عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا سفر برای گرفتن ویزای آمریکا سفر به ترکمنستان (عشق آباد) برای گرفتن ویزای آمریکا

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سفر به ترکمنستان (عشق آباد) برای گرفتن ویزای آمریکا
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-05-2013, 07:33 PM
ديگه چون تجربه داري مزاحمت ميشيم. رفيقمون راحيه . پرسيده شما تو كيفتون كنسرو اينا داشتيد كه اونجا تو مرز گير بدن يا بخوان باز كننو ميخواد كل 3-4 روزرو بمونه خوش بگذرونه. ميخواد غذا از ايران ببره. برخي ميگن تا توي خميردندونم ميگردن. برخي ميگن اصلا به كيف ما كاري نداشتن. ميتونه هيتر يا كتري برقي ببره تو هر كدوم اين هتلها. بازم ممنون. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-05-2013, 07:58 PM
(02-05-2013, 07:33 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته: ديگه چون تجربه داري مزاحمت ميشيم. رفيقمون راحيه . پرسيده شما تو كيفتون كنسرو اينا داشتيد كه اونجا تو مرز گير بدن يا بخوان باز كننو ميخواد كل 3-4 روزرو بمونه خوش بگذرونه. ميخواد غذا از ايران ببره. برخي ميگن تا توي خميردندونم ميگردن. برخي ميگن اصلا به كيف ما كاري نداشتن. ميتونه هيتر يا كتري برقي ببره تو هر كدوم اين هتلها. بازم ممنون. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]

اختیار دارید. 
من توی کوله پشتیم کنسرو و غذا نداشتم اما بیسکویت و چای کیسه ای داشتم و دوستام هم نون و خرما و میوه داشتن که چیزی نگفته بودن. فکر نمی کنم کنسرو رو هم ایراد بگیرن چون وکیوم هست. تنها چیزی که براشون خیلی مهمه که همراه مسافر ها نباشه، دارو هست! همراه داشتن هر نوع دارویی جرم محسوب می شه و مجازات زندان داره!! (اما اونجا داروخانه هست و می شه دارو های معمولی رو تهیه کرد). همچنین اگر احیانا سیگاری هستند بگید فقط در حد 3-4 بسته برای مصرف شخصیشون ببرند که براشون دردسر نشه. 
می دونید گشتن وسایل ها به نظر من خیلی به برخورد خود بچه ها ربط داره. اگر تمام مدت لبخند بزنید و جوش نیارید و غر نزنید( چون انصافا پروسه اعصاب خورد کنی دارند) و حتی تمایل نشون بدید که وسایلاتونو باز کنید تا ببینند، انقد خوب برخورد می کنند که باورتون نمی شه و حتی زیاد هم نمی گردند! ولی فقط کافیه یکم اخم داشته باشید! ول نمی کنند دیگه و به قول شما در خمیردندونتم باز می کنند می گردند! 
فقط یه نکته ای: اگر قراره بیش از سه روز بمونند، علی رغم اینکه ویزای صادره برای 5 روز هست، اما باید به یکی از مراکز پلیس اطلاع بدند. من متاسفانه دقیق اطلاع ندارم کجا هست اما اگر اطلاعاتی دستم اومد حتما می ذارم. چون خیــــــلی مهمه براشون و اگر این کار رو نکنند موقع برگشت جریمه نقدی می شن!

" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-05-2013, 09:39 PM
(02-05-2013, 07:58 PM)'Nasim67' نوشته:
اختیار دارید. 
من توی کوله پشتیم کنسرو و غذا نداشتم اما بیسکویت و چای کیسه ای داشتم و دوستام هم نون و خرما و میوه داشتن که چیزی نگفته بودن. فکر نمی کنم کنسرو رو هم ایراد بگیرن چون وکیوم هست. تنها چیزی که براشون خیلی مهمه که همراه مسافر ها نباشه، دارو هست! همراه داشتن هر نوع دارویی جرم محسوب می شه و مجازات زندان داره!! (اما اونجا داروخانه هست و می شه دارو های معمولی رو تهیه کرد). همچنین اگر احیانا سیگاری هستند بگید فقط در حد 3-4 بسته برای مصرف شخصیشون ببرند که براشون دردسر نشه. 
می دونید گشتن وسایل ها به نظر من خیلی به برخورد خود بچه ها ربط داره. اگر تمام مدت لبخند بزنید و جوش نیارید و غر نزنید( چون انصافا پروسه اعصاب خورد کنی دارند) و حتی تمایل نشون بدید که وسایلاتونو باز کنید تا ببینند، انقد خوب برخورد می کنند که باورتون نمی شه و حتی زیاد هم نمی گردند! ولی فقط کافیه یکم اخم داشته باشید! ول نمی کنند دیگه و به قول شما در خمیردندونتم باز می کنند می گردند! 
فقط یه نکته ای: اگر قراره بیش از سه روز بمونند، علی رغم اینکه ویزای صادره برای 5 روز هست، اما باید به یکی از مراکز پلیس اطلاع بدند. من متاسفانه دقیق اطلاع ندارم کجا هست اما اگر اطلاعاتی دستم اومد حتما می ذارم. چون خیــــــلی مهمه براشون و اگر این کار رو نکنند موقع برگشت جریمه نقدی می شن!

ممنون از اطلاعات مفيدت نسيم جان. بله بهش ميگن مركز آوير. حالا من رفيقم اگر فرت سفارت ميگم از آقاي دولت بپرسه شايد بهش بگن. دارو كه ايراني ها به دارو زندن. نميدونم قرص قند و اينها رو روشو خوندن ظاهرا. بيشتر حساسيت رو استامينوفن و آدلت كلد هستش و مسكن ها. شايد قرص قند و فشار رو بدونن و اذيت نكنن. به هر حال نياز به يك برگ قرص هم نيست احتمالا همون 2 تا دونه از هر دارم طرف باهاش باشه. خيلي ممنون.راستي از هواي سفرت چيزي نگفتي؟ ظاهرا خيلي سرده و برف اومده اخيرا قوچان. اينم براي اونا كه راهي هستند حواسشون باشه اونجا هواشو قبل رفتن چك كنند.  شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-05-2013, 12:09 AM
(02-05-2013, 09:39 PM)SimonFrom-A.A نوشته: ممنون از اطلاعات مفيدت نسيم جان. بله بهش ميگن مركز آوير. حالا من رفيقم اگر فرت سفارت ميگم از آقاي دولت بپرسه شايد بهش بگن. دارو كه ايراني ها به دارو زندن. نميدونم قرص قند و اينها رو روشو خوندن ظاهرا. بيشتر حساسيت رو استامينوفن و آدلت كلد هستش و مسكن ها. شايد قرص قند و فشار رو بدونن و اذيت نكنن. به هر حال نياز به يك برگ قرص هم نيست احتمالا همون 2 تا دونه از هر دارم طرف باهاش باشه. خيلي ممنون.راستي از هواي سفرت چيزي نگفتي؟ ظاهرا خيلي سرده و برف اومده اخيرا قوچان. اينم براي اونا كه راهي هستند حواسشون باشه اونجا هواشو قبل رفتن چك كنند.  شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]

آهان آفرین مرکز آویرBig Grin
بازرسی بدنی نمی کنند و احتمالا می شه مثلا یدونه قرص گذاشت ته جیب! اما واقعا به دردسرش نمی ارزه. من خودم 1 برگ مسکن از اونجا خریدم 10 منات! یعنی یه چیزی معادل 13 هزار تومن! اما واقعا بهتر از دردسر کشیدن بود.
من شنیدم(تکرار می کنم، فقط شنیدم) که یه آقایی قرص زیر زبونی برای قلب داشته کلی دردسر کشیده و بازداشت و این حرف ها!! اگر واقعا مجبور به بردن قرص خاصی هستید حتما قرص رو در بسته اصلی خودش و ترجیحا همراه با نسخه پزشک (به زبان انگلیسی) ببرید.

هوا رو هم بله حتما چک کنید قبل از رفتن. اون هفته که من رفتم هوا بارونی و بسیار سرد بود و من با چتر و بوت و پالتو رفته بودمBig Grin

به امید شنیدن خبرای خوب از همه بچه هاSmile
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-05-2013, 04:24 PM
از هتل پایتخت اطلاعی ندارین دوستان؟ یه راه تماسی برای رزرو ؟ ازونجا تا سفارت میشه رفت دیگه بدون ماشین؟
نکته خاصی بذهنتون نمیرسه راجب هتلا مثلا شنیدم چیزی نمیگن اولش اما تا 11:30 تحویل ندین جریمه میکنن
آقای نون! برامون رزرو میکنن تماس بگیریم باهاشون؟
و یه سوال دیگه . میشه گذرنامه رو بسپریم به ایشون تا اگه ویزا اومد پیک آپ کنن ...؟
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

14-05-2013, 10:02 PM
(14-05-2013, 04:24 PM)'maryam4312' نوشته: از هتل پایتخت اطلاعی ندارین دوستان؟ یه راه تماسی برای رزرو ؟ ازونجا تا سفارت میشه رفت دیگه بدون ماشین؟
نکته خاصی بذهنتون نمیرسه راجب هتلا مثلا شنیدم چیزی نمیگن اولش اما تا 11:30 تحویل ندین جریمه میکنن
و یه سوال دیگه . میشه گذرنامه رو بسپریم به ایشون تا اگه ویزا اومد پیک آپ کنن ...؟

ما که رفتیم، هتل پایتخت جا نداشت، کلاً هم آقا نظر خیلی موافق نیست که بریم اونجا، خیلی از بدی های اونجا میگه، حالا دیگه چقدر این هتل بده، یا چقدر رفتن ما به جاهای دیگه، مخصوصاً آک آلتین برای آقا نظر سود بیشتری داره نمی دونم. ولی در کل آقا نظر آدم خوبیه، توصیه می کنم باهاش هماهنگ کنین. از پایتخت که راحت  پیاده میشه رفت سفارت، اصلاً کنار همن تقریباً ولی کلاً اینور اونور رفتن تو عشق آباد خیلی راحت و ارزونه. جلو هر ماشینی دست تکون بدین با 3-5 منات میبرتتوت هرجای شهر که بخواین، تو این مدت هم که دارین باهاش راجع به قیمت حرف می زنین، 2-3 تا ماشین دیگه پشت سرش وایسادن منتظرن که با اون به توافق نرسین، خلاصه نگران مسیر نباشین، هرجا باشه هتل، مشکلی نیست. شماره ای که من از پایتخت دارم، شماره ایه که از داخل عشق اباد میشه تماس گرفت باهاش و اینه : 940775 با توجه به اینکه شماره های آک التین هم 0099312363700 و 0099312363494 باید با اضافه کردن 0099312 به اون شماره پایتخت بشه باهاش تماس گرفت.

اینکه اقا نظر از اینجا هتل رزرو میکنه یا نه رو نمیدونم، ولی ما رفتیم اک آلتین و آقا نظر گفت اگه من براتون اتاق بگیرم، تحویل اتاق یکی دو ساعت بیشتر از حالت عادی میتونه باشه، ما با هماهنگی آقا نظر ساعت 3 بعدازظهر، جای 12 ظهر اتاق رو تحویل دادیم که خیلی بدردمون خورد.

در مورد گذرنامه درست متوجه نشدم قضیه چیه! چطور می خواین گذرنامه رو به دستشون برسونین؟ چطور گذرنامه ویزا خورده برگردونن بهتون؟ کلاً برای پیک آپ دوستانی که برای مصاحبه میرن بهترین گزینه هستن، ایشالا وقتی که ویزا اومد، یه سر میریم دم سفارت ترکمنستان، یکی از بچه هایی که اومده ویزای ترکمنستانش رو بگیره و بره برای مصاحبه پیدا می کنیم.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

15-05-2013, 01:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-05-2013, 01:56 AM توسط Nasim67.)
(14-05-2013, 04:24 PM)'maryam4312' نوشته: از هتل پایتخت اطلاعی ندارین دوستان؟ یه راه تماسی برای رزرو ؟ ازونجا تا سفارت میشه رفت دیگه بدون ماشین؟

آقای نظر هم رزرو انجام می دن. می تونید باهاشون تماس بگیرید و هماهنگ کنید. Check out ساعت 12 هست و باید تا پیش از اون اطاق رو تحویل بدید وگرنه جریمه داره. حالا مورد رضا جان جالب بوده. من که پرسیدم late check out دارید یا نه، گفتن نه. 
درباره سوال آخر شما:
آقای نظر سیستمش اینجوریه که وقتی انشاا... ویزاتون میاد، با ایشون تماس می گیرید و به شما شماره تلفن فرد معتمدشون در مشهد رو می دن. شما بعد از هماهنگی با اون فرد، پاسپورت رو براشون ارسال می کنید و ایشون هم به آقای نظر می دن. آقای نظر می برن سفارت و تحویل می دن و فرداش پاس رو می گیرن و همون پروسه به صورت معکوس طی می شه! فقط هزینه این کار 100 دلار هست( که البته باید معادل ریالیش رو بپردازید. نرخ ارز احتمالا نرخ روز خواهد بود) و حدود 5-4 روز طول می کشه( 2 روزش که در همون سفارت هست، مابقیش هم بابت ارسال پاس با پست و دریافتش). 

نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-05-2013, 12:06 PM
(15-05-2013, 01:02 AM)'Nasim67' نوشته:
 Check out ساعت 12 هست و باید تا پیش از اون اطاق رو تحویل بدید وگرنه جریمه داره. حالا مورد رضا جان جالب بوده. من که پرسیدم late check out دارید یا نه، گفتن نه. 
این هم جز خدمات آقا نظره  که سود دو جانبه داره، هم ما مدت بیشتری اتاق رو نگه می داریم، هم آقا نظر یه درصدی از هتل می گیره؛) ما که می خواستیم هتل بگیریم (آک آلتین)، بهمون گفت: "شما هم می تونین خودتون هتل بگیرین، هم می تونین پول هتل رو به من بدین، و من براتون هتل بگیرم، دقیقاً با همون قیمت! در صورتی که هتل رو من براتون گیرم، می تونین یکی دو ساعت اتاق رو بیشتر از ساعت 12 نگه دارین."
یه مورد دیگه از خدمات جالب آقا نظر هم سرویس هتل تا سفارت بود، ازش بپرسید که می تونه بیاد یا نه، به ما گفت اگه وقت داشته باشه میاد، که اومد، بعدش هم هرچی خواستم باهاش حساب کنم با اون فارسی جالب و تکون دادن دستاش گفت قابلی نداره و پول نگرفت برای اینکارش.  مورد آخر هم اینکه سیم کارت اضافی هم داره که می تونین ازش بگیرین برای هماهنگ کردن با خودش.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 11
29-05-2013, 11:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-05-2013, 07:39 PM توسط MaMi.)
درود دوستان
راجب سفر به عشق اباد کاری که ما انجام دادیم این بود که با هواپیما از تهران رفتیم مشهد، از اونجا با تاکسیهای فرودگاه که تاکسی متر دارن رفتیم پلیس راه (جایی که برای رفتن به قوچان هم اتوبوس هست هم سواری) بعد با سواری نفری 5 تومن دادیم تا قوچان میدون آزادی. از اونجا با آقایی به نام علی (که خوب و خوش برخورد و باانصاف بودن 09132120746) رفتیم تا خود مرز 25 تومن (3نفر) گرفت.
از مرز تا سفارت امریکا (برای تحویل پاس بچه ها برای پیکاپ) و بعد تا هتل آک آلتین با آقای نظر رفتیم. نفری 40منات.
روز مصاحبه هم نظر اومد دنبالمون تا سفارت رفتیم (پولی نگرفت) و بعد مصاحبه اومد دنبالمون برگشتیم مرز. 40 منات نفری .
مسیر برگشت رو با تاکسی سرویسهای مرز بعد کلی چونه زدن با 35 تومن (3نفر) برگشتیم قوچان (همون مسیری که رفت راحت با 25اومدیم). زنگ زدیم به علی اقا قوچان نبود، نتونست بیاد دنبالمون (اگه جلوتر هماهنگ کنید باهاش میاد دنبالتون) و ازقوچان 25 تومن (2نفر) اومدیم تا فرودگاه مشهد (البته یه سر با همون ماشین برای خرید رفتیم پروما چنددقیقه هم منتظرمون موند)
اگه عجله نداشته باشید و دو تیکه برید براتون ارزونتر درمیاد. اگه مستقیم از مشهد میرفتیم مرز (یا بالعکس) حداقل 80 تومن میشد.
در کل سفر خیلی خوبی بود. همه چیزش خوب بود مخصوصا همسفرا که عالی بودن.
میشه بعد از ظهر روز اول کمی تو شهر بگردید تجربه خوبیه. اما چیزی نخرید خیلی گرونه Big Grin

ویرایش توسط MaMi به درخواست کاربر جهت به روز آوری
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 12
27-06-2013, 11:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-06-2013, 12:55 PM توسط MaMi.)
گفتنی ها رو دوستان در مورد سفر از مشهد به عشق آباد گفتند، من فقط چند نکته رو اضافه کنم؛

اول اینکه، ما در مورد جای خواب خیلی سخت نگرفتیم و علیرغم اینکه "آک آلتین" رو از ایران به صورت گروهی رزرو کرده بودیم ولی وقتی رسیدیم عشق آباد با صحبتی که با دوستان همراه شد، رفتیم هتل "چندبیل". برای اتاق های تک نفره شبی 45 دلار و برای اتاق های دو نفره شبی 55 دلار میگرفت. در کل میشه گفت برای یک شب خوابیدن، خوب بود. مابه التفاوت هزینه اتاق در "آک آلتین" و "چندبیل" رو  هم خرج ناهار، شام و گذشت و گذار در عشق آباد کردیم Smile

دوم، اگر بتونید از مسیر اتوبوس ها سر در بیارید (چون اصلا انگلیسی نوشته نشده) میتونید هر جا که خواستید با 0.5 منات برید! تا جایی که یادم هست، خط 16 از جلوی yimpas و نزدیک هتل "آک آلتین" رد میشد.

سوم، اگر به اینترنت نیاز داشتید، میتونید از کافی نت واقع در طبقه چهارم yimpas استفاده کنید. هم سرعتش تقریبا خوبه و هم قیمتش نسبت به سایر جاها، مناسب تر است.

چهارم، کشیدن سیگار در اماکن عمومی ترکمنستان ممنوع است و اگر در مکانی که عکس رئیس جمهورشون هست، سیگار بکشید، 15 روز بازداشت خواهد داشت!

پنجم، هزینه رومینگ همراه اول در عشق آباد، 33000 تومان است (یعنی فقط موبایلتون رو روشن کنید، این مبلغ برای شما منظور خواهد شد!).

آخر، اگر در پایان سفر منات اضافه داشتید، میتونید بدید به آقای نظر و دلار بگیرید که خب با توجه به نرخ برابری دلار و منات، فکر کنم این کار از تبدیل منات به ريال به صرفه تر باشه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »