عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی انگلستان روادید انگلستان درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم های سفارت انگستان

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم های سفارت انگستان
آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-02-2011, 01:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-02-2014, 10:00 PM توسط ForeverBlue.)
اگر در پر کردن فرم های مربوط به سفارت و روادید مشکلی دارید می توانید در این تاپیک مطرح بفرمایید.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین smiraa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-07-2015, 08:04 PM
سلام دوستان 
من برای ویزا تحصیلی‌ tier 4  انگلیس اقدام کردم و پدرم British Citizenهستن توی اپلیکشن آنلاین بهتر هست که nationality پدر رو ایرانی‌ بزنم یا انگلیسی‌ ؟ چون فقط امکان نوشتن یک nationality وجود داره .
--------------------------------------------------------------------------------
من با ویزای تحصیلی‌ توی مالزی هستم ... ویزای مالزی رو باید توی کدوم قسمت وارد کنم ؟

Have you been issued any visa for the UK, UK Overseas Territories or Commonwealth in the last 10 years?

Have you travelled outside your country of residence, excluding to the UK or a Commonwealth Country, in the last 10 years?
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-07-2015, 07:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-07-2015, 07:07 PM توسط ForeverBlue.)
(10-07-2015, 08:04 PM)smiraa نوشته: سلام دوستان 
من برای ویزا تحصیلی‌ tier 4  انگلیس اقدام کردم و پدرم British Citizenهستن توی اپلیکشن آنلاین بهتر هست که nationality پدر رو ایرانی‌ بزنم یا انگلیسی‌ ؟ چون فقط امکان نوشتن یک nationality وجود داره .
--------------------------------------------------------------------------------
من با ویزای تحصیلی‌ توی مالزی هستم ... ویزای مالزی رو باید توی کدوم قسمت وارد کنم ؟

Have you been issued any visa for the UK, UK Overseas Territories or Commonwealth in the last 10 years?

Have you travelled outside your country of residence, excluding to the UK or a Commonwealth Country, in the last 10 years?

درود بر شما

مسلما بهتره که British citizen بزنید.

از آنجایی که مالزی نیز جزو کشورهای commonwealth محسوب میشود  گزینه اول را میتوانید علامت بزنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین smiraa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-07-2015, 07:59 PM
تو قسمت maintenance and fees  من هزینه course  و  maintenance  رو نوشتم ( دانشگاهم اسکاتلند هست و من outside the inner London boroughs رو انتخاب کردم) و برای maintenance fee    820 GBPزدم .آیا این مقدار صحیح هستش؟ اگه هزینه کل maintenance  رو ۸۲۰ ضرب در ۹ ماه بزنم درست هست ؟
خوابگاه هم book کردم که یه مقدار از هزینه خوابگاه دپوزیت پرداخت شده و مابقی مانده , آیا لازم هست هزینه خوابگاه جدا توی توضیحات اضافه وارد شه و همون ۸۲۰ هزینه خوابگاه رو هم شامل می‌شه!
و قسمت point claimed  چقدر point باید بزنم برای CAS   و  maintenance ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-07-2015, 09:32 PM
(11-07-2015, 07:59 PM)smiraa نوشته: تو قسمت maintenance and fees  من هزینه course  و  maintenance  رو نوشتم ( دانشگاهم اسکاتلند هست و من outside the inner London boroughs رو انتخاب کردم) و برای maintenance fee    820 GBPزدم .آیا این مقدار صحیح هستش؟ اگه هزینه کل maintenance  رو ۸۲۰ ضرب در ۹ ماه بزنم درست هست ؟
خوابگاه هم book کردم که یه مقدار از هزینه خوابگاه دپوزیت پرداخت شده و مابقی مانده , آیا لازم هست هزینه خوابگاه جدا توی توضیحات اضافه وارد شه و همون ۸۲۰ هزینه خوابگاه رو هم شامل می‌شه!
و قسمت point claimed  چقدر point باید بزنم برای CAS   و  maintenance ؟

مسلماً مقدار اشاره شده با در نظر گرفتن هزینه های مرتبط محاسبه میشه.
قسمت مربوط به point claim رو اطلاعی ندارم!!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر