complete شده...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین bahar456
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-04-2016, 04:26 PM
سلام.
 یه سوال دارم که شاید سوال خیلی دیگه از بچه ها هم باشه و اون اینکه نقش graduate coordinator در دانشگاههای متوسط رو به پایین در پذیرش چقدر هست. یعنی اگر مثلا استادی ما رو recommend نکرده باشه، فرایند پذیرش توی اکثریت دانشگاههای متوسط  تا حد خیلی زیادی دست graduate coordinator هست؟  
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-04-2016, 04:44 PM
(20-04-2016, 04:26 PM)bahar456 نوشته: سلام.
 یه سوال دارم که شاید سوال خیلی دیگه از بچه ها هم باشه و اون اینکه نقش graduate coordinator در دانشگاههای متوسط رو به پایین در پذیرش چقدر هست. یعنی اگر مثلا استادی ما رو recommend نکرده باشه، فرایند پذیرش توی اکثریت دانشگاههای متوسط  تا حد خیلی زیادی دست graduate coordinator هست؟  
ممنون

سلام

من در admission committee هیچ دانشگاه نبوده م (!) که جواب قطعی این سوال رو بدم ولی از مشاهدات شاید بشه اینجوری استنباط کرد که:

graduate coordinator منطقا مدیریت کار admission committee رو بر عهده داره و در admission round ی شاید ده ها application  باید بررسی بشن، بعید هست شخصا روی رونده ها نظر بده...
policy تیم بررسی مدارک (معولا) این هست که applicant هایی با فاصله زیاد از سطح عموم دانشجویان اون دانشگاه نمی تونند سطح اون داشگاه رو حفظ یا اون رو ارتقا بدن به همین دلیل چنین applicant هایی عمدتا reject میشن... حالا چه استادی از اونها حمایت بکنه و چه حمایت نکنه...
در بهترین حالت شاید استاد بتونه برای applicant زمان خریداری کنه تا نقیضه احتمالی رو (اگر اصلا امکان پذیر تلقی بشه) جبران کنه... مثلا اگر نمره زبان فرد زیر minimum دانشگاه هست با یک آزمون مجدد اون رو به حد مورد قبول برسونه...
هرچه سطح دانشگاه و reputation اون بالاتر میره، اعمال این قبیل سیاست ها رنگ و بوی سختگیرانه تری به خودش میگیره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Sarah l
**
نقل قول

12-03-2017, 05:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-03-2017, 05:40 PM توسط Sarah l.)
با درود

من برای دکترای یک رشته ی مهندسی به یکی از دانشگاههای خوب امریکا اپلای کردم و بعد در 11 فوریه ایمیلی از طرف رییس دانشکده دریافت کردم که در آن از من خواسته بود که اپلیکشینم را از دکترا به فوق انتقال دهد و در آن صورت به سرعت پاسخ خوبی از آنها می شنوم و بعد از کلی چانه زنی که نمی شود مرا دکترا قبول کنید و ایشان هم خاطر نشان می کرد که استاد باید پیدا کنی ....خلاصه موافقت کردم  و بعد قرار شد که اوایل مارچ به طور رسمی پذیرش را اعلام کنند و خب متوجه شدم که تمام اپلیکنت ها در دهم مارچ نتیجه ی اکسپت یا ریجکت را دریافت نموده اند و گرانت و فاند هم مشخص شده است اما تنها برای من هیچ ایمیلی نیامده است!  چه کنم؟ ایمیل یادآوری را بفرستم؟ نکند پشیمان شده باشد؟ آخر رشته ی من خاص است و دانشگاه هم خاص..نکند به خاطر آنکه از ایران هستم  ردم کنند..او که به طور غیر رسمی از پذیرش من خبر داده بود که....
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

18-03-2017, 06:55 AM
(12-03-2017, 05:40 PM)Sarah l نوشته: با درود

من برای دکترای یک رشته ی مهندسی به یکی از دانشگاههای خوب امریکا اپلای کردم و بعد در 11 فوریه ایمیلی از طرف رییس دانشکده دریافت کردم که در آن از من خواسته بود که اپلیکشینم را از دکترا به فوق انتقال دهد و در آن صورت به سرعت پاسخ خوبی از آنها می شنوم و بعد از کلی چانه زنی که نمی شود مرا دکترا قبول کنید و ایشان هم خاطر نشان می کرد که استاد باید پیدا کنی ....خلاصه موافقت کردم  و بعد قرار شد که اوایل مارچ به طور رسمی پذیرش را اعلام کنند و خب متوجه شدم که تمام اپلیکنت ها در دهم مارچ نتیجه ی اکسپت یا ریجکت را دریافت نموده اند و گرانت و فاند هم مشخص شده است اما تنها برای من هیچ ایمیلی نیامده است!  چه کنم؟ ایمیل یادآوری را بفرستم؟ نکند پشیمان شده باشد؟ آخر رشته ی من خاص است و دانشگاه هم خاص..نکند به خاطر آنکه از ایران هستم  ردم کنند..او که به طور غیر رسمی از پذیرش من خبر داده بود که....

یه ایمیل بزنین به graduate office و در مورد نتیجه اپلیکیشنتون سوال کنید. می فهمم که شما می گید تلویحا گفته بودن که پذیرش میشین ولی راستش خیلی نمیشه رو این چیزا حساب باز کرد. ضمنا گاها نتایج رو تو چند مرحله میدن. شاید قراره اعلام کنن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-03-2017, 12:40 PM
(12-03-2017, 05:40 PM)Sarah l نوشته: با درود

سلام 

بطور رسمی منظورتون چیه؟ نامه پذیرش با سربرگ دانشگاه ارسال شد توسط ایشون؟ دقت کنید که در اینطور موارد وعده دادن استاد الزامی برای دانشگاه ایجاد نمیکنه. حتما شما یک پروفایلی دارید در این دانشگاه که در اون شرایط اپلیکیشن شما که رد شده یا قبول مشخص شده. اون رو چک کنید. بعد همانطور که گفتند با دانشگاه تماس بگیرید و برای اطمینان به استاد هم ایمیل بزنید و همین موضوع رو مطرح کنید.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »