عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
« قبلی 1 2
حذف اسم مولف از مقاله چاپ شده

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
حذف اسم مولف از مقاله چاپ شده
آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-11-2014, 06:39 PM
سلام
من این سئوال رو تو بخش این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟ پرسیده بودم، و یکی از دوستان هم محبت کرده بود جواب داده بود. ولی متاسفانه به راهنمایی بیشتری احتیاج دارم...
ممنون
نقل قول:امکان این هست که کسی بتونه اسم خودش رو از قسمت نویسندگان مقالات ژورنالی و کنفرانسی بین المللی پابلیش شده حذف کنه؟
نقل قول  

آفلاین shaparak_p66
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-11-2014, 08:04 PM
(04-11-2014, 06:39 PM)'ftn' نوشته: سلام
من این سئوال رو تو بخش این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟ پرسیده بودم، و یکی از دوستان هم محبت کرده بود جواب داده بود. ولی متاسفانه به راهنمایی بیشتری احتیاج دارم...
ممنون

سلام
تا اونجایی که من میدونم نمیشه چونکه در تاریخ خاصی اون مقاله ایندکس میشه و نسخه انلاین و چاپ شده در میاد، واسه همین نمیشه کاری کرد. ولی صد درصد مطمئن نیستم. موفق باشید
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-11-2014, 11:05 PM
ممنون

سلام والا بنظر من اگه جرنال فقط نسخه انلاین داشته باشه احتمالش خیلی بیشتر هست که اسم را حذف کنند ولی اگر نسخه چاپی هم داشته باشه و مدارک و دلایل شما کافی باشه اول از نسخه انلاین اسم را حذف می کنند بعد در نسخه بعدی چاپی اصلاحیه می نویسند البته خیلی سخت قبول می کنن
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
06-11-2014, 11:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2014, 11:38 PM توسط M1KE.)
احتمال اینکه بعد از چاپ مقاله قبول کنند که اسم رو حذف کنند پایینه و بیشترشون به این بهانه که اینها در جاهای مختلفی ایندکس شده و دیگه از دست اون انتشارات خارج هست از پذیرش اون شونه خالی خواهند کرد. همین که اسامی اون مقاله ها رو در رزومه تون نیارین تا حدی مشکل تون رو حل می کنه. از سوی دیگه ممکنه در آینده بعد از اینکه مشکلات ویزا برطرف شد و در اون کشور جایگیر شدین همین سوابق هم به دردتون بخوره. بنابراین شاید بهتر باشه که فعلا همین طور کژدار و مریز باهاشون رفتار کنید و فقط در رزومه بهشون اشاره نکنید. چون اجباری وجود نداره که فرد به همه جزئیات سوابق پژوهشی اش در رزومه یا CV اشاره کنه.

ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-03-2023، 08:06 AM powered by: MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی