عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-03-2014, 12:11 AM
نقل قول نمیکنم دوست عزیز تا سایرین هم نظر بدن.( این سوال نظریه های مختلف میتونه داشته باشه!)
به نظر من واسه استاد (تا اونجایی که من با ایمیل زدن های متفاوت متوجه شدم نمره GRE انچنان براشون مهم نیست تا معدل و دانشگاهی که درس خوندین و به خصوص تحقیقات)...واسه اکثر استادا سوابق پژوهشی و زمینه کاریتون مهمه تا حالا مثلا GRE که وربال 150 بشین یا 160 نمیتونه انچنان ذهنیتی در استاد ایجاد بکنه ولی در دانشگاه چرا قطعا تاثیر داره.
راستش اگر از نظر هزینه مشکل ندارین واسه هر دو ثبت نام کنین بلاخره میبینین چقدر نمرتون فرق کرده و بعد نمیگین ای کاش فلان امتحان رو میدادم و نمرش رو تو رزومه می آوردم ولی اگر از نظر هزینه در مضیقه اید من پیشنهاد میکنم هرچقدر بیشتر بخونید همونقدر بهتره...کلا واسه گرفتن نمره 150 تا 155 زیاد فوق خواندن از نظر زمان نداره ولی از اون به بعد ماهها تعیین کنندس حتی!
این نظر من...

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین siahsefid
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-04-2014, 02:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2014, 03:06 AM توسط siahsefid.)
سلام کسی میدونه جی ار ای جنرال ibt در سال 1393 در  چه تاریخهایی در ایران برگزار میشه؟اصولا چند بار در سال ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-04-2014, 07:48 AM
(05-04-2014, 02:54 AM)'siahsefid' نوشته: سلام کسی میدونه جی ار ای جنرال ibt در سال 1393 در  چه تاریخهایی در ایران برگزار میشه؟اصولا چند بار در سال ؟
ممنون

دوست عزیز از اواسط سال 1392 gre cbt یعنی امتحان کامپیوتری در ایران اغاز شد در سنجش. اینکه چند بار در سال برگزار خواهد شد رو دقیقا نمیشه گفت ولی شما با مراجعه به سایت ets متوجه خواهید شد که تاریخهای 13 و 21 اپریل و همچنین تاریخهای 10 و 18 می و همچنین تاریخ های 7و22 ژوين امتحان برگزار خواهد شد.
امتحان کاغذی هم که اواخر مهر و ابان و بهمن هستش.
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین siahsefid
**
نقل قول

05-04-2014, 03:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2014, 04:20 PM توسط siahsefid.)
ممنون charming عزیز،یه سوال دیگه اینکه اگه بخوام تیر امتحان بدم کی ثبت نام کنم؟این تاریخی که میگید از کدوم قسمت سایت ets باید پیدا کنم؟آخه گفته برای دیدن تاریخ و ددلاین باید حساب کاربری بسازی
سپاس
نقل قول  

آفلاین spring64
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
05-04-2014, 04:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2014, 06:18 PM توسط spring64.)
(05-04-2014, 03:51 PM)'siahsefid' نوشته: ممنون charming عزیز،یه سوال دیگه اینکه اگه بخوام تیر امتحان بدم کی ثبت نام کنم؟این تاریخی که میگید از کدوم قسمت سایت ets باید پیدا کنم؟آخه گفته برای دیدن تاریخ و ددلاین باید حساب کاربری بسازی
سپاس

27 Jun که charming عزیز هم اشاره کردند، 6 تیر ماه هست.باید خودتون این تبدیل تاریخ ها رو انجام بدید. در هر حالت برای اطلاع از تاریخ ها همینطور که خودتون هم اشاره کردید باید در قسمت آزمون GRE سایت ETS اکانت بسازید.بعد از اینکه با دقت کامل اکانت ساختید باید مثل حالتی که بخواید همون موقع ثبت نام کنید، روی گزنه ثبت نام کلیک کنید. بعد کشور رو انتخاب کنید، سپس شهر. همونجا مشخصه کدوم شهر کاغذی برگزار میکنه در تاریخ مورد نظر و کدوم کامپیوتری. در نهایت لیست تمام تاریخ هایی که تا به لحظه ای که شما در حال چک کردن سایت هستید، باز هستند نشون داده میشه. برای اطلاع از تاریخ هایی که هنوز اعلام نشده اند هم بهتره هر روز سایت رو چک کنید چون ممکنه شما مطلع نشده باشید اما تاریخ مربوطه پر شده باشه، هر وقت تاریخ مورد نظر رو دیدید همون موقع ثبت نام کنید.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین siahsefid
**
نقل قول

05-04-2014, 10:15 PM
ممنون فقط اینکه آدرسی رو که خواسته در قسمت adress line 1 و adress line 2 دقیقا باید چی وارد کرد؟موقع ثبت نام از همین پروفایل باید استفاده کنم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-04-2014, 10:36 PM
(05-04-2014, 10:15 PM)'siahsefid' نوشته: ممنون فقط اینکه آدرسی رو که خواسته در قسمت adress line 1 و adress line 2 دقیقا باید چی وارد کرد؟موقع ثبت نام از همین پروفایل باید استفاده کنم؟

سلام
بله موقع ثبت نام از همین پروفایل استفاده میکنید و دقت کنید همه چی درست باشه( هرچند ادرس زیاد مهم نیست ولی خوب شما درست وارد کنید)
در address line 1 نام محله و خیابان و در address line 2 جزییات دیگر مثل کوچه و نام اپارتمان و پلاک و طبقه رو مثلا وارد کنید...
(البته نام کشور و شهر رو انتخاب کرده اید فک کنم تو ITEM های دیگه)
مثلا:
address line 1: Shahrak Rajaii - Galebi St.  or  galebi Ave.
address line 2: Sabeti Alley - Samia Apartment - NO.39
کلا چیزی شبیه این!
بااحترام
نقل قول  

آفلاین siahsefid
**
نقل قول

05-04-2014, 11:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2014, 11:24 PM توسط siahsefid.)
دوستان من پروفایلو ساختم اما نمیدونم چه جوری باید تاریخ امتحانارو پیدا کنم. 64 spring عزیز گفته که وقتی کلید ثبت نامو بزنی بعدش کشور و .... انتخاب میکنی ولی من همچین چیزی ندیدم[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
نمیدونم اسممو درست وارد کردم؟ فرحناز farahnaz
ممنون
نقل قول  

آفلاین siahsefid
**
نقل قول

05-04-2014, 11:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2014, 11:45 PM توسط siahsefid.)
شرمنده!الان پیدا کردم فقط در مورد اسمم که اشتباه نکردم؟الان دوباره همون فرمی که اول کار خواسته بودتا پر کنم دوباره آورده ،یعنی الان اینو سابمیت کنم تا بتونم تاریخها رو ببینم؟فقط اینکه من نمیدونم در تاریخ امتحانی که انتخاب میکنم درسم تموم شده یا نه!من الان ترم چهار ارشدم و در این ترم که ترم اخرم هست مشغول پایان نامه ام.ممکنه قبل از دفاع امتحان بدم یا بعد از دفاع!حالا نمیدونم کدوم گزینه ی زیرو انتخاب کنم؟
 Educational Status at the time you take the GRE test:

second year graduate student
unenrolled(college graduate
unenrolled(master`s degree
ممنون از صبر و حوصله ای که به خرج میدید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-04-2014, 11:30 PM
(05-04-2014, 11:26 PM)'siahsefid' نوشته: شرمنده!الان پیدا کردم فقط در مورد اسمم که اشتباه نکردم؟

دوست عزیز معمولا  بعضی افرادی که پاسپورت دارن اسمش رو عین اون مینویسن ولی شما نگران اسم نباشید. اسمتون رو درست وارد کردید چون اصولا اسم مشکل داری نیست. معمولا اسمهای دو کلمه ای مشکل دار هستن.
کلا user, pass شما مهمتره که به یاد داشته باشید.
تاریخ ها رو هم که گفتید پیدا کردید.

بااحترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 44 بعدی »