عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن
آفلاین yedi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-03-2017, 10:06 AM
من برای تمام مدت اقامتم هتل رزرو کردم و هزینه اش رو هم کامل پرداختم. بلیط رفت و برگشت هم گرفتم. ولی آشنایی ندارم که واسم دعوتنامه بده. ممکنه رد بشه ویزام؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-03-2017, 11:52 AM
(01-03-2017, 10:06 AM)yedi نوشته: من برای تمام مدت اقامتم هتل رزرو کردم و هزینه اش رو هم کامل پرداختم. بلیط رفت و برگشت هم گرفتم. ولی آشنایی ندارم که واسم دعوتنامه بده. ممکنه رد بشه ویزام؟

به هرحال در گرفتن ویزای توریستی بخشی به صحت مدارک شما و بخشی به شانس بستگی داره. بنابراین با در نظر گرفتن صحت و کامل بودن مدارکتون بهتره شانستون رو امتحان کنید. نگران نباشید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین bayazee
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-03-2017, 09:53 PM
(01-03-2017, 10:06 AM)yedi نوشته: من برای تمام مدت اقامتم هتل رزرو کردم و هزینه اش رو هم کامل پرداختم. بلیط رفت و برگشت هم گرفتم. ولی آشنایی ندارم که واسم دعوتنامه بده. ممکنه رد بشه ویزام؟

بدون دعوتنامه احتمال ریجکتی زیاده. احتمالا با آژانس های مسافرتی بشه گرفت. مگر اینکه اسناد و مدارک خیلی خوب برای اثبات اینکه بر خواهید گشت داشته باشید مثل سند خونه، شغل، فرد متاهی که تنها سفر می کنه و ... و همینطور مبلغ خوبی رو بصورت نقد باید داشته باشید.
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

04-03-2017, 09:28 AM
دوستان یه اتفاق عجیبی برام افتاد اینکه من ویزای شینگن برای شرکت در یک اسکول در زالسبورگ‌ اتریش از سفارت آلمان دریافت کردم.
بعد از ده روز از سفارت تماس گرفتند و گفتن بیا یه نامه بنویس و‌بگو درخواست‌ویزاتو‌ پس گرفتی.
در حالیکه ویزا برای من صادر شده بود!
علتشون هم این بود این برنامه تو اتریشه و آلمان نمیتونه بهت ویزا بده.
علت جالبیه چون برای من ویزا صادر شده اگر میخواستن ویزا ندن که ریجکت میکردن.
خلاصه رفتم و این نامه رو‌ نوشتم و ویزام کنسل شد متاسفانه. تاکید هم کردن ریجکت نشدی و‌۶۰ یورو رو هم پس دادن.
روی ویزامم یه ضربدر بزرگ‌کشیدن
نقل قول  

آفلاین bayazee
**
نقل قول

05-03-2017, 02:36 AM
(04-03-2017, 09:28 AM)Sara112 نوشته: دوستان یه اتفاق عجیبی برام افتاد اینکه من ویزای شینگن برای شرکت در یک اسکول در زالسبورگ‌ اتریش از سفارت آلمان دریافت کردم.
بعد از ده روز از سفارت تماس گرفتند و گفتن بیا یه نامه بنویس و‌بگو درخواست‌ویزاتو‌ پس گرفتی.
در حالیکه ویزا برای من صادر شده بود!
علتشون هم این بود این برنامه تو اتریشه و آلمان نمیتونه بهت ویزا بده.
علت جالبیه چون برای من ویزا صادر شده اگر میخواستن ویزا ندن که ریجکت میکردن.
خلاصه رفتم و این نامه رو‌ نوشتم و ویزام کنسل شد متاسفانه. تاکید هم کردن ریجکت نشدی و‌۶۰ یورو رو هم پس دادن.
روی ویزامم یه ضربدر بزرگ‌کشیدن

سفارت اشتباه کرده و به آدرس دقت نکرده. بعد متوجه شده و پس گرفته. اگر شما قصد شرکت در کلاسی رو در اتریش دارید باید از سفارت همون کشور اقدام می کردید نه آلمان. تو سایت سفارت هم تکید شده.
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

05-03-2017, 07:15 AM
(05-03-2017, 02:36 AM)bayazee نوشته: سفارت اشتباه کرده و به آدرس دقت نکرده. بعد متوجه شده و پس گرفته. اگر شما قصد شرکت در کلاسی رو در اتریش دارید باید از سفارت همون کشور اقدام می کردید نه آلمان. تو سایت سفارت هم تکید شده.
اما ظاهرا دولت آلمان با این قضیه مشکل نداشته که ویزا داده!
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

05-03-2017, 07:20 AM
(05-03-2017, 02:36 AM)bayazee نوشته: سفارت اشتباه کرده و به آدرس دقت نکرده. بعد متوجه شده و پس گرفته. اگر شما قصد شرکت در کلاسی رو در اتریش دارید باید از سفارت همون کشور اقدام می کردید نه آلمان. تو سایت سفارت هم تکید شده.
مگه اینقدر راحته که اشتباه کنه و به آدرس دقت نکنه!
اونا همه ی اطلاعات رو وارد کامپیوتر میکنن بعد حالا این دفعه بر حسب اتفاق فکر کرده اتریش تو آلمانه؟؟!!!
بعدشم مگه به نظر شخصیه مصاحبه کننده است که ویزایی که دولت آلمان صادر کرده رو به خاطر همین موضوع پس بگیره
من با چند وکیل صحبت کردم کارشون کاملا غیر قانونی بوده
سفارت آلمان باید از قانون آلمان پیروی کنه که نکرده
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

05-03-2017, 07:23 AM
شما که رو سایت سفارت تسلط داری ، احتمالا منظورشون این نبوده که اگه مقصد اصلی شما آلمان نبود ما بهتون ویزا میدیم بعد مجبورتن میکنیم درخواستتونو پس بگیرید.
ممکنه درخواست رو از ابتدا بررسی نکنن، ینی اصلا مدارکو بررسی نکنن نه این اتفاق تحقیر آمیز که ما ایرانی ها هر رفتار تحقیر آمیز از داخل سفارت رو برای خودمون عادی جلوه میدیم که خدایی نکرده ما رو از آلمانشون محروم نکنن.
نقل قول  

آفلاین shahramcat
**
نقل قول

06-03-2017, 03:00 PM
سلام دوستان 

برای اقدام از آلمان یکی از دوستان میخواد هفته دیگه بره برای سفارت . 

ایشون یک دعوتنامه دارن / مجرد سن 30/ 6 سال سابقه بیمه / گردش حساب ماهیانه 2 تومن مانده 1 تومن / سپرده بلندمدت 120 تومن / تا حالا هم ویزا شنگن نداشتن / آخرین بار هم 3 سال پیش دبی رفتن 

شانس ایشون چقدر هست به نظر شما ؟
نقل قول  

آفلاین bayazee
**
نقل قول

07-03-2017, 10:09 PM
(05-03-2017, 07:20 AM)Sara112 نوشته: مگه اینقدر راحته که اشتباه کنه و به آدرس دقت نکنه!
اونا همه ی اطلاعات رو وارد کامپیوتر میکنن بعد حالا این دفعه بر حسب اتفاق فکر کرده اتریش تو آلمانه؟؟!!!
بعدشم مگه به نظر شخصیه مصاحبه کننده است که ویزایی که دولت آلمان صادر کرده رو به خاطر همین موضوع پس بگیره
من با چند وکیل صحبت کردم کارشون کاملا غیر قانونی بوده
سفارت آلمان باید از قانون آلمان پیروی کنه که نکرده

سفارت که جدا از دولت آلمان نیست. خیلی از ویزا ها هم توی سفارت و تهران صادر می شه. هزاران درخواست و مورد دارن و اشتباه هم پیش میاد. حداقل من چندین مورد اشتباه توی سیستم مهاجرتی و خیلی جاهای دیگه دیدم. فکر می کنم از نظر قانونی هم سفارت می تونه همونجوری که صادر کرده پس بگیره و کنسل کنه. نکته مهم این هست که شما از اولش نباید از آلمان اقدام می کردید وقتی می خواستید تشریف ببرید اتریش. این خیلی واضح و مشخص هست.
به نظر من ربطی به تحقیر و ... نداره. الان فردی بخواد بره ترکیه و از ایران ویزا بگیره ممکنه اشتباهی صادر بشه اما حتی موقع ورود متوجه بشن و اجازه ندن. قانونه به هرحال.
شما به خاطر اشتباهشون شاید بتونید پیگیری کنید اما در نهایت طبق قانون درخواست شما همون اولش باید ریجکت می شد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »