عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه

صفحه‌ها (9): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه
آفلاین Zari
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-01-2011, 12:23 AM
کاربران گرامی
چنانچه در مورد نوشتن بخش جوایز و افتخارات رزومه به راهنمایی یا نظرخواهی نیاز دارید سوالات خود را در این تاپیک مطرح نمایید.
نقل قول  

آفلاین mechanical-eng
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-12-2011, 11:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2011, 12:18 PM توسط mechanical-eng.)
سلام
میخواستم ببینم که آیا رتبه 1 تا15 آوردن توی المپیاد کشوری (مکانیک) واقعا یک امتیاز مثبت قلمداد میشه البته با این فرض که نخوام از فرصت بدست آمده برای ورود مستقیم به یه دانشگاه ایرانی استفاده کنم و بخوام برای ارشد اپلای کنم یعنی صرفا بخوام یه امتیاز مثبت به رزومم اضافه کنم!!!! البته قطعا گفتنش توی رزومه بهتره ولی میخواستم بدونم کسی چنین تجربه ای داشته و آیا واقعا موثره؟؟؟یا این وقتی که صرف المپیاد میشه رو صرف خوندان زبان و سایر پارامترهای رزومه کنیم بهتره؟؟؟
ممنون
NO PAIN NO GAIN
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-12-2011, 12:58 PM
(15-12-2011, 11:39 AM)mechanical-eng نوشته: سلام
میخواستم ببینم که آیا رتبه 1 تا15 آوردن توی المپیاد کشوری (مکانیک) واقعا یک امتیاز مثبت قلمداد میشه البته با این فرض که نخوام از فرصت بدست آمده برای ورود مستقیم به یه دانشگاه ایرانی استفاده کنم و بخوام برای ارشد اپلای کنم یعنی صرفا بخوام یه امتیاز مثبت به رزومم اضافه کنم!!!! البته قطعا گفتنش توی رزومه بهتره ولی میخواستم بدونم کسی چنین تجربه ای داشته و آیا واقعا موثره؟؟؟یا این وقتی که صرف المپیاد میشه رو صرف خوندان زبان و سایر پارامترهای رزومه کنیم بهتره؟؟؟
ممنون
سلام
صد در صد امتیاز مثبت قلمداد میشه و موثره. همین که شما این رتبه را آوردین یعنی آدم بزرگی هستین!
موفق باشین
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-12-2011, 07:07 PM
(15-12-2011, 11:39 AM)mechanical-eng نوشته: سلام
ممنون
قطعا امتیاز مثبت تلقی می‌شه، اما این که چقدر ارزش داره، بستگی به وقتی که از شما می‌گیره داره. مثلا (با فرض این که هدف شما امریکاست) اگر فکر می‌کنید که این وقتی که برای المپیاد می‌ذارید رو اگر برای GRE بذارید می‌تونید ۲۰۰-۳۰۰ نمره GRE رو بهتر کنید، به نظر من روی GRE و نمره زبان کار کنید. این رو هم در نظر داشته باشید که با نمره GRE و زبان پایین اگر رتبه ۱ المپیاد هم بشید گرفتن پذیرش مشکل خواهد بود. در نتیجه اگر هدف‌تون ادامه تحصیل در خارج از کشوره اول از نمره زبان و اگر GRE لازمه از نمره GRE کامل مطمئن بشید، بعد روی بهتر کردن سایر موارد رزومه کار کنید.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین aliilab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-03-2012, 02:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-03-2012, 03:55 PM توسط aliilab.)
سلام دوستان
برای یه اسکالرشیپ ازم یه لیست خواستن ازscholarships and awards، من از دانشگاه و انحمن تخصصی رشتمون تو کشور لوح تقدیر دارم. اینا awards حساب میشه دیگه؟ بعد من پایین برگه بزنم Certificates wil be available upon request?
بعد من برای پایان نامه ارشدم از یه جا حمایت مالی گرفتم. این scholarship محسوب میشه یا fellowship؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-03-2012, 11:30 PM
گرفتن لوح تقدیر رو می‌تونید در قسمت Awards and Honors بیارید. ضرورتی هم نداره که حتما بگید که Certificates wil be available upon request. دانشگاه اگر مدرکی لازم داشته باشه، به هر حال از شما خواهد خواست که مدرک رو بفرستید.
در مورد حمایت مالی پایان‌نامه ارشد، معمولا fellowship یا Award حساب می‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین MMN
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-06-2012, 11:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-06-2012, 11:27 PM توسط MMN.)
سلام دوستان
من رتبه ٤٦ كنكور ارشد شدم ولي به دليل كاهش ظرفيت ها و اينكه امسال ١٠ نفر بيشتر نگرفتن من قبول نمي شم.
به نظرتون اين رتبه رو توي روزمه بيارم؟
تابلو نيست كه رتبه ٤٦ كنكور تكنولوژي معماري شده باشم و ارشد رو در رشته عمران از دانشگاه ازاد بگيرم؟
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-06-2012, 12:52 AM
(15-06-2012, 11:27 PM)MMN نوشته: سلام دوستان
من رتبه ٤٦ كنكور ارشد شدم ولي به دليل كاهش ظرفيت ها و اينكه امسال ١٠ نفر بيشتر نگرفتن من قبول نمي شم.
به نظرتون اين رتبه رو توي روزمه بيارم؟
تابلو نيست كه رتبه ٤٦ كنكور تكنولوژي معماري شده باشم و ارشد رو در رشته عمران از دانشگاه ازاد بگيرم؟
سلام
تبریک بابت رتبه خوبتون.حتما در رزومتون قید کنید که از بین چند شرکت کننده این رتبه رو گرفتید و حتی ظرفیت رو هم بنویسید تا بدونن چقدر رقابتیه.
اما اینکه مجبورید برید دانشگاه آزاد حرف دیگه ای هست و بخاطر شرایط است.چرا باید تابلو یا بد باشه؟
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-07-2012, 06:59 AM
سلام.من در دوران دانشجوییم تو دو -سه تا همایش داخلی و دانشچویی همکاری داشتم و لوح یادبود و تقدیر هم گرفتم.آیا اینا ارزش نوشتن داره؟تو 2-3 تا ورکشاپ 2روزه هم شرکت کردم که گواهی شرکتشونو دارم.اینا چی؟ارزش نوشتن تو CVداره؟
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-07-2012, 07:16 AM
(21-07-2012, 06:59 AM)khorshid20 نوشته: سلام.من در دوران دانشجوییم تو دو -سه تا همایش داخلی و دانشچویی همکاری داشتم و لوح یادبود و تقدیر هم گرفتم.آیا اینا ارزش نوشتن داره؟تو 2-3 تا ورکشاپ 2روزه هم شرکت کردم که گواهی شرکتشونو دارم.اینا چی؟ارزش نوشتن تو CVداره؟
خورشید جان مواردی که گفتی قابل ذکر در رزومه نیست. البته اگر در این همایش مقاله ای ارائه دادی یا پوستر که پذیرفته شده ، خوبه که در رزومه بیاری. یا اینکه اگر در workshop به عنوان مدرس فعالیت داشتی. در غیر این صورت نیازی به نوشتن اونها نیست.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »