عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
« قبلی 1 2
زادروز آکادمیا کافه

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زادروز آکادمیا کافه
آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-01-2012, 04:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-01-2012, 10:13 PM توسط Babak.)
سلام

به بهانه اولین سالروز فرم این تاپیک را ایجاد کردم که علاوه بر تبریک این روز، مدیران و ادمین محترم از دستاورد های این 1 سال گذشته برامون بگویند و برنامه هایی که در آینده ممکنه داشته باشد تا اگر کمکی از دست کاربران بر می آید انجام دهند.

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-01-2012, 07:23 PM
آکادمیا کافه! تولدت مبارک!
حالا من موندم هدیه تولد چی بخرم !
به هر حال خوشحالم این جمع یه ساله در کنار همن و امیدوارم همینطور دوستانه و برادروارانه به راه خودشون ادامه بدن!
پاینده باشین
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 13
01-01-2012, 10:28 PM
دلیل اصلی ایجاد آکادمیا کافه این بود که هیچ وب‌سایت غیرانتفاعی برای کمک به دانشجویان ایرانی برای گرفتن پذیرش وجود نداشت. در اغلب انجمن‌های مشابه کاربران زیادی به غنای مطالب سایت کمک می‌کنند و عده زیادی هم در تیم مدیریت وقت می‌گذارند و به نظم و ترتیب دادن به مطالب می‌پردازند. به همین دلیل عقیده من این بود که چنین محیط‌هایی نباید اهداف مالی داشته باشند یا اگر اهداف مالی دارند از ابتدا چنین اهدافی باید برای کاربران روشن و کاملا مشخص باشه تا این افراد با دید باز بتونند در مورد همکاری با سایت تصمیم‌گیری کنند. متاسفانه در وب‌سایت‌های ایرانی مشابه این مساله رعایت نمی‌شد و در این زمینه خلا جدی‌ای وجود داشت.

در یک محیط غیرانتفاعی هیچ شخصی نمی‌تونه منافع مالی داشته و کسی نمی‌تونه از زحمات دیگران به نفع خودش استفاده کنه. هدف آکادمیا کافه کمک به دانشجویان برای گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل در خارج از کشوره و به همه کاربران اطمینان می‌ده که از زحماتشون هیچ استفاده مالی‌ای نخواهد شد. آکادمیا کافه یک وب‌سایت کاملا رایگانه که بر اساس فعالیت‌های خیرخواهانه کاربرانش اداره می‌شه و امیدواره که بتونه یک قدم در راه اعتلای فرهنگ و دانش کشورمون برداره.

زادروز آکادمیا کافه رو به همه کاربران و به خصوص کاربران فعال و مدیران سایت شاد باش می‌گم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین mohamad0014
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-01-2012, 10:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-01-2012, 11:00 PM توسط mohamad0014.)
خوب من از این فضا استفاده می کنم و پیشنهادی می دهم که البته خدشه ای بر غیر انتفاعی بودن سایت وارد نخواهد کرد و نظر دوستان را خواستارم:
تا انجایی که من می دام کتابی برای راهنمایی دانشجویان برای اپلای وجود ندارد. به نظرم اگر با همکاری هم همین مطالب فروم را به شکل مرتب و منسجم برای کشور های مختلف بیاوریم منبع بسیار ارزشمندی می شود که همه می توانند به شکل خیلی سریع اصلاعات را کسب کنند و اگر سوالی داشتند یا ابهامی در همین فروم مطرح کنند به این کار به چند هدف خواهیم رسید. 1- ایجاد اولین مرجع کامل راهمنمای پذیرش برای همه علاقمندان2- از سود حاصله می توان صندوقی به نام صنوق اکادمی کافه ایحاد کرد که کمک هزینه ای برای دانشجویان که به خاطر شرایط خانوادشون نمی توانند همه هزینه ها را متحمل شود البته بر تقدم رزمه. می دانم که چاپ و انتشار همیچین کتابی و حتی اجازه نشر کاره ساده ای نیست و نیاز به افراد داوطلبی هست که به شکل جدی از ایران پیگیر باشند ولی اگر به موفقیت برسد منبعی فراتر از یه منبع اینترنتی هست و واقعا کمک بسیار بزرگی به جامعه اکادمیک است.

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

01-01-2012, 11:01 PM
من هم زادروز آکادمیا کافه رو به تمامی کاربران و تیم مدیریت بخصوص کاربرانی که تلاش در ارتقای مطالب فروم دارند تبریک می گم.

یکسال از تاسیس فروم می گذره و نظر شخصی بنده این هست که در طی این یکسال شاهد پیشرفت های بسیار خوبی بودیم.
چه به لحاظ تعداد کاربران و چه به لحاظ غنای مطالب فروم.
فراموش نکنید که یکسال پیش کل فروم تنها عناوین تاپیک های مختلف بود و بس !

از زحمات بابک عزیز در طی این مدت واقعا ممنونم و امیدوارم همانطور که خالصانه برای نگهداری فروم خدمت می کنه، شاهد پیشرفت روزافزون فروم باشیم و بهترین آرزوها رو هم برای خودش دارم.

اعتقاد دارم و تجربه کردم که کار خوب همیشه خودش رو نشون میده و نیازی نیست که در بوق و کرنا باشه.
پس منتظر آینده ای روشن برای فروم باشید.

شاد باشید و شادی آور
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-01-2012, 11:31 PM
دوستان زادروز آکادمیا رو من هم به نوبه خودم تبریک میگم و از تماس مدیران و کاربران فعال بالاخص بابک عزیز تشکر میکنم...آکادمیا در مدت کوتاهی پیشرفت زیادی کرده و تعداد کاربرای اون نشون از اینه که سریعا جای خودش رو در فضای مجازی باز کرده.....امیدوارم که شاهد این باشیم که روز به روز فروم پیشرفتش روز افزون بشه

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-01-2012, 11:37 PM
جا داره تشکر کنم از همه دوستانی که ساعت ها پای این سایت زحمت کشیدن؛ وقت گذاشتن و دلسوزانه به فکر ارتقاء هرچه بیشتر این محیط مجازی بودند. اونقدر تعداد دوستان زیاده که نمی تونم تک تک اسم ببرم. از همه به شدت تشکر می کنم که به فکر پیشرفت سایت خودشون هستند.

توی این یک سال خیلی چیزها یادگرفتم؛ خیلی تجربیات عایدم شد و خیلی مسیر زندگیم تغییر کرد. دوستان خوبی پیدا کردم و قدرشون رو می دونم...

حضور شما در سایت بهترین هدیه برای ماست. سالم و سرزنده باشید

Stay Hungry
Stay Foolish

ارادتمند تک تک اعضای سایت

امید
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

آفلاین Mike
نقل قول

01-01-2012, 11:38 PM

دست دست دست دست حالا همه با هم تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک کککککککککککککک

به امید بهتر شدن روز افزونه این وب سایت.

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
01-01-2012, 11:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2012, 12:05 AM توسط Pink Floyd.)
درود
اول از همه اولین تولد فروم رو به همه ی دوستان تبریک میگم. همه ی دوستان.
بابک عزیز، فراز و پژمان و بهرام، زری عزیز، بروی عزیز محسن، امید که واقعاً خیلی زحمت کشید، الهام و شهداد و رفیق عزیزم شاهین و امیرحسین و مارال و نسیم و آرش و حمیدرضای گل و....
پ.ن. محمد جان خوشحالم بازم آن میبینمت
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

01-01-2012, 11:46 PM
تفلتت مبارک ای نوگل شکفته Smile)

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
Topic locked 

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 05:31 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی