عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
آفلاین alpachino10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-12-2013, 11:43 AM
سلام. دوستان میشه لطفا راهنمایی بفرمایید:
توی صفحه ای که می خواد که ریزنمرات رو براش آپلود کنم اینو نوشته:
[font]Upload all pages of your transcript but only one example of the back page to provide us with your university's transcript key.[/font]

منظورش از [font]university's transcript key[/font] چیه؟ پشت برگه ریز نمرات که چیزی نیست! موندم منظورش چیه. همه اپلیکیشنم آماده ست فقط گیر اینم. هرچی هم بهشون ایمیل میزنم کسی جواب نمیده!
متشکرم
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
26-12-2013, 11:53 AM
(26-12-2013, 11:43 AM)'alpachino10' نوشته: سلام. دوستان میشه لطفا راهنمایی بفرمایید:
توی صفحه ای که می خواد که ریزنمرات رو براش آپلود کنم اینو نوشته:
Upload all pages of your transcript but only one example of the back page to provide us with your university's transcript key.
منظورش از university's transcript key چیه؟ پشت برگه ریز نمرات که چیزی نیست! موندم منظورش چیه. همه اپلیکیشنم آماده ست فقط گیر اینم. هرچی هم بهشون ایمیل میزنم کسی جواب نمیده!
متشکرم

مال ما معمولا تو خود صفحه هست:
Academic Transcript Keys
Official transcripts are printed with keys on the back that explain the course numbering system, credit types, grading systems, institutional scholastic indexes, abbreviations and symbols, special credit notations, and transfer credit as well as other relevant information.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین alpachino10
**
نقل قول

26-12-2013, 12:05 PM
(26-12-2013, 11:53 AM)'ice' نوشته:
مال ما معمولا تو خود صفحه هست:
Academic Transcript Keys
Official transcripts are printed with keys on the back that explain the course numbering system, credit types, grading systems, institutional scholastic indexes, abbreviations and symbols, special credit notations, and transfer credit as well as other relevant information.

خیلی ممنون دوست عزیز. یه جوون رو از جهالت نجات دادین![img]images/smilies/wink.gif[/img]
پس منظورش این بوده. کلا پس من همون ریزنمرات رو اسکن کنم بفرستم حله، درسته؟ هر چی هست داخل همون صفحاته ،ظاهر و باطن. دیگه چیز دیگه ای نداره که بخوام به اون ترنسکریپ ها اضافه کنم.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
26-12-2013, 12:09 PM
همونطور که ice گرامی هم گفتند بعضی دانشگاه ها در ریزنمرات یک سری اصطلاحات رو به صورت اختصاری می نویسند. مثلا به جای درس پاس کرده (Passed) فقط یک P می گذارند و همین طور به جای دروس اختیاری و غیره ممکنه از علائم و حروف اختصاری دیگه ای استفاده شده باشه. بعد این حروف اختصاری و همین طور چگونگی تبدیل نمره ها از سیستم حروفی به عددی و غیره را در یک صفحه کلید یا راهنما در پشت اون توضیح می دهند. برای نمونه این صفحه راهنمای مربوط به علائم به کار رفته در ریزنمرات دانشگاه مک گیل هست.

در ترجمه رسمی ریزنمرات ایرانی از اونجاییکه همه موارد در خود ترجمه به صورت کامل مشخص شده اند نیازی به چنین صفحه راهنمایی نیست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

15-01-2014, 01:41 PM
سلام به همه دوستان،در مورد آیتم های فرم پذیرش KU Leuven چندسوال داشتم
-درمورد بخشی که اطلاعات مربوط به language skill روخواسته، من زبان داچ رو تازه شروع کردم(البته رشته به انگلیسی تدریس میشه) بنابراین شامل هیچ کدوم از گزینه هاش نیستم(none,fair,good,excellent,native speaker)،اگر میشد میخواستم بنویسم beginner که خب نمیشه،اما تاموقعی که بخوام انشاءالله در صورت پذیرش گرفتن برم سطحA2 رو تموم میکنم. بنظرتون چی کار کنم؟ توبخشextracurricular record بنویسم؟
- تو بخشsecondary education، اسم دیپلم رو خواسته،من تجربی بودم چی باید بنویسم؟
- تو بخش professional information گفتهresearch and teaching experience,none-academic professional experience ، من سابقه ریسرچ دارم اما اسم employer و organization رو خواسته اسم دانشگاه رو بدم؟ سابقه کار هم بصورت غیر رسمی دارم درواقع یه جوری کارآموزی و همکاری بوده بدون حقوق، تو این قسمت بنویسم این اطلاعات رو یا تو بخش extracurricular activities؟

- توبخش study and financing informationمن دانشگاه دولتی بودم و خب بابت دانشگاه رفتن هزینه ندادیم،این رو میشه به عنوان بورسیه نوشت؟
 - تو بخش Address & contact information،فقط جلوی street چند جای خالی گذاشته درحالیکه تو آدرس ما "بلوار"واین چیزاهم هست،چطوربنویسم؟
ازهمراهی همه عزیزان پیشاپیش ممنون[img]images/smilies/smile.gif[/img]​

من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

آفلاین Bahareh-1990
**
نقل قول

02-02-2014, 02:31 AM
سلام.کسی از دوستان اطلاع داره که چه اطلاعاتی باید داخل فیلد دوم و سوم در جمله پایین نوشته بشه؟
Name:________________________________Applying for admission in_____________________________________for the ultimate degree of ________________________________________________________area of research.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
02-02-2014, 09:03 AM
(02-02-2014, 02:31 AM)'Bahareh-1990' نوشته: سلام.کسی از دوستان اطلاع داره که چه اطلاعاتی باید داخل فیلد دوم و سوم در جمله پایین نوشته بشه؟
Name:________________________________Applying for admission in_____________________________________for the ultimate degree of ________________________________________________________area of research.

1- اولی اسم
2- دومی رشته مربوطه و دانشکده (مثلا department of Mechanical Engineering)
3- واسه کدوم مقطع (یعنی تا چه مقطعی اونجا خواهید بود) مثلا master , PhD, Post Doc , .....
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Bahareh-1990
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-02-2014, 02:53 AM
(02-02-2014, 09:03 AM)'Charming' نوشته:
1- اولی اسم
2- دومی رشته مربوطه و دانشکده (مثلا department of Mechanical Engineering)
3- واسه کدوم مقطع (یعنی تا چه مقطعی اونجا خواهید بود) مثلا master , PhD, Post Doc , .....
بااحترام

ممنون از پاسختون. مسئله ای که وجود داره این هست که در مورد فیلد سوم اگر مقطع تحصیلی نوشته بشه به همراه عبارت area of research معنی درستی به وجود نمیاد. مثلا :
Applying for admission in the University of X for the ultimate degree of  Master of Science area of research."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-02-2014, 03:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-02-2014, 03:09 AM توسط Torkan.)
(03-02-2014, 02:53 AM)'Bahareh-1990' نوشته: ممنون از پاسختون. مسئله ای که وجود داره این هست که در مورد فیلد سوم اگر مقطع تحصیلی نوشته بشه به همراه عبارت area of research معنی درستی به وجود نمیاد. مثلا :
Applying for admission in the University of X for the ultimate degree of  Master of Science area of research."

وای دوست عزیز ببخشید من فکر کردم بعد area of research هم جای خالی هست که قاعدتا باید میبود چون در غیر اینطورت معنی نمیده...
تنها چیزی که میشه نوشت اینه که مثلا master of science in XXXXXX هستش که عبارت XXXXXX همون فیلد مورد نظر تحقیقی در رشته مورد نظر هستش برای مثال کنترل در مهندسی برق و یا طراحی اجزا در مکانیک و یا تحلیل سازه در عمران و ... و ...
مطمینین جای خالی نداره بعدش؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Bahareh-1990
**
نقل قول

03-02-2014, 03:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-02-2014, 03:36 AM توسط Bahareh-1990.)
(03-02-2014, 03:07 AM)'Charming' نوشته:
وای دوست عزیز ببخشید من فکر کردم بعد area of research هم جای خالی هست که قاعدتا باید میبود چون در غیر اینطورت معنی نمیده...
تنها چیزی که میشه نوشت اینه که مثلا master of science in XXXXXX هستش که عبارت XXXXXX همون فیلد مورد نظر تحقیقی در رشته مورد نظر هستش برای مثال کنترل در مهندسی برق و یا طراحی اجزا در مکانیک و یا تحلیل سازه در عمران و ... و ...
مطمینین جای خالی نداره بعدش؟

بله من هم فکر میکنم بعد از area of research جای خالی مورد نیازه اما در فرم وجود نداره. فرم مورد نظر هم از اینجا قابل دسترسی هست. در بالای صفحه 21 این جمله نوشته شده.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 32 بعدی »