عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
رفع اشکال و تقویت Writing زبان انگلیسی

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رفع اشکال و تقویت Writing زبان انگلیسی
آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-12-2014, 05:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-12-2014, 05:03 PM توسط Glee.)
(02-12-2014, 01:14 AM)'rasa' نوشته: سلام و درود فراوان به دوستان عزیز
ممنون میشم اگر متنی که نوشتم اشکالی داره بهم بگین
از هر نظری علاوه بر گرامر برام مهمه که یک رایتینگ کاملا استاندارد باشه از نظر شروع خوب و پایان خوب و......
For developing writing skill we should pay attention to three expects
First, one that is so important is how many words u know. It is necessary in developing writing not even you memorize words also, you should know other parts of them. For instance, it is not enough just that you know the word ‘crime’ as a noun; you should know the adjective is criminal and the verb is to commit a crime and adverb is communally.
The second item in developing writing skill is, GRAMMAR. If you know lots words even the other parts of them but you do not know how can you make sentences; you will not be able to write.so grammar is as important as words.
Increasing your words information and grammar are two important and basic types. There are some other short suggestions:
1-Memorizing some basic sentences like as
2-Recognizing sentences. For example ‘’ they did not go out yesterday.’’
3-findingsome memorizing other words that belong to the same family.

سلام
کاش می فرمودید برای چه آزمونی میخواید این رایتینگ رو، من تا حد امکانم سعی کردم مطلب خودتون رو حفظ کنم و در نهایت شد این:
اگه برای اولین بار هست خوبه...
خیلی کوتاهه (اگه برای تافل و یا آیلتس و ...هست البته)، و چون خیلی کوتاهه نمیشه گفت چندان organized شده هست. ان شالله متن های بلندتر رو بهتر میشه نظر داد.
To develop our writing skills, we should pay attention to three aspects/consider three aspects.
The most important one is your vocabulary knowledge. In developing writing, instead of merely memorizing a new word, we'd better learn the other related words/word families too). For instance, knowing the new noun 'crime' is not enough, you should also learn the related adjective 'criminal', the adverb '----',..
The second item is grammar. Having an extensive vocabulary knowledge is useless, if you don't know the right structure/ if you can't make grammatically correct sentences/if you don't know how to put words together/if you don't know how to make a correct sentence. Therefore, grammar is as important as vocabulary.
Improving your grammatical and vocabulary knowledge is essential. There are some other short suggestions:
1-Memorizing some basic sentences like as ( Sorry I didn't understand what you mean)
2-Recognizing sentences. For example ‘’ they did not go out yesterday.’’ (again, I couldn't catch you)
3- Studying other words with the same root when you are learning a new word.
موفق باشید...

نقل قول  

آفلاین pheonix87
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-12-2014, 04:45 PM
سلام دوستان گلم تقاضامندم التفات نموده و اشكالات حقير رو در متين زير راهنمائي بفرمائيد.
To start the story I have to tell the important elements. Ilinois an embezzlement case was opened ten years ago in court and the judge began to attend to all the documents on the case. In the end, the jury announced the final vote. File was related to a manager of  a govermental agency that twenty million dollars had been misappropriated. His work was so fine that no one would not suspect anything.
But there is a proverb that says about this  "too has gained the upper hand" .
The manager was person with the charming face and courteous behavior was observed, but these elements are not only suited to deceive a professional public prosecutor.
After a few months during the legislative process, the manger was found guilty and sentenced to ten years in prison ,  and manager after passing hard days in prison released.
 After those hard days, there was an unresolved issue that he harbored a grudge in his wounded heart.
The manager was old but something in his heart was young and it was a revenge sence that motivated  him to advise about prosecutor's killing plan.

Since he was so eager to kill the prosecutor finally picked up his umbrella on a rainy night and went to a gun shop , and request for a 45-caliber pistol, and finally, arms dealer offered to him.
The day after that rainy night he woke up early to prepare himself  for the review of the murder plot, So he took his pistol and went to a park that prosecutor normally come to that for jugging  and hid himself in the bushes And waiting for the prosecutor, the prosecutor eventually came under the usual hour and wait for a reasonable opportunity to aim his heart and killed him.

نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 11
22-12-2014, 11:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2014, 11:58 AM توسط Glee.)
(21-12-2014, 04:45 PM)'pheonix87' نوشته: سلام دوستان گلم تقاضامندم التفات نموده و اشكالات حقير رو در متين زير راهنمائي بفرمائيد.

سلام دوست گرامی
رایتینگ شما و دامنه لغاتتون خیلی خوبه، فقط یک سری بی دقتی هایی در Punctuation و Paragraph outline و خیلی کم word choice دارید. خیلی جاهایی که در نوشته های شما حذف شده و یا تغییر کرده شاید غلط هم نبوده باشه، ولی به این دلیل حذف شده که میتونسته بهتر و خلاصه تر از این هم بیان بشه....[img]images/smilies/smile.gif[/img] از دید من:
To start the/my story, first I have to tell/ give some important elements/information. Ten years ago, Illinois, an embezzlement case, was brought to the court, and the judge began to consider all the related documents on the case. In the end (at the end), the jury announced the final vote (or returned a guilty verdict). The file was related to a manager of a governmental agency who had artfully misappropriated twenty million dollars without leaving a single evidence (or trace).(Or The file was related to a governmental manager who had misappropriated twenty million dollars with such an artfulness/adroitness that no one would have suspected.)
-
However, a proverb says, "Too has gained the upper hand" (??? I know nothing about this idiom). The manager was a person with a charming face and courteous behavior, but these characteristics were not enough to deceive an observant and professional public prosecutor. After a few-months long legislative process, the manger was found guilty and sentenced to ten years in prison. After so many tough days in prison, the manager was released while he was harboring a deep grudge against the prosecutor. Although the manager was old, he felt so young with a sense of revenge, which finally prompted him to devise a murder plan. One rainy night, he picked up his umbrella and went to a gun shop. At the gun shop, He requested for a 45-caliber pistol, and arms dealer offered to him.
-
The day after that rainy night, he woke up early to review the murder plot and prepare himself. He took his pistol and went to the park that prosecutor usually came there for jugging, and hid himself in the bushes waiting for the right moment. Eventually, the prosecutor appeared under the usual hour. The embezzler manager did not hesitate a moment to shoot him right in the heart.

نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-12-2014, 11:13 PM
سوالی در رابطه با حرف اضافه the دارم. واسه اسم دانشگاه هایی مثل "xxx University" چه موقع باید از the قبلش استفاده بشه؟ بحث همون معرفه و نکره هست؟ 
واسه دانشگاه هایی مثل "University of xxx" مشخصه که همیشه قبلش the میاد.
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 11
26-12-2014, 12:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2014, 12:26 AM توسط Glee.)
سلام
همونطور که خودتون اشاره کردید، در حالت کلی اسامی دانشگاههایی که شامل Of هست، به واسطه ی همون Of با the آورده میشوند.
به نظر من:
ولی اگر اسم دانشگاه شامل of نیست و مخصوصا وقتی شامل اسم خاص هست (لغت اول اسم یک شخص خاص و یا موقعیت جغرافیایی مشخص)، بدون the آورده میشه....
 مثل : بر اساس اسم محل و مکان
Arizona State University
South Dakota State University
Columbia University
Princeton University
یا اسامی اشخاص خاصی
Carnegie Mellon University,
Drexel University
ولی مثل اکثر قوانین زبان، باز هم ممکنه برای هر دو قانون هم استثاهایی دیده بشه، که خود بنده هم در نهایت به این نتیجه رسیدم که نباید صد در صد به قوانین تکیه کرد و در برخی موارد چاره ای نیست جز حفظ کردن![img]images/smilies/angry.gif[/img]
برای مثال به لوگوی این دانشگاهها توجه بفرمایید:
The Ohio State Univeristy
The Johns Hopkins University
نقل قول  

آفلاین abbasss
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-02-2015, 12:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2015, 12:58 PM توسط abbasss.)
سلام
چرا بعضی کلمات در زبان انگلیسی To میگیرن و بعضی های دیگه نمیگیرند؟
بدون حفظ کردن این کلمات چطور میشه اونها رو تشخیص داد، مثلا توی مکامله نمیشه که فکر کنیم ببینم این کلمه جز لیست هست یا نه و بعد صحبت کنیم، پس چطور تشخیص داده می شوند؟

مثلا من به این جمله خوردم، دلیل اینکه to استفاده شده چی هست؟
You want to meet her
نقل قول  

غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-02-2015, 02:49 PM
(20-02-2015, 12:55 PM)'abbasss' نوشته: سلام
چرا بعضی کلمات در زبان انگلیسی To میگیرن و بعضی های دیگه نمیگیرند؟
بدون حفظ کردن این کلمات چطور میشه اونها رو تشخیص داد، مثلا توی مکامله نمیشه که فکر کنیم ببینم این کلمه جز لیست هست یا نه و بعد صحبت کنیم، پس چطور تشخیص داده می شوند؟
مثلا من به این جمله خوردم، دلیل اینکه to استفاده شده چی هست؟
You want to meet her

این یک سوال گرامری هست و نیازی به حفظ نیست
وقتی دو فعل اصلی رو بخوایم توی یه جمله بیاریم فعل دوم به صورت مصدر یا ing فرم می آید
فعل های خاصی در زبان انگلیسی هستند که باید بعد اونها مصدر آورد مثل agree
فعل هایی هم هستند که فقط ing فرم را بعد از خود می پذیرند مثل admit
و برای بقیه ی افعال اکثرا می توان هم شکل ing دار و هم مصدر را به کار برد
نیازی به حفظ این افعال هم نیست شما در طول زمان اینها رو یاد میگیرید
مصدر در زبان انگلیسی به صورت ( فعل اصلی + to ) ساخته میشه
مثل to meet, to speak و ....
سه فعل خاص در زبان انگلیسی هستند که بعد از آنان باید مصدر را بدون to آورد که عبارتند از help , make , let
مثل let her sleep
که sleep در آن بدون to آمده است
اینها نکات ساده ی گرامری زبان انگلیسی هستند که به مرور آن ها را یاد می گیرید
مثلن اگر بخوایم فعل را در حالت امری به کار ببریم بایدر آن را به صورت مصدز بدون to بیاوریم
مثل go to bed
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین abbasss
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-06-2015, 11:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-06-2015, 11:18 PM توسط abbasss.)
با سلام
دوستان عزیز، من تقریبا 4 ماه میشه دارم انگلیسی میخونم ( کلاس خصوصی رفتم (البته مکامله)، چند کتاب هم به توصیه دوستان تهیه کردم) ولی نتیجه دلخواه رو نگرفتم.
مهمترین نیاز من رایتینگ است، ساختارهای انگلیسی مهمترین مشکل من است. ( دامنه لغات و ... به مرور میتونم تقویت کنم).
واقعا موندم چکار کنم، کم کم دارم نامید میشم و انگیزه خودم رو از دست میدم.
لطفا اگه کتابی هست که ساختارهای انگلیسی رو از پایه میتونه اموزش بده معرفی کنید.
من تا اخر شهریور وقت دارم که به تسلط نسبی در رایتینگ برسم پس خیلی خیلی به کمکتون نیاز دارم.
با تشکر

پی نوشت: کتاب Grammar in use در ایران به فارسی ترجمه شده است؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-06-2015, 07:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-06-2015, 07:53 AM توسط Torkan.)
(27-06-2015, 11:17 PM)abbasss نوشته: با سلام
دوستان عزیز، من تقریبا 4 ماه میشه دارم انگلیسی میخونم ( کلاس خصوصی رفتم (البته مکامله)، چند کتاب هم به توصیه دوستان تهیه کردم) ولی نتیجه دلخواه رو نگرفتم.
مهمترین نیاز من رایتینگ است، ساختارهای انگلیسی مهمترین مشکل من است. ( دامنه لغات و ... به مرور میتونم تقویت کنم).
واقعا موندم چکار کنم، کم کم دارم نامید میشم و انگیزه خودم رو از دست میدم.
لطفا اگه کتابی هست که ساختارهای انگلیسی رو از پایه میتونه اموزش بده معرفی کنید.
من تا اخر شهریور وقت دارم که به تسلط نسبی در رایتینگ برسم پس خیلی خیلی به کمکتون نیاز دارم.
با تشکر

پی نوشت: کتاب Grammar in use در ایران به فارسی ترجمه شده است؟

درود
دوست عزیز شما احتمالا دارین واسه تافل یا شاید ایلتس میخونین. در این گونه موارد علاوه بر دانستن نسبی ساختارهای انگلیسی، باید با نوع سوالات نیز آشنا باشید. صرف کتاب خواندن به هیچ وجه نمیتونه فرد رو به مقصد برسونه. (یعنی الان مثل قدیم نیست و شما باید خودتون رو با منابع اینترنتی بیشتر آشنا کنید). البته اون زمون longman کتاب خوبی بود که حداقل یک بار بهتر بود  قسمت رایتینگش  خونده بشه تا کاملا با ساختار نوشتن آشنا بشید.
از آخر شروع میکنم: من ترجمه کتاب رو ندیدم ولی به شما اکیدا توصیه  میکنم ترجمه رو نادیده گرفته و به اصل بچسبید. هیچ گاه ترجمه کتابی رو به خصوص اگر هدفش تدریس انگلیسی باشه نخونید. ممکنه در کوتاه مدت جواب بده ولی در بلند مدت قطعا به مشکل میخورید.
برای تقویت رایتینگ شما باید متون به نسبت زیادی خونده باشید. نگران نباشید. حتی در امتحاناتی مثل TOEFL , IELTS نیازی نیست جملات پیچیده ای استفاده کنید. حتی نگران گرامر هم نباشید. فقط بدونید افعال و قیود و صفت ها در کجا بکار میره کافیه، به خصوص که وقت زیادی ندارید. شما فقط باید بدونید چگونه بنویسید.
من به شما ویدیوهای NOTEFULL رو پیشنهاد میکنم که بسیار مفید خواهد بود. تا جایی که یادمه در این سایت پکیجش موجود بود و اگر هم نبود میتونید با جستجو google پیدا کنید. پس ابتدا یک نگاهی به longman بندازید و سپس سعی کنید با استفاده از notefull ساختار نوشتن رو تقویت کنید.

پ.ن: تمرین و تکرار تنها راه موفقیت در نوشتن است.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین abbasss
**
نقل قول

28-06-2015, 08:43 PM
(28-06-2015, 07:52 AM)Charming نوشته: درود
دوست عزیز شما احتمالا دارین واسه تافل یا شاید ایلتس میخونین. در این گونه موارد علاوه بر دانستن نسبی ساختارهای انگلیسی، باید با نوع سوالات نیز آشنا باشید. صرف کتاب خواندن به هیچ وجه نمیتونه فرد رو به مقصد برسونه. (یعنی الان مثل قدیم نیست و شما باید خودتون رو با منابع اینترنتی بیشتر آشنا کنید). البته اون زمون longman کتاب خوبی بود که حداقل یک بار بهتر بود  قسمت رایتینگش  خونده بشه تا کاملا با ساختار نوشتن آشنا بشید.
از آخر شروع میکنم: من ترجمه کتاب رو ندیدم ولی به شما اکیدا توصیه  میکنم ترجمه رو نادیده گرفته و به اصل بچسبید. هیچ گاه ترجمه کتابی رو به خصوص اگر هدفش تدریس انگلیسی باشه نخونید. ممکنه در کوتاه مدت جواب بده ولی در بلند مدت قطعا به مشکل میخورید.
برای تقویت رایتینگ شما باید متون به نسبت زیادی خونده باشید. نگران نباشید. حتی در امتحاناتی مثل TOEFL , IELTS نیازی نیست جملات پیچیده ای استفاده کنید. حتی نگران گرامر هم نباشید. فقط بدونید افعال و قیود و صفت ها در کجا بکار میره کافیه، به خصوص که وقت زیادی ندارید. شما فقط باید بدونید چگونه بنویسید.
من به شما ویدیوهای NOTEFULL رو پیشنهاد میکنم که بسیار مفید خواهد بود. تا جایی که یادمه در این سایت پکیجش موجود بود و اگر هم نبود میتونید با جستجو google پیدا کنید. پس ابتدا یک نگاهی به longman بندازید و سپس سعی کنید با استفاده از notefull ساختار نوشتن رو تقویت کنید.

پ.ن: تمرین و تکرار تنها راه موفقیت در نوشتن است.

بااحترام،
ترکان
با سلام و تشکر از پاسختون
خیر، فعلا قصد شرکت در امتحان خاصی ندارم و با توجه به شرایط شغلی (صادرات) که دارم شدیدا نیاز به رایتینگ قوی دارم. (مکاتبه با شرکتهای خارجی)
بله، حق با شماست و زمانی که شروع به خوندن کتاب Grammer in english کردم فهمیدم که کتاب خیلی ساده توضیح داده و راحت میشه متن کتاب رو فهمید و دارم کتاب انگلیسی رو میخونم ( هرچند قسمت زمان ها کمی سخته ولی بازم قابل فهمه)
با این حال اگر بازم راهنمایی به نظرم رسید ممنون میشم دریغ نفرمایید.
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »