عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه نرم‌افزارها راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی v
1 2 بعدی »
راهنما و آموزش نرم افزار AutoCAD

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنما و آموزش نرم افزار AutoCAD
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-03-2012, 08:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-05-2014, 09:28 AM توسط Babak.)
این نرم افزار معروف ترین و پر استفاده ترین نرم افزار نقشه کشی هست که در معماری، عمران، مکانیک و خیلی از شاخه های دیگه ی علمی کاربرد داره...
البته به تازگی جایگزین های خیلی خیلی قوی ای برای این نرم افزار پیدا شده اما همچنان طرفدارای این نرم افزار اکثریت هستن.

در این تاپیک تمامی موارد مربوط به این نرم افزار بررسی خواهند شد.
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-05-2012, 10:26 PM
فایل پیوست، آموزش مقدماتی AutoCAD 2002 است، ممکن است این کتاب یک مقدار قدیمی به نظر برسد ولی از نظر من، به منظور یادگیری این نرم افزار بسیار مفید خواهد بود. ضمن اینکه خودم به شخصه، کمتر کتابی (به زبان فارسی) در این زمینه دیدم که تا این حد به جزئیات پرداخته باشد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-05-2012, 12:10 AM
آموزش مقدماتی AutoCAD 2012 به زبان فارسی...

دریافت فایل
دریافت فایل
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

23-05-2012, 01:17 AM
جزوه کاربرد AutoCAD در معماری (مقدماتی)، به زبان فارسی...

فایل‌های پیوست
.pdf   ACADCom.pdf (اندازه 318.09 KB / تعداد دانلود: 143)
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-12-2014, 10:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-12-2014, 10:31 PM توسط eliha1.)
سلام خسته نباشید آموزش 3d کردن اتوکد رو دارین؟توی خود کد نه 3d max، آخه میخوام با خود اتوکد کارمو ارتفاع بدم اما نمیتونم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

10-12-2014, 11:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-12-2014, 11:58 PM توسط Andre.)
(10-12-2014, 10:30 PM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشید آموزش 3d کردن اتوکد رو دارین؟توی خود کد نه 3d max، آخه میخوام با خود اتوکد کارمو ارتفاع بدم اما نمیتونم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

من AutoCAD بلد نیستم، اما با 3D Max و ابزارهای مختلفش کار کردم. به نظرم باید ترکیبی کار کنید. من خودم نرم افزارهای 3D رو به طور ترکیبی استفاده می کردم. گاهی اوقات خیلی آسون تره که یک Object رو در نرم افزار دیگه طراحی کنیم و به نرم افزار دیگه Import کنیم. مثلاً Blender خیلی برای طراحی چهره مناسب‌تر بود واسم تا خود ابزارهای 3D Max. بیشتر Game Modder ها به همین صورت ترکیبی استفاده می کنند. لینکهای زیر رو ببینید شاید به کمکتون بیاد.
www.youtube.com/watch?v=gIIB1jNAez8
http://www.cadtutor.net/tutorials/3ds-ma...rawing.php
http://www.3dmax-tutorials.com/Importing_DWG_Files.html

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-12-2014, 03:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-12-2014, 03:03 AM توسط M1KE.)
به غیر از مواردی که Andre عزیز اشاره کردن، در خود Cad هم با دستور Extrude می تونید به کارتون ارتفاع بدین. این کار رو هم به دو شکل میشه انجام داد یکی اینکه این دستور رو در کادر مربوط به دستورها در پایین اوتوکد بنویسین که خودش پارامترهای مربوط به اون رو در دستور اشاره میکنه و دوم هم اینکه از قسمت 3D Modeling در منوی بالایی نرم افزار به آیکن اون مراجعه کنید.

(10-12-2014, 10:30 PM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشید آموزش 3d کردن اتوکد رو دارین؟توی خود کد نه 3d max، آخه میخوام با خود اتوکد کارمو ارتفاع بدم اما نمیتونم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-12-2014, 02:28 PM
(11-12-2014, 03:01 AM)M1KE نوشته: به غیر از مواردی که Andre عزیز اشاره کردن، در خود Cad هم با دستور Extrude می تونید به کارتون ارتفاع بدین. این کار رو هم به دو شکل میشه انجام داد یکی اینکه این دستور رو در کادر مربوط به دستورها در پایین اوتوکد بنویسین که خودش پارامترهای مربوط به اون رو در دستور اشاره میکنه و دوم هم اینکه از قسمت 3D Modeling در منوی بالایی نرم افزار به آیکن اون مراجعه کنید.

سلام خیلی ممنونم از پاسختون اما من extrude را با کیبورد تایپ میکنم شکلم هم انتخاب میکنم بهش عدد ارتفاع رو میدم اما ارتفاع نمیگیره پلانم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-12-2014, 02:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-12-2014, 02:06 AM توسط M1KE.)
عذر می خوام این پست شما رو ندیده بودم. دستور extrude که مشخصه و فکر نمی کنم در این قسمت مشکلی باشه (با شکل مخفف اون یعنی ext هم می تونید استفاده کنید). به نظرم مشکل در قسمت نمایش نتیجه هست.

1- ممکنه صفحه رو در حالت XY نگاه می کنید (یعنی از بالا). در این حالت از اونجاییکه ارتفاع یافتن در راستای محور Z هست اون رو نخواهید دید. به همین دلیل می بایست در حالت سه بعدی و از کنار به تصویر نگاه کنید تا ارتفاع گرفتن اون قابل دیدن باشه.

2- ممکنه ابعاد و مقیاس مساله خیلی کوچیک یا خیلی بزرگ باشه و به همین دلیل ارتفاع موردنظر قابل دیدن نیست. مثلا اگر پلان مربوط به زمینی به ابعاد 100 متر در 100 متر باشه و شما 20 سانت به اون ارتفاع بدین در حالت عادی با چشم قابل دیدن نیست و باید زوم بشه.

3- اول روی یک مثال ساده مثل دایره یا مستطیل این دستور رو اجرا کنید ببینید مشکل از مراحل اجرای دستور هست یا مساله ای که باهاش درگیر هستید.

فیلمی رو که پیوست کردم رو هم می تونید نگاه کنید.

(11-12-2014, 02:28 PM)'eliha1' نوشته: سلام خیلی ممنونم از پاسختون اما من extrude را با کیبورد تایپ میکنم شکلم هم انتخاب میکنم بهش عدد ارتفاع رو میدم اما ارتفاع نمیگیره پلانم

فایل‌های پیوست
.zip   Extrude.zip (اندازه 2.08 MB / تعداد دانلود: 18)
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر