عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت داوطلبین کمک به کاربران از طریق مشاوره

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
داوطلبین کمک به کاربران از طریق مشاوره
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-09-2013, 11:09 AM
(16-09-2013, 12:00 AM)'M1KE' نوشته: با سلام. در صورت صلاحدید و احساس نیاز، من هم می تونم اطلاعاتم رو در حد توان در اختیار دوستانی که به دنبال مشاوره رایگان در زمینه مهاجرت به کانادا (به طور ویژه کبک) باشند بگذارم.

سلام دوست عزیز، همونطور که در پست اول این تاپیک عنوان شده، باید حداقل یک ماه از عضویت شما گذشته باشه و بالای 20 پست داشته باشید. به هر حال ممنون از تمایل تون به همکاری. قطعاً بعد از برآورده شدن این شرایط در خصوص این مساله باهاتون صحبت خواهیم کرد. ممنون. Smile

نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 9
20-02-2014, 12:47 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2014, 12:53 AM توسط nt_sunshine.)
سلام همگی
البته من eligible نشدم هنوز برای مشاوره دادن. ولی کلا نیازی هم به تغییر تنظیمات کاربری من نیست. من اومدم اینجا بنویسم همین جوری به هرکی بخواد من مشاوره می دم!!! [img]images/smilies/tongue.gif[/img]
من الان دو ساله آمریکام. زبانم خیلی خوبه چون دو ساله اینجام و همیشه هم TA بودم الان دیگه واقعا با زبان مشکل ندارم اما دیگه خیلی یادم نمیاد تافل و GRE چطوری بود. واسه همین خیلی تو این بخش ها شاید نتونم کمک کنم. ولی حز این در هر مرحله از اپلای به آمریکا که بخواهید می تونم از رزومه نویسی بگیر تا اطلاعات راجع به زندگی تو آمریکا هر چی بلد باشم بهتون ارائه بدم. بهم پیام خصوصی بدید.
قربان همگی
نقل قول  

آفلاین mcm92
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-06-2019, 08:31 AM
@Torkan
سلام جناب Torkan عزیز.
شما یه پیام خصوصی راجع به ارشد ایتالیا و ... برای من فرستادید ولی چون ظاهرا دریافت پیام خصوصی رو غیرفعال کردید، نتونستم تو خصوصی جواب بدم. پیام شما و جواب خودم رو اینجا میذارم. بعدا خواستید پست رو حذف یا اصلاح یا منقل کنید.

نقل قول:Torkan

سلام دوست عزیز 

شما یکبار ظاهرا پذیرش گرفتید 2016 ولی الان دوباره مستر پذیرش گرفتید مکانیک ؟
ایتالیا بودید قبلا چون دیدم یونی بو 2 بحث کرده بودید؟

ممنون

سلام.

آره فاند یونی بو 2 داشتم و رشته ام هوافضا بود تو بولونیا. الان برگشتم ارشد مکانیک تو کانادا.
رشته لیسانسم مکانیک بود و مقالات و علایق تحقیقاتی ام تو زمینه مایکروفلویدیک و نانوفلوید و بایو و.... بودش. دیدم تقریبا هیچ آینده کاری ای واسه رشته هوافضا تو اروپا (شایدم هیچ جا خارج از ایران) منتظرم نیست و باید برگردم به همون زمینه کاری قبلی ام.
ضمن اینکه اساتید تو ایتالیا انگیزه خیلی کمی واسه research و مقاله نوشتن دارن و انگیزه به شدت کمتری واسه توصیه نامه و حمایت از دانشجو و ... . کلا هم ایتالیا واسه پیشرفت تحصیلی و شغلی جای مناسبی نیستش. تنها نکته مثبتش واسه من این بود که تو این دو سال، به خاطر فاند داشتن و ارزون بودن سفر تو اروپا، فقط زندگی دانشجویی بهم خوش گذشت ولی به جز اون تقریبا دستاورد دیگه ای نداشتم.
من هم به صورت مستقل از استادم تو ایتالیا، شروع کردم به ادامه مقاله نوشتن تو زمینه های کاری قبلی ام و یه استاد هم تو کانادا پیدا کردم که باهش مقاله مشترک دادم تو یورک. بعدا واسه ارشد همینجا اپلای کردم و فاند گرفتم از این استاده. دیدم احتمالا با master به نسبت phd، راحت تر بشه وارد کار صنعتی شد تو آمریکای شمالی. اگه کار پیدا شد که چه بهتر، اگر هم نشد میرم واسه phd.

ارادتمند/
نقل قول  

آفلاین maryam2019
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-06-2019, 10:47 AM
سلام
من برای فرصت مطالعاتی در امریکا پذیرش لفظی از استاد گرفتم. 
1) برای اخذ ویزای امریکا میتونم از الان پروسه رو طی کنم و فعلا وقت سفارت بگیرم تا نامه اصلی پذیرش از دانشگاه به دستم برسد؟ یا وقتی نامه دانشگاه رسید میتونم وقت از سفارت امریکا بگیرم؟
2) لطفا منبعی برای اطلاعات در مورد مراحل اقدام برای اخذ ویزا برای شرایط من اعلام کنید. (لینک)
3) در حال حاضر گرفتن وقت سفارت و اخذ ویزا از کدامیک از کشورهای همسایه سریع تر و راحت تر قابل انجام است؟ (اگر دوستان در مورد حدود دوره زمانی لازم برای اخذ ویزا اطلاعات دارند، ممنون میشم مرا در جریان بگذارید.)
4) آدرس یا شماره تور گردشگری مناسب (در تهران) برای کشورهای همسایه (برای سفارت امریکا) سراغ دارید؟

متشکرم
نقل قول  

آفلاین sheikheshahr
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-07-2019, 07:51 PM
Happy to help
چطور پذیرش دکتری گرفتم - چطور تافل ۱۰۳ گرفتم - چطور با دانشگاه مصاحبه کردم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

13-07-2019, 11:15 PM
@sheikheshahr

Glad to see you are interested in helping others as a consultant. Could you briefly introduce yourself and tell us in which areas you have more expertise? (IELTS, application process, visa for a specific country, etc).

The process of choosing consultants is quite straightforward and depends mostly on your activities in your chosen field(s) and some general requirements.

When those requirements were met one of the “super moderators” will contact you.

Sincerely,
M.

@butterfly
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

14-07-2019, 12:44 PM
(12-07-2019, 07:51 PM)sheikheshahr نوشته: Happy to help
خوبه

ولی مشکل اینه این فروم دیگه مثل سابق فعال نیست اونطور که من دیدم.
ممنون
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sheikheshahr
**
نقل قول

14-07-2019, 08:13 PM
(13-07-2019, 11:15 PM)M1KE نوشته: @sheikheshahr

Glad to see you are interested in helping others as a consultant. Could you briefly introduce yourself and tell us in which areas you have more expertise? (IELTS, application process, visa for a specific country, etc).

The process of choosing consultants is quite straightforward and depends mostly on your activities in your chosen field(s) and some general requirements.

When those requirements were met one of the “super moderators” will contact you.

Sincerely,
M.

@butterfly

.Hey, I can provide some general advice for PhD applications in Europe and TOEFL
 I can also provide Visa and living advice about Republic of Ireland  
چطور پذیرش دکتری گرفتم - چطور تافل ۱۰۳ گرفتم - چطور با دانشگاه مصاحبه کردم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 05:27 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی