عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن
آفلاین bayazee
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-03-2017, 10:11 PM
(06-03-2017, 03:00 PM)shahramcat نوشته: سلام دوستان 

برای اقدام از آلمان یکی از دوستان میخواد هفته دیگه بره برای سفارت . 

ایشون یک دعوتنامه دارن / مجرد سن 30/ 6 سال سابقه بیمه / گردش حساب ماهیانه 2 تومن مانده 1 تومن / سپرده بلندمدت 120 تومن / تا حالا هم ویزا شنگن نداشتن / آخرین بار هم 3 سال پیش دبی رفتن 

شانس ایشون چقدر هست به نظر شما ؟

۵۰-۵۰
بستگی داره به هدف سفر و فرستنده و نوع دعوتنامه و ...
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-03-2017, 11:37 PM
(07-03-2017, 10:09 PM)bayazee نوشته: سفارت که جدا از دولت آلمان نیست. خیلی از ویزا ها هم توی سفارت و تهران صادر می شه. هزاران درخواست و مورد دارن و اشتباه هم پیش میاد. حداقل من چندین مورد اشتباه توی سیستم مهاجرتی و خیلی جاهای دیگه دیدم. فکر می کنم از نظر قانونی هم سفارت می تونه همونجوری که صادر کرده پس بگیره و کنسل کنه. نکته مهم این هست که شما از اولش نباید از آلمان اقدام می کردید وقتی می خواستید تشریف ببرید اتریش. این خیلی واضح و مشخص هست.
به نظر من ربطی به تحقیر و ... نداره. الان فردی بخواد بره ترکیه و از ایران ویزا بگیره ممکنه اشتباهی صادر بشه اما حتی موقع ورود متوجه بشن و اجازه ندن. قانونه به هرحال.
شما به خاطر اشتباهشون شاید بتونید پیگیری کنید اما در نهایت طبق قانون درخواست شما همون اولش باید ریجکت می شد.

شما بفرمایید طبق کدوم قانون درخواست ریجکت میشه.
کجای قانون نوشته
نقل قول  

آفلاین bayazee
**
نقل قول

08-03-2017, 05:23 AM
(07-03-2017, 11:37 PM)Sara112 نوشته: شما بفرمایید طبق کدوم قانون درخواست ریجکت میشه.
کجای قانون نوشته

اگر قرار بود ریجکت نشه که اصلا درخواستی نمی بود. همه بدون ویزا می رفتن. تعداد بسیار زیادی از هموطنان میرن آلمان و کشور های دیگه پناهنده می شن و کلی مشکلات دیگه و خوب این کشور ها هم سخت گیری می کنن. قطعا این وسط افراد بسیاری که هدف درستی دارن و می خوان برگردن هم قربانی می شن. سفارت و اداره مهاجرت یک اشل و پترنی رو درآورده از افرادی که قبلا رفتن و پناهنده شدن. هر کسی شرایطش شبیه اون افراد باشه ریجکت می کنه.
در مورد شما هم صراحتا توی وبسایت سفارت نوشته. قانون شینگن اینطوری هست که با ویزا می تونید سفر کنید به کشور های دیگه اما وقتی هدف شما مثلا یک دوره در یک کشور هست باید از همون کشور اقدام کنید. این قانونه. راستش برای من هم که یک فرد عادی هستم سوال می شه که اگر هدف شما رفتن به اتریش هست چرا از آلمان درخواست ویزا دادید چه برسه به سفارت!
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

08-03-2017, 09:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2017, 09:41 AM توسط Sara112.)
(08-03-2017, 05:23 AM)bayazee نوشته: اگر قرار بود ریجکت نشه که اصلا درخواستی نمی بود. همه بدون ویزا می رفتن. تعداد بسیار زیادی از هموطنان میرن آلمان و کشور های دیگه پناهنده می شن و کلی مشکلات دیگه و خوب این کشور ها هم سخت گیری می کنن. قطعا این وسط افراد بسیاری که هدف درستی دارن و می خوان برگردن هم قربانی می شن. سفارت و اداره مهاجرت یک اشل و پترنی رو درآورده از افرادی که قبلا رفتن و پناهنده شدن. هر کسی شرایطش شبیه اون افراد باشه ریجکت می کنه.
در مورد شما هم صراحتا توی وبسایت سفارت نوشته. قانون شینگن اینطوری هست که با ویزا می تونید سفر کنید به کشور های دیگه اما وقتی هدف شما مثلا یک دوره در یک کشور هست باید از همون کشور اقدام کنید. این قانونه. راستش برای من هم که یک فرد عادی هستم سوال می شه که اگر هدف شما رفتن به اتریش هست چرا از آلمان درخواست ویزا دادید چه برسه به سفارت!
لزومی نداره من برای شما که یک فرد عادی هستی توضیح بدم چرا .قبلا تو چند چند تا از پست های دیگه در همین سایت با دوستان صحبت کرده بودم و همگی موافق اینکار بودن. اگر نمیدونید بدونید تو سایت سفارت اتریش نوشته شده دعوتنامه از هر کشوری صادر شده باید ازونجا اقدام بشه، دعوتنامه ی منم از دانشگاه پلی تکنیک مونیخ هست . دوره ای که من میخوام شرکت کنم برای دانشگاه مونیخ هست ، و جالبه بدونید وکیل مهاجرتی آلمان تایید کرده اقدام سفارت غیر قانونی بوده و از نظر دولت آلمان ویزای من مشکلی نداشته . شما به پناهندگی ربط میدی باید بدونه من سند خونه ، حساب بانکی پنجاه ملیونی، توصیه نامه از رییس دانشکده فیزیک دانشگاه تهران داشتم و دانشجوی سال آخرم هستم . البته دارم با وزارت امور خارجه آلمان مکاتبه میکنم و اونا هم پی گیر هستن که چرا اینکارو کردن ولی دیگه فایده نداره و از زمان اسکول میگذره.

(08-03-2017, 05:23 AM)bayazee نوشته: اگر قرار بود ریجکت نشه که اصلا درخواستی نمی بود. همه بدون ویزا می رفتن. تعداد بسیار زیادی از هموطنان میرن آلمان و کشور های دیگه پناهنده می شن و کلی مشکلات دیگه و خوب این کشور ها هم سخت گیری می کنن. قطعا این وسط افراد بسیاری که هدف درستی دارن و می خوان برگردن هم قربانی می شن. سفارت و اداره مهاجرت یک اشل و پترنی رو درآورده از افرادی که قبلا رفتن و پناهنده شدن. هر کسی شرایطش شبیه اون افراد باشه ریجکت می کنه.

از نظر بهترین موسسه ی حقوقی ایران که در زمینه ی مهاجرتی کار میکنه وقتی در خواست ویزا از کشوری غیر از مقصد اصلی باشه ( البته در حوزه ی شینگن) ۱- باید ورود از همون کشور صادر کننده ی ویزا باشه ۲- توضیحات قانع کننده داشته باشید وقتی ازتون میپرسن چرا ازینجا اقدام کردید۳- شانس ویزا ۱۰ درصد میاد پایین که مواردی مثل داشتن سند اونو بهبود میبخشه.
جالبه بدونیدخیلی از افراد هستن که اینکارو میکنن از کشور دیگه ای درخواست ویزا میدن شانسشون پایین هست اما هیچ جا هیچ وقت نبوده که ویزا صادر بشه و بعد بگن بیا پس بده. حتی یکی از دوستان خودم سال قبل توی همین اسکول شرکت کرد و ویزا گرفت از آلمان و رفت اتریش . و ایضا خیلی از موارد دیگه هم هست که از کشور دیگه ای اقدام کردن .
چیزی که برای شما کاملا عادی هست برای هیچ موسسه ی حقوقی در ایران و وکیلای مهاجرتی که در آلمان مکاتبه کردم عادی نبوده.
نقل قول  

آفلاین bayazee
**
نقل قول

08-03-2017, 08:13 PM
(08-03-2017, 10:00 AM)Sara112 نوشته: از نظر بهترین موسسه ی حقوقی ایران که در زمینه ی مهاجرتی کار میکنه وقتی در خواست ویزا از کشوری غیر از مقصد اصلی باشه ( البته در حوزه ی شینگن) ۱- باید ورود از همون کشور صادر کننده ی ویزا باشه ۲- توضیحات قانع کننده داشته باشید وقتی ازتون میپرسن چرا ازینجا اقدام کردید۳- شانس ویزا ۱۰ درصد میاد پایین که مواردی مثل داشتن سند اونو بهبود میبخشه.
جالبه بدونیدخیلی از افراد هستن که اینکارو میکنن از کشور دیگه ای درخواست ویزا میدن شانسشون پایین هست اما هیچ جا هیچ وقت نبوده که ویزا صادر بشه و بعد بگن بیا پس بده. حتی یکی از دوستان خودم سال قبل توی همین اسکول شرکت کرد و ویزا گرفت از آلمان و رفت اتریش . و ایضا خیلی از موارد دیگه هم هست که از کشور دیگه ای اقدام کردن .
چیزی که برای شما کاملا عادی هست برای هیچ موسسه ی حقوقی در ایران و وکیلای مهاجرتی که در آلمان مکاتبه کردم عادی نبوده.

خوب خیلی از این بهترین موسسه های حقوقی اطلاعات دقیق و درست ندارن و با راهنمایی های اشتباه باعث مشکلاتی مثل مشکل شما می شن. در نهایت به نظرم این بحث نتیجه زیاد مثبتی نداره. تنها نکته اینه که سفارت تام الختیار هست از طرف دولت آلمان و می تونه تصمیم بگیره به فردی ویزا بده به بعدی نده. ممکنه از نظر من و شما فردی بهترین شرایط رو داشته باشه اما سفارت ردش کنه. بند های قانونی باید ارائه بشه اما اونقدر بند قانونی کلی و مبهم هست که خیلی راحت می تونن فردی رو ریجکت کنن. خیلی از قوانین مهاجرتی و ویزا شامل ایران نمی شه. دلیلش رو هم بالاتر گفتم. از کلی کشور بدون ویزا دارن می رن آلمان پس یک ایرانی هم می تونه؟ نه. از خیلی از کشور ها یک هفته ای یا حتی برای فردا می شه وقت سفارت آلمان گرفت چند روزه هم ویزا صادر می شه و اکثرا هم مثبت هست. پس به همه ایرانی ها هم می دن؟ نه!

همونطور که قبلا ذکر کردم سفارت پترن هایی داره که اگر مشکوک بشه به یک روالی ویزا رو کنسل می کنه. کاری نداره که واقعا شما هدفتون تحصیل هست. من می فهمم که این شرایط برای شما سخت بوده و در شرایط عادی نباید اینطوری می شده. این دوستانی هم که توی انجمن گفتن برید از سفارت آلمان ویزا بگیرید باید الان بیان نظرشون رو بدن. اما خوب به نظر من شفاف و مشخص هست تا حد زیادی که شما باید از سفارت اتریش اقدام می کردید. این بحث رو هم بر اساس همین قدر اطلاعاتی که دادید گفتم. 

برداشت من این هست اگر هدف سفر و اسکان  فردی (مهم نیست نامه نگاری های قبلش یا ...) در یک کشور باشه و از کشور دیگه عضو شینگن اقدام کنه به احتمال خیلی زیاد ریجکت می شه. 

در مورد کنسل کردن ویزا هم درسته. شاید روال نباشه و هیچ جا همچین کاری رو نکنن. اما خوب به نظرم شما راه دیگه ای نداشتید و اگر سفارت واقعا منصرف شده یا اشتباهی رخ داده قدرتش رو داشته و داره که تا قبل از رفتن شما کنسل کنه.

این مطالب رو هم ذکر کردم که نفرات بعدی که استناد می کنند به این مطالب بدونن که همچین چیزایی احتمال ریجکتی رو خیلی زیاد می کنه.
نقل قول  

آفلاین bayazee
**
نقل قول

08-03-2017, 08:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2017, 08:19 PM توسط bayazee.)
(08-03-2017, 09:33 AM)Sara112 نوشته: ....  و جالبه بدونید وکیل مهاجرتی آلمان تایید کرده اقدام سفارت غیر قانونی بوده و از نظر دولت  آلمان ویزای من مشکلی نداشته . شما به پناهندگی ربط میدی باید بدونه من سند خونه ، حساب بانکی پنجاه ملیونی، توصیه نامه از رییس دانشکده فیزیک دانشگاه تهران داشتم و دانشجوی سال آخرم هستم . البته دارم با وزارت امور خارجه آلمان مکاتبه میکنم و اونا هم پی گیر هستن که چرا اینکارو کردن ولی دیگه فایده نداره و از زمان اسکول میگذره.

در مورد قسمت اول باید بگم به نظر من صحبت دقیقی نبوده. ایشون از کجا می دونن نظر دولت آلمان مشکلی نداشته؟ شاید از همون آلمان پیگیری کردن که کنسل بشه و اصلا نظر سفارت مثبت بوده. اصلا مگر سفارت با دولت آلمان فرقی داره؟ سفارت همون دولت آلمانه. برای برخی ویزاها مخصوصا بلند مدت از برخی ادارات داخل آلمان هم استعلام می شه و نظراتشون پرسیده می شه در نهایت کنسول و سفارت هست که بر اساس شرایط خاص هر کشور تصمیم می گیره. خیلی از مواقع هم سفارت راسا تصمیم می گیره.

نکته بعدی در مورد رشتتون هست. احتمالا داره رشته شما هم از مواردی بوده باشه که چک امنیتی اینا داره و راحت ویزا نمی دن یا کلا ایرانی ها ممنوع هست. چند مورد من شنیدم که ویزای دکتری و ... کنسل شده چون اجازه جذب ایرانی هارو نداشتن ...
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

08-03-2017, 09:52 PM
(08-03-2017, 08:13 PM)bayazee نوشته: خوب خیلی از این بهترین موسسه های حقوقی اطلاعات دقیق و درست ندارن و با راهنمایی های اشتباه باعث مشکلاتی مثل مشکل شما می شن. در نهایت به نظرم این بحث نتیجه زیاد مثبتی نداره. تنها نکته اینه که سفارت تام الختیار هست از طرف دولت آلمان و می تونه تصمیم بگیره به فردی ویزا بده به بعدی نده. ممکنه از نظر من و شما فردی بهترین شرایط رو داشته باشه اما سفارت ردش کنه. بند های قانونی باید ارائه بشه اما اونقدر بند قانونی کلی و مبهم هست که خیلی راحت می تونن فردی رو ریجکت کنن. خیلی از قوانین مهاجرتی و ویزا شامل ایران نمی شه. دلیلش رو هم بالاتر گفتم. از کلی کشور بدون ویزا دارن می رن آلمان پس یک ایرانی هم می تونه؟ نه. از خیلی از کشور ها یک هفته ای یا حتی برای فردا می شه وقت سفارت آلمان گرفت چند روزه هم ویزا صادر می شه و اکثرا هم مثبت هست. پس به همه ایرانی ها هم می دن؟ نه

همونطور که قبلا ذکر کردم سفارت پترن هایی داره که اگر مشکوک بشه به یک روالی ویزا رو کنسل می کنه. کاری نداره که واقعا شما هدفتون تحصیل هست. من می فهمم که این شرایط برای شما سخت بوده و در شرایط عادی نباید اینطوری می شده. این دوستانی هم که توی انجمن گفتن برید از سفارت آلمان ویزا بگیرید باید الان بیان نظرشون رو بدن. اما خوب به نظر من شفاف و مشخص هست تا حد زیادی که شما باید از سفارت اتریش اقدام می کردید. این بحث رو هم بر اساس همین قدر اطلاعاتی که دادید گفتم. 

برداشت من این هست اگر هدف سفر و اسکان  فردی (مهم نیست نامه نگاری های قبلش یا ...) در یک کشور باشه و از کشور دیگه عضو شینگن اقدام کنه به احتمال خیلی زیاد ریجکت می شه. 

در مورد کنسل کردن ویزا هم درسته. شاید روال نباشه و هیچ جا همچین کاری رو نکنن. اما خوب به نظرم شما راه دیگه ای نداشتید و اگر سفارت واقعا منصرف شده یا اشتباهی رخ داده قدرتش رو داشته و داره که تا قبل از رفتن شما کنسل کنه.

این مطالب رو هم ذکر کردم که نفرات بعدی که استناد می کنند به این مطالب بدونن که همچین چیزایی احتمال ریجکتی رو خیلی زیاد می کنه.

به هر حال امیدوارم برای ویزاهای بعدی مشکل درست نشه چون کاری که کردن خیلی خاصه و امیدوارم افیسر های دیگه برای ویزاهای بعدی قانع بشن که سفارت چرا چنین کاری کرده
نقل قول  

آفلاین mohammadjafar
**
نقل قول

05-06-2017, 04:26 PM
با عرض سلام خدمت مدير سايت چند سوال داشتم پيرامون سفارت آلمان جهت دريافت ويزا بازديد آشنايان با دعوتنامه 
درخواست وقت مصاحبه دادم ميخواستم ببينم وضعيتم از نظر شما چگونه است!!
١: ٣ ماه اشتغال دارم و بيمه شدم و حقوق اداره كار ميگرم ولي گردش مالي ٤ برابره حقومه
٢ : دعوتنامه از دايم دارم كه تعهد مالي و مكاني و بازگشت ميكنه
٣: الان ٢٥ سالمه ولي ١١ سال پيش سفر به آلمان داشتم كه الان ويزاش هم دارم
٤ : ملك هم زمين به نام دارم
5 مجردم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

06-06-2017, 01:07 PM
(05-06-2017, 04:26 PM)mohammadjafar نوشته: با عرض سلام خدمت مدير سايت چند سوال داشتم پيرامون سفارت آلمان جهت دريافت ويزا بازديد آشنايان با دعوتنامه 
درخواست وقت مصاحبه دادم ميخواستم ببينم وضعيتم از نظر شما چگونه است!!
١: ٣ ماه اشتغال دارم و بيمه شدم و حقوق اداره كار ميگرم ولي گردش مالي ٤ برابره حقومه
٢ : دعوتنامه از دايم دارم كه تعهد مالي و مكاني و بازگشت ميكنه
٣: الان ٢٥ سالمه ولي ١١ سال پيش سفر به آلمان داشتم كه الان ويزاش هم دارم
٤ : ملك هم زمين به نام دارم
5 مجردم

به نظرم با توجه به فرایند مثبت قبلی هنوز ممکنه شانس داشته باشی، بهتره مدرکی هم داشته باشی که به سفارت نشون بده قصد موندن نداری و برمیگردی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ganboo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-07-2017, 05:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2017, 05:08 PM توسط ganboo.)
با درود خدمت دوستان گرامی
بنده در حدود روز پیش نامه ی ریجکتیمو همراه با پاسپورت تحویل گرفتم،قصدم از سفر برای یک دوره ی تحصیلی تابستانه بود که در حدود 8 ماه درگیرش بودم و همش بر باد رفت.
الان قصدم این هست که حداقل تا قبل از شروع شدن ترم جدید دانشگاهم(ترم آخرم هست)یک سفر اروپا برم.میخواستم بدونم دقیقا چه مدت بعدش میتونم برای ویزای شنگن وقت سفارت آلمان بگیرم؟
سفارت فرانسه چطور؟
و لازم به ذکر هست که هیچگونه مهر یا اثری در پاسبورتم نیست ، احتمالش اطلاعات بنده و ریجکت شدن بنده در سیستم سفارت باشه؟؟
شرایطم:
ّپسر
24 ساله 
مجرد
دارای یک ملک به ارزش 90 میلیون تومان
همراه با حساب بانکی بالای 120 میلیون تومان نقد
سربازی نرفته ام و هم اکنون درحال تحصیل در دانشگاه غیر انتفاهی هستم و ترم آخرم هم میباشد.
پیشاپیش سپاسگذارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »