عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک سرفصل های دروس (Course Description)

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سرفصل های دروس (Course Description)
آفلاین arghavan1990
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-09-2018, 02:40 PM
سلام، من به course description لیسانس معماری دانشگاه سراسری و کارشناسی ارشد عمران-سازه دانشگاه سراسری نیاز دارم. ممنون میشم کمکم کنید.
نقل قول  

آفلاین بلو_بلوم
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-10-2018, 11:13 AM
(04-02-2017, 10:09 PM)alireza tabrizi نوشته: سلام،
از دوستان کسی‌ کرس دسکریپشن رشتهٔ کاردانی معماری و کارشناسی ناپیوستهٔ تکنولوژی معماری رو دارین؟
خواهشا لطفا برام ایمیل کنین ممنون میشم.

alireza.tabrizi18605@gmail.com
سلام
لطفا اگر پیدا کردی برای من هم ایمیل کن...به شددددت بهش نیاز دارم و پیداش نمی کنم Sad

Shokoufe.ostadi@gmail.com
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

04-11-2018, 04:56 PM
ترجمه سرفصل پرستاری رو کسی داره؟ ممنون میشم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین hojatkr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-02-2019, 07:13 PM
ببخشید دوستان کسی course description کارشناسی رشته میکروبیولوژی رو داره ؟
نقل قول  

آفلاین mh1375
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-08-2019, 07:28 PM
سلام دوستان من نیاز فوری به course description کارشناسی رشته بیوشیمی دانشگاه آزاد برای ورودی 95 دارم، هر چی میگردم پیدا نمیشه انگلیسیش Sad

اگه پیدا کردید برام ایمیل کنید لطفا Love42772@gmail.com
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

23-08-2019, 05:52 PM
(21-08-2019, 07:28 PM)mh1375 نوشته: سلام دوستان من نیاز فوری به course description کارشناسی رشته بیوشیمی دانشگاه آزاد برای ورودی 95 دارم، هر چی میگردم پیدا نمیشه انگلیسیش Sad

اگه پیدا کردید برام ایمیل کنید لطفا Love42772@gmail.com
این ترجمه ها بسیار محدودن و اگر پیدا نکردین باید یا خودتون ترجمه کنید یا بدین براتون ترجمه بکنن. البته بازم به این بستگی داره که آیا ترجمه رسمی میخوان یا ترجمه غیر رسمی هم قبول هست! اگر همچنان نتونستین پیدا کنید به من پیام بدین راهنمایی کنم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mh1375
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-08-2019, 10:52 PM
(23-08-2019, 05:52 PM)ahmadpashaei نوشته: این ترجمه ها بسیار محدودن و اگر پیدا نکردین باید یا خودتون ترجمه کنید یا بدین براتون ترجمه بکنن. البته بازم به این بستگی داره که آیا ترجمه رسمی میخوان یا ترجمه غیر رسمی هم قبول هست! اگر همچنان نتونستین پیدا کنید به من پیام بدین راهنمایی کنم
سلام دانشگاه مقصد نگفته رسمی یا غیر رسمی ولی منظورش غیر رسمیه، متاسفانه هیچجا پیدا نکردم فقط تونستم فارسیشو از سایت دانشگاه ازاد دان کنم، باید اونا مثل مثال های تو پست های قبل ترجمه کنم؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-08-2019, 08:38 PM
(23-08-2019, 10:52 PM)mh1375 نوشته: سلام دانشگاه مقصد نگفته رسمی یا غیر رسمی ولی منظورش غیر رسمیه، متاسفانه هیچجا پیدا نکردم فقط تونستم فارسیشو از سایت دانشگاه ازاد دان کنم، باید اونا مثل مثال های تو پست های قبل ترجمه کنم؟
اگر غیر رسمی بخوان می تونید خودتونم ترجمه کنید ولی کار ساده ای نیست و خیلی طول می کشه. خیلی باید دقت کنید که همه واژه های تخصصی رشتتون رو درست ترجمه کنید. این سند مهمی برای ارزیابی رشته و مقطع تحصیلی شماست. نهایتا اگر خودتون تصمیم به ترجمه گرفتین فرایند استرس زایی نیست که نتونید انجام بدین. اتفاقا آموزنده هم هست. فقط دقت و زمان و حوصله می خواد. موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین Banafsheg83
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-01-2020, 11:37 PM
سلام، من به ترجمه رسمی سر فصل های دکترای برق نیاز دارم. من فایل فارسی سر فصل ها رو دارم. ولی نمیدونم چطور میتونم ترجمه رسمی رو بگیرم اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنین
نقل قول  

آفلاین M.sh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-02-2020, 01:26 PM
(09-11-2015, 10:39 PM)moral نوشته: سلام دوستان
من course description رشته مهندسی معماری میخوام اگر کسی لطف کنه واسم بفرسته واقعا ممنون میشم
اینم ایمیل منه:mrlela76@gmail.com
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »