عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا دانشگاه sapienza ایتالیا

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دانشگاه sapienza ایتالیا
آفلاین ali89
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-02-2014, 08:32 PM
ببخشید کسی نیست سوال منو جواب بده
یه سوال ساده ست
طبق مطالبی که تو سایت دانشگاه ساپینتزا خوندم برای پروسه پذیرش باید این کار هارو انجام بدم:
1) مدارک خواسته شده رو به admissions@dis.uniroma1.it  ارسال کنم.
2) مدارک رو تحویل سفارت بدم و بعد از تایید، خودشون به دانشگاه پست میکنن.
سوال من اینه که بعد ارسال مدارک به صورت آنلاین باید منتظر accept باشم و بعد مدارک رو ببرم سفارت یا نه،‌ باید همزمان که مدارک رو ایمیل کردم همون مدارک رو ببرم سفارت؟
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
04-02-2014, 08:48 PM
(04-02-2014, 08:32 PM)'ali89' نوشته: ببخشید کسی نیست سوال منو جواب بده
یه سوال ساده ست
طبق مطالبی که تو سایت دانشگاه ساپینتزا خوندم برای پروسه پذیرش باید این کار هارو انجام بدم:
سوال من اینه که بعد ارسال مدارک به صورت آنلاین باید منتظر accept باشم و بعد مدارک رو ببرم سفارت یا نه،‌ باید همزمان که مدارک رو ایمیل کردم همون مدارک رو ببرم سفارت؟

تا جایی که من اطلاع دارم دوست من، شما باید اول مدارکو ایمیل کنید، بعد مدارکتون رو پست کنید و بعد از اون منتظر بمونید تا  نتیجه ی پذیرشتون بیاد، ایشالا اکسپت که شدید برید سفارت واسه ویزا.
این وسط مدارک رو فک نمیکنم نیازی باشه قبل از پست به تایید سفارت برسونید، ضمنا دوست من ساپینزا هنوز شرایط جدید رو اعلام نکرده، میشه لطفا لینک صفحه ای که این مراحل رو توش خوندید اینجا بذارید؟
باز هم بهتره نظر دوستانی که اطلاعات دقیقتری دارند مثل Mr-Voltage و spt عزیز رو جویا بشید.
موفق باشید.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-02-2014, 11:02 PM
 درود

شما وقتی مدارک رو ایمیل میکنید باید یه رسیدی چیزی بهتون بدن که به همراه مدارک خواسته شده براشون پست کنید یا ببرید سفارت!!!! همینطوری که نمیشه رفت سفارت ....
حالا شاید ساپینزا خیلی مدلش فرق میکنه که بدون تایید دانشگاه ببرید سفارت که اونم بعید به نظر میرسه

شما بهتره ایمیل بزنید ادمیشن و دقیقتر بپرسید خیالتون راحت میشه....

یه سوال ساده ست

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
04-02-2014, 11:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-02-2014, 09:10 PM توسط Shihan.)
یه سوال ساده ست

تقریباً همه دوستان نظر دقیقی ارائه کردن، تنها شما بعد از مرحله ارسال مدارک به ایمیل و در بخش دوم ارسال پستی به international office می باشد که پس از بررسی به شما ایمیل پذیرش ارسال میشه که بعد نوبت سفارت است که مدارک رو برای تایید و اخذ ویزا داشته باشید. قبل از اون اصلاً نیازی به تایید گرفتن از سفارت نیست. مگر اینکه دانشگاه دقیق بگه نیاز به تایید یا تکمیل فرم خاصی است که به سفارت مراجعه کنی.

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ali89
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-02-2014, 01:52 AM
سلام
در این دانشگاه مثل دانشگاه پولیتو نمیشه برا دوتا رشته اقدام کرد؟
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
09-02-2014, 02:14 AM
(09-02-2014, 01:52 AM)'ali89' نوشته: سلام
در این دانشگاه مثل دانشگاه پولیتو نمیشه برا دوتا رشته اقدام کرد؟

سلام دوست من، تا جایی که من میدونم چرا میشه، مثلا دوستان برقی هم میتونن برای کنترل اقدام کنن و هم AIRO (هوش مصنوعی و رباتیک).
باز هم نظر سایر دوستان رو جویا بشید، در ضمن میتونید با توجه یه رشتتون به ادمیشن ایمیل بزنید و بپرسید.
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-03-2014, 07:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-03-2014, 08:00 PM توسط pama.)
سلام.
دوستان ددلاینی که این دانشگاه اعلام کرده واسه ایمیل مدارکه یا پست رو هم شامل میشه؟! 
الان رباتیک این دانشگاه تا 3 مارس بیشتر مهلت نداره! ینی پس فردا
منم یه هو متوجه این موضوع شدم! حالا اگه این ددلاین واسه پست مدارک هم باشه که دیگه هیچی!
قبلا خانم Ester Latini اینجوری تو ایمیلشون جواب دادن:
The deadline is on next March 3rd for AIRO and MSE-CS and on March 31st forControl Engineering, therefore you're meant to send all the documents requested via e-mail first and then via regular post/express courier by these dates.

من نمیدونم چرا فک کردم این ددلاین مربوط به اپلای آنلاینه و بعد میشه مدارکو پست کرد؟! فردا هم که تعطیله، به نظرتون چی کار میشه کرد؟

نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
02-03-2014, 06:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-03-2014, 06:28 PM توسط pama.)
سلام.
دوستان پیرو پست قبلی و جهت اطلاع سایر دوستانی که متقاضی این رشته هستند، خانم Ester Latini جواب ایمیلمو مبنی بر گذشتن ددلاین AIRO اینجوری دادن:

don't worry, we can still accept documents after the deadline. Keep in mind anyway that it would be nice if you could send us the required documents (included hard copies of them as mentioned here: http://cclii.dis.uniroma1.it/?q=en/node/...ation-airo) maximum by mid March

این هم جوابشون در مورد دیر رسیدن مدرک زبان بود:
the same goes with English certificate otherwise Professors could decide to reject your application as far as lots of students have already sent us all the documents required duly fulfilled in.

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
Thumbs Up  09-04-2014, 12:50 AM
همونطور که در تاپیک مصاحبه ... گفتم من برای مهندسی کنترل دانشگاه ساپینزای رم در ایتالیا 
اپلای کرده بودم و این دانشگاه میخواست تا ددلاین 31 مارچ هم مدارک پست بشه هم آنلاین فرستاده بشه! من نتونستم پست بکنم ولی ایمیل زدم و گفتم به دلیل تعطیلات نوروز نتونستم که اونام فکر کنم یکی دو روزه جواب دادن شما الان اصلا نگران پست مدارک نباشید! ما هرجورشده مدارکتون رو به استاد نشون میدیم! بعدش دو سه روز بعد ایمیل زدن که پروفسور می خواد با شما مصاحبه ای در اسکایپ در روز 7 آوریل ساعت 9:40 صبح به وقت رم (یا12:10 تهران) داشته باشه،اگر میتونید آیدی اسکایپتون رو بدین که من در جواب تشکر کردم و اعلام آمادگی کردم. مصاحبه دیروز ساعت 12:18 دقیقه شروع شد که اونها دو نفر بودن. یکی مدیر گروه کنترل و دیگری یکی از اعضای هیات علمی گروه کنترل. منم چیز خیلی کمی در حد چند عبارت آماده کردم چون هم تنبلم و هم احتمال رفتنم بسیار کمه و هم اینکه تجربه نداشتم. این اولین مصاحبه من بود و کمی استرس داشتم ولی زود مسلط شدم به خودم چون اونام انصافا خوب حرف می زدن هم لهجشون خوب بود و هم استرس نمی دادن. ضمنا چند بورسیه هم معرفی کردن بهم بجز بورس LazioDisu که تعدادشون خیلی کم بود ولی بعد از پذیرش میشه براشون (حتی همه باهم) اپلای کرد. 
معمولا شما از من بهترین پس اصلا استرس نداشته باشید و فقط تمرکز کنید. خوبه که نت بردارید برای موضوعات احتمالی که ممکنه سوال کنن. واقعا باید تجربه کرد تا یاد گرفت.توصیه های دوستان در این دوسایت بسیار مفیده و استفاده کنید. 
کل مصاحبه من با احتساب سه بار قطع تماس 1:05 طول کشید و خالص 7-56 دقیقه طول کشید،خیلی سنگین بود ولی تجربه عالی بود برام.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین crystalsoft
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-05-2016, 10:54 AM
دوستان سلام. تو نامه پذیرش من متن زیر آماده

Pre-enrolment Application Form for Non-EU Students: Enrolment at Sapienza University for non-EU applicants will be completed following fulfilment ofthe immigration requirements set by the Italian Embassy or Consulate in your country. Thisadmission letter does not substitute the pre-enrolment application at the Italian Embassy orConsulate in your country of residence, which should be submitted approximately between Apriland June 2016. For further information, please consult:http://en.uniroma1.it/studyus/underg...s/second-cycle

یعنی الان پدیرش قطعی نشده؟ باید دقیقا چیکار کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »