عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا دکترا در دانشگاه پلی‌تکنیک میلان

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دکترا در دانشگاه پلی‌تکنیک میلان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-12-2013, 09:22 PM
(26-12-2013, 09:03 PM)'sepidehnm' نوشته: سلام.من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوژی هستم دانشگاه دولتی و روزانه ( یکی از دانشگاه های تهران)معدلمم 16.30.میخواستم ببینم برای دکترا (Bioengineering) دانشگاه پلی تکنیک میلان چه قدر شانس دارم؟البته هنوز یک سالی از درسم مونده. تاجاییکه تحقیق کردم شهریه سالی 1500 تا 2000 یورو است این مقدار رو میتونم پرداخت می کنم اما میخواستم ببینم برای بورسیه DSU شانسی دارم؟و اینکه آیایذیرش برای دکترا سالی 2 بار در اردیبهشت و دی ماه انجام میشه؟ ممنون

دروود بر شما.
دوره دکتری در پلی تکنیک میلان سالی یکبار در جولای و جواب نهایی در سپتامبر اارئه میشه. هزینه تحصیل هم همین حدود می باشد که عرض کردید. شانس شما به فاکتورهای متنوعی بستگی داره مانند: معدل، نمره زبان ، مقالات، کارهای پژوهشی دیگر بستگی داره البته مصاحبه و موضوع تزی که شما روی اون کار کردید خیلی مهمه. بنابراین بهتره با اساتید در تماس باشید. در کل بدون دانستن رزومه شما نمیشه اظهارنظری کرد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sepidehnm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-12-2013, 12:39 AM
ممنون.آیا در حین تحصیل اجازه کار هم داده میشه؟در کل اگر کسی توان مالی متوسطی داشته باشه دانشگاه میلان واسه دکترای مهندسی شیمی گزینه مناسبیه به نظرتون؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
27-12-2013, 10:09 AM
(27-12-2013, 12:39 AM)'sepidehnm' نوشته: ممنون.آیا در حین تحصیل اجازه کار هم داده میشه؟در کل اگر کسی توان مالی متوسطی داشته باشه دانشگاه میلان واسه دکترای مهندسی شیمی گزینه مناسبیه به نظرتون؟

بله. در حین تحصیل اجازه کار دارید (20 ساعت در هفته) اما بیرون دانشگاه نیاز به دانش ایتالیایی دارید ضمن اینکه کار های اکادمیک مناسب در دپارتمانها با هماهنگی با استاد راهنما میسر هست، ضمن اینکه ایتالیا خیلی روی اقتصاد قوی این روزها نیست!! من خودم بهت توصیه میکنم اگر می خوای هزینه تحصیل هم بدی چرا برای المان و اتریش اقدام نمیکنی هم تحصیل رایگان دارن و هزینه شهرهای کوچکش هم پایینه!!
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین minoomy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-03-2014, 02:05 PM
سلام دوستان من تصمیم دارم برای ارشد طراحی شهری دانشگاه استانبول تکنیک ترکیه که با پلی تکنیک میلان پارتنرشیپ دارن برم تا برای دکترا تو همین رشته شانسم رو بالا ببرم..معدل کارشناسیم ۱۶/۲۰ بود مقاله یکی داخلی تحت داوری دارم و GRE هم ۱۶۵ مدرک زبان فعلا ندارم.دانشگاه پلی تکنیک هم جزو معدود دانشگاهاییه که برای رشته من دکترا داره و احتمالا رقابت خیلی بالاست با این اوصاف بنظرتون من شانسی برای پذیرش یا فاند دارم که از الان برای حدود ۳ سال بعد شروع کنم ایتالیایی بخونم؟
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-03-2014, 02:55 PM
درود دوست عزیز
سال نوتون مبارک

معدلتون خوبه 
بله جرا شانس نداشته باشید ! انگلیسی هم اگه ارائه بدن میتونید شانستون رو اونور هم امتحان کنید

برای دکتری غیر از پرتفولیو/ مقاله و پروژه های اجرایی /سابقه تدریس هم اهمیت بسیار بالایی داره
پس بهتره با مشورت اساتیدتون از این نظر هم رزومه خودتون رو ترقی بدین

پیروز باشید

(26-03-2014, 02:05 PM)'minoomy' نوشته: سلام دوستان من تصمیم دارم برای ارشد طراحی شهری دانشگاه استانبول تکنیک ترکیه که با پلی تکنیک میلان پارتنرشیپ دارن برم تا برای دکترا تو همین رشته شانسم رو بالا ببرم..معدل کارشناسیم ۱۶/۲۰ بود مقاله یکی داخلی تحت داوری دارم و GRE هم ۱۶۵ مدرک زبان فعلا ندارم.دانشگاه پلی تکنیک هم جزو معدود دانشگاهاییه که برای رشته من دکترا داره و احتمالا رقابت خیلی بالاست با این اوصاف بنظرتون من شانسی برای پذیرش یا فاند دارم که از الان برای حدود ۳ سال بعد شروع کنم ایتالیایی بخونم؟

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین ehsan64
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-07-2014, 06:34 PM
سلام دوستان عزیز
من از پلی تکنیک میلان واسه ترم جدید تو رشته transportation پذیرش دکترا گرفتم.
چندتا سوال
1. اینکه پذیرشو واسم نفرستادن فقط تو پروفایلم زده Admited to call حتی میل هم که زدم بهشون گفتن به تو نمیفرستیم، آدرس سفارتخونه رو بده به اونا میفرستیم. آیا من برای گرفتن ویزا نباید پذیرشو ببرم سفارتخونه؟
2. هیچ مدرکیو از من نخواستن پست کنم، همه چی آنلاین بود. عجیب نیست؟!
3. شروع کلاسها نوامبر هست، کی باید واسه ویزا اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-07-2014, 08:05 PM
(29-07-2014, 06:34 PM)'ehsan64' نوشته: سلام دوستان عزیز
من از پلی تکنیک میلان واسه ترم جدید تو رشته transportation پذیرش دکترا گرفتم.
چندتا سوال
1. اینکه پذیرشو واسم نفرستادن فقط تو پروفایلم زده Admited to call حتی میل هم که زدم بهشون گفتن به تو نمیفرستیم، آدرس سفارتخونه رو بده به اونا میفرستیم. آیا من برای گرفتن ویزا نباید پذیرشو ببرم سفارتخونه؟
2. هیچ مدرکیو از من نخواستن پست کنم، همه چی آنلاین بود. عجیب نیست؟!
3. شروع کلاسها نوامبر هست، کی باید واسه ویزا اقدام کنم؟

دروود بر شما. تبریک بابت پذیرش
1- خیلی نگران این موضوع نباشید شاید این بخش جدیدی از مراحل ثبت نام باشه. به هر حال شما موظف به اارئه دستور از دانشگه هستید.
2- در انلاین بودن مراحل شکی نباید داشت هم اکنون بسیار ی از دانشگاهها به همین نحو دانشجو اخذ میکنند و زمانی که اونجا تشریف بردی مدارکت رو ازت میخوان.
3- شما باید تنها روزهای یکشنبه بعد از استعلام اینکه نامه ادمیشن شما به کنسولگری رسید اقدام کنید عموماً از سپتامبر هر سال شروع میشه.
نقل قول  

آفلاین nazanin.n
**
نقل قول

Smile  31-07-2014, 05:11 PM
با سلام. دوستان راهنمایی لطفاً
من بهمن فارغ التحصیل میشم. ارشد طراحی شهری می خونم تو دانشگاه آزاد معدل ارشدم بدون نمره پایان نامه 19.4 هست. در حال خوندن IELTS هستم. می خام بدونم زودترین زمانی که میشه درخواست داد کیه؟ با توجه به اینکه بهمن درسم تموم میشه. به خاطر امتحان آیتلس میگم. اگه تو بهار میتونم درخواست بفرستم زود زبانم رو تموم کنم و امتحان بدم. 
در مورد شانس قبولیم هم میخواستم بپرسم. با این معدل و 2 تا مقاله تو همایش بین المللی و 1 ملی و 1 مقاله تو مجله علمی پژوهشی.
در مورد سفارش نامه هم به هر کدوم از استادام بدم که بنویسن دریغ نمی کنن فکر کنم.  
لطفاً کمک کنید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
31-07-2014, 06:37 PM
(31-07-2014, 05:11 PM)'nazanin.n' نوشته: با سلام. دوستان راهنمایی لطفاً
من بهمن فارغ التحصیل میشم. ارشد طراحی شهری می خونم تو دانشگاه آزاد معدل ارشدم بدون نمره پایان نامه 19.4 هست. در حال خوندن IELTS هستم. می خام بدونم زودترین زمانی که میشه درخواست داد کیه؟ با توجه به اینکه بهمن درسم تموم میشه. به خاطر امتحان آیتلس میگم. اگه تو بهار میتونم درخواست بفرستم زود زبانم رو تموم کنم و امتحان بدم. 
در مورد شانس قبولیم هم میخواستم بپرسم. با این معدل و 2 تا مقاله تو همایش بین المللی و 1 ملی و 1 مقاله تو مجله علمی پژوهشی.
در مورد سفارش نامه هم به هر کدوم از استادام بدم که بنویسن دریغ نمی کنن فکر کنم.  
لطفاً کمک کنید.

دروود بر شما.
دوست عزیز با در نظر گرفتن معدل بالای لیسانس و با داشتن نمره ایلتس بالای 6.5 شانست خیلی خوبه. باید ببینی میتونی قبل از شروع برای پذیرش سال دیگه استادی در زمینه کاری خودت پیدا کنی شانست هنوز بالاتر خواهد رفت. برای امسال که تقریباً تا 1 ماه دیگه هنوز فرصت است اما چون فارغ التحصیل نشدی پس برای سال دیگه اقدام کنی باید از حوالی عید سال دیگه مرتب سایت پلی تکنیک رو چک کنی چون اونجا تاریخ و اقدام برای اپلیکیشن رو درج میکنن. تمسال که از حوالی May 2014  بود.
نقل قول  

آفلاین nazanin.n
**
نقل قول

01-08-2014, 12:10 PM
سلام. ممنون که سریع پاسخ دادین. البته 19.4 معدل ارشدم هست بدون نمره پایان نامه، نه معدل لیسانسم. 
معدل کل لیسانسم 16.44 هست که معدل دو ساله آخرم 17.5 شده. 
می خواستم بدونم تو این 9 ماه که وقت دارم برای تقویت رزومه چی کار کنم؟ مقاله تو مجله علمی پژوهشی یا ....؟
برای تدریس به کاردانی و کارشناسی ها هم چند تا پیشنهاد بهم شده بود( تو دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی ) اما چون زیاد به تدریس علاقه ندارم نرفتم. اگه تو رزومم اثر داره می تونم برای ترم مهر برم دنبالش. تدریس به نظر شما بهتره یا مقاله یا ...؟
ممنــــــــون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »