عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور خروج از کشور بعد از پایان خدمت تا قبل از آمدن کارت پایان خدمت

صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خروج از کشور بعد از پایان خدمت تا قبل از آمدن کارت پایان خدمت
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-07-2013, 02:23 PM
درود

دوستانی که به سلامتی و دل خوش خدمت مقدس زیر پرچم خود را به اتمام میرسانند بین دو هفته تا 3 ماه باید منتظر رسیدن کارت پایان خدمت باشند. اگر در این بازه زمانی نیاز به خروج از کشور داشته باشند چه باید کرد؟

وقتی از خدمت مقدس سربازی ترخیص می شوید از طرف معاونت منابع انسانی (در ارتش به آجودانی معروف است) اون یگان یا سازمان برگه رهایی از خدمت دریافت خواهید کرد. که این برگه تا زمان دریافت کارت پایان خدمت خود، گواهی وضعیت اتمام خدمت شما را تأیید خواهد نمود.

در انتهای خدمت سربازی (معمولاً یکی دو ماه قبل از ترخیصی) فایل سربازی بسته می شود و مدارک احتیاط و ترخیصی برای صدور کارت ارسال میشود. 

برای خروج از کشور می بایستی اطلاعات ترخیصی از خدمت در سیستم نظام وظیفه ثبت شود. افرادی که در نیروی انتظامی و سپاه خدمت می کنند به محض ترخیصی از خدمت اطلاعاتشان وارد سیستم نظام وظیفه (ناجا) میشود. اما متاسفانه به علت عدم هماهنگی بین ارتش و ناجا و وجود بروکراسی مسخره، اطلاعات پرسنل وظیفه ارتش تا یکی دو ماه بعد وارد سیستم ناجا می شود.

هر شخصی که اطلاعات ترخیصی آن در سیستم نظام وظیفه ثبت شده باشد بدون دراختیار داشتن کارت پایان خدمت با مراجعه به نظام وظیفه و بعد از آن اداره گذرنامه اجازه خروج از کشور را خواهد داشت.

اما افرادی که در ارتش مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت می کنند می بایست با برگه رهایی به نظام وظیفه استان محل زندگی خود مراجعه نموده و با گذاشتن وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج شوند. این اشخاص همچنین می بایست به یکی از بستگان یا دوستان خود وکلات نامه دهد تا به محض ثبت اطلاعات در سیستم نظام وظیفه یا رسیدن کارت پایان خدمت با مراجعه به نظام وظیفه وثیقه را آزاد سازد.

موفق و موید باشید
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین rockband
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-10-2017, 12:43 PM
با سلام 

خدمت من 1397/01/06 به پایان میرسه سرباز سپاه هستم من با یگان صحبت کردم گفتن 1396/12/22 ترخیصیه بهت میدیم میخواستم ببینم برای عید میشه از کشور خارج شد؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-10-2017, 01:15 PM
سلام
باید پیگیر باشی تا نیروی انسانی یگانت ثبت سیستم کنه تسویه ات رو.
بعد از ثبت سیستم،48 ساعت بعد ممنوع الخروجیت برداشته میشه،با همون گواهی موقت ترخیص از خدمت میری حفا نامه ای برای خروج از کشور برای اداره گذرنامت میزنن،تمام...
نقل قول  

آفلاین rockband
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-10-2017, 09:30 AM
سلام دوباره 
یعنی نامه خروج از کشور رو حفاظت یگان خودم میزنه ؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-11-2017, 09:16 PM
سلام شنیدن که سربازانی که در سپاه خدمت میکنن تا۲سال اجازه ی خروج از کشور را ندارن ایا درسته یا خیر
مطلب دوم:اینکه برای خروج از کشور باید کارت پایان خدمتمون بره مهر(تاییدیه ارتش )رو بخوره ویا تایید بشه تا بعد بتونیم از کشور خارج بشیم
ممنون میشم اگر که سریع پاسخم رو بدید
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-11-2017, 07:41 AM
(08-11-2017, 09:16 PM)مهمان نوشته: سلام شنیدن که سربازانی که در سپاه خدمت میکنن تا۲سال اجازه ی خروج از کشور را ندارن ایا درسته یا خیر
مطلب دوم:اینکه برای خروج از کشور باید کارت پایان خدمتمون بره مهر(تاییدیه ارتش )رو بخوره ویا تایید بشه تا بعد بتونیم از کشور خارج بشیم
ممنون میشم اگر که سریع پاسخم رو بدید

1- چنین چیزی صحت نداره و اولین باره که این موضوع رو میشنوم.

2- وقتی اداره نظام وظیفه کارت پایان خدمت رو صادر میکنه، دیگه نیازی به تائید سازمان/ارگان دیگه ای برای خروج از کشور نیست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-12-2017, 08:16 PM
سلام من 96/11/01 تاریخ ترخیصم هست در نیروی انتظامی خدمت  میکنم و گذرنامه هم دارم آیا میتونم یک روز بعد از ترخیص از کشور خارج بشم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-01-2018, 02:10 PM
ببخشید من ۹۸.۱.۷ تاریخ ترخیصم در نیروی هوایی است و گذر دارم میتونم یک ماه بعد از ترخیص از کشور خارج بشم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-01-2018, 03:47 PM
سلام علیکم.من برج۹۵/۳از پایگاه ترخیص شدم بنا ب دلایلی که نمیدانم هنوز کارتم‌نیامده .هر ماه میرم واسه پیگیری میگن میاد تا الان که۲۰ماه هنوز نیامده.الانم کار پیدا کردم خود کارت پایان خدمت میخوان باید چ کار کنم؟ راهنمایی کنی.
باتشکر
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-03-2018, 01:28 PM
با سلام
من سرباز نیروی زمینی ارتش بودم . و۱۳۹۶/۰۶/۲۹خدمتم تموم شده وکارتم هنوز که هنوزه نیومده منم میخواستم برای مسافرت عید با خانواده خارج از کشور بریم .ولی نظام وظیفه برگ رهایی رو قبول نمیکنه میگه که باید اطلاعاتت ثبت بشه .هنوزم برای من ثبت نشده دیگه بخدا نمیدونم باید چکار کنم انقدر رفتم پادگان هی بمن میگن برات میفرستیم ولی هیچ خبری نیست .توروخدا پیگیر این کارت برای سربازا باشید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »