عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت داوطلبین کمک به کاربران از طریق مشاوره

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
داوطلبین کمک به کاربران از طریق مشاوره
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-05-2011, 02:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2011, 09:44 PM توسط Babak.)
در صورتی که مایلید تجربیات خود را به عنوان مشاور با دوستان و هموطنان خود به اشتراک بگذارید، لطفا در همین تاپیک اعلام آمادگی نمایید تا تنظیمات کاربری شما انجام شود.
مشاورین باید حداقل یک ماه سابقه عضویت در فروم و حداقل ۲۰ ارسال داشته باشند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-06-2011, 08:54 PM
سلام
من از دانشگاه شهید بهشتی لیسانس حسابداری دارم و الان دانشجوی فوق مدیریت آی تی همون دانشگاه هستم.قصدم گرفتن ادمیشن از آمریکاست.
تا الان هم امتحان جی مت و پی بی تی دادم.فکر می کنم اطلاعاتم در این دو زمینه بد نباشه.
خوشحال می شم اگر بتونم کمکی به بقیه دوستان بکنم.
با تشکر
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

14-06-2011, 09:07 PM
ممنونم نسیم عزیز از این که مایل به کمک به دوستان هستی. قطعا تجربیات شما مفید و راهنمای بسیار موثری برای کاربران خواهد بود.
من اطلاعات اضافی رو از طریق پیام خصوصی برای شما ارسال خواهم کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amirHossein
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-10-2011, 12:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-10-2011, 12:17 AM توسط amirHossein.)
من از a a اومدم سالهاست با شما دوستان آشنایی دارم .
۳ ساله تدریس رایتینگ تافل و آیلتس میکنم . تعداد پستام کمه و عضویت منم ۱ ماه نیست اینجا اما مشاوره تخصصی رایتینگ کسی خواست در خدمتم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-10-2011, 01:20 AM
سلام امیرحسین عزیز
از این که به جمع ما پیوستی بسیار خوشحالیم. با توجه به این که در AA سابقه طولانی دارید، نیازی به داشتن سابقه در اینجا ندارید. من شما رو به جمع مشاوران اضافه می‌کنم تا بتونید در انجمن مشاوره برای خودتون موضوع جداگانه‌ای ایجاد کنید.

نقل قول  

غایب Shahab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-10-2011, 10:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-10-2011, 10:54 AM توسط Shahab.)
سلام به همه
منم مثل امیر حسین از اپلای ای ای اومدم و کمابیش با شما عزیزان و کاربرای اینجا، افتخار آشنایی مجازی دارم
و خوب یکی از طرفدارای بابک عزیز
ابتدا بگم منم پستام کمه اینجا اگه صلاح دید 20 تا پست بدم بعدنظرتونو درباره درخواستم بدید.
من قصد مشاوره در زمینه مهاجرت به کانادا، تحصیل در کانادا، تحصیل پزشکی در کانادا از ابتدا ( به جز فارغ التحصیلان پزشکی ایران) رو دارم اما در زمینه های دیگم اطلاعات نسبتا خوبی دارم اما تو این 3 زمینه پیش تر مایلم مشاوره بدم.
----
یکم اطلاعات درباره خودمم بدم!
من شهابم، مهاجر استانی استان سسکچوان کانادا، آزمایشای مدیکالو انجام دادم و ویزای اقامت دائمم تا چند ماه دیگه میاد.
دانشجوی سال آخر مهندسی عمران دانشگاه آزاد واحد پرند هستم دی: و واسه M.Eng ترم سپتامبر 2012 درسمو تو دانشگاه سسکچوان رشته مهندسی سازه شروع می کنم و قبلش هم باید اپلای کنم و اسفندم امتحان تافل pbt دارم و سابقه امتحان زبان داشتم.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-10-2011, 11:29 AM
شهاب جان
کیه که Blue Sky رو در اپلای ابراد یادش رفته باشه. شما نیازی به معرفی و داشتن پست و سابقه نداری. Smile
تنظیمات شما انجام شده و می‌تونی موضوع خودت رو در انجمن مشاوره ایجاد کنی.
ممنون که همیشه در کنار ما هستی و مایلی به همنوعات کمک کنی. برات آرزوی موفقیت‌های بیشتر دارم.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

03-01-2012, 03:49 PM
دوستانی که تمایل دارید برای آزمون GRE General مشاور بشید در سایت، در این تاپیک یا از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید. فکر می کنم دوستانی که آزمون جدید رو داده اند اطلاعات به روزتری داشته باشند.
ممنون.

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-01-2012, 09:04 PM
(03-01-2012, 03:49 PM)Pejman نوشته: دوستانی که تمایل دارید برای آزمون GRE General مشاور بشید در سایت، در این تاپیک یا از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید. فکر می کنم دوستانی که آزمون جدید رو داده اند اطلاعات به روزتری داشته باشند.
ممنون.
پژمان جان من شاید بتونم مقداری اطلاعات که دارم در این زمینه در اختیار بچه ها قرار بدم
حالا تصمیم با شما است
ممنون
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

04-01-2012, 12:59 AM
ممنون امیر حسین جان از اعلام آمادگیت. بهت اطلاع خواهیم دید به زودی. موفق باشی.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 09:33 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی