عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
« قبلی 1 2
حمله به سایت

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
حمله به سایت
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-04-2013, 11:24 AM
از حدود یک ساعت پیش حمله گسترده‌ای از نوع DDoS: Distributed Denial of Service به سایت در جریان هست و هم‌چنان ادامه داره. در این نوع حمله، خرابکار یا خرابکارها از تعداد زیادی کامپیوتر همزمان تعداد بسیار زیادی تقاضا به سرور سایت ارسال می‌کنند و به این ترتیب توانایی سرور برای پاسخگویی به سایر کاربران رو از بین می‌برند.
برای مقابله با این حمله، من فعلا امکان دریافت فایل‌های پیوست رو غیرفعال کرده‌ام. به همین خاطر فعلا امکان دریافت فایل‌های پیوست وجود نداره، اما پس از برطرف شدن این حمله، مجددا دریافت فایل‌ها فعال خواهد شد.

در این نوع حمله هیچ نوع اطلاعاتی کاربران فاش نخواهد شد و در نتیجه شما نیاز به تغییر رمز عبور و غیره نخواهید داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2013, 12:24 PM
با توجه به این که حمله ظاهرا متوقف شده، دریافت فایل‌های پیوست مجددا فعال شد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2013, 12:49 PM
امیدوارم این حملات با اهداف خاصی صورت نگرفته باشه و دیگر تکرار نشود. با تشکر از بابک عزیز
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
12-04-2013, 12:56 PM
متاسفانه الان دوباره شروع شده و من دوباره فایل‌های پیوست رو غیرفعال کردم.
اگر چه مقابله با این نوع حمله‌ها ساده نیست و حتی بزرگ‌ترین سایت‌های دنیا هم در مقابله به حملات عظیم DDoS آسیب‌پذیر هستند، اما ظرف یکی دو روز آینده تنظیماتی به سرور سایت اضافه خواهد شد که تا حدی از اثرات مخرب این حملات کم بشه.

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-04-2013, 08:41 PM
من درباره امنیت شبکه که چیزی نمیدونم ولی در مورد سایت های معروفی مثل eca که برای مهندسی برق و الکترونیک هست در ایران ، میدونم هر از چندگاهی حملات شدید برای هک و ... از طرف عربستانی ها رخ میده.شاید اینم کار همین وهابی های افراطی باشه
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-04-2013, 09:43 PM
در این شکی نیست که بدخواهانی وجود دارند که مایل نیستند ایرانی‌ها پیشرفت کنند، اما در مورد هویت حمله کنندگان در این نوع حملات DDoS نمی‌شه به راحتی اظهارنظر کرد و بهتره که بدون دلایل کافی کسی رو متهم نکنیم.

به هر حال، با توجه به این که فعلا مشکل ظاهرا برطرف شده، من مجددا فایل‌های پیوست رو فعال کردم و خدمات حفاظتی دیگری هم به سرور سایت اضافه کردم که بشه تا حدی جلوی این حملات رو گرفت.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 07:13 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی