عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
آفلاین Sina_77
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-05-2014, 06:38 PM
سلام ،  من تازه گذرنامم اومده محل تولدم اشتباهه اون روزی که مدارکمو دادم پلیس+10 من درست نوشته بودم اون اشتباه وارد کرده منم اون موقع که پرینت اطلاعاتمو داد چک کنم اصن این مورد ندیدم گفتم درسته بعدش فهمیدم حالا سوالم اینه که اصن این مورد مهمه بعدا ممکنه مشکلی برام پیش بیاد یا محل تولد چندان اهمیتی نداره (چون صادره رو درست زده) که بخوام برم گذرناممو تعویض کنم دوباره پول بدم
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-05-2014, 08:16 PM
خیلی جاها --به ویژه در کارهای مهاجرتی-- بعدا نیاز میشه که ترجمه گواهی تولد (Birth Certificate) رو ارائه بدین که برای ایرانی ها همون ترجمه شناسنامه شون میشه و عدم تطابق این دو مشکلاتی رو براتون ایجاد می کنه. از این نظر بهتره که همین الان درستش کنید. اگر املای لاتین اسمتون کمی نسبت به اون چیزی که خودتون در ذهن داشتین متفاوت بود مشکلی نداشت چون ملاک املای لاتین اسمتون فقط خود گذرنامه هست ولی در مورد تاریخ تولد ملاک گواهی تولد یا همون شناسنامه هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین HADI.S
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Smile  05-08-2014, 05:22 PM
سلام به همه دوستان
من خوشبختانه دیروز بعد از 6 ماه کیلیر شدم. طول این فاصله چندین ماموریت کاری به عراق داشتم که باعث شده 
1. صفحات پاسم تقریبا پر بشه
2. پاسپورتم سفرهای مکرر به عراق را نشون بده (نگرانم افیسر این همه سفر به عراق ببینه نگران بشه و مسائلی را برام ایجاد کنه، چون شنیدم مواردی بوده بعد از کلیرنس هم دوباره صدور ویزا رو منوط به مصاحبه مجدد کردند)
می خواستم بدونم اگه الان پاسم را عوض کنم، با توجه به اینکه همه مراحل قبل با یک پاس دیگه اقدام کردم مشکلی برام پیش میاد؟
ممنون از راهنمایی دوستان

نقل قول  

آفلاین ستاره فرید
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-08-2014, 01:55 PM
سلام.
من امروز برای گرفتن پاسپورت اقدام کردم و کلیه مراحل و انجام دادم،26 ساله هستم..فقط خاطرم نبود که به مسءول گذرنامه بگم در 6 سالگی به عنوان همراه در گذرنامه مادرم بوده ام...ممکنه در روند صدور گذرنامه ام مشکلی ایجاد بشه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

07-08-2014, 01:58 PM
(07-08-2014, 01:55 PM)'ستاره فرید' نوشته: سلام.
من امروز برای گرفتن پاسپورت اقدام کردم و کلیه مراحل و انجام دادم،26 ساله هستم..فقط خاطرم نبود که به مسءول گذرنامه بگم در 6 سالگی به عنوان همراه در گذرنامه مادرم بوده ام...ممکنه در روند صدور گذرنامه ام مشکلی ایجاد بشه؟؟؟

سلام دوست خوبم
نیازی نیست بگین چون پاسپورت جدیدی که به شما میدهند سفید هست و در مورد پاس قبلی که همراه بودین اطلاعات شما در پاسپورت مادر ثبت شده و به پایس شما ارتباطی ندارد
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-08-2014, 07:09 PM
(05-08-2014, 05:22 PM)'HADI.S' نوشته: سلام به همه دوستان
من خوشبختانه دیروز بعد از 6 ماه کیلیر شدم. طول این فاصله چندین ماموریت کاری به عراق داشتم که باعث شده 
1. صفحات پاسم تقریبا پر بشه
2. پاسپورتم سفرهای مکرر به عراق را نشون بده (نگرانم افیسر این همه سفر به عراق ببینه نگران بشه و مسائلی را برام ایجاد کنه، چون شنیدم مواردی بوده بعد از کلیرنس هم دوباره صدور ویزا رو منوط به مصاحبه مجدد کردند)
می خواستم بدونم اگه الان پاسم را عوض کنم، با توجه به اینکه همه مراحل قبل با یک پاس دیگه اقدام کردم مشکلی برام پیش میاد؟
ممنون از راهنمایی دوستان

تا جایی که من اطلاع دارم، ویزای شما بر اساس شماره گذرنامه شما صادر میشه (یعنی اطلاعات ویزا و شماره گذرنامه بهم مرتبط هست) و با تعویض گذرنامه، شماره گذرنامه هم قطعا تغییر میکنه. بنظرم شما میتونید با سفارت تماس بگیرید و بگید که به دلیل سفرهای متعدد کاری/تفریحی، همه صفحات گذرنامه شما پر شده و باید برای تغییر گذرنامه اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین AlaTiti
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-03-2015, 09:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-03-2015, 09:14 PM توسط AlaTiti.)
سلام. در پروسه مهاجرت کانادا هستم و امروز در ایمیل آپدیت، بهمون توصیه شده که پاسپورت یکی از اعضای خانواده را که یک سال و نیم اعتبار داره تعویض کنیم. الان با توجه به اینکه شب عید هست و در بهترین حالت اگر روز یکشنبه برای تعویض (پس از دریافت نامه از اداره گذرنامه اقدام کنیم)، آیا تا قبل از تعطیلات نوروز، پاس جدید به دست مون می رسه؟

نمی دونم این میشه تمدید اعتبار گذرنامه البته ولی بهرحاللطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. خیلی نگرانیم.
لینک جدید مشاهده اسپردشیت ایرانیان- مهاجرت اسکیل ورکر کانادا 2014
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-03-2015, 11:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-03-2015, 11:12 PM توسط M1KE.)
تا جایی که من اطلاع دارم برای تعویض گذرنامه باید دوباره در پلیس+10 تشکیل پرونده بدین و هزینه صدور گذرنامه رو بپردازین. گدرنامه توسط سیستم پست ارسال میشه و فکر می کنم دست کم 10 روزی زمان ببره. البته در پروسه مهاجرت این 20-10 روزها چیز زیادی نیست.

اگر در گذرنامه ایرادی وجود داشت می شد از خود اداره گذرنامه تحویل گرفت که خیلی سریع تر میشه. 8-7 سال پیش که من به اداره گذرنامه مراجعه کرده بودم اونجا یک صفی وجود داشت که افرادی که عجله داشتن در گرفتن گذرنامه (معمولا به دلیل اشتباه املایی یا اطلاعات دیگه در صدور گذرنامه قبلی بود) بدون اینکه گذرنامه به سیستم پستی فرستاده بشه اون رو تحویل می گرفتن. نمی دونم تا چه حد بتونید از این امکان استفاده کنید.

این رو هم در نظر داشته باشید که گذرنامه هایی که بیشتر از 1 سال از اعتبارشون مونده باشه رو به سختی عوض می کنند و فکر می کنم نظر موافق اداره گذرنامه لازم بشه ولی با توجه به اینکه مورد شما خیلی نزدیک به یک سال هست اگر باهاشون صحبت کنید احتمال قبولی اش زیاده.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین taha28
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-03-2015, 03:29 AM
سلام.
خسته نباشید.
من به همراه خانواده برای گذران تعطیلات عید بلیط استانبول گرفتیم.خودشم پرواز چارتر.ولی امروز بعد صدور بلیط ها فهمیدیم زمان انقضای پاسپورت پدر مادرم کمتر از 6ماهه.و به احتمال زیاد اجازه ورود از کشورو پیدا نمیکنیم.
با توجه به اینکه کمتر از 3روز تا 28 اسفند باقی مونده.و چون بلیط های ما چارتره و امکان کنسلش وجود نداره.
بهترین کاری که میتونم انجام بدم تا بلیطامون نسوزه و بتونیم بریم سفر رو خواهشا بگید بهم.
تو رو خدا.15میلیون خرج بلیط کردم فقط.خواهشا سریع کمکم کنید.
خواهشا.
ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-03-2015, 07:33 AM
(17-03-2015, 03:29 AM)'taha28' نوشته: سلام.
خسته نباشید.
من به همراه خانواده برای گذران تعطیلات عید بلیط استانبول گرفتیم.خودشم پرواز چارتر.ولی امروز بعد صدور بلیط ها فهمیدیم زمان انقضای پاسپورت پدر مادرم کمتر از 6ماهه.و به احتمال زیاد اجازه ورود از کشورو پیدا نمیکنیم.
با توجه به اینکه کمتر از 3روز تا 28 اسفند باقی مونده.و چون بلیط های ما چارتره و امکان کنسلش وجود نداره.
بهترین کاری که میتونم انجام بدم تا بلیطامون نسوزه و بتونیم بریم سفر رو خواهشا بگید بهم.
تو رو خدا.15میلیون خرج بلیط کردم فقط.خواهشا سریع کمکم کنید.
خواهشا.
ممنون

کاری که شما میتونید انجام بدید، مراجعه به اداره گذرنامه برای تعویض و بعد از اون پیگیری از طریق همین اداره برای دریافت سریعتر گذرنامه است. تا جایی که خاطرم هست، شما اگر از اداره گذرنامه نامه ای برای تعجیل صدور داشته باشید، حتی میتونید 3 روزه گذرنامه تون رو دریافت کنید. موضوع عجیب اینه که چرا آژانس هواپیمایی در مورد اعتبار گذرنامه حرفی به شما نزده! Undecided
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 33 بعدی »