عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-08-2014, 12:03 PM
(22-08-2014, 12:54 PM)'eliha1' نوشته: بله میخوام لیسانس بگیرم و برای فوق لیسانس معماری بورسیه بگیرم، درباره ی فرهنگ کاری کره چیزی نمیدونم و نمیدونم چطوری باید کار پیدا کنم، ولی منم شنیدم باید زبان کره ای خوب باشه یعنی با مدرک آیلتس و زبان انگلیسی قوی کار پیدا نمیشه؟ ببخشید شما نگفتید که میشه راحت دوست پیدا کرد؟

پس دوست عزیز به نظرم بهتره اول یه سرچ کنی ببینی فرهنگ کاری کره چجوریه ، بعدش ممکنه اصلا کلن تفکرت عوض بشه ! 
کره یه فزهنگ کاری عجیبی داره! ساعت نمیشناسه ، روز نمیشناسه ! زندگیت وقف کاره! اکثر اوقات اضافه کارهای زیاد و یا کار کردن در روزهای تعطیل ! اصلا شبیه ایران و یا حتی آمریکا و اروپا نیست. به هر حال بهتره یه سرچی بکنی!
درباره کار پیدا کردن هم من زیاد تخصص ندارم ولی شنیدم کمی سخته واسه خارجی ها کار چیدا کردن ولی غیرممکن نیست چون خیلی ها هستن که اینجا کار میکنن! والا اینجا تنها شرکت های خیلی بزرگ مثل سامسونگ و ال جی و هیوندای ممکنه با زبان انگلیسی کار پیدا کنی. واسه شرکت های معمولی فک کنم باید زبان کره ایتون قوی باشه 
دوست پیدا کردن هم به خودتون و تواناییهای خودتون بستگی داره . همه جای دنیا دوست خارجی پیدا کردن سخته ولی اگه شما توانایی دوست یابیتون قوی هست ، دوست هم میتونین پیدا کنید. همونطور که قبلا گفتم ، کره ای ها "به شدت" از خارجی ها میترسن (یکی از مهمترین دلیلش اینه که زبانشون خوب نیست و ترجیح میدن انگلیسی صحبت نکنند) ولی کسایی هم هستن که "بعه شدت" مشتاق دوست خارجی پیدا کردن و تقویت زبانشون هستند
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-08-2014, 12:40 PM
(23-08-2014, 12:03 PM)amirhossein.gh نوشته:
پس دوست عزیز به نظرم بهتره اول یه سرچ کنی ببینی فرهنگ کاری کره چجوریه ، بعدش ممکنه اصلا کلن تفکرت عوض بشه ! 
کره یه فزهنگ کاری عجیبی داره! ساعت نمیشناسه ، روز نمیشناسه ! زندگیت وقف کاره! اکثر اوقات اضافه کارهای زیاد و یا کار کردن در روزهای تعطیل ! اصلا شبیه ایران و یا حتی آمریکا و اروپا نیست. به هر حال بهتره یه سرچی بکنی!
درباره کار پیدا کردن هم من زیاد تخصص ندارم ولی شنیدم کمی سخته واسه خارجی ها کار چیدا کردن ولی غیرممکن نیست چون خیلی ها هستن که اینجا کار میکنن! والا اینجا تنها شرکت های خیلی بزرگ مثل سامسونگ و ال جی و هیوندای ممکنه با زبان انگلیسی کار پیدا کنی. واسه شرکت های معمولی فک کنم باید زبان کره ایتون قوی باشه 
دوست پیدا کردن هم به خودتون و تواناییهای خودتون بستگی داره . همه جای دنیا دوست خارجی پیدا کردن سخته ولی اگه شما توانایی دوست یابیتون قوی هست ، دوست هم میتونین پیدا کنید. همونطور که قبلا گفتم ، کره ای ها "به شدت" از خارجی ها میترسن (یکی از مهمترین دلیلش اینه که زبانشون خوب نیست و ترجیح میدن انگلیسی صحبت نکنند) ولی کسایی هم هستن که "بعه شدت" مشتاق دوست خارجی پیدا کردن و تقویت زبانشون هستند
سلام ممنون بابت راهنماییتون، اتفاقا بهتر که با کار سرگرم بشم چون کره جنوبی رو خیلی دوست دارم حتی حاضرم اونجا تعطیلات زیاد نداشته باشم راستش من الان چندتا دوست کره ای دارم که باهم چت میکنیم بعضی وقتها پس من هم زبان کره ایمو خوب میکنم هم انگلیسیمو الانم درحال کار کردن روی زبان کره ای هستم فردا هم کلاس زبان ثبت نام کردم کلاسم شروع میشه خیلی ممنون پس توی شرکت ال جی و سامسونگ میشه کار پیدا کرد خوبه ممنونم
نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-10-2014, 09:22 PM
سلام من دانشجو رشته کارشناسی معماری دانشگاه آزاد کرمان هستم و نمره ایلتسم هم 7/9 هست معدل کارشناسیم هم احتمالا حدود 19/70 تا 19/80 می شه زبان کره ای رو هم از یه کره ای بیشتر بلدم  و لهجم برای کره ای ها مشکلی نداره آخه من توی Skype با کره ای ها خیلی خوب و روون صحبت می کنم و می خواهم برای ادامه تحصیل بیام کره جنوبی و دکترا بخونم و از همه مهمتر می خواهم بعدش اونجا هم زندگی کنم خواستم بدونم می تونم توی ایران سربازیمو برم دیگه برنگردم ایران می دونم یه کم سخته و چیز غیر ممکن هم وجود داره!!! ولی این با غیر ممکن خیلی فاصله داره !!! و یه سؤال دیگه اگه بخواهم در حین تحصیل کار هم بکنم چه قدر می تونم روزی یا ماهی در بیارم آخه می خواهم  درس هم بخونم من الان توی ایران معمولا روزی 700 هزار تومن در میارم و بعضی وقت ها خیلی بیشتر! البته زمانی که تمام روز کار کنم البته من خیلی زیاد کار می کنم و با کار کردن هم مشکلی ندارم و دیگه اینکه توی دانشگاه ها در مقطع فوق لیسانس به همون زبان کره ای درس داده می شه  و می خواستم بدونم قیمت ماشین اونجا چند میلیون وونه؟ مثلا قیمت یه کیا اپتیما مدل 2014 صفر اونجا چقدره اگه می شه در این موارد یه راهنمایی بفرمایید.
خواهش می کنم لطفا به دلیل این که چند سؤال مختلف پرسیدم این پست رو حذف نکنید.
[/url][url=http://mehrsaviber.com/]مهرسا وایبر
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Shocked  01-10-2014, 09:51 PM
(01-10-2014, 09:22 PM)'Mohammadsr' نوشته: سلام من دانشجو رشته کارشناسی معماری دانشگاه آزاد کرمان هستم و نمره ایلتسم هم 7/9 هست معدل کارشناسیم هم احتمالا حدود 19/70 تا 19/80 می شه زبان کره ای رو هم از یه کره ای بیشتر بلدم  و لهجم برای کره ای ها مشکلی نداره آخه من توی Skype با کره ای ها خیلی خوب و روون صحبت می کنم و می خواهم برای ادامه تحصیل بیام کره جنوبی و دکترا بخونم و از همه مهمتر می خواهم بعدش اونجا هم زندگی کنم خواستم بدونم می تونم توی ایران سربازیمو برم دیگه برنگردم ایران می دونم یه کم سخته و چیز غیر ممکن هم وجود داره!!! ولی این با غیر ممکن خیلی فاصله داره !!! و یه سؤال دیگه اگه بخواهم در حین تحصیل کار هم بکنم چه قدر می تونم روزی یا ماهی در بیارم آخه می خواهم  درس هم بخونم من الان توی ایران معمولا روزی 700 هزار تومن در میارم و بعضی وقت ها خیلی بیشتر! البته زمانی که تمام روز کار کنم البته من خیلی زیاد کار می کنم و با کار کردن هم مشکلی ندارم و دیگه اینکه توی دانشگاه ها در مقطع فوق لیسانس به همون زبان کره ای درس داده می شه  و می خواستم بدونم قیمت ماشین اونجا چند میلیون وونه؟ مثلا قیمت یه کیا اپتیما مدل 2014 صفر اونجا چقدره اگه می شه در این موارد یه راهنمایی بفرمایید.
خواهش می کنم لطفا به دلیل این که چند سؤال مختلف پرسیدم این پست رو حذف نکنید.

[img]images/smilies/huh.gif[/img]
[img]images/smilies/huh.gif[/img]
?????
1- آیلتس 7/9 یعنی چی؟! یعنی آیلتس 7 داری؟با این نمره به فکر جاهای بهتر باش
2-معدلت 19.80 لیسانس؟!!! به فکر آمریکا ،کانادا ، و حتی بورس های اتحادیه اروپا باش.شانس فاند داری خیلی زیاد. اصلا با کره قابل مقایسه نیستند !
3-کره ای رو از کره ای بهتر حرف میزنی؟[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]   بی خیال بابا، آدم میشناسم 4 ساله تو کره سا،یه سال فول تایم کره ای خوانده با پول دولت کره، هوزم مشکل داره.
4-فکر زندگی در شرق آسیا رو از سرت بیرون کن.مگه اقامت گرفتن به همین راحتیه؟ ملت تو اروپا به هزار و یک در میزنن تا بتونن بمونن.شما در کره برای اقامت دائم باید ازدواج کنی با کره ای ها که اولا کار بسیار سختیه و دوما از نظر فرهنگی و رفتاری و N^N تا چیز دیگه با اونها مشکل داری.
5-دقیقا نمیدونم اجازه کار داری یا نه،اما فکر نکنم حقوق در کره جنوبی اونم کار پارت تایم خیلی نباید بالا باشه.

6- روزی 700 هزار تومان در میاری؟!![img]images/smilies/huh.gif[/img]  باور کن من همین حالا حاضرم اینجارو ول کنم ،تو رو هم با هزینه ی خودم بفرستم کره ، تا 1 سال کل هزینه هاتم من میدم اما بیام جات کار کنم. روزی 700 هزار تومان میشه ماهی 21 میلیون تومان که با این پول میتونی 1000 تا کره جنوبی رو بذاری تو جیبت در بیاری اینجا. فکر کردی بیرون ایران چه خبره؟!! شما با این پول زندگی بسیار بیار مرفه ای خاوهید داشت که کل مردم کره جنوبی حسرت شما رو خواهند خورد.

7- به انگلیسی هم ارائه میشه ، اماخواندن درس به زبان کره ای کار شما نیست(عذر خواهی میکنم که رک میگم).

و در نهایت یه چند جمله فقط و فقط از روی دلسوزی.
A) حتما میدونی که هر کی واست اشک میریزه دلسوزت نیست. اینو گفتم که با خواندن جملات بعدی شکه نشی و نگی توهین کرد بهم.البته شاید هم پستم حذف شه.نمیدونم
B) شرایطی که از خودتون گفتید به نظرم غیر واقعیت بود و در جملاتتون از آرایه اغراق استفاده کردید ،حداقل به نظرمن.
C) به نظرم شما هم متاسفانه از اون دسته آدم های هستید که تحت تاثیر فیلم ها و موزیک ویدئو های کره ای قرار گرفتید که صد البته دوباره متاسفانه 3  4 سالیه در ایران اومده و تمومی هم نداره این موج. البته در همه جای دنیا یه عده آدم خاص وجود دارند که به یه چیزی علاقه دارند .مثلا طرف در کلمبیا میره زبان فارسی یاد میگیره.یا یکی از آلمان میاد ایران درس میخوانه!!! با مثلا ایناجا هم داریم  که طرف از آمریکا و کانادا اومدن فنلاند درس بخوانن. البته این آخری درصد عجیب بودنش مثل دو تای قبلی نیست.اما در کل اگر شما هم سوار بر اون موجی لطفا پیاده شو . سرابی بیش نیست عزیزم[img]images/smilies/wink.gif[/img]

D)شما اگر واقعا اون مقدار در امد دارید به هیچ جه از ایران خارج نشی که بزرگ ترین اشتباه زندگیتون رو مرتکب میشید  و کمتر از 7 روز پشیمون خواهید شد.
E)در نهایت کره جنوبی اون چیزی که شما فکر میکنید نیست. در صد کسایی که رضایت دارند از این کشور زیاد نیست. این رو با قاطعیت میگم یکی از نژاد پرست ترین ملیت های روی زمین هستند و توانایی رقابت با ما ایرانی ها رو دارند.
این فیلمها رو هم ول کن که میسازند.
در کل اگر به فکر زندگی خارج از ایرانی چنین کشورهایی رو در اولویت آخرت قرار بده .در واقع اینجوری بهت بگم زندگی در ایران رو از اولویت های بالاتری قرار بده نسبت به کره مگر اینکه فقط 2 سال بخوای بری درس بخوانی اونم با بورس که 100 البته با معدلی که شما دارید 100% بهتون بورس میدن بدون شک[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
**
نقل قول

01-10-2014, 10:46 PM
بعله شما درست می گی ولی من الان دیگه نمی تونم اینقدر پول دربیارم اون روز ها مرد! یادش بخیر در ضمن هم عاشق فیلم های کره ای نیستم البته دوست دارم ولی نه اینکه به خاطر چیزایی مثل K-POP  و یا K-Drama یه دید فانتزی داشته باشم راستش بین فیل های کره ای هم که ایران پخش کرد امپراطور دریا قشنگ بود بقیه هم زیاد جالب نبود راستش آمریکا هم خوبه ولی زیاد از فرهنگشون خوشم نمیاد در ضمن یه چیزی رو هم من رک بگم راستش وقتی من توی ایران سوار اپتیما فول 2014 می شم البته این ماشینم بود خیلی هم دوستش داشتم ولی وقتی توی خیابون های شهر های ایران رانندگی می کنم بعد از چند دقیقه احساس می کنم ژیان هم سوار شم زیاده آخه با این فرهنگ رانندگی ، با این وضع خیابونا و مردم...! ولا چی بگم مردم دلشون خوشه که بالا کلاه برداری ودزدی البته اکثرا نه همه یه لنکروزر بخرن و باهاش دختر بازی کنن یا توی مهمونی پز بدن و الکی ژست بگیرن! هیوندا رو نگاه من اولین ماشنش Ponney بود ولی الان همه چیز های ماشیناش رو خودش طراحی و تولید می کنه و لی ایران خودرو که تقریبا هم زمان با هیوندا تاسیس شد الان فقط بلده با هزار و یک تقلب و دزدی طرح های دیگه و استفاده از قطعات ماشین های دیگه مثلا یه خودروی آشغال دیگه ای تولید کنه من الان اینترنت 4 مگابیت آسیاتک رو دارم و سرعت دانلودم هم به زور به 300 می رسه!!! اونم فقط 30 گیگ می تونم دانلود کنم در ازای ماهی نودو اندی تومن! تازه پینگ تایمم هم روی 70 هست! فکر نکم اینترنت کره هر چی با شه این جوری باشه راستش الان که دخترای توی دانشگاه آزادو می بینم ففقط به درد بعضی کارا می خورن نه به درد دوستی واقعی یا ازدواج تازه اگرم بخواهم مثل همون مو قع کار کنم احتمالا بیشتر از یه سال عمر نمی کنم چون توی ایران در آوردن این مقدار درآمد در روز اونم بدون دزدی کار خداست!!! راستش از فرهنگ مردم ایران خیلی بدم می یاد راستش پول زیاد تنهایی به درد نمی خوره! البته جای تعجب هم نیست تنها فایدش اینه که بقیه که این قدر پول ندارن و نمی تونن این ماشین های گرون رو البته توی ایران خیلی گرون تره بخرن بهت نگاه می کنن و می گن خوش به حالت آخه من نمی خواهم مثل بقیه فقط زنده بمونممی خواهم زندگی کنم و پیشرفت کنم آخه من الان دانشگاه آزادم و نه صنعتی شریف ! آخه من اون موقع درس خون نبودم قبول دارم کره واقعی خیلی با اون چیزی که مرد فکر می کنن خیلی فرق داره ولی در کل فکر کنم خیلی بهتره اروپا هم که نگو فقط به درد دیدن از تلویزیون یا یه مسافرت دو روزه می خوره! با ایرانی مثل ببخشید سگ رفتار میکنن شاید قانونا نتونن کاری کنن ولی اینجوری فکر می کنن و بعضی جاها اینجوری رفتار می کنن خیلی رفتار سردی دارن و خیلی هم بی جنبه هستن حالا آمریکا یه چیزی! ولی باز کره رو بیشتر ترجیح میدم و می خواستم بدونم شما الان توی کره هستید
نقل قول  

آفلاین eliha1
نقل قول

08-10-2014, 10:45 AM
سلام خسته نباشید
من چندتا سوال راجع به گرفتن اقامت دارم اول اینکه وقتی بعداز تحصیل شرایط اقامت فراهم بشه 5 سال باید اونجا موند یا 3 سال؟بعد اینکه در طی این پنج سال میشه به ایران سفر کرد برای دیدن خانواده؟و سوم اینکه میشه یکی از اعضای خانواده طی این چندسال بیاد کره و زندگی کنه؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-10-2014, 11:16 AM
(01-10-2014, 10:46 PM)'Mohammadsr' نوشته: بعله شما درست می گی ولی من الان دیگه نمی تونم اینقدر پول دربیارم اون روز ها مرد! یادش بخیر در ضمن هم عاشق فیلم های کره ای نیستم البته دوست دارم ولی نه اینکه به خاطر چیزایی مثل K-POP  و یا K-Drama یه دید فانتزی داشته باشم راستش بین فیل های کره ای هم که ایران پخش کرد امپراطور دریا قشنگ بود بقیه هم زیاد جالب نبود راستش آمریکا هم خوبه ولی زیاد از فرهنگشون خوشم نمیاد در ضمن یه چیزی رو هم من رک بگم راستش وقتی من توی ایران سوار اپتیما فول 2014 می شم البته این ماشینم بود خیلی هم دوستش داشتم ولی وقتی توی خیابون های شهر های ایران رانندگی می کنم بعد از چند دقیقه احساس می کنم ژیان هم سوار شم زیاده آخه با این فرهنگ رانندگی ، با این وضع خیابونا و مردم...! ولا چی بگم مردم دلشون خوشه که بالا کلاه برداری ودزدی البته اکثرا نه همه یه لنکروزر بخرن و باهاش دختر بازی کنن یا توی مهمونی پز بدن و الکی ژست بگیرن! هیوندا رو نگاه من اولین ماشنش Ponney بود ولی الان همه چیز های ماشیناش رو خودش طراحی و تولید می کنه و لی ایران خودرو که تقریبا هم زمان با هیوندا تاسیس شد الان فقط بلده با هزار و یک تقلب و دزدی طرح های دیگه و استفاده از قطعات ماشین های دیگه مثلا یه خودروی آشغال دیگه ای تولید کنه من الان اینترنت 4 مگابیت آسیاتک رو دارم و سرعت دانلودم هم به زور به 300 می رسه!!! اونم فقط 30 گیگ می تونم دانلود کنم در ازای ماهی نودو اندی تومن! تازه پینگ تایمم هم روی 70 هست! فکر نکم اینترنت کره هر چی با شه این جوری باشه راستش الان که دخترای توی دانشگاه آزادو می بینم ففقط به درد بعضی کارا می خورن نه به درد دوستی واقعی یا ازدواج تازه اگرم بخواهم مثل همون مو قع کار کنم احتمالا بیشتر از یه سال عمر نمی کنم چون توی ایران در آوردن این مقدار درآمد در روز اونم بدون دزدی کار خداست!!! راستش از فرهنگ مردم ایران خیلی بدم می یاد راستش پول زیاد تنهایی به درد نمی خوره! البته جای تعجب هم نیست تنها فایدش اینه که بقیه که این قدر پول ندارن و نمی تونن این ماشین های گرون رو البته توی ایران خیلی گرون تره بخرن بهت نگاه می کنن و می گن خوش به حالت آخه من نمی خواهم مثل بقیه فقط زنده بمونممی خواهم زندگی کنم و پیشرفت کنم آخه من الان دانشگاه آزادم و نه صنعتی شریف ! آخه من اون موقع درس خون نبودم قبول دارم کره واقعی خیلی با اون چیزی که مرد فکر می کنن خیلی فرق داره ولی در کل فکر کنم خیلی بهتره اروپا هم که نگو فقط به درد دیدن از تلویزیون یا یه مسافرت دو روزه می خوره! با ایرانی مثل ببخشید سگ رفتار میکنن شاید قانونا نتونن کاری کنن ولی اینجوری فکر می کنن و بعضی جاها اینجوری رفتار می کنن خیلی رفتار سردی دارن و خیلی هم بی جنبه هستن حالا آمریکا یه چیزی! ولی باز کره رو بیشتر ترجیح میدم و می خواستم بدونم شما الان توی کره هستید

برای یک دانشگحو مار مردن غیر قانونی هست
به فرض هم نباشه: حداکثر واسه یه خارحی اینه که بره تو سوپرمارکتی، رستورانی کار کنه که اونم ساعتی 5 دلاره! 
فکر کار کردن تو هیوندای و این جور کمپانی ها رو از سرتون بریزین بیرون! شاید 1% هم تو این کمپانی ها خارحی نباشن. نه اینکه غیر ممکنه ، خیلی سخته
خب فقط بورس میمونه که اونم در حد بخور و نمیره ! استاد اینقدر کم پول میده که از ساعنی 5 دلار هم کمتره !
باید یه مهارت خیلی خاصی داشته باشید، مدرک خوبی داشته باشید(ترجیجا از دانشگاههای کره) و زبون کره ای رو خوب صحبت کنید. باز هم من نمیتونم گارانتی بدم که میشه کار چیدا کرد. شانس هم مهمه! من با نظر پویای عزیز موافقم. کره جای زیاد مناسبی واسه خارجی ها نیست (از نظر من) به خاطر تفاوت فرهنگی زیاد
شما فکر کرید تو کره مردم بد نیستن؟! دختراشون مثل فرشتن؟ اینجور صحبت مردن شما نشون میده هنوز نیاز به مطالعه بیشتر دارید.
ای کاش بودین و میدیدین که تفکر شما با این چیزی که هست خیلی فرق میکنه! تا حالا رفتار نژادپرستانه از یه کره ای که خودش تازه دوران رسیده ندیدید که هوس کنین برگردین همون ایران خودمون! 
دوست من....بیشتر فکر کن و بعدش تصمیم بگیر
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-10-2014, 11:17 AM
(08-10-2014, 10:45 AM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشید
من چندتا سوال راجع به گرفتن اقامت دارم اول اینکه وقتی بعداز تحصیل شرایط اقامت فراهم بشه 5 سال باید اونجا موند یا 3 سال؟بعد اینکه در طی این پنج سال میشه به ایران سفر کرد برای دیدن خانواده؟و سوم اینکه میشه یکی از اعضای خانواده طی این چندسال بیاد کره و زندگی کنه؟

کره اقامت به عنوان تغییر ملیت نداره
حداکثر بشه کارت اقامت دایم گرفت که اگه شرایطش فراهم بشه باید 5 سالی اینحا بمونین و کار کنین و از یه حدی بیشتر پول دربیارین!
نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
**
نقل قول

08-10-2014, 11:54 AM
سلام دوست گرامی ببخشید می خواستم بدونم شما الان در کره جنوبی هستین؟
نقل قول  

آفلاین eliha1
نقل قول

08-10-2014, 12:22 PM
(08-10-2014, 11:17 AM)amirhossein.gh نوشته:
کره اقامت به عنوان تغییر ملیت نداره
حداکثر بشه کارت اقامت دایم گرفت که اگه شرایطش فراهم بشه باید 5 سالی اینحا بمونین و کار کنین و از یه حدی بیشتر پول دربیارین!
خب من میخوام بدونم که شرایط لازم رو پیدا کنم میشه توی این پنج سال به ایران هم برای مسافرت سفر کنم و میشه یکی از اعضای خونوادم باهام یک سال اینا زندگی کنه توی کره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »