عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی علوم انسانی و فلسفه حقوق

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
حقوق
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-07-2014, 02:56 PM
(06-07-2014, 01:04 PM)'mobina' نوشته: سلام
ازسایت خوبتون متشکرم من امسال کنکور دادم وقصد ادامه تحصیل در رشته حقوق دارم وتصمیم دارم برای ارشد پذیرش بگیرم ومیخواستم بدونم حقوق دانشگاه علامه برای پذیرش امتیاز محسوب میشه؟!!

سلام دوست خوبم
همانطور که در ایران دانشگاه علامه طباطبایی جزوه دانشگاه های ممتاز محسوب می شود با توجه به سطح علمی بالایی که دارد در سطح بین المللی هم نسبت به سایر دانشگاه های ایران خصوصا دانشگاه های ازاد - غیر انتفاعی - پیام نور - علمی کاربردی مدرک تحصیلی فارغ التحصیلان در هنگام ارزیابی مدارک در دانشگاه های خارجی امتیاز می گیرد.
پیشنهاد می کنم تا جایی که امکان دارد همه تلاشت را بکنی که معدل بالا بگیری در زمان تحصیل هم از شرکت در کلاس زبان غافل نشوید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین amirhosseintat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-08-2014, 09:55 PM
سلام.. واقعا بچه های حقوق خیلی کم رنگ اند......
من کلی سوال دارم..
کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟
از دوستانی که apply کردن خواهش می کنم یه نگاه به این صفحه بندازن

نقل قول  

آفلاین amirhosseintat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2014, 10:35 PM
یه سوال داشتم می خواستم بدونم تحصیل در کشور آلمان برای ارشد چطوره؟
من دانشجوی دانشگاه آزادم می خواستم بدونم می تونم از این کشور بورس یا apply بگیرم یا نه؟ 
نقل قول  

آفلاین پری66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-10-2014, 04:35 AM
[font]سلام دوستان . اینجور ک میبینم شانس فارغ التحصیلان لیسانس برای ادامه تحصیل تو رشته ما خیلی بیشتر از فوق لیسانساس.  چطوری میتونم درمورد گرایشای دکترای حقوق  اطلاعات کسب کنم. من هردانشگاهی رو میگردم  تو دکترا  اطلاعات مفیدی پیدا نمیکنم.  من نمیتونم یا چی چجوریه؟[/font]
نقل قول  

آفلاین lawgostar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-12-2014, 03:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-12-2014, 03:48 PM توسط lawgostar.)
سلام
برای ادامه تحصیل در خارج از کشور باید معیار های زیادی را در نظر بگیرید از جمله رشته تحصیلی و کشور مورد نظر و سطح علمی خودتان .
بنده اطلاعاتی در این مورد در سایتم گذاشتم که لینک دادن فکر کنم خلاف قانون انجمن باشه .
ولی مواظب باشید راه غلط نرید
نقل قول  

آفلاین rezasabet
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-02-2015, 01:04 AM
سلام دوستان اگه کسی در مورد گرفتن پذیرش در دانشگاه های انگلیسی زبان کشورهایی با نظام حقوقی رومی ژرمنی مثل فرانسه یا سویس اطلاعاتی داره بده.
آیا بورس تحصیای در اروپا میدن؟؟؟
من دانشجوی سال آخر حقوق خصوصی دانشگاه دولتی اصفهان هستم و معدل دوران لیسانسم 18.60 بوده ولی با بورس خود دانشگاه اروپا فقط توان تحصیل در خارج از کشور رو دارم...
نقل قول  

آفلاین penguinsjr
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-03-2015, 03:43 PM
(26-02-2015, 01:04 AM)'rezasabet' نوشته: سلام دوستان اگه کسی در مورد گرفتن پذیرش در دانشگاه های انگلیسی زبان کشورهایی با نظام حقوقی رومی ژرمنی مثل فرانسه یا سویس اطلاعاتی داره بده.
آیا بورس تحصیای در اروپا میدن؟؟؟
من دانشجوی سال آخر حقوق خصوصی دانشگاه دولتی اصفهان هستم و معدل دوران لیسانسم 18.60 بوده ولی با بورس خود دانشگاه اروپا فقط توان تحصیل در خارج از کشور رو دارم...

سلام
گرفتن بورس در رشته های علوم انسانی کلا سخت هست و در مقطع ارشد نسبت به دکترا باز هم کار رو مشکل تر می کنه.
اما غیر ممکن نیست.
معدل خوبی هم دارید.
اگه رزومه ی خوبی داشته باشید و بتونید نمره زبان بالایی بگیرید، می تونید امیدوار باشید.
نقل قول  

آفلاین penguinsjr
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-03-2015, 02:48 PM
(31-08-2014, 10:35 PM)'amirhosseintat' نوشته: یه سوال داشتم می خواستم بدونم تحصیل در کشور آلمان برای ارشد چطوره؟
من دانشجوی دانشگاه آزادم می خواستم بدونم می تونم از این کشور بورس یا apply بگیرم یا نه؟ 

سلام
پذیرش گرفتن از دانشگاه های آلمان اگه رزومه ی خوبی داشته باشید امکان پذیره.
معمولا فاند نمی دن اما خوبی که داره دانشگاه های زیادی مجانیه..
هزینه زندگی رو خودتون باید تأمین کنید.
( اطلاعات کامل تر رو تو قسمت کشورها - کشور آلمان می تونید پیدا کنید.)
نقل قول  

آفلاین dasaein
**
نقل قول

22-06-2015, 10:37 PM
سلام،
من مدرك كارشناسي حقوق از دانشگاه قم با معدل 14.83 و كارشناسي ارشد حقوق محيط زيست از دانشگاه شهيد بهشتي با معدل 16.5 و پايان نامه 19 دارم. دو تا مقاله علمي پژوهشي دارم و قصد دارم از پايان نامه دو مقاله ي ديگه هم استخراج كنم. سابقه كار در موسسات علمي و فرهنگي و تحقيق و نوشتن هم زياد دارم (يعني خودم اينطور تصور ميكنم.). دوتا كتاب ترجمه كردم كه تا چند ماه ديگه منتشر ميشن و در حال ترجمه يك كتاب ديگه هم هستم. چند مقاله هم ترجمه كردم كه احتمالا تا يكسال ديگه به صورت كتاب منتشر كنم. وضع زبانم طبعاً بد نيست اما نياز به تقويت داره مثلا در بخش نوشتن. قطعاً نياز به بورس و كمك هزينه تحصيلي دارم. ازدواج كردم و دو بچه ي كوچك (دوقلو Smile ) دارم. 
من ميخوام با اين اوصاف براي دكتري فلسفه حقوق اقدام كنم. اما درباره انتخاب كشور و دانشگاه خيلي سردرگم هستم. اصلا شانس پذيرش و بورسيه شدن من چقدر هست و با وضعيت خانوادگيم آيا ميتونم زندگي متعارفي در خارج داشته باشم؟
ممنون و متشكر.
پ.ن: من اين پست را در چند تاپيك ديگر هم ارسال كردم چون مطمئن نبودم كه كجا بهترين مكان براي پرسيدن اين سوال است.
نقل قول  

آفلاین کیانا عزیزی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-01-2016, 01:13 PM
سلام
من کارشناس ارشد جزا و جرم شناسی از دانشگاه آزاد و کارشناسی فقه و حقوق از دانشگاه الزهرا دارم با مدرک آیلتس 6.5 .مقاله ندارم معدل لیسانسم 16.70 و ارشدم 17.15 هستش میخواستم بپرسم با این شرایط اصلا میتونم  apply کنم و اگه میشه دانشگاه های کدوم کشورا رو به من پیشنهاد میکنید؟ برام فرق نمی کنه اگه لازم باشه ارشد و از اول بخونم تو کشور مقصد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 11:28 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی