عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-03-2014, 09:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-03-2014, 09:43 PM توسط فرید.)
(09-03-2014, 09:29 PM)'m.mohaqeq' نوشته: با سلام. شاید من کم حوصله باشم و فروم رو خوب نگشتم ولی ممنون میشم سوالای زیر رو پاسخ بدید:
1. من میخوام برای اواسط شهریور GRE کامپیوتری بدم، تقریباً کی باید به فکر ثبتنام باشم؟
2. آیا برای GRE کامپیوتری نیز باید همانند آزمون کاغذی برای گرفتن کارت و شماره صندلی و این حرفا به سنجش مراجعه کرد (ساکن شهرستان هستم)؟
3. برای پرداخت مبلغ آزمون، حتماً باید از این موسسات واسط استفاده کرد؟ (اگر جواب مثبت است، اسم یک موسسه خوب را برام پیام خصوصی کنید؟ ممنون)
4. ترجیح میدم، آدرس خونه خودمون رو بدم به سایت ETS، آیا این کار را پیشنهاد می کنید؟
ممنون از شما

در مورد شهریور هنوز نمیشه نظر دقیق داد چون جدیدا اینکار شروع شده و هنوز ازمایشی ولی حدود 3 ماه مونده چک کن سایت ای تی اس.
کارت اصلا نداره. ووچر الان بصورت محدود هست ولی ممکن تا ان زمان سازمان سنجش ووچر بفروشه. البته اگر خودتان هم کارت اعتباری داشته باشید می توانید ثبت نام کنید. فرقی نمی کنه ادرس کجا بدهید چون دیگه کارنامه کاغذی نمی فرستند.
نقل قول  

آفلاین m.mohaqeq
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-03-2014, 09:49 PM
ممنون
یعنی چی الان ووچر به صورت محدود هست؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-03-2014, 09:16 AM
(09-03-2014, 09:29 PM)'m.mohaqeq' نوشته: با سلام. شاید من کم حوصله باشم و فروم رو خوب نگشتم ولی ممنون میشم سوالای زیر رو پاسخ بدید:
1. من میخوام برای اواسط شهریور GRE کامپیوتری بدم، تقریباً کی باید به فکر ثبتنام باشم؟
2. آیا برای GRE کامپیوتری نیز باید همانند آزمون کاغذی برای گرفتن کارت و شماره صندلی و این حرفا به سنجش مراجعه کرد (ساکن شهرستان هستم)؟
3. برای پرداخت مبلغ آزمون، حتماً باید از این موسسات واسط استفاده کرد؟ (اگر جواب مثبت است، اسم یک موسسه خوب را برام پیام خصوصی کنید؟ ممنون)
4. ترجیح میدم، آدرس خونه خودمون رو بدم به سایت ETS، آیا این کار را پیشنهاد می کنید؟
ممنون از شما

1 - از یک تا دو ماه بعد سایت ETS رو چک کنید و به محض باز شدن تاریخ ثبت نام کنید چون  خیلی زود پر میشه. مثلا الان واسه خرداد باز شده!
2- برای امتحان کامپیوتری پرینت کامفرمیشن تیکت کافیه یعنی بهتره پیشتون باشه با کارت ملی یا پاسپورت. .
3- اگه کارت دارین که فبها! اگر ندارین بهتره تجربیات دوستان رو اینجا بخونید. اگر خواستید پیام بدید یه شرکت بگم که خودم چند بار استفاده کردم ازش و کاملا راضی هستم.
4-ظاهرا دیگه نسخه کاغذی رو نمیفرستن ولی در هر حال ادرس خونه تون رو دقیق بدید اگه بفرستن میاد دم در خونه.
بااحترام   
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین spring64
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-03-2014, 10:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2014, 10:59 AM توسط spring64.)
سلام.دوستان فامیلی من دو کلمه ای هست و در پاسپورتم هم فاصله ی بین این دو کلمه رعایت شده.در اکانت تافل هم این فاصله رو وارد کردم.
حالا با توجه به اینکه در اکانت جی آر ای اجازه نداریم بین کلمات فامیلی فاصله بزنیم، شما پیشنهاد میکنید رویهم بنویسم یا با خط تیره (هایفن) فاصله بندازم؟
پیام خطای ای تی اس:
Last/Family Name must be between 2 and 32 characters containing letters, hyphens and apostrophes only. A hyphen cannot be the first, second, or last character. An apostrophe cannot be the first or the last character.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
10-03-2014, 02:44 PM
(10-03-2014, 10:50 AM)'spring64' نوشته: سلام.دوستان فامیلی من دو کلمه ای هست و در پاسپورتم هم فاصله ی بین این دو کلمه رعایت شده.در اکانت تافل هم این فاصله رو وارد کردم.
حالا با توجه به اینکه در اکانت جی آر ای اجازه نداریم بین کلمات فامیلی فاصله بزنیم، شما پیشنهاد میکنید رویهم بنویسم یا با خط تیره (هایفن) فاصله بندازم؟
پیام خطای ای تی اس:
Last/Family Name must be between 2 and 32 characters containing letters, hyphens and apostrophes only. A hyphen cannot be the first, second, or last character. An apostrophe cannot be the first or the last character.

سلام منم به همین صورت بود و خط تیره گذاشتم و مشکلی تا حالا نخوردم ولی خط تیره نذارید بهتر و با حروف بزرگ معلوم میشه که دو بخشی فامیلیتون
نقل قول  

آفلاین spring64
نقل قول

10-03-2014, 03:04 PM
(10-03-2014, 02:44 PM)'فرید' نوشته:
 سلام منم به همین صورت بود و خط تیره گذاشتم و مشکلی تا حالا نخوردم ولی خط تیره نذارید بهتر و با حروف بزرگ معلوم میشه که دو بخشی فامیلیتون

تشکر.خوب میفرمایید به مشکلی بر نخوردید پس چرا بهتره که رویهم بنویسم؟ بعد اگر بخوام مطابق گذرنامه بنویسم باید تماما با حروف بزرگ بنویسم.اینطوری که شما میفرمایین باید فقط حروف ابتدایی دو کلمه ی فامیلی رو بزرگ بنویسم و اینطوری مشخص کنم که دو کلمه ایست.درسته؟

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-03-2014, 03:48 PM
این روش من بعد از اینکه پروفایلم درست کردم دیدم که میشه اینجوری مشخص کرد دو بخشی فامیلی ( دقیق یادم نیست ولی فکر کنم تو خود سایت ای تی اس توضیح داده چکار کنید و این روش توصیه کرده بود).
(10-03-2014, 03:04 PM)'spring64' نوشته:
تشکر.خوب میفرمایید به مشکلی بر نخوردید پس چرا بهتره که رویهم بنویسم؟ بعد اگر بخوام مطابق گذرنامه بنویسم باید تماما با حروف بزرگ بنویسم.اینطوری که شما میفرمایین باید فقط حروف ابتدایی دو کلمه ی فامیلی رو بزرگ بنویسم و اینطوری مشخص کنم که دو کلمه ایست.درسته؟

نقل قول  

آفلاین spring64
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-03-2014, 03:56 PM
(10-03-2014, 03:48 PM)'فرید' نوشته: این روش من بعد از اینکه پروفایلم درست کردم دیدم که میشه اینجوری مشخص کرد دو بخشی فامیلی ( دقیق یادم نیست ولی فکر کنم تو خود سایت ای تی اس توضیح داده چکار کنید و این روش توصیه کرده بود).

البته در بخش  primary identification document توضیحی داده پیرامون دو کلمه ای های نام فامیلی:
Two-part Last Name
  • If the ID document you will present on the day of the test contains a two-part last name, your admission ticket must exactly match your ID. When registering, be sure to supply your complete last name as it appears on the ID documents without spaces or accents. You cannot use a supplemental ID to resolve last name discrepancies.
  • ولی اینم جملاتش متناقضه.اگه بخوام دقیقا بر مبنای آی.دی داکیومنتم که همون گذرنامه ام هست تایپ کنم که باید فاصله بزنم که فاصله نمیشه زد Sad

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-03-2014, 09:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2014, 11:16 AM توسط فرید.)
اینجا همانطور که در بالا اشاره کردم توضیح داده به چه صورت پرکنید. 
(10-03-2014, 03:56 PM)'spring64' نوشته:
البته در بخش  primary identification document توضیحی داده پیرامون دو کلمه ای های نام فامیلی:
Two-part Last Name
  • If the ID document you will present on the day of the test contains a two-part last name, your admission ticket must exactly match your ID. When registering, be sure to supply your complete last name as it appears on the ID documents without spaces or accents. You cannot use a supplemental ID to resolve last name discrepancies.
  • ولی اینم جملاتش متناقضه.اگه بخوام دقیقا بر مبنای آی.دی داکیومنتم که همون گذرنامه ام هست تایپ کنم که باید فاصله بزنم که فاصله نمیشه زد Sad
نقل قول  

آفلاین spring64
نقل قول

17-03-2014, 12:07 AM
سلام دوستان.به نظر شما اینکه برای امتحان gre شهریور ماه ثبت نام کنیم یا اینکه مهر ماه، تاثیری از لحاظ اینکه ایمیل زدن به اساتید رو (با ذکر نمره gre) زودتر شروع میکنیم و به تبع اون پروسه ی اپلای حدود یک ماه جلوتر بیوفته ارجحیت داره نسبت به اینکه یک ماه از زمان خوندن برای این امتحان کمتر میشه یا خیر؟ چون من صرفا با توجه به این مساله قصد دارم برای امتحان کامپیوتری شهریور ماه ثبت نام کنم ولی اگر تفاوت آنچنانی نداشته باشه خوب مسلما برای مهرماه ثبت نام میکنم که وقت خوندن بیشتری هم داشته باشم.
البته دوستانی ممکنه این نظر رو داشته باشند که ایمیل زدن به اساتید لزوما نباید همراه با گزارش نمره gre باشه اما من با توجه به معدل لیسانسم (14.23) (ارشد 18.43)تصور میکنم بهتر باشه در اولین تماسم با اساتید یک نمره ی خوب gre رو هم گزارش بدم که بی توجهی نشون ندهند. با تشکر از پاسخ شما Smile

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 44 بعدی »