عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-09-2017, 08:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-09-2017, 08:55 PM توسط fatima204.)
دوستان سلام من با یه استادی از کانادا مصاحبه داشتم
اول از همه که سریع گفت بک گراندتو بگو خیلی سریع
بعدانگار عجله داشت یه برگه بیار کلی سوال درسی پرسید که من فقط اولیشو ناقص نوشتم بقیش عالی بود و یکیشم تلفظشو نمیفهمیدم گفت ولش کن یکی دیگرو بنویس خیلی تلفظش بد بود ولی کلا اکثرشو جواب دادم
بعد گفت بک گراند تحقیقاتیت به من میخوره و این خوبه اما یه مشکل هست شهریه اینجا 21000 تاست و پولی که ما بهت میدیم 17000 تا
من خودم شخصا پولی ندارم که هم بهت 21000 تا رو بدم هم 17000
پس یه راه وجود داره اینکه برای اسکولارشیپ داخلی یونی ما اپلای کنی ولی من هیچ تضمینی نمیدم که بتونی بگیریش
حالا اگه بردی میتونی هم می بیای هم پاییز یا پاییز بیای یه ماه زودتر که من برای اون یه ماه بهت حقوق میدم (کلا حس کردم حسابگره )
بعد منم گفتم باشه اپلای می کنم شانسم چقدره گفت نسبت به تجارب قبل من زیاد اما من نمیدونم کی اپلای می کنه پس هیچ ضمانتی نمیدم هی هم تاکید می کرد روی عدم تضمینش
اخرش هم گفت بهترین کار اپلای کردن و اینکه ببینیم چه  اتفاقی میفته
برای ایمیل هم چندبار ریمایند زده بودم ولی حتی اول گفته بود کی اسکایپ بذاریم من جواب دادم دوباره جواب نداد و من ریماند زدم اخرش فیکس کرد
دوستان جای من بودین اپلای می کردین یا نه
کلا از استاده خوشم نیومد
تجارب مصاحبه های امریکا خیلی بهتر بود از لحاظ طرز برخورد
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-09-2017, 09:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-09-2017, 09:20 PM توسط Torkan.)
(26-09-2017, 08:43 PM)fatima204 نوشته: دوستان سلام من با یه استادی از کانادا مصاحبه داشتم
اول از همه که سریع گفت بک گراندتو بگو خیلی سریع
بعدانگار عجله داشت یه برگه بیار کلی سوال درسی پرسید که من فقط اولیشو ناقص نوشتم بقیش عالی بود و یکیشم تلفظشو نمیفهمیدم گفت ولش کن یکی دیگرو بنویس خیلی تلفظش بد بود ولی کلا اکثرشو جواب دادم
بعد گفت بک گراند تحقیقاتیت به من میخوره و این خوبه اما یه مشکل هست شهریه اینجا 21000 تاست و پولی که ما بهت میدیم 17000 تا
من خودم شخصا پولی ندارم که هم بهت 21000 تا رو بدم هم 17000
پس یه راه وجود داره اینکه برای اسکولارشیپ داخلی یونی ما اپلای کنی ولی من هیچ تضمینی نمیدم که بتونی بگیریش
حالا اگه بردی میتونی هم می بیای هم پاییز یا پاییز بیای یه ماه زودتر که من برای اون یه ماه بهت حقوق میدم (کلا حس کردم حسابگره )
بعد منم گفتم باشه اپلای می کنم شانسم چقدره گفت نسبت به تجارب قبل من زیاد اما من نمیدونم کی اپلای می کنه پس هیچ ضمانتی نمیدم هی هم تاکید می کرد روی عدم تضمینش
اخرش هم گفت بهترین کار اپلای کردن و اینکه ببینیم چه  اتفاقی میفته
برای ایمیل هم چندبار ریمایند زده بودم ولی حتی اول گفته بود کی اسکایپ بذاریم من جواب دادم دوباره جواب نداد و من ریماند زدم اخرش فیکس کرد
دوستان جای من بودین اپلای می کردین یا نه
کلا از استاده خوشم نیومد
تجارب مصاحبه های امریکا خیلی بهتر بود از لحاظ طرز برخورد

اپلای کنین موقعیتهای اینچنینی سخت بدست میاد.  بعدا تصمیم میگیرین در موردش.
استاد کجایی بود؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-09-2017, 09:34 PM
(26-09-2017, 09:19 PM)Torkan نوشته: اپلای کنین موقعیتهای اینچنینی سخت بدست میاد.  بعدا تصمیم میگیرین در موردش.
استاد کجایی بود؟

کانادایی بودن خودشون هم
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-09-2017, 10:26 PM
(26-09-2017, 09:34 PM)fatima204 نوشته: کانادایی بودن خودشون هم

اپلای کنین. حالا که حداقل تا قسمت پایانی رفتین اشکالی نداره کمی هزینه کنین و اپلای کنین. یه جوری بودنش حالا خیلی مهم نیس چون در حالت کلی هر استادی برای خودش از اون یه جوری بودن ها داره!
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sattares
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-11-2017, 09:21 AM
سلام

دوستان عزیز من از یه دانشگاه خوب تو بریتانیا پذیرش گرفتم ولی خیلی گرونه.الان میخام در مورد بورس با اعضای دپارتمان مکاتبه کنم که خیلیاشون ایرانی هستن. فارسی ایمیل بزنم تاثیر بهتری داره یا انگلیسی؟؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-11-2017, 09:40 AM
(15-11-2017, 09:21 AM)sattares نوشته: سلام

دوستان عزیز من از یه دانشگاه خوب تو بریتانیا پذیرش گرفتم ولی خیلی گرونه.الان میخام در مورد بورس با اعضای دپارتمان مکاتبه کنم که خیلیاشون ایرانی هستن. فارسی ایمیل بزنم تاثیر بهتری داره یا انگلیسی؟؟

با تشکر

اولا معلومه انگلیسی باید بزنید
دوما ایرانی بودن یا نبودن اساتید روی بورس گرفتن شما تاثیری نخواهد داشت. روی همه ملیت ها زوم کنید.
نقل قول  

آفلاین abed rezvani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-11-2017, 01:58 PM
سلام 
میخواستم بپرسم برای دانشگاه های هلند هم باید قبل از اپلای استاد پیدا کنیم مثل کانادا؟
نقل قول  

آفلاین retro44
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-11-2017, 02:03 AM
(19-11-2017, 01:58 PM)abed rezvani نوشته: سلام 
میخواستم بپرسم برای دانشگاه های هلند هم باید قبل از اپلای استاد پیدا کنیم مثل کانادا؟

اگه مستر اقدام می کنی نه ولی اگه دکترا اقدام می کنی باید تو سایت دانشگاه ها و استادا بگردی هرکی پوزیشن داشت موردی اپلای کنی
نقل قول  

آفلاین تامینا
**
نقل قول

03-04-2018, 09:36 PM
سلام دوستان
سال نو مبارک
لطفا منو راهنمایی بفرمایید. یک ماه به ددلاین دانشگاه مورد نظرم مونده و من مدرک زبان ندارم همچنین کارهایی که برای مرحله اول اپلای دانشگاهها لازمه انجام ندادم فقط به استادی از اون دانشگاه ایمیل زدم که علاقمندم برای  phd با ایشون کار کنم ایشون پرسیدند که مدرک زبان دارم؟چرا میخوام دکترا بخونم؟ بعد از دکترا برنامم چیه؟ و در مورد حمایت مالی نظرم چیه؟ نظراتمو گفتم مثلا در بخش زبان گفتم که تیر امتحان تافل دارم. ایشون جواب دادند که:
You can apply for the PhD program... In case, I would like to interveiw you
متوجه نشدم یعنی ایشون منو بعنوان دانشجوی خودشون پذیرفتن؟ منظورشون از مصاحبه تو همین چند روز آیندست؟ و سوال آخر امیدی است که در این یک ماه باقی مانده مدارک رو آماده و ارسال کنم یا...؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

03-04-2018, 11:36 PM
(03-04-2018, 09:36 PM)تامینا نوشته: سلام دوستان
سال نو مبارک
لطفا منو راهنمایی بفرمایید. یک ماه به ددلاین دانشگاه مورد نظرم مونده و من مدرک زبان ندارم همچنین کارهایی که برای مرحله اول اپلای دانشگاهها لازمه انجام ندادم فقط به استادی از اون دانشگاه ایمیل زدم که علاقمندم برای  phd با ایشون کار کنم ایشون پرسیدند که مدرک زبان دارم؟چرا میخوام دکترا بخونم؟ بعد از دکترا برنامم چیه؟ و در مورد حمایت مالی نظرم چیه؟ نظراتمو گفتم مثلا در بخش زبان گفتم که تیر امتحان تافل دارم. ایشون جواب دادند که:
You can apply for the PhD program... In case, I would like to interveiw you
متوجه نشدم یعنی ایشون منو بعنوان دانشجوی خودشون پذیرفتن؟ منظورشون از مصاحبه تو همین چند روز آیندست؟ و سوال آخر امیدی است که در این یک ماه باقی مانده مدارک رو آماده و ارسال کنم یا...؟

سلام
زمانی که ایمیل ارسال میکنید باید رزومه و CV را پیوست کنید که ایشان بتوانند نظر خود را اعلام کنند، در آن شرایط نیز معمولا نظر قطعی نخواهند داد.
پاسخی که برای شما ارسال کرده اند جدی نیست، اگر میخواهید امتحان کنید، از ایشان درخواست کنید که آماده مصاحبه هستید.

آزمون تافل 10 روز زمان نیاز دارد که تصحیح شود و سپس برای ارسال نمره نیز به چند روز زمان نیاز دارد، سایر مدارک معمولا تا یک هفته زمان نیاز دارند.
به نحوی برنامه ریزی کنید که دیر نشود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 بعدی »