عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی عمران، معماری و شهرسازی رشته شهرسازی

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رشته شهرسازی
آفلاین fahime92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-11-2014, 11:33 PM
سلام دوستان
امکانش هست اطلاعاتی درباره ادامه تحصیل برای PHD شهرسازی در اختیار بگذارید.ارشد طراحی شهری هستم و قصد اپلای برای دکترا را دارم. برای رشته ما PHD  در امریکا تحت عنوان URBAN & REGIONAL PLANNING  است؟ من که طراحی خواندم پایان نامه و مقلاتم در این باره هست هم باید برای همین مقطع اپلای کنم.
نقل قول  

آفلاین SOMAYE1367
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-02-2016, 12:16 AM
سلام من ارشد برنامه ریزی شهری از دانشگاه شیراز با معدل ۱۷.۱۳ و لیسانس شهرسازی از دانشگاه کردستان با معدل ۱۵.۲۵ هستم یک مقاله علمی پژوهشی و سه تا مقاله ارائه شده در کنفرانس داخلی دارم. موضوع پایان نامه ام مسکن کم درآمدها بوده. یه ترم دانشگاه علمی کاربردی تدریس کردم و الان هم کد مدرسی دارم. یک سال هست که فارق التحصیل شدم و تمایل دارم در استرالیا ادامه تحصیل بدم در مقطع دکتری. ایا امکان گرفتن پذیرش وجود داره مشکلی از نظر زبان ندارم و میتونم تا نهایتا یه سال دیگه ایلتس رو بگیرم. در ضمن من ازدواج کردم و میخوام با همسرم برم. بنظرتون از کجا باید شروع کنم که بتونم حداکثر تسهیلات رو بگیرم از راهنماییتون ممنونم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-02-2016, 12:50 AM
@SOMAYE1367

دوست من، برای آشنا شدن با فرایند کلی پذیرش، توصیه میکنم جزوه سایت رو مطالعه بفرمائید. ضمن اینکه ارسال های تاپیک سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا و هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ هم میتونه برای آشنایی با فرآیند بهتون کمک کنه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر