عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا سفر به آمریکا خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-05-2012, 12:41 PM
(10-05-2012, 12:24 PM)mohamad0014 نوشته: نمی دونم فصل high season هست یا خیر اما همه خطوط هواپیمایی که من چک کردم از فرانکفورت به میشیگان بالای ۳۰۰۰ یورو هست (یک طرفه). آیا این قیمت ها نرمال هست؟
الان وارد high season نشدیم هنوز و قیمت ۳۰۰۰ یورو کاملا غیرنرماله، حتی برای لوفتانزا، اما این مساله رو در نظر بگیرید که تاریخ پرواز هم مهمه. اگر امروز بخواهید برای یکی دو روز دیگه بلیط بگیرید طبیعتا خیلی گرون‌تر در میاد تا این که یکی دو ماه قبل از پرواز بلیط رو بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-05-2012, 12:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-05-2012, 12:46 PM توسط mohamad0014.)
(10-05-2012, 12:41 PM)Babak نوشته: الان وارد high season نشدیم هنوز و قیمت ۳۰۰۰ یورو کاملا غیرنرماله، حتی برای لوفتانزا، اما این مساله رو در نظر بگیرید که تاریخ پرواز هم مهمه. اگر امروز بخواهید برای یکی دو روز دیگه بلیط بگیرید طبیعتا خیلی گرون‌تر در میاد تا این که یکی دو ماه قبل از پرواز بلیط رو بگیرید.
اما من برای یک ماه دیگه چک کردم . جالب اینکه پرواز تهران به دیترویت ارزان تر از فرانکفورت به دیترویت هست. بسیار عجیبه
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

10-05-2012, 01:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-05-2012, 01:55 PM توسط Behnoush.)
(10-05-2012, 12:24 PM)mohamad0014 نوشته: نمی دونم فصل high season هست یا خیر اما همه خطوط هواپیمایی که من چک کردم از فرانکفورت به میشیگان بالای ۳۰۰۰ یورو هست (یک طرفه). آیا این قیمت ها نرمال هست؟
منم هفته پیش برای لوفتانزا مسیر تهران - فرانکفورت - بوستون رزرو کردم برای آخر جولای شد یک میلیون و ششصد. چقدر این قیمتی که به شما گفتن زیاده . من که نرخ ها رو پرسیدم دیگه گرونترین پروازشون برای بوستون قطر ایرویز بود که میشد سه میلیون تومن اونم نه 3000 یورو . همش هم یک طرفه بود.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

11-05-2012, 12:38 AM
(10-05-2012, 01:03 PM)Behnoush نوشته: منم هفته پیش برای لوفتانزا مسیر تهران - فرانکفورت - بوستون رزرو کردم برای آخر جولای شد یک میلیون و ششصد. چقدر این قیمتی که به شما گفتن زیاده . من که نرخ ها رو پرسیدم دیگه گرونترین پروازشون برای بوستون قطر ایرویز بود که میشد سه میلیون تومن اونم نه 3000 یورو . همش هم یک طرفه بود.
می تونم بپرسم شما چه خطی را ررزو کردید بهنوش جان؟

یه مطلبی هم ایجا اشاره کنم: با بررسی هایی که انجام دادم و همچنین صحبت با دفتر هواپیمایی به این نتیجه رسیدیم که پرواز از اروپا به آمریکا (حداقل در این مورد من) اصلا مقرون نیست و حتی بلیط برگشت از آلمان به ایران+ ایران به امریکا (مثلا آلیتالیا) نزدیک به 1700 دلار ارزان نتر است. چیزی بسیار عجیب و دور از ذهن ولی واقعی! دلیلشم نمی دونم
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

11-05-2012, 12:49 AM
شرمنده وسط این بحث میپرمBig Grin......
صحبت آلیتالیا شد. خواستم بپرسم کسی از دوستان تجربه پرواز با آلیتالیا داشته؟؟ راضی بوده از سفرش؟؟
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

11-05-2012, 12:51 AM
(11-05-2012, 12:38 AM)mohamad0014 نوشته: می تونم بپرسم شما چه خطی را ررزو کردید بهنوش جان؟

یه مطلبی هم ایجا اشاره کنم: با بررسی هایی که انجام دادم و همچنین صحبت با دفتر هواپیمایی به این نتیجه رسیدیم که پرواز از اروپا به آمریکا (حداقل در این مورد من) اصلا مقرون نیست و حتی بلیط برگشت از آلمان به ایران+ ایران به امریکا (مثلا آلیتالیا) نزدیک به 1700 دلار ارزان نتر است. چیزی بسیار عجیب و دور از ذهن ولی واقعی! دلیلشم نمی دونم
اشاره کرده بودم ، لوفتانزا Smile
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

11-05-2012, 07:14 AM
(11-05-2012, 12:51 AM)Behnoush نوشته: اشاره کرده بودم ، لوفتانزا Smile
معذرت می خواهم ندیده بودم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

11-05-2012, 09:14 AM
(11-05-2012, 12:38 AM)mohamad0014 نوشته: می تونم بپرسم شما چه خطی را ررزو کردید بهنوش جان؟

محمد جان
معمولا شما باید قیمت‌های خیلی بهتری برای پرواز از لندن یا آمستردام به امریکا پیدا کنی. اون‌ها رو چک کردی؟ رفتن از آلمان به هلند و یا انگلستان باید کار نسبتا ساده‌ای باشه و شاید خیلی مقرون به صرفه‌تر در بیاد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-05-2012, 09:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2012, 09:34 AM توسط mohamad0014.)
اره چک کردم
KML که مال هلنده از آمستردام به میشگان بسیار گران تر از تهران به میشگان است (توقف در آمستردام)

Lufthansaآلمان هم از فزانکفورت به میشکان که بسیار گران تر از تهران به میشگان است (توقف در فرانکفورت)
Alitalia ایتالیا هم به همین صورت از روم بسیار گران ار از تهران است و همچنین Turkish airline هم به همین صورت از استانبول گرون تره.
Qatar airways هم دقیقا همینحوره از دوحه گرونتر از تهران است. البته بریتانیا نمی تونم برم به خاطر اینکه شنگن نیستند.

در کل به نظر می رسه وقتی مبدا تهران باشد کل محاسبات یه چور دیگه است ..... شما دلیلشو می دنید چرا اینجوریه؟
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

11-05-2012, 09:32 AM
در ضمن نروژ یه خط داره به نام SAS بعضا قیمتاش مناسبه دوستان می تونند چک کنند
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-05-2025، 07:06 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی