عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مدیریت و اقتصاد مدیریت رشته مدیریت MBA

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رشته مدیریت MBA
آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-08-2014, 10:05 AM
(07-08-2014, 11:59 PM)'pama' نوشته:
سلام دوست من.
این رشته چند سالی هست در ایران برای دوره های تحصیلات تکمیلی ارائه میشه و از طریق کنکور سراسری باید برای پذیرش در این رشته با سایر دوستان رقابت کنید.
برای قبولی تو کنکور این رشته شما به دانش زبان خوب، دانش ریاضی خوب و دانش GMAT دارید.
در واقع کنکور این رشته متشکل از این 3 مبحث هست، شما باید به 100 سوال زبان که 60 تای تخصصی مدیریت + 40 سوال عمومی هست پاسخ بدید (در کل اگر دانش زبان خوبی داشته باشید با سوالهای تخصصی اون به مشکل بر نخواهید خورد)، بعد از اون 50 سوال ریاضی عمومی و 50 سوال GMAT رو باید پاسخ گو باشید، قبولی در این رشته پایه ی انگلیسی و ریاضی خوب به همراه تلاش زیاد رو میطلبه.
موفق باشید.

متشكر دوسته عزيز
كنكور ارشد كه بريا ساير رشته ها برگزار ميشه مستقل از كنكور رشته ي Mba است؟
مثلا بنده ميخوام براي ارشد ميديريت دولتي شركت كنم .mba رو هم شركت كنم.اين طور ميشه؟
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-08-2014, 10:43 AM
(08-08-2014, 10:05 AM)'ashkan065' نوشته:
متشكر دوسته عزيز
كنكور ارشد كه بريا ساير رشته ها برگزار ميشه مستقل از كنكور رشته ي Mba است؟
مثلا بنده ميخوام براي ارشد ميديريت دولتي شركت كنم .mba رو هم شركت كنم.اين طور ميشه؟

درود دوست بزرگوار؛
نه دوست من، کنکور MBA مستقل از کنکور ارشد نیست، منتها این رشته تا جایی که بنده میدونم و تا یکی دو سال پیش جزو رشته های ستاره دار یا همون رشته شناور بود، به این مفهوم که شما باید دفترچه کنکور رو موقع ثبت نام ببینید، اگر رشته ای که مد نظر شماست (رشته ی اولتون)ستاره دار نبود شما میتونید در کنار رشته اصلی خودتون این رشته رو هم موقع ثبت نام کنکور ارشد انتخاب کنید و براش امتحان بدید.
کنکور رشته های شناور همه در یک روز برگزار میشه و با کنکور رشته ی اصلی شما تداخل نداره، و یا اینکه ممکنه کنکور رشته ی اصلی شما صبح برگزار بشه و کنکور MBA بعد ازظهر. نتیجتا باز هم سازمان سنجش متصدی کنکور این رشته ست و از طریق کنکور هم اقدام میکنه، اما چون MBA جزو رشته های بین رشته ای هست تحت عنوان شناور هم معرفی میشه تا دوستان بتونن علاوه بر رشته ی اصلی تو این رشته هم کنکور بدن.
موفق باشید.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین ashkan065
نقل قول

08-08-2014, 11:19 AM
(08-08-2014, 10:43 AM)'pama' نوشته:
درود دوست بزرگوار؛
نه دوست من، کنکور MBA مستقل از کنکور ارشد نیست، منتها این رشته تا جایی که بنده میدونم و تا یکی دو سال پیش جزو رشته های ستاره دار یا همون رشته شناور بود، به این مفهوم که شما باید دفترچه کنکور رو موقع ثبت نام ببینید، اگر رشته ای که مد نظر شماست (رشته ی اولتون)ستاره دار نبود شما میتونید در کنار رشته اصلی خودتون این رشته رو هم موقع ثبت نام کنکور ارشد انتخاب کنید و براش امتحان بدید.
کنکور رشته های شناور همه در یک روز برگزار میشه و با کنکور رشته ی اصلی شما تداخل نداره، و یا اینکه ممکنه کنکور رشته ی اصلی شما صبح برگزار بشه و کنکور MBA بعد ازظهر. نتیجتا باز هم سازمان سنجش متصدی کنکور این رشته ست و از طریق کنکور هم اقدام میکنه، اما چون MBA جزو رشته های بین رشته ای هست تحت عنوان شناور هم معرفی میشه تا دوستان بتونن علاوه بر رشته ی اصلی تو این رشته هم کنکور بدن.
موفق باشید.

متشكر دوسته عزيز
يك سوال ديگه هم دارم
سوالات كنكور ام بي اي براي دانشجوهاي رشته ي مهندسي با دانشجويان مديريت فرق داره يا همه به سوالات مشابه پاسخ ميدن؟
مثلا در سوالات سال هاي قبل ديدم سوال از اهنگ تغيير اومده بود كه اين يك چيزه ناشناخته براي بچه هاي علوم انسانيه!
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-08-2014, 11:35 AM
(08-08-2014, 11:19 AM)'ashkan065' نوشته:
متشكر دوسته عزيز
يك سوال ديگه هم دارم
سوالات كنكور ام بي اي براي دانشجوهاي رشته ي مهندسي با دانشجويان مديريت فرق داره يا همه به سوالات مشابه پاسخ ميدن؟
مثلا در سوالات سال هاي قبل ديدم سوال از اهنگ تغيير اومده بود كه اين يك چيزه ناشناخته براي بچه هاي علوم انسانيه!

خواهش میکنم دوست من؛
نه دوست بزرگوار، سوالات برای همه ی رشته ها یکسانه، چیزی که وجود داره اینه که بله این رشته رو علاوه بر دوستان علوم انسانی و مدیریتی، بسیاری از دوستان فنی و مهندسی هم به عنوان رشته شناور انتخاب میکنند که خب بالتبع دوستان فنی بیشتر با این مباحث آشنان، منتها چون برای همه به صورت یکسان برگزار میشه این آزمون، شما هم باید قدری تلاش کنید تا به این مباحث مسلط بشید.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین ashkan065
نقل قول

08-08-2014, 12:11 PM
والا اين مباحث دروس فني مهندسي براي ما انساني ها تقريبا غير ممكنه.
چون رياضي كه در رشته ي انساني تدريس ميشه اصلا شباهتي به اين سوالات نداره!
مثلا در رياضي 2 قسمتي از انتگرال رو ميخونيم.مسائل پيچيده ي انتگرال يا مشتق هايي كه توي نمونه سوالات سال هاي گذشته  ي ام بي اي بود  مطرح نشده براي ما!!!!
پيش زميشن براي ما اصلا وجود نداره.!
تاثير سوالات رياضي 1 و 2 فني مهندسي براي قبولي چه قدره؟
نقل قول  

آفلاین ashkan065
نقل قول

08-08-2014, 12:40 PM
دوستان بازار كار رشته ي مديريت اجرايي(رشته ي دانشگاه ازاده) يا مديريت ام بي ام در ايران چه جوريه و در چه جاهايي ميشه شروع به كاركرد؟
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-08-2014, 12:55 PM
(08-08-2014, 12:11 PM)'ashkan065' نوشته: والا اين مباحث دروس فني مهندسي براي ما انساني ها تقريبا غير ممكنه.
چون رياضي كه در رشته ي انساني تدريس ميشه اصلا شباهتي به اين سوالات نداره!
مثلا در رياضي 2 قسمتي از انتگرال رو ميخونيم.مسائل پيچيده ي انتگرال يا مشتق هايي كه توي نمونه سوالات سال هاي گذشته  ي ام بي اي بود  مطرح نشده براي ما!!!!
پيش زميشن براي ما اصلا وجود نداره.!
تاثير سوالات رياضي 1 و 2 فني مهندسي براي قبولي چه قدره؟

دوست بزرگوارم، اصولا کنکور یه سنجش همه جانبه ست و محدود به داشته های دوران تحصیل ما نمیشه، چرا که ممکنه بعضا برخی از دانشگاهها خیلی از سر فصلها رو پوشش ندن، حالا این مساله تو کنکوری مثل MBA نمود بیشتری پیدا میکنه، چرا که عرض کردم این رشته، رشته ای هست که همه ی دوستان میتونن توش شرکت کنن و ممکنه یکی با پایه ی ریاضی قوی بیاد و شخص دیگری با پایه ی ریاضی ضعیف تر، این مساله در مورد زبان هم صادقه، منتها چیزی که وجود داره اینه که همونطور که از اسم کنکور بر میاد، شخص باید خودش رو برای یه رقابت آماده کنه، در نتیجه باید برای موفق شدن سعی کنه خودشو به سایرین برسونه و بسنده به سر فصل های گذرونده شده در دانشگاه نکنه.
حتی تو آزمون های رشته های مرتبط هم قطعا هستند مسائلی که ممکنه شما تو دوران دانشگاه باهاشون برخورد نکرده باشین، منتها باید برای آزمون خودتونو آماده کنید.
ببینید تاثیر و ضریب دروس تو این کنکور تقریبا برای همه ی مباحث یکسانه و شما باید سعی کنید تو هر 3 مبحث خودتون رو بالا بکشید.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-08-2014, 01:56 PM
'ashkan065 dateline='' نوشته: دوستان بازار كار رشته ي مديريت اجرايي(رشته ي دانشگاه ازاده) يا مديريت ام بي ام در ايران چه جوريه و در چه جاهايي ميشه شروع به كاركرد؟

دوست عزیز اگه اصل مطلب را بخواهید رشته مدیریت اجرایی برای سطوح بالای سازمانها طراحی شده و قرار بودً فارغ التحصیلان این رشته مدیران و تصمیم گیران ارشد در سطوح مختلف مدیریتی کشور بشوند. رشته ام بی ای بطور خاص برای بخشهای بازرگانی سازمانها و تصمیمات مربوط به بازاریابی و فروش و مباحث مربوطه طراحی شده است. البته لازم به ذکر است کسانی این رشته را باید تحصیل کنند که اولا در سازمانی شاغل باشند ثانیا بخًواهند با دانش بیشتر به سطوح بالای مدیریتی دست یافته و ارزش افرینی برای سازمان خود داشته باشند.
اما در ایران شما بدون داشتن بند پ زیاد به پیدا کردن کار فکر نکنید چون در دانشگاه های ایران بجز چند دانشگاه برتر عملا چیزی که بتواند به شما مهارت لازم برای کار در سطوح بالای سازمان را بدهند نمی اموزند. پیشنهاد می کنم اول کار پیدا کنید بعد ادامه تحصیل بدهید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ashkan065
نقل قول

08-08-2014, 02:19 PM
(08-08-2014, 11:35 AM)'pama' نوشته:
خواهش میکنم دوست من؛
نه دوست بزرگوار، سوالات برای همه ی رشته ها یکسانه، چیزی که وجود داره اینه که بله این رشته رو علاوه بر دوستان علوم انسانی و مدیریتی، بسیاری از دوستان فنی و مهندسی هم به عنوان رشته شناور انتخاب میکنند که خب بالتبع دوستان فنی بیشتر با این مباحث آشنان، منتها چون برای همه به صورت یکسان برگزار میشه این آزمون، شما هم باید قدری تلاش کنید تا به این مباحث مسلط بشید.
موفق باشید.

(08-08-2014, 01:56 PM)'saaaaam' نوشته:
دوست عزیز اگه اصل مطلب را بخواهید رشته مدیریت اجرایی برای سطوح بالای سازمانها طراحی شده و قرار بودً فارغ التحصیلان این رشته مدیران و تصمیم گیران ارشد در سطوح مختلف مدیریتی کشور بشوند. رشته ام بی ای بطور خاص برای بخشهای بازرگانی سازمانها و تصمیمات مربوط به بازاریابی و فروش و مباحث مربوطه طراحی شده است. البته لازم به ذکر است کسانی این رشته را باید تحصیل کنند که اولا در سازمانی شاغل باشند ثانیا بخًواهند با دانش بیشتر به سطوح بالای مدیریتی دست یافته و ارزش افرینی برای سازمان خود داشته باشند.
اما در ایران شما بدون داشتن بند پ زیاد به پیدا کردن کار فکر نکنید چون در دانشگاه های ایران بجز چند دانشگاه برتر عملا چیزی که بتواند به شما مهارت لازم برای کار در سطوح بالای سازمان را بدهند نمی اموزند. پیشنهاد می کنم اول کار پیدا کنید بعد ادامه تحصیل بدهید

متشكر از پاسخت رفيق
1.فقط لطفا بگو منظور از بند پ چيه؟
من الان دانشجوي كارشناسي مديريت جهانگرديم.اگر مديريت ام بي اي بتونم بخونم تاثيري خوبي در پيدا كردن و كار پيشرفت براي من داره؟
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
08-08-2014, 07:15 PM
(08-08-2014, 02:19 PM)'ashkan065' نوشته:
متشكر از پاسخت رفيق
1.فقط لطفا بگو منظور از بند پ چيه؟
من الان دانشجوي كارشناسي مديريت جهانگرديم.اگر مديريت ام بي اي بتونم بخونم تاثيري خوبي در پيدا كردن و كار پيشرفت براي من داره؟

با عرض معذرت از سام عزیز
دوست عزیز ، منظور از بند پ ، همان داشتن پارتی است Big Grin
تا اونجا که بنده میدونم معمولا کسانی وارد رشته مدیریت ام بی ای میشن که خودشون در حال حاضر کار و تجربه لازم رو دارن و به دنبال ارتقا شغلی هستن. 
معمولا توصیه میشه که برای ارشد ام بی ای شما تجربه کاری داشته باشین.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »