عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی راهنمای پذیرش و بورس از موسسه علم و صنعت کره جنوبی KAIST

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمای پذیرش و بورس از موسسه علم و صنعت کره جنوبی KAIST
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-01-2013, 05:11 PM
درود

در این تاپیک با شرایط، مدارک، لینک ها، نکات مفید در اخذ پذیرش و بورس از دانشگاه KAIST کره جنوبی آشنا خواهیم شد.

برای حفظ نظم و دسترسی سریع به اطلاعات مورد نیاز از دوستان عزیز خواهشمندیم سوالات کلی خودتان در مورد نحوه درخواست پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای کره جنوبی را در تاپیک مربوطه مطرح نمایید و از این تاپیک صرفا برای پرسش و پاسخ در مورد این دانشگاه خاص استفاده کنید.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین faribaostad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-03-2014, 06:44 PM
سلام من دانش اموز سال سوم دبیرستان هستم و میخوام برای ادامه تحصیل ب دانشگاه های دولتی کره ی جنوبی برم مطلبی در مورد بورسیه شدن از طرف کشور کره خوندم اما نمید.نم چه کارهایی را برای گرفتن بورسیه باید انجام بدم لطفا راهنمایی ام کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

23-03-2014, 09:45 PM
(22-03-2014, 06:44 PM)'faribaostad' نوشته: سلام من دانش اموز سال سوم دبیرستان هستم و میخوام برای ادامه تحصیل ب دانشگاه های دولتی کره ی جنوبی برم مطلبی در مورد بورسیه شدن از طرف کشور کره خوندم اما نمید.نم چه کارهایی را برای گرفتن بورسیه باید انجام بدم لطفا راهنمایی ام کنید

دوست عزیز
در اینجا کل تاپیک رو مزالعه کنید و برای دوره لیسانس باید مدارک رو به سفارت در تهران پس از گرفتن پذیرش پیگیر باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین aminjvd
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-03-2015, 05:01 PM
سلام به دوستان
من با یه استاد برای دکتری صنایع توی این دانشگاه صحبت کردم. با توجه به رزومه خوبی که دارم بعلاوه تافل و جی آر ای توصیه میکنید روند رو ادامه بدم و مدارک بفرستم؟
متشکرم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
16-03-2015, 08:26 PM
(16-03-2015, 05:01 PM)'aminjvd' نوشته: سلام به دوستان
من با یه استاد برای دکتری صنایع توی این دانشگاه صحبت کردم. با توجه به رزومه خوبی که دارم بعلاوه تافل و جی آر ای توصیه میکنید روند رو ادامه بدم و مدارک بفرستم؟
متشکرم

اگر نظر استاد مثبته و روی موضوع شما علاقمنده حتماً به مکاتبه ادامه بدید و اپلای کنید. در شرق اسیا استاد نقش حیاتی در بورس و قبولی در دکتری داره. به نظر بیشتر مکاتبه کنید و ببینید نظرش چیه؟ ایا خودش طرح تحقیقاتی و بودجه مناسبی داره یا خیر!!
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Maedeh_1993
**
نقل قول

22-05-2015, 03:54 PM
سلام من دانشجوی ترم 6 کارشناسی صنایع تو دانشگاه دولتی هستم معدلم 15 است زبانم حوبه ولی هنوز برای تافل یا ایلتس اقدامی نکردم میخواستم بدونم با این معدل میتونم ارشد فاند بگیرم؟ برای دکترای صنایع وضعیت چجوره؟مرسی
نقل قول  

آفلاین minho
**
نقل قول

10-11-2015, 09:58 PM
انتخاب اول من دانشگاه کایست بعد دانشگاه ملی سئول و بعد دانشگاه مناسب در رشته فیزیک است.

مدارک مورد نیاز و رزومه علمی که مورد پذیرش واقع بشه چه برای  phd یا master_phd چه مدارکی هست؟
من تا مدرک زبان انگلیسی را بگیرم فرصت دارم بنابراین تو این مدت یک یا حتی دو ساله رزومه علمی و مدارک رو تهیه میکنم.
فقط لطفا راهنماییم کنید که من فرصت را از دست ندهم و شرایط را سریعتر آماده کنم.البته مسئله دیگر زبان کره ای است
که تا چه حد تسلط به آن نیاز است؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-11-2015, 10:18 PM
(10-11-2015, 09:58 PM)minho نوشته: انتخاب اول من دانشگاه کایست بعد دانشگاه ملی سئول و بعد دانشگاه مناسب در رشته فیزیک است.

مدارک مورد نیاز و رزومه علمی که مورد پذیرش واقع بشه چه برای  phd یا master_phd چه مدارکی هست؟
من تا مدرک زبان انگلیسی را بگیرم فرصت دارم بنابراین تو این مدت یک یا حتی دو ساله رزومه علمی و مدارک رو تهیه میکنم.
فقط لطفا راهنماییم کنید که من فرصت را از دست ندهم و شرایط را سریعتر آماده کنم.البته مسئله دیگر زبان کره ای است
که تا چه حد تسلط به آن نیاز است؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

مدارک مورد نیاز برای دوره های مذکور مشابه است. (اینجا ) ، اگر دوره به انگلیسی باشه نیاز به دانش کره ای نیست.
بهتره زمان اقدام رو از سایت دانشگاه مطلع بشی تنها 2 بار در سال است.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر