عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا راهنمای دانشگاه‌های آمریکا دانشگاه های آمریکایی که شانس پذیرش ایرانی در آنها بیشتراست

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دانشگاه های آمریکایی که شانس پذیرش ایرانی در آنها بیشتراست
آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2011, 02:07 AM
از دوستانی کی دراین مورد تجربه دارند خواهشمندیم تا در بحث ما شرکت کرده و نام دانشگاه هایی که به ملیت ایرانی پذیرش راحت تری می دهند را عنوان کنند.

باتشکر
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-02-2012, 05:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-02-2012, 05:26 PM توسط Saeid.)
دانشگاهایی که احمد به ایرانیا به پذیرش راحتتری میدن در رشته های متفاوت فرق میکنه---مثلا MICHIGAN STATE UNIVERSITY , EAST LANCING تو مکانیک به ایرانی خوب پذیرش میدن---ولی معمولا این قضیه به نفع دوستانی هست که در دانشگاه تهران یا شریف خوندن-و برای بقیه عملا به جای بالا بردن شانس حتی ممکنه شانس شما رو پایین بیاره---مثلا درکسل معروف ه به ایرانی ها خوب پذیرش نمیدن و به ایمیل جواب نمیدن---استانفورد تو برق خوب جواب میدن و ........
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

17-02-2012, 05:31 PM
آره متاسفانه بچه های شریف و تهران توپن دیگه، جا واسه من که علمی کاربردیم نمیذارن که.حالا منم برای رشته برق گفتم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-02-2015, 06:24 PM
سلام... چطور می‌تونم لیستی از دنشگاهایی که با دانشجویان ایرانی‌ آشنا هستن و شانس گرفتن پذیرش به خاطر این مسئله در اونها بیشتر.. تهیه کنم ؟؟ فکر می‌کنم شانس گرفتن پذیرش تو این دانشگاها بیشتره... خصوصا اینکه من از تو هر رده دانشگاهایی یه تعداد دانشگاه رو انتخاب می‌کنم... رشتهٔ من کامپیوتر هست..
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
08-02-2015, 07:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2015, 07:57 PM توسط M1KE.)
این فرض همیشه درست نیست و ممکنه شانس تون برای یک استاد خارجی که زمینه کاری اش به شما نزدیکتره بیشتر باشه. با این حال به نظرم می تونید به تاپیک مربوط به معرفی استادان ایرانی در رشته کامپیوتر که در انجمن رشته های تحصیلی قرار داره مراجعه کنید (اینجا)
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-03-2023، 01:50 PM powered by: MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی