عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
جواب ندادن استادان

صفحه‌ها (17): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جواب ندادن استادان
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-02-2011, 11:47 PM
دوستان عزیز،
در این تاپیک مباحث مختلف پیرامون موضوع « پاسخ ندادن استادان » بررسی خواهند شد. اگر چنانچه پرسش یا مطلب مفیدی در این زمینه دارید، در این تاپیک آن را مطرح فرمایید.
.
نقل قول  

آفلاین MeaN5990
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-02-2011, 10:57 PM
سلام
من از یکی از دانشگاه های امریکا ادمیشن گرفتم منتها از graduate office فقط و اونا پروندمو فرستادن واسه دپارتمان تا بررسی بشه که آیا فاند بهم میدن یا نه! من قبل از اون با استادا ایمیل میزدم اما فقط 1نفرشون جواب داد و حتی گفت اگه مایل باشم وقت مصاحبه میذاره و اینا بعد که ما استقبال کردیم یارو غیبش زد! البته این مربوط به 4-5 ماه پیش هست که من اضلن اپلای نکرده بودم اونجا! حالا که ادمیت شدیم هرچی ایمیل میزنیم به اینور و اونور هیشکی جواب نمیده! چی کار کنم به نظرتون؟ تلفنی تماس بگیرم؟ اگه آره چی باید بگم توی تلفن؟!
ضمنن اگه به همه استادای مرتبط به کارم 1جا ایمیل بزنم (آخه وقت زیادی ندارم که بخوام بین تماس با استادا فاصله بندازم) ضایع هست؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-02-2011, 02:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-04-2011, 01:13 AM توسط Babak.)
جواب ندادن استادها مساله‌ی عجیبی نیست. در بسیاری از مواقع دلیل این که استادها جواب نمی‌دن تعداد زیاد ایمیل‌هاست یا این که استاد دنبال دانشجو نمی‌گرده یا فاند نداره. به هر حال، به نظر من ایمیل زدن به استادهایی که زمینه کاری مشابه ندارند، کار اشتباهیه و استادها معمولا با هم صحبت می‌کنند و این کار صورت خوبی نداره و چه بسا که به ضرر شما تموم بشه.
به استادی که قبلا بهتون جواب داده بود می‌تونید زنگ بزنید و بگید که قبلا ازشون جواب مثبت گرفته بودید و الان که پذیرش گرفتید، می‌خواهید بدونید که امکان گرفتن RA از ایشون و کار کردن در گروه ایشون براتون وجود داره یا خیر.
به هر حال، یک مقدار باید صبور باشید. ضمن این که فرصت گرفتن فاند همیشه وجود داره. به نظرم باز هم به استادها ایمیل بزنید و در ایمیل حتما بنویسید که پذیرش گرفتید و دنبال گرفتن Financial Support هستید.
در مورد نحوه ایمیل زدن تاپیک زیر رو هم ببینید:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...-%D9%88-RA
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

25-05-2011, 01:46 PM
در چند ماه اخیر که با افراد علمی خارج از کشور مکاتبه داشتم (برای تبادل اطلاعاتی مثل مقاله) چندین بار با نرسیدن ایمیل به دستشون روبرو شدم. با توجه به این تجربه، اگر بخواهم برای اساتید برای پذیرش ایمیل بزنم از کجا باید بفهمم اصلا به دستشون رسیده و جواب ندادن یا نرسیده؟ و آیا فرستادن با Yahoo، Gmail یا ... می تونه فرقی در درجه اطمینان از رسیدن ایمیل داشته باشه؟ سپاس

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-05-2011, 10:49 PM
فکر نمی‌کنم راه‌حل خاصی برای اطمینان از این که ایمیل به دست‌شون رسیده یا خیر وجود داشته باشه. در بعضی موارد فرستادن ایمیل از سرویس‌های رایگان ایمیل مثل gmail یا yahoo احتمال این که ایمیل شما به عنوان هرزنامه (spam) تلقی بشه رو بالا می‌بره و ممکنه اثر برعکس داشته باشه، اما این مساله همیشه اتفاق نمی‌افته. در کل ارسال ایمیل از آدرس ایمیل دانشگاه حرفه‌ای‌تر تلقی می‌شه، اما اگر به سرویس ایمیل دانشگاه اطمینان ندارید و ممکنه باعث ارسال نشدن ایمیل یا دریافت نشدن جواب بشه، از ایمیل دانشگاه استفاده نکنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

01-07-2011, 02:36 PM
گاهی وقتها پیش میاد که به هر استاد یا مسئولی از یه دانشگاه ایمیل می زنم برگشت می خوره (منظورم اینه که Failure Delivery می ده). با ایمیل های مختلف امتحان کردم، Yahoo، Gmail، و ایمیل دانشگاه. اما فرقی نکرده. برای بعضی ها این مورد در ساعات خاصی از روز اتفاق می افته فقط. مثلاً صبح به وقت ایران اینطوره، اما شب مشکلی نیست. دلیل این مساله چیه؟

نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

01-07-2011, 04:58 PM
(01-07-2011, 02:36 PM)Pejman نوشته: گاهی وقتها پیش میاد که به هر استاد یا مسئولی از یه دانشگاه ایمیل می زنم برگشت می خوره (منظورم اینه که Failure Delivery می ده). با ایمیل های مختلف امتحان کردم، Yahoo، Gmail، و ایمیل دانشگاه. اما فرقی نکرده. برای بعضی ها این مورد در ساعات خاصی از روز اتفاق می افته فقط. مثلاً صبح به وقت ایران اینطوره، اما شب مشکلی نیست. دلیل این مساله چیه؟
منم با این مشکل مواجه هستم! شب امتحان نکردم ولی صبح این اتفاق می افتد با همه میل ها هم امتحان می کنم.
و مشکل بعد هم اینه که نمی دونم ایمیل هایی که send میشه و اقعا دریافت می کنند یا خیر!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

02-07-2011, 03:49 PM
این مشکل عجیبیه و اگر با ایمیل‌های مختلف امتحان کردید قاعدتا مشکل از میل سرور مبدا نباید باشه، پس احتمالا مشکل از میل سرور مقصده (دانشگاه خارجی). آیا این مشکل فقط برای یک دانشگاه خاص به وجود میاد یا مشکل کلی هست؟

کریم جان
در مورد این که نمی‌دونید ایمیل‌های ارسالی واقعا دریافت شده یا خیر، راه حل ساده‌ای وجود نداره. نرم‌افزار outlook به شما اجازه می‌ده که برای ایمیل‌های ارسالی درخواست رسید کنید. موقع دریافت ایمیل اگر گیرنده هم از outlook استفاده کنه یک صفحه بهش نمایش داده می‌شه و ازش می‌پرسه که آیا می‌خواد رسید رو ارسال کنه یا خیر. اگر قبول کنه شما رسید رو دریافت خواهید کرد و متوجه می‌شید که ایمیل رسیده، اما لازمه‌اش اینه که هر دو طرف از outlook استفاده کنند و طرف هم قبول کنه که رسید رو بفرسته. در نتیجه این روش هم چندان قابل اعتماد نیست.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

02-07-2011, 06:13 PM
(02-07-2011, 03:49 PM)Babak نوشته: این مشکل عجیبیه و اگر با ایمیل‌های مختلف امتحان کردید قاعدتا مشکل از میل سرور مبدا نباید باشه، پس احتمالا مشکل از میل سرور مقصده (دانشگاه خارجی). آیا این مشکل فقط برای یک دانشگاه خاص به وجود میاد یا مشکل کلی هست؟
برای من هم واقعاً عجیبه. این که روز و شب فرق بکنه فقط برای یک دانشگاه اینطور بوده، البته نه همیشه، گاهی (دانشگاه Wichita State)..... ولی اینکه کلاً برای استادا و مسئولین یه دانشگاه همیشه اینطوری باشه، تا حالا دو تا دانشگاه بوده که اینطوری پیش اومده برام (دانشگاه Western Ontario کانادا، و دانشگاه Bath انگلیس).
البته وجه مشترک همه اینها اینه که دانشگاه های تاپی نیستند. Smile

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-07-2011, 11:37 PM
این که مشکل برای یکی دو تا دانشگاه خاص فقط پیش میاد احتمال این که مشکل از میل سرورهای دانشگاه مقصد باشه رو خیلی زیاد می‌کنه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
4 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 13-05-2025، 02:20 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی