عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-09-2017, 02:13 PM
درود...من تو اروپا هستم و میخام GRE GENERAL بدم..هم برام شدنیه کامپیوتری رو بدم هم کاغذیش رو (محدود)...کدوم یکی نوع امتحانو پیشنهاد میکنید..میدونم محتواش فرقی نمیکنه طبیعتا اما بنا به تجربه ی دوستان خواستم پرسیده باشم..سپاس
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-09-2017, 03:23 PM
@PeymanSa

سلام
در انجمن زیر تحربیات افرادی که در آزمون GRE کاغذی شرکت کرده‌اند، در تاپیک‌های قدیمی‌تر وجود دارد.
تجربیات آزمون‌‌های GRE General  و موضوع سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری

آزمون کامپیوتری پس از پایان آزمون نمره کوانت و وربال شما اعلام می‌شود که این مورد در آزمون کاغذی وجود ندارد.

اگر قبلا تافل شرکت کرده‌اید که نوع کامپیوتری برای شما آشنا است، اگر آیلتس شرکت کرده‌اید نوع کاغذی آشنا خواهد بود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

04-10-2017, 10:45 AM
نقل قول:سلام . دوستان من در 2 اکتبر آزمون جی ار ای دادم دوباره که می خوام برای 2 نوامبر ثبت نام کنم اصلا گزینه ثبت نام در سنتر ها نیست چرا؟ بین دو تا آزمون من 30 روز فاصله هست. لطفا سریع جواب بدین مهمه
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-10-2017, 01:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-10-2017, 01:27 PM توسط raminz.)
سلام،

من الان چک کردم و یه خیلی جای خالی هست نزدیک اون تاریخ. (عکس پیوست)

اون قانون هم در مورد تعداد و فاصله آزمون‌ها اینه: 
You can take the test once every 21 days, up to five times within any continuous rolling 12-month period (365 days). This applies even if you canceled your scores on a test taken previously. You may take the paper-delivered test as often as it is offered.

@giga

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین bahariali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-07-2019, 09:15 PM
سلام برای آزمون جی آر ای چند وقت زودتر باید ثبت نام کنم؟ من الان هر چی چک میکنم دو تا تاریخ خالی بیشتر نمونده!!! که اونم نزدیکه
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-07-2019, 11:01 PM
(14-07-2019, 09:15 PM)bahariali نوشته: سلام برای آزمون جی آر ای چند وقت زودتر باید ثبت نام کنم؟ من الان هر چی چک میکنم دو تا تاریخ خالی بیشتر نمونده!!! که اونم نزدیکه
دوست عزیز سلام

معمولا از چند ماه زودتر میتونید رزرو کنید و تا جاییکه خاطرم هست گاهی یکی دو هفته قبل از بعضی از تاریخهای امتحان هم امکان رزرو وجود داشت. بعید میدونم تفاوتی کرده باشه نهایتا باید مرکزتون رو عوض کنید اینجوری احتمالا بتونید تاریخهای دیگه رو هم ببینید.

موفق باشید Smile 
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین Power2013
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-02-2020, 12:18 AM
با سلام،
می خواستم بدونم برای ثبت نام GRE باید چکار کرد، چرا که سنجش الان ووچر نداره و اینکه قیمتش الان چقدر است؟
ممنون
به شرینی یک لبخند و هر روز بهتر از دیروز 
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

25-02-2020, 12:44 AM
Power2013 نوشته: با سلام،
می خواستم بدونم برای ثبت نام GRE باید چکار کرد، چرا که سنجش الان ووچر نداره و اینکه قیمتش الان چقدر است؟
ممنون

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص هزینه آزمون GRE
1398/11/24

به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمونهای زبان بین المللی GRE می رساند، با هماهنگی به عمل آمده با مراجع ذیربط، امکان ثبت نام مرحله جدید آزمون GRE به مبلغ 25،400،000 ریال (معادل دو میلیون پانصد و چهل هزار تومان) ، فراهم گردیده است، لذا داوطلبان میتوانند از ساعت 9 صبح روز یکشنبه 27 بهمن ماه به سایت ets.sanjesh.org مراجعه نموده و پس از تکمیل فرم (اعلام تاریخ آزمون و مرکز درخواستی و سایر اطلاعات لازم)، ثبت نام در آزمون توسط نماینده سازمان انجام خواهد شد.
در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید از طریق سامانه پاسخگویی اینترنتی با کارشناسان سازمان مطرح نمایید.
لینک خبر

پی نوشت: شرکت های پرداخت ارزی مثل تهران پیمنت و شریف ویزا و سایر شرکت ها میتوانند برای شما GRE تثبت نام کنند و یا میتوانید از خود مراکز برگزاری همانند امیربهادر ووچر خریداری کنید، خرید از طریق وبسایت این مراکز نیز بعضا امکان پذیر است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین Power2013
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-02-2020, 05:40 AM
ممنونم، ولی بنده به سایت ets.sanjesh.org مراجعه کرده ولی گفته موجودي ووچر به پايان رسيده است؛ منتظر انتشار اطلاعیه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور باشید. جاهای دیگه هم ووچر گران تر است مثلا 3.400000 تومان است.
به شرینی یک لبخند و هر روز بهتر از دیروز 
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

25-02-2020, 04:29 PM
Power2013 نوشته: ممنونم، ولی بنده به سایت ets.sanjesh.org مراجعه کرده ولی گفته موجودي ووچر به پايان رسيده است؛ منتظر انتشار اطلاعیه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور باشید. جاهای دیگه هم ووچر گران تر است مثلا 3.400000 تومان است.

بله موسسات و شرکت ها 7% کارمزد میگیرند به هر حال تا 15 فروردین امتحانات بین المللی زبان در ایران کنسل شده اند و مرزها هم بسته است پس هیچ راهی برای ثبت نام به هیچ قیمتی وجود ندارد و نه هیچ راهی برای شرکت در امتحان باز هم به هیچ قیمتی وجود ندارد.

مرتبا سایت سنجش را چک کنید معمولا بدون اطلاع رسانی فروش ووچر را انجام میدهند. ضمنا با این وضعیت موجود و جابه جایی امتحانات فکر نمیکنم از ووچر به این زودی ها خبری باشد.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 بعدی »