عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-10-2015, 10:30 PM
(29-10-2015, 09:37 PM)kimiya_ab نوشته: ببخشید ک سوالام عیب غریب هس ! Big Grin
اما میخواستم بدونم شما آزمون رو دادین ؟
اونوقت وقتی 3تا ریدینگ هس فرض کنین اولیش سخت بود ! میشه رد کنم بقیه رو جواب بدم بعدش برگردم سر اولی و جوابش بدم ؟؟ یا هر ریدینگ که رد بشه دیگه نمیشه برگشت بهش؟ Sad

من ازمون دادم و امتحان کردم مشکلی نبود. البته ممکن سیستمشون عوض کنند. بخاطر همین من توصیه نمی کنم برای ریدینگ اول این کار بکنید. ولی برای ریدینگ دوم اگر دیدید می تونید به ریدینگ اول برگردید و این ریدینگ سخت بود برید سراغ ریدینگ سوم.
نقل قول  

آفلاین kimiya_ab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-10-2015, 11:10 PM
(29-10-2015, 10:30 PM)فرید نوشته: من ازمون دادم و امتحان کردم مشکلی نبود. البته ممکن سیستمشون عوض کنند. بخاطر همین من توصیه نمی کنم برای ریدینگ اول این کار بکنید. ولی برای ریدینگ دوم اگر دیدید می تونید به ریدینگ اول برگردید و این ریدینگ سخت بود برید سراغ ریدینگ سوم.

خب من همیشه با ریدینگ اول این مشکل رو دارم که استرسی میشم اگه متن سخت باشه اونوقت برنامه ی تایمیم به هم میریزه Sad
شما ینی پیش اومد که برگردین به ریدینگ قبلیتون؟؟ Undecided
نقل قول  

آفلاین kimiya_ab
**
نقل قول

02-11-2015, 06:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-11-2015, 07:08 PM توسط kimiya_ab.)
یه سوال !!
برای سوالات rhetorical توی کتاب خود ETS دو تا تیپ نوشته :
نقل قول:
Tips for Rhetorical Purpose Questions
1.) Know the definitions of these words or phrases, which are often used to describe different kinds of rhetorical purposes: "definition," "example", "to illustrate", "to explain," "to contrast" "to refute",  "to note", "to criticize," "function of"
2.) Rhetorical Purpose questions usally do not ask about the overall organization of the reading passage.  Instead, they typically focus on the logical links between sentences and paragraphs.

اما معمولا توی ریدینگ ها به این واضحی نمیاد که آدم بنتونه دقیقا انتخاب کنه !! چون مثالی که خودش توی کتاب آورده خیلی خنده دار هست !!

نقل قول:
EXAMPLE
Passage Excerpt"... Sensitivity to phsical laws is thus an important consideration for the maker of applied-art-objects.  It is often taken for granted that this is also true for the maker of line art objects.  This assumption misses a significant difference between the two disciplines.  Fine-art objects are not constrained by the laws of physics in the same way that applied-art objects are.  Because their primary purpose is not funtional, they are only limited in terms of the materials used to make them.  Sculptures must, for example, be stable, which requires an understanding of the properties of mass, weight distribution, and stress. Paintings must have rigid stretchers so that the canvas will be taut, and the paint must not deteriorate, crack, or discolor.  These are problems that must be covercome by the artist because they tend to intrude upon his or her conception of the work.  For example, in the early Italian Renaissance, bronze statues of horses  with a raised foreleg usually had a cannonball under that hoof.  This was done because the cannonball was needed to support the weight of the leg..."

Question:
Why does the author discuss bronze statues of horses created by artists in the early Italian Renaissance?
A) To provide an example of a problem related to the laws of physics that a fine artist must overcome
B) To argue that fine artists are unconcerned with the laws of physics
C) To contrast the relative sophistication of modern artists in solving problems related tothe laws of physics
D) To note an exceptional piece of art constructed without the aid of technology.

میخوام بدونم نکته ای نداره که بشه فهمید ؟؟ (نکته ی تستی ای چیزی !) Undecided

The freedom to make my own mistakes Was all I've ever wanted
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

30-11-2015, 11:01 AM
(21-06-2014, 10:42 AM)Simon2007 نوشته:
سلام
شما باید هنر skim and scan خودتون رو قوی کنید. آزمون فرصت کافی نمیده تا افراد کند کل متن رو بخونند و درک کنند. پس شما ناچارید روی این دو مهارت کار کنید. بطور خلاصه کتاب بارونز در 200 صفحه ی اول روی برخی مهارت ها کار کرده که کتب دیگه کار نکردند و شاید در نگاه اول چیزهای به درد بخوری نباشند ولی واقعیت اینه که notetaking و این مورد بالا که عرض کردم در آزمون تافل ابزار مهمی محسوب میشند. ضمن اینکه شما تا روز آزمون تا میتونین بخونید. حقیقتا من آزمایش کردم و این واقعیت داره که ریدینگ روی تمام مهارت ها موثر خواهد بود. پس توصیه میکنم جای فکر کردن به تست و سرعت مدتی این برنامه رو تعطیل و فقط به خوندن و گرفتن نکات مهم از متن اختصاص بدید. گاهی ما هنوز در موردی تبحر پیدا نکرده شروع به تست زدن میکنیم که اصلا درست نیست. 
شادزی

@ simon2007
سلام

مشکلی که شما بهش اشاره کردید مسئله اصلی من در گرفتن نمره پایین ریدینگه. از طرفی من 20 دسامبر امتحان دارم. تقریبا نمره ی ریدینگ من تو 17 تا TPO که زدم بین 18-22 نمره ام متغیر شده. نداشتن اسکیلی که گفتید مشکل اصلی منه و بعد از خوندن سوال، یا حتی بعد از خوندن قسمتی از متن متاسفانه مطلب اصلی رو فراموش میکنم که این قضیه باعث میشه اکثر مواقع زمان کم بیازم و حداقل 4 سوال آخر رو ازدست میدم سوالاتی که زمان بررسی اگثرا صحیح میزنم.
با توجه به زمان کمی که دارم ممنون میشم اگر نکته ی خاصی جهت حل این مشکل به نظرتون میرسه بفرمایید.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-11-2015, 11:20 AM
(30-11-2015, 11:01 AM)szeinalilathori نوشته: @ simon2007
سلام

مشکلی که شما بهش اشاره کردید مسئله اصلی من در گرفتن نمره پایین ریدینگه. از طرفی من 20 دسامبر امتحان دارم. تقریبا نمره ی ریدینگ من تو 17 تا TPO که زدم بین 18-22 نمره ام متغیر شده. نداشتن اسکیلی که گفتید مشکل اصلی منه و بعد از خوندن سوال، یا حتی بعد از خوندن قسمتی از متن متاسفانه مطلب اصلی رو فراموش میکنم که این قضیه باعث میشه اکثر مواقع زمان کم بیازم و حداقل 4 سوال آخر رو ازدست میدم سوالاتی که زمان بررسی اگثرا صحیح میزنم.
با توجه به زمان کمی که دارم ممنون میشم اگر نکته ی خاصی جهت حل این مشکل به نظرتون میرسه بفرمایید.
با تشکر
سلام . 
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم . و اهرش دریافتم که دامنه لغات کم و همچنین reading comprehension دو مشکل اساسی من بودند . احساس میکنم شما هم همین مشکل رو دارین .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

Big Grin  30-11-2015, 11:39 AM
(30-11-2015, 11:20 AM)Emir نوشته: سلام . 
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم . و اهرش دریافتم که دامنه لغات کم و همچنین reading comprehension دو مشکل اساسی من بودند . احساس میکنم شما هم همین مشکل رو دارین .

بابت دامنه لغات کم حرقتون رو کاملا قبول دارم. البته من سعی کردم این مشکل رو با خوندن لغتای 450 و فایل ارائه شده ی لغات تی پی او(لغات چینی که تو همین سایتم هست) به صورت خوندن روزانه کم کنم.  حداقل روزی یک ساعت لغت کار میکنم.
بابت درک مطلب ریدینگ هم اشارتونکاملا صحیحه ولی میشه بفرمایید چطور این مشکل رو حل کردید؟ 
ممنون
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
30-11-2015, 11:43 AM
(30-11-2015, 11:39 AM)szeinalilathori نوشته: بابت دامنه لغات کم حرقتون رو کاملا قبول دارم. البته من سعی کردم این مشکل رو با خوندن لغتای 450 و فایل ارائه شده ی لغات تی پی او(لغات چینی که تو همین سایتم هست) به صورت خوندن روزانه کم کنم.  حداقل روزی یک ساعت لغت کار میکنم.
بابت درک مطلب ریدینگ هم اشارتونکاملا صحیحه ولی میشه بفرمایید چطور این مشکل رو حل کردید؟ 
ممنون

بابت درک مطلب به نظرم باقی تی پی ا ها رو که مونده روش کار کنین نتیجه میکیرین چرا که وقت هم برای ریدینگای اضافی ندارین . 
بهترین راه اینه که بقیه ازمون های تی پی او ها رو بزنین و تمرین کنین . چون انصافا متن هایی که تو تافل میائ چیزی خارج از اینا نیست.

موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین alireza000
**
نقل قول

08-03-2016, 04:22 AM
سلام من از دوستان اهل فن سوالی دارم
کسی که کتاب 504 و اسنشل رو خونده و متن رو متوجه نمیشه مشکلش از کجاس؟
البته تعداد لغاتی که معنی اونها رو نمیدونه قابل توجه هستش؟
البته من دو کتاب لغت مذکور رو فقط لغات اصلی رو خوندم به انضمام مترادفها
ممنون میشم نظر بدین
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-03-2016, 06:56 AM
(08-03-2016, 04:22 AM)alireza000 نوشته: سلام من از دوستان اهل فن سوالی دارم
کسی که کتاب 504 و اسنشل رو خونده و متن رو متوجه نمیشه مشکلش از کجاس؟
البته تعداد لغاتی که معنی اونها رو نمیدونه قابل توجه هستش؟
البته من دو کتاب لغت مذکور رو فقط لغات اصلی رو خوندم به انضمام مترادفها
ممنون میشم نظر بدین

درک reading تنها به دونستن لغات نیست. شما باید بیشتر بخونید. همین که شما مثال های کتاب های لغت رو نخوندین، روشتون دچار اشکاله. باید مثال هارو بخونید و خیلی زیاد reading  بخونید. وقتی متن هارو می خونید لازم نیست همه لغت هایی که نمی دونید رو ببینید ولی لغات پرتکرار و لغاتی که بدون دونستن معنیشون دچار اشکال در درک متن میشید رو حتما وارد نرم افزارتون کنید و وارد چرخه یادگیری لغاتتون کنید. متاسفانه تنها چاره روان شدن تو اسکیل reading زیاد خوندنه و راه میان بری وجود نداره. حفظ لغات در حالیکه تو متن، درک و فعال نمیشن کمکی بهتون نمی کنه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-08-2016, 01:57 PM
سلام

@raminz

دوستان در بخش ریدینگ، امکان بازگشت به سوال هست. آیا این فقط در خود هر متن وجود داره یا در طول کل زمان مختص ریدینگ ؟  منظورم آیا میشه بعد از پاسخ دادن به 

سوالات ریدینگ سوم به سوالات ریدینگ اول برگشت یا خیر؟ 

و اینکه لزومی برای تقسیم مساوی زمان بین متن ها هست؟ یا خودمون میتونیم به میزان دلخواه برای هرکدومشون وقت بگذاریم؟

با تشکر
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »