عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن
مهمان
Unregistered
نقل قول

08-10-2015, 08:53 PM
(08-10-2015, 06:28 PM)Shihan نوشته: !!
شما چون پذیرش داری مشکلی نداره و بخش ویزا به این مهم ایرادی نمیگیره. اما چطور دانشگاه بهت پذیرش داده؟!!! وقتی حداقل رو نداشتی!!!

ممنون از راهنمايتون ،مكاتبه با استاد به علت داشتن مقاله آي اس آي در جرنال و شركت در كنفرانس، تعجبي نداره چنتا از دوستان خودمم با نمره كمتر از من پذيرش گرفتن !!!! شما روي حوزه آلمان فعاليت داريد كه اين قدر براتون عجبب؟؟!!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-10-2015, 12:49 PM
(08-10-2015, 08:53 PM)مهمان نوشته: ممنون از راهنمايتون ،مكاتبه با استاد به علت داشتن مقاله آي اس آي در جرنال و شركت در كنفرانس، تعجبي نداره چنتا از دوستان خودمم با نمره كمتر از من پذيرش گرفتن !!!! شما روي حوزه آلمان فعاليت داريد كه اين قدر براتون عجبب؟؟!!

بنده براساس تجربه عرض کردم. شما داری میگی مقطع کارشناسی؟!!! که برای این مقطع استاد اصلاً نقشی نداره!!!
ممکنه گاهی 1% از این نمونه ها وجود داشته باشه در کل تبریک برای پذیرش.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-10-2015, 01:07 PM
(09-10-2015, 12:49 PM)Shihan نوشته: بنده براساس تجربه عرض کردم. شما داری میگی مقطع کارشناسی؟!!! که برای این مقطع استاد اصلاً نقشی نداره!!!
ممکنه گاهی 1% از این نمونه ها وجود داشته باشه در کل تبریک برای پذیرش.
ممنون
خير من براي ارشد پذيرش گرفتم در كامنت اولم اشتباه ذكر كردم كه بعد يه كامنت زدم و اصلاح كردم، در آلمان براي كارشناسي به زبان انكليسي به ندرت ارائه ميشه.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-11-2015, 10:43 AM
سلام من پارسال در خواست ويزاي پزشكيم به اسپانيا رد شد،امسال از طريق داييم كه دعوتنامه ميخواد برام بفرسته ميخوام اقدام كنم
به نظرتون چقدر شانس دارم اوكي بشه؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-11-2015, 11:59 AM
بستگی به حساب بانکی و سایر مدارک شما دارد. با توجه به این که یکسال از ریجکت قبلی گذشته چندان  نگران ریجکت قبلی نباشید.
اطلاعات بیشتر در تاپیک چگونه ویزای شنگن بگیریم.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-01-2016, 04:33 PM
سلام و خسته نباشید من 2سال پیش به همراه همسرم که ویزای کاری از بلژیک درخواست کرده بودیم ریجکت شدیم الان از ایتالیا ویزای توریستی درخواست می کنیم می خواستیم بدونم با توجه به اینکه مهر ریجکتی تو پاسبورتم هست امکان داره ایتالیا ویزا بده
مدارک  شغلی سقف بیمه تامین اجتماعی دارم و 10سال سابقه کار همسرم روزنامه رسمی شرکت داره و یه ملک و یه مغازه داریم
می خواستم بدونم شانس داریم
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-01-2016, 08:21 PM
(02-01-2016, 04:33 PM)مهمان نوشته: سلام و خسته نباشید من 2سال پیش به همراه همسرم که ویزای کاری از بلژیک درخواست کرده بودیم ریجکت شدیم الان از ایتالیا ویزای توریستی درخواست می کنیم می خواستیم بدونم با توجه به اینکه مهر ریجکتی تو پاسبورتم هست امکان داره ایتالیا ویزا بده
مدارک  شغلی سقف بیمه تامین اجتماعی دارم و 10سال سابقه کار همسرم روزنامه رسمی شرکت داره و یه ملک و یه مغازه داریم
می خواستم بدونم شانس داریم

سلام

case شما از دو سال پیش تا الان حتما تغییرات قابل توجهی داشته... اگر حتی قرار بود برای همون کنسولگری و برای همون مقصود هم اقدام کنید، شاید نگرانی خیلی جایز نبود، چه رسد به کشوری دیگه...

به ایزد توکل کنید و این راه رو با امید شروع کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین alper
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-01-2016, 01:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-01-2016, 01:04 PM توسط alper.)
سلام - دوستان چندتا سوال داشتم - میخوام درخواست ویزای شنگن - دیدار از بستگان بدم.

شرایط من :
30 ساله - مجرد - لیسانس - دارای کارت بازرگانی - و دارای صادرات کالا به برخی از کشورها (‌اسناد موجود است ) -  و لیست بیمه ای که به حساب من بابت بیکاری حقوق واریز میشه ( آخه قبلا یجا کار میکردم که تعدیل نیرو کردن و من الان دارم 9 ماهه که از بیمه بیکاری و حقوق اون استفاده میکنم )

1 : پسر عموی من آلمان زندگی میکنه - و خانم ایشون آلمانی هستند. قراره خانومشون برام دعوت نامه بفرستهو توی اون زده تمام هزینه سفر و اسکان بعهده دعوت کننده هست. وضعیت ماالی خوبی دارن ایشون - آیا چقدر شانس گرفتن ویزا رو دارم؟

2: آیا بیمه مسافرتی باید زمان وقت مصاحبه پیشم باشه ؟ و بلیط هواپیما؟ یا نه اونها رو بعد از گرفتن ویزا باید تهیه کنم؟ آخه تووی یجا خوندم نوشته بودم ارائه بیمه نامه مسافرتی معتبر .

3 - آیا باید مدارکی که میدم به اونجا اگر فارسی باشه ترجمه کنم ؟ مثلا کارت ملی،‌کارت بازرگانی، و ....

سپاس
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-01-2016, 08:16 PM
درود بر شما
1- از نظر من با توجه به نداشتن شغل ثابت و استفاده از بیمه بیکاری احتمال موافقت با ویزای شما بسیار بسیار کم است (تقریبا صفر). ضمن این که مجرد هم هستید.
حتی علی رغم دعوت نامه و این که اظهار کرده باشند مخارج را متقبل میشوند بازهم شانس زیادی ندارید متاسفانه.

2- بیمه بله. به بلیط نیازی نیست هرچند اگر رزرو کرده باشید و ارائه بدهید بد نیست. اما تا وقتی که ویزا نگرفته اید نباید بلیط بگیرید چون اگر ریجکت شوید هزینه بلیط ممکن است برنگردد.

3- بله.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین behzad nobakht
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-04-2016, 09:12 PM
سلام.من با 4 سال گپ تحصیلی که کامل با سابقه کار مرتبط پر شده بود برای مستر مجدد اقدام کردم.هفته پیش ویزام ریجکت شد (نامه ریجکت برام فرستادن).برای تهیه نامه اعتراض نیاز به راهنمایی دارم ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 15 بعدی »