عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
تغییر رشته در هنگام اقدام و گرفتن پذیرش

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تغییر رشته در هنگام اقدام و گرفتن پذیرش
مهمان
Unregistered
نقل قول

20-01-2019, 03:28 PM
(20-01-2019, 12:20 PM)saaaaam نوشته:
(20-01-2019, 02:45 AM) نوشته: سلام من لیسانس و ارشدم رشته ی مهندسی هست ولی برای ادامه تحصیل دوست دارم به رشته هایی مثل فلسفه سیاسی و چیزای دیگه تو همین مایه ها اپلای کنم. توی رشته ی خودم مقاله ISI دارم و دارم برای آزمون زبان آماده میشم. با این شرایط امکانش هست برای ادامه تحصیل در رشته ی فلسفه سیاسی (political philosophy) بتونم فاند بگیرم؟ فکر میکنم بتونم انگیزه نامه قوی بنویسم.
در صورت امکان برای دوره master  اقدام کنم بهتره یا  PHD؟
با تشکر

سلام
دوست عزیز درسته در ایران ازمون کنکور شرکت کرده و هر رشته ای که بخواهید می توانید بخوانید ولی در اروپا و امریکا بکگرند شما باید یکسان باشد 
بنظر من این رشته که فرمودید ممکن هست فقط در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه های اسیایی پذیرش بشود گرفت
من اصلا پیشنهاد نمی کنم شما به اینده و بازار کار ان هم فکر کردید؟

بله بازار کارش زیاد واسم مهم نیست. صرفا از روی علاقه میخوام این کار رو بکنم. آخه در جاهای مختلف از جمله همین پست نظرات بعضیا رو میخوندم که میگفتن احتمال داره بتونن در رشته ی غیر مرتبط پذیرش گرفت
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-01-2019, 08:54 PM
(20-01-2019, 03:28 PM) نوشته: سلام
دوست عزیز درسته در ایران ازمون کنکور شرکت کرده و هر رشته ای که بخواهید می توانید بخوانید ولی در اروپا و امریکا بکگرند شما باید یکسان باشد 
بنظر من این رشته که فرمودید ممکن هست فقط در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه های اسیایی پذیرش بشود گرفت
من اصلا پیشنهاد نمی کنم شما به اینده و بازار کار ان هم فکر کردید؟

بله بازار کارش زیاد واسم مهم نیست. صرفا از روی علاقه میخوام این کار رو بکنم. آخه در جاهای مختلف از جمله همین پست نظرات بعضیا رو میخوندم که میگفتن احتمال داره بتونن در رشته ی غیر مرتبط پذیرش گرفت
[/quote]
بله میشه گرفت منتهی احتمال زیاد پول و هزینه پای خودتون میشه. احتمال که چی بگم قطعا 
خیلیا با داشتن حوزه مرتبط همنمیتونن فاند بگیرن در این رشته ها چون کشور مقصد نیازی نداره زیاد برا خارجی ها برخلاف مهندسی
بازار کار به نظرم براتون مهم باشه باید!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین radmohamadreza
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-02-2019, 10:10 PM
با سلام.میشه راهنماییم کنین؟من دیپلمم و فوق دیپلمم برق بوده و معدل هر دو شونو شدم 13.50 بعد تغییر رشته دادم رفتم مدیریت بازرگانی و معدلم شد19.30 در حال حاضر 2 سال زبان میخونم و میتونم ایلتس 7 بگیرم.ولی میخوام برای مستر رشته ی تربیت بدنی یا علوم تغذیه در دانشگاه های کانادا اقدام کنم.ایا شانسی برای من وجود داره یا خیر؟در ضمن دنبال فاند نیستم ایا این خودش باعث میشه که شانسم بیشتر بشه؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-02-2019, 10:47 PM
(11-02-2019, 10:10 PM)radmohamadreza نوشته: با سلام.میشه راهنماییم کنین؟من دیپلمم و فوق دیپلمم برق بوده و معدل هر دو شونو شدم 13.50 بعد تغییر رشته دادم رفتم مدیریت بازرگانی و معدلم شد19.30 در حال حاضر 2 سال زبان میخونم و میتونم ایلتس 7 بگیرم.ولی میخوام برای مستر رشته ی تربیت بدنی یا علوم تغذیه در دانشگاه های کانادا اقدام کنم.ایا شانسی برای من وجود داره یا خیر؟در ضمن دنبال فاند نیستم ایا این خودش باعث میشه که شانسم بیشتر بشه؟

سلام، 

اول باید وب سایت دپارتمان رشته های مورد نظرتون رو دردانشگاه های کانادا چک کنید. معمولا همه دپارتمان ها یه بخش admission دارند که توش در مورد پذیرش مستر و دکترا و مدارک و شرایط لازم توضیح دادند. تو این قسمت می نویسند که دانشجو با چه مدرک لیسانسی می گیرند و اگر کسی لیسانسش مرتبط نبوده ایا شانسی داره یا نه. طبیعتا شما دروس پیش نیاز رو ندارید و ممکنه پذیرش بشید ولی قبل از شروع دوره تعدادی از دروس اصلی پیش نیاز لیسانس رو اول بگذرونید. اگر اطلاعات سایتشون کافی نبود بهشون ایمیل بزنید و شزایطتون توضیح بدید و بپرسید. ضمن اینکه اگر قبول کنند اپلای کنید باید انگیزه نامه خوبی بنویسید که این تغییر رشته و علاقه مندی  به رشته جدید رو توجیه کنه. 
در مورد سوال آخر، دانشگاه الان خودش تبدیل به یه صنعت شده و هرساله از طریق جذب دانشجوی اینترنشنال درامد خوبی دارند. به نظرم اینکه نیازی به فاند ندارید و توان پرداخت هزینه ها و شهریه رو دارید پوئن مثبتیه.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Fatereh66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-03-2019, 07:52 PM
سلام دوستان
کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک: دانشگاه آزاد تهران جنوب
معدل : 19.85
مقالات : یک مقاله ISI، یک مقاله Q2، دو مقاله ISC و یک مقاله چاپ شده در انتشرات شینزر اتریش
8 سال سابقه کار کارمند رسمی در دپارتمان فنی سیستم های اطلاعاتی
متولد 1366
آیلتس هم در مرحله خواندن هستم 
قصد گرفتن پذیرش برای کارشناسی ارشد یا دکتری رشته مدیریت از آلمان را دارم
لازم به ذکر است که آلمان را به دلیل هزینه پایین تحصیل و زندگی انتخاب کردم 
اتریش هم مد نظر بود که گویا به بچه های آزاد دیگه پذیرش نمیده
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

03-04-2019, 04:05 PM
سلام.آیا امکانش هست که وسط تحصیل پزشکی در ایران،مثلا بعد از ۳ سال یا چهارسال که وارد دانشگاه در رشته پزشکی شدیم برای ادامه تحصیل در همین رشته برای خارج اقدام کنیم؟برای ۳ یا ۴ سال باقیمونده،در آمریکا یا انگلستان بخونیم بقیه اش.ممکن هست؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-04-2019, 02:31 AM
(03-04-2019, 04:05 PM) نوشته: سلام.آیا امکانش هست که وسط تحصیل پزشکی در ایران،مثلا بعد از ۳ سال یا چهارسال که وارد دانشگاه در رشته پزشکی شدیم برای ادامه تحصیل در همین رشته برای خارج اقدام کنیم؟برای ۳ یا ۴ سال باقیمونده،در آمریکا یا انگلستان بخونیم بقیه اش.ممکن هست؟

احتمال زیاد امکان پذیر نیست چون سیستم آموزشی دانشکده های پزشکی در خارج از ایران با ایران متفاوته. مثلا در کانادا اول باید یک لیسانس در یک رشته علوم پایه بگیرید و بعد تازه می تونید برای دانشکده پزشکی اپلای کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-04-2019, 01:12 PM
سلام وقتتون بخیر
من لیسانس میکروبیلوژی دارم و مبخوام ارشد رو طراحی لباس بخونم در خارج از ایران
میشه لطفا یک توضیح کامل بهم بدین
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-05-2019, 06:11 PM
سلام
کامبیز امرایی هستم دارای مدرک کارشناسی مکانیک با معدل ۱۳/۹۴ از دانشگاه علمی کاربردی اسلامشهر و دانشجوی ترم آخرکارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی دانشگاه پرندک ساوه همچنین کارشناس مهندسی محصول شرکت ایران خودرو دیزل( شاغل در شرکت ایران خودرو دیزل دارای سابقه ۱۵ سال ). سوال بنده اینه در خصوص ادامه تحصیل مقطع ارشد مکانیک خودرو یا دکتری مدیریت آیا با سوابق و مدارک بنده امکان ادامه و تحصیل در کشور فرانسه مقدرو می باشد. باتشکر
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-06-2019, 02:09 AM
سلام من کارشناسی زمین شناسی هستم ایا امکان گرفتن پذیرش در رشته پزشکی در دانشگاه های اروپایی را دارم؟ فوق العاده به پزشکی علاقه دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »